Csak pár szóra, holnap jövök és a többieknek is reagálok!
Rita!
És ebben a hordozóban lehet másképp is hordozni?
Arielt, pelenkában meg ált. Pamperst, de most épp Libero-t.
Energiatöbbszörődés: ehhez viszont nem kell munka. Elég, ha az ember hetente 2-3-szor 1-2 órát gyerekmentesen tud tölteni. Persze a munka pénzt hoz, de én pl. pont azon gondolkodtam, hogy lenne-e elegendő energiám a gyerekeimre, ha mellette a munkámat végezném. Én akár most is tudnék magánórákat adni... De ha más gyerekek leterhelnek, akkor vajon a sajátjaimhoz hogy állnék?
Azt hisezm, ahhoz mindenképpen pár óra gyerekmentes munka kellene, nem?
Viszont pont a mai tapasztalatom alapján bankügyintéző sem lennék!
:D
Elrontották a bankártyámat (és lejárt februárban
), hát mentem ügyintézni (párom gyerekezett addig). Előttem egy nyugdíjas, majd egy anyuka gyerekkel. Az ügyeket mindkét esetben elintézték, válaszolt, stb., majd mind a nyugdíjasnál, mind az anyukánál kellett még pár percig hallgatnia a monológot (persze a nyugdíjas néninek sem volt kinek elmondania, az anyukának meg a Mákkal volt gondja, de azt is az ügyintézőnek kellett hallgatni). Én meg már tűkön ültem (álltam), mert siettem volna haza, a páromnak indulnia kellett, mert közben meg tudtam, hogy az én problémám nem biztos, hogy egyszerűen intézendő.
Új, lejárt kártyám helyett kapott kártyámra a lánykori nevemet írták, és nem tudtam, miért, de valamiért a reklamáció után sem készítették el az újat, sőt a rendszerben nem is látták a reklamációt, pedig a hölgy biztosan rögzítette, papírt is kaptam róla. De én nálunk "bonyolult" ügyfél vagyok, pl. én vagyok az a ritka ember, akinek a rövid (bankon belül használt) számlaszáma és a hosszú (bankközi) számlaszáma nem egyezik, ezért ez mindig kavarodást okoz, mert ők a hosszú számlaszám alapján írnák be a rövidet (ahogy ez mindenkinél működik), de az meg nem én vagyok.
:D De pl. a leveleimet férjezett nevemre kapom, a banki aláírásom is arra szól, de ha utalok, akkor valamiért még mindig a lánykori nevem jelenik meg a másik számláján, ki tudja, miért. Szóval nem egyszerű. (Ez utóbbi okozta valószínű most is a kavarodást.)
Mondjuk nekem nagy "érvágás" a kártyanélküliség, mert nem akarom a pénzemet felvenni (nem tudom, ki hogy van vele, de a kp-t sokkal könnyebben elköltjük és sokszor az se derül ki pár nap múlva, hogy pontosan hova..), de bankba sem rohangálhatok mindig. És az sem jó, ha elfelejtek felvenni pénzt (most hétvégén így jártunk, hogy elfelejtettem kivenni pénzt, és elég kevés pénzzel maradunk hétvégére, bank meg ugye hétvégén nincs).
Ezt még délelőtt írtam, de azóta van még egy poén: megjött a párom számlájáoz a bankkártyám, és nem fogjátok elhinni: ez is a lánykori nevemre szól!
Örülni fog az ügyintéző pár nap múlva!
Ja és képek:
Az én lányom is tud ám furákat csinálni
:
Simon: