Új privát üzeneted érkezett!

Boris,
micsoda történések? :lol: Mi van a ma reggeli eredménnyel???? Nagyon izgatott vagyok!!!!!!!! Írj!!!!

Szorítok!

Puszi!
katata

Coca,
az uh. képed fantasztikus! :lol: Remélem hamarosan valóban is látjuk őket odabent! :wink:
katata

Helló Kata! Köszi! :lol:

Bo-ris-Bo-ris! ???????????????????????????????????????????

Kép
zölddisznó

hát nemtom, teszteltem, de megint olyan mint este volt.
látszik valami, de nagyon-nagyon halovány, éppen csak..
és most volt egy kis rózsaszín valamim...szerintetek mi a fene van
:?: :?: :?: :?: :?:

annyira édik vagytok!!!!! szeretlek benneteket!
kicsiboris

Boris,
ez még mindig bíztató. :lol: Szerintem menj el a dokihoz, vérvételből több minden kideríthető. Mivel barnázgatsz, ha babás vagy (sztem az :wink: ) mindenképpen kell valami pótlás, szóval doki!!!!
Szorítok!
Puszi!
katata

Sziasztok!

K.boris!
Szerintem is menj el a dokidhoz!Az lesz a tuti!Nekem is meg itt párunknak is így haloványan kezdődött.Emlékszel?
Jaj, úgy izgulok érted!Nagyon várom az eredményt!Vigyázz magadra!Nekem sajna még nem jött meg.

Coca!
Édik a malackák!Vigyázz rájuk!Pihizzél sokat!
sapé

Sapé,
nekem bezzeg már múlóban van a fene egye meg!!
DE, holnpa megtudom a genetikai eredményemet,már nagyon izgulok....

Jucuc,
hogy vagy????
katata

kicsiboris:
remélem azóta már megjártad a dokit! Írj, hogy mi van veled, nagyon drukkolok! Nem tudom emlékszel-e, de anno nekem is halvány csíkkal kezdődött, kukából...:)
Olyan vagyok, mint a mosogató rongy... Panna 2 óránkét ébredt enni...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Boriska! Gyere doki után!
Sapé! Köszi, vigyázok, és nagyon várom Őket!

Kép
zölddisznó

Vannak még csodák:

Élete meglepetése érte April Branumot a múlt hétfőn. A kétszáz kilós nő alhasi panaszokkal ment kórházba, ahol legnagyobb megdöbbenésére közölték vele, hogy mindenórás terhes, és hogy jobb lenne, ha felfeküdne egy szülőasztalra, jelentette az Orange County Register.

A kaliforniai helyi lap beszámolója szerint a babát nem viselte meg, hogy édesanyja nem is tudott a terhességről. Az első vizsgálatok megállapították, hogy a gyermek tüdeje jól fejlett, semmi sem utal kóros elváltozásokra. Branum két nappal az észlelés után világra is hozta egészséges, 3,5 kilós fiát.

"Az emberek általában észreveszik, ha terhesek, de én nem tudtam róla" – ismerte el a 39 éves Garden Grove-i nő, majd a hasára mutatott. Mivel kétszáz kiló, másoknak sem tűnt fel az a tíz kiló plusz, amit a terhesség miatt felszedett.

Branum ráadásul nem produkálta a szokásos tüneteket sem, legalábbis a reggeli hányások elmaradtak, a kívánósság meg nem ütközött el addigi szokásaitól. Még csak azt sem érezte, hogy a gyerek rugdal.

Dr. Afsha Hameed, Branum kezelőorvosa szerint a zsírpárnák tompíthatták a baba mozgását. "Amikor mozgott, vagy lefeküdt, saját súlya miatt nem érezhette az aprócska baba mozdulatait" – magyarázta az orvos.

Branum mentségére szóljon, hogy teherbe esése kisebbfajta csoda. Kóros elhízottsága egyik mellékhatásaként a nő már két éve nem menstruál, ezért vőlegényével, Scott Edwards II-vel már le is mondtak a gyerekvállalásról.

:shock: :roll: :shock: :roll:
katata

Hol van mindenki???????
katata

Sziasztok!

Megjöttem! Voltam Uh-n és Kicsibével is randiztam. 3 tüszőm van, 17, 27, és 28 mm-esek, a nyálkahártya pedig 12 mm. Aggódtam, hogy ezek már túl nagy tüszők, de a doki megnyugtatott. Szerda-csüt inszem. Ma kell este a repiszurit böknöm. Jó is lesz, mert lassan kiszakadnak a petefészkeim.

Kicsibé nagyon aranyos, jó fej. Sokat beszélgettünk, meg ebédeltünk is. Csak az volt a gond, hogy az ebédszünete nem 12-16 óráig tartott......

Kata! ha táblázol! 32 éves vagyok már :( . Márc 7-8 lesz a 4. inszem.

Sapé! Köszi a feketeretkes tippet. Alkalmaztam, mézzel ettem, mert úgy szeretem a legjobban. Sajnos még náthás vagyok, meg köhögök is, de a retek finom.

Puszika....
zel

kicsiborcsám, hát ez igazán izgalmas. Én csak azt tudom, hogy nekem a 17. napon az inszem után olyan egyértelműen 1 csík volt hogy nem volt apelláta.

Coca, igazán ezek a malackák hát tök jó lehet, és persze most lehet elkezdeni izgulni, de azt hagyd ránk te csak élvezd.

katata, szorítok ezerrel, nem lehet a holnapi eredmény csak jó.

zel, akkor most tényleg egyszerre inszemezünk (nekem szerdán lesz), olyan jól reagáltam a Merionalra, hogy elég volt 7 db, és tudjátok 15e-nél megálltunk, ellenben a múlt havi 86e-hez.

Szóval süt a nap és remélem mindenkinek minden okés lesz!

babszi drága? Málnácska?
bbilona

Ilona,
hány tüszőcskéd van? Mekkorák?J aj, de izgi lesz akkor a szerda!!
Ma felhívtam a rendelőt, nem bírtam magammal. :lol: De még nincs eredmény... Holnap újra telcsizek.

Boris,
ne hagyd, hogy a lábamról is lerágjam a körmeimet!!!
katata

Katata!!
na az ilyen esetektől mászom én is a csempézett falra!mi itt görcsölünk,11. nap teszteljünk,mert nem bírjuk tovább,más meg...
ez akkora hülyeség,hogy valaki nem tudja hogy terhes!!!
ilyen 2007-ben nincs!!!mikor van naptár,van tesztm van uh?az ilyeneknek van gyerek?
lola29

Boris, nagyon nagyon szorítok!!!!!! Én még sosem láttam vékony csíkot. El sem tudom képzelni, hogy milyen.

Ma voltam 6. inszemen. Ez volt az utolsó. Az egyik oldalam zárt, és a két tűszöm ami a jó oldalon volt, nem repedt meg. Gondolom így nem sok reményem maradt. Néha elkeseredem, máskor meg arra gondolok, hogy mind az öt alkalommal meg volt repedve mire inszem volt és egyszer sem sikerült.

Ilona te hogy állsz most?
málna79

Málna! Hogyhogy nem repedt meg? Nem értem. Nem kaptál szurit?

Kép
zölddisznó

oh málna de sajnálom, de ki tudja még spontán talán :cry:
Azért jelentkezz mi van veled, hiszen bármi lehet!
Én szerdán megyek, és egyáltalán nem érzek semmit, máskor a tüszőrepesztő után megevett a fene az emberért most semmi, de nagyon tuti a hüvelyváladékom úgyhogy én reménykedek.

kicsiboris egyáltalán nem szép hogy lógva hagysz minket, az oldalamra nézve lyuk jobbról, lyuk balról, hát mi a helyzet?

katám mikor telefonálsz? Mi lesz a következő lépés?

Köszi a kérdést:1 tüszőm biztosan van 19mm, nekem elég, remélem a kisfickóknak is.

Szép napot lányok!
bbilona

csajok felrakom a rggeli tezstet, talán látszik belőle valami, mi láttunk (?) egy 2. csíkot.....

zelem, nagyon édi vagy, jó volt veled talizni Kép
kicsiboris

kata! szorítok, de ne félj :!: köszi az aggódást:o))))))

ilonkám, gratula a napocskádhoz!!!!

málna ezt én sem értem...
kicsiboris

Sziasztok!

Elnézést hogy így ismertlenül betoppanok, de én is inszemes voltam bár a ebbe a topikba nem nagyon írtam, csak régen egy másikba. 4 vetélés után végül sikerült a 3. inszem és a megmaradt szurikat szeretném továbbadni: 6 por + 6 oldószer Choragon 5000 NE szurim, amihez adnék 6 db "zöld" tűt és 6 db "2-es" fecskendőt. Ezeket február végén váltottam ki. Így 1 doboz ára volt (3 por + 3 oldószer) 6515 Ft, de kompletten átadnám 10.000 Ft-ért. A szurik 2008.10. hó-ig jók. Esetleg ha valakit érdekel akkor: 06 30 221 2232
Kitartást és sok sikert kívánok az egész topiknak !

Kivi

Kicsibors,
szerintem menj el egy vérvétélre és akkor minden kiderül. Lehet hogy kéne egy kis progi pótlás is a vérezgetés miatt. Pihenj sokat! Drukkolok!
kivi22

Boris,
mintha én is látnék ott egy második csíkocskát. :wink: Élőben biztosan jobban látszik. De az is bizonyíték, hogy nem jött még meg. Barnázgatsz még? El kéne menni az orvoshoz, vagy tesztelj még egyet holnap reggel, egy másik típusú teszttel.

Ilona,
egy bőven elég, szorítok neki! :wink:

Én hívtam a rendelőt, de sajna nem érkezett még meg a genetikai eredményem. :?
katata

katata, és mit mondanak mikor érkezik meg az eredmény? Be kell menni érte, vagy telefonon tájékoztatnak? Tudjuk, hogy minden rendben lesz, de azért jó lenne mégis tudni az eredményt.
Köszi a szoírtást, ma én is beszélek vele, hogy fogadja be apa 1 sejtjét, mert hát az nagyon jó lenne.

Pussz csajok!
bbilona

Sziasztok!

K.boris!
Hát nem túl jó a kép, de talán én is mintha látnék egy második csíkocskát! :lol: Szerintem szed magad és menj el egy vérvételre, az lesz a biztos!Most már egyre izgi ...........szorítok nagyon! :lol: :lol:

Kata!
Eredményedet mikorra ígérték?

Kivi!
Üdv. itt!Gratulálok a sikeres inszemhez! :lol: Jó egészséget!Attól, hogy sikerült jöhetsz nyugodtan ha gondolod!Több kismamánk is van! :lol: :lol:
sapé

Ilona, Sapé,
abban maradtunk, hogy az asszisztens fog hívni. Azt mondta a napokban meg kell érkeznie az eredmények. Szóval reménykedek, hogy a héten megtudjuk! Jó lenne már holnap... :roll:
katata

kata, én biztos telefonálnék, az, hogy ő hív...hát el is felejtheti...
izgulok :lol: de jó hírre vágyakozom :!:

csajok nagyon köszönöm az értem aggódásosokat, mindenkinek :!: :!: :!:
holnap 1-re megyünk vizsgálatra :lol: :lol: újjééééé

ilonkám, édes drága, jujjjj ez a hónap a miénk lesz :lol: :lol: disznó éve van tényleg, és én is az vagyok, gyorsan vettem is egy órát amin van egy malacka hihihi

sapé, veled mi úccság?

gyöngyike, odry, moni, orsika stb???
kicsiboris

Halihó!

Kicsibé! az az 50 % van nyerőben ami a babát jelenti! :D ÉÉÉÉÉN mondtam. Látszik az a második csík! De tényleg ugorj el dokihoz. Ő sokkal biztosabb lesz, mint egy teszt! Pecsételés elmúlt?

Lányok! Írtam, hogy 12 mm-es a nyálkahártya és 3 tüszőm lett. 17-27-28 mm-esek. Kicsit aggódom, nem túl nagyok ezek? Sajnos sehol sem találok semmit, mi az ideális méret inszemhez. Habár szinte mindegy, mert holnap inszem. Kicsit később böktem a repit, mint a doki mondta. Lehet, hogy hülyeség, de ennyi sikertelenség után nincs vesztenivalóm. Szóval, ha kicsit később repedne, akkor talán a srácoknak kicsit több idejük lenne a randira odaérni. Vagy már ők várnák a szép petécskémet. :roll:

Ilona! Akkor holnap együtt megyünk. Neked is csinálják csüt.-ön is?
Szex?! Nekünk még csütörtökig ki kell bírni valahogy. Nem nekem való ez az önmegtartóztatás. Tiszta szerencse, hogy nem volt itthon két napig. Ki tudja? Lehet, hogy többször is megerőszakoltam volna... :oops:
Van ide egy viccem is!
Anya! A házmester megerőszakol!
Anya ! a házmester! A mester! A mááááguuuus!

Málna! Ha még nem repedt meg a tüsző, akkor hogy-hogy megcsinálták az inszemet! Én azért a helyedben még nem adnám fel. Dolgozzatok rá apával. Ha később reped meg, akkor is megreped. Sőt, mire megreped, már ott van nálad a "kemény mag", aki csak a petéidre vár!

Puszika mindenkinek! Megyek fincsivacsit főzni. vasárnap óta szalma voltam, ma jön haza este a drágám.
zel

katata, ez idegtépő, nem irigyellek. Azt hittem már ma megtudhatjátok:(.

kicsiboris, mondják aranydisznó éve, holnap lehet hogy kiugrasz a bőrödből, kívánom nektek :wink:

zelem, mi az hogy kicsit később? Sex ügyben, nincs mit tenni ki kell tartani, kellenek a fickók az inszemhez. Indiszkrét leszek, te mindig ilyen telhetetlen vagy, vagy ez a sok hormon miatt van? Itt csak egy inszem van, este pedig együtt kell lenni.
Úgy gondolom ezek teljesen jó adatok, mind a vastagság, mind a dbszám, mind a méret, te vagy az ideális petéket tartalmazó anyajelölt. Húzzatok bele, sikerülnie kell :D

sapé, lesz márciusban inszem, lehet tudni mikor? Vagy sikerült spontán :wink: Na mesélj!
bbilona

Ilona!
Igen néha telhetetlen vagyok, de most fogjuk rá a hormonokra. Kicsit később= 2 1/2 óra. Ez nem is sok, sztem, mert a szuri hatóideje is 24-36 óra közt van. Lehet, hogy ezért nem is tudom kicsit később repeszteni... Mindegy! Megpróbáltam.

Kata! Nyugi! Ha valami nagyon rossz derült volna ki a vizsgálaton, már tutti telefonáltak volna. a rossz hír mindig sokkal hamarabb megtalál. Biztosan azt gondolják, á, hiszen teljesen rendben van, minek hívogassuk...

Kicsibé! Mire hazaérek inszemről, már dokinál leszel. Aztán pihizek egy nagyot és akkor már itt lesz, hogy mit mondott neked a dokibá! Ugye? Nem hagysz minket sokáig izgulni. Aztán ha legközelebb megyek Pécsre, veszünk fülbevalót. Valami babásat neked! Babarózsaszínt!!!!

Nemsokára kész a töltött paprika. Olyan éhes lettem hirtelen, hogy minőségellenőrzést kell tartanom.
zel

Ilona, Zel,
mennek a drukkok holnapra! Csak ügyesen a csőszexel! :lol:

Boris,
nagyon várom a híreket holnap, remélem csak vigyorgó mosolykákat fogok látni az üzenetedben!! :lol:

Jucmuc,
????? Tudom, hogy pihizel,de remélem hamarosan jössz és mesélsz! :wink:
katata

Zel,
töltöttpaprika. Nyami!!!! :lol:
katata

Kicsibé!
Szerintem reggel ismételd meg a tesztet! Én is látom a csíkot, az enyém is hasonló volt, majd két nap múlva erősebb csík látszott. :lol:
Nagyon szorítok.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

kicsibé:
az ott igenis 2 csík! Jól tett ed, hogy majd megmutathasd a gyereknek!! Én elraktam mindkettőt, egy dobozba minden eddigi emlékeivel. Majd megkapja, amikr már meg tudja becsülni.

Hát lányok az az igazság, hogy mi az utolsó inszemeknél már magasról tettünk az önmegtartóztatásra. Így is szar meg úgy is szar volt az eredmény...És láss csodát, sikerült, pedig akkor is huncutkodtunk.:) (persze utána meg van a böjtje, 1 évig aszkéták voltunk.. :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Nagy élményem volt az előbb!!!
Apósom vadászik és hívtak, hogy menjek ki velük szalonkázni. Ez egy pici madár, kb, mint egy rigó. Sötétedéskor szállnak és elég nehéz őket észrevenni. Be is osztottak egy vadász mellé., hogy mindenki párban legyen és akkor több irányba lehet figyelni. És akkor én megláttam a madarat. A vadász meg lelőtte a kutya meg megkereste. Csak egy madár lett a termés, de az legalább nálunk volt. Ez volt életem első vadászata. Lehet, hogy az utolsó is, mert sajnáltam a madarat.

Kata! Nagyon finom lett, szeretettel várlak vacsira!

Mágnes! Ez tetszik! Huncutka!

Pusszantás.
zel

Zel,
köszi, erről lemaradtam, de nagyohn imádom a töltött paprikát. 8)
Vadászat.... nekem sem jön be. :?

Mágnes,
akkor párod nagyon stram fiúkat tud produkálni! :wink:

Szép napot lányok! És sikeres inszemért szorítok a két lánynak! :wink:
katata

Sziasztok!

Kicsit ritkábban jövök, mert nem nagyon érzem jól magam, de azért nem felejtelek titeket el.

Málna!

Nekem sincs az egyik oldalon petevezetőm, olvastam, hogy nem gond, mert a másik oldali átnyúl érte, azt gondoltam, hogy ok ez biztos kivételes esetben van. Elmondtam az aggodalmaimat a dokinak, mert nekem is volt olyan, hogy csak a rossz oldalon érett pete insemre, mire azt mondta, hogy nem kivételes esetben, hanem ez nagyon jól működik. A túloldali átnyúl érte, és odahivogatja a másik petefészekből kiszabadult petét. Ezen ne izgulj!

Kicsiboris!

Hát az a csík, még így is látszik. Szerintem tök jó. Tizáé is ilyen volt emlékeim szerint, és ő is bizonytalan volt, aztán sikeres lett. A barnázás attól is lehet, hogy több baba lett és csak az egyik maradt meg. Nekem mind a három megindult a lombik után, aztán volt egy kicsi maszatka, így maradt kettő.

Zel!

Ha apa jó anyagot produkál, akkor nem lehet gond, egy kicsit kevesebb nappal. Nekem volt olyan, hogy pénteken azt mondta a doki, hogy ezek a tüszők már majdnam megrepedtek, de hétfőn lesz inszem. Szombaton volt repi, én meg azon izgultam, hogy ez idő előtt meg fog repedni. Vasárnap el is kaptam az embert, aki tiltakozott egy kicsit, de meggyőztem. Aztán másnap izgulva kérdeztem a dokit, mikor jött a csővel, hogy milyen? Azt mondta, hogy nagyon jó a spermekép.
De most mi is böjtölünk, tilos a szex (mármint nekem) január közepén voltunk utoljára együtt.

Üdv mindenkinek: Tamara
tamaranna

kata:
a jó anyag produkálásáról beszélhetnék....nálunk mindkettőnkkel gond van, szóval ritka madár a jó anyag a mi esetünkben... :D Anna viszont a legjobb anyag lett..v :lol:

kicsibé:
mi hír????

Kép
Kép
Kép
mágnes

...megjött..
kicsiboris

kicsibé:
a fene egye meg!!! Annyit gondoltam rád! Na sebaj! Nemsokára elmúlik, és lehet újbol a lovak közé csapni! Fel a fejjel, egyél meg egy jó nagy tábla csokit!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ó Boris! :( Én is a csokiterápiát ajánlom, magam is azt szoktam...
katata

A kakas csípje meg! Én csoki + unicumra szavazok!

Kép
zölddisznó

A kakas csípje meg! Én csoki + unicumra szavazok!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Boris!
Hát nem egészen így gondoltam követni téged! :roll: DE reggel nekem is megjött!Bocs, hogy ezt írom,de én ennek úgy örülök, már alig vártam ezt!Fel e fejjel, majd most együtt leszünk kismamák!
Ha minden okés akkor pénteken mennék vérvételre, de holnap még hívnom kell a klinikát.

Zel!
Jobban vagy már?
sapé

Boriska!

Na neeeee! Pedig én már babásnak könyveltelek!

Inszem megvolt. A doki azt mondta, elindult a babás széria, mert az elmúlt időszakban mindenki terhes lett. És még nincs vége!
Aztán az asszisztensnő kijött a váróba, csípőre vágott kézzel azt mondta irgum-burgum, most már koncentráljunk rendesen, mert a fiúk mindannyiunknál nagyon tuttik voltak! Ez az inszem nagyon jó hangulatban telt! :lol:
Tehát most koncentrálunk.

Sapé! Köszi kérdésed, sokkal jobban vagyok, kicsi takony még maradt, de már nem köhögök.

Kata! A hőm ma reggelre esett egyet nagyot, így gondolom az ovu. most történt meg. A srácoknak van idejük a petékhez evickélni!

Puszika mindenkinek..
Megyek fekszek kicsit, mert feszül a pockom...
zel

Sziasztok!
A szomszéd topic oszlopos tagja vagyok, de olvasgatok másokat is.
Zel! Nekem is ma volt inszem. Nekem ez a 4. Te hova jársz? Én Forgácsos vagyok.
Drukkolok mindenkinek!

A tüszőméretekre én múltkor rákérdeztem, azt mondta a doki, hogy 16 felett már jó, de a 30 feletti már nem nagyon játszik, de sose lehet tudni. Volt nem rég, akinek 28 és 30-ból lettek ikrei.

Örülök, hogy most "nyerő" széria van. Tavasszal egyébként szerintem tényleg több bébi fogan meg.

Kép

Kép
kamilla306

SZia Kami!

De jó, hogy átjöttél ide is!
4. volt Pécsett.

Szóval lehet, hogy még a 27-28-as tüsző belefér? Most kicsit megijesztettél. Te is mész holnap is? Mi megyünk, nálunk így szokták. Van ahol nem.

Ha ez sem sikerül, a köv hónapra van időpontunk Bpestre a Szabolcs utcába. Ott a férjemet akarja doki egyelőre kivizsgálni.

Azt mondták a télre is, hogy jobban tapadnak akkor a babók. Most a tavaszban reménykedek.

Bbilona is ma volt inszemen, így már hárman vagyunk!

Szorítok neked én is!

Kicsibé! Nehogy bedepizz! Ez csak a főpróba volt, ne aggódj, hamarosan a pocakodat kell majd simogatnod!

Jó éjt mindenkinek!
zel

Ilona? Jól vagy? Srácok? Rendben ment minden?

Puszóka!
zel

zel, köszi a bíztatást! most szurkolok neked és nem depizek:lol: :lol:

kamilla, gyere máskor is! remélem összejön neked ez a hónap :P

coci kata sapé, nektek is köszi!!!!
szurkolok mindenkinek :lol: :lol: :lol:
kicsiboris

basszus, képzeljétek most vettem észre, hogy valszeg bevettem 5 clostit a múlt héten bromo helyett véletlenül...tök ugyanolyan az üveg...
lehet, hogy emiatt jött meg, vagy ment el... :cry:
kicsiboris

Sziasztok!
Boris!
Hát nem tudom, de szerintem nem volt jó, hogy a clostit bevetted.Figyú, de a bromo az mi?Én még ilyet nem szedtem. :oops: :roll: De ha mész a dokihoz mond el neki, mert ő megadja a tuti válszt erre, és nem árt ha tud róla, ha ettől jött meg. Neked mi a következő lépés?Mikor mész a dokihoz?
Én most hívtam a klinikát reggel mehetek vérvételre, meg fizethetem a vizit díjat is.Majd dél körül lesz valamikor eredmény.

Kamilla!
Üdv. neked itt! :lol: Sok sikert az inszemhez, pihenj sokat!
sapé

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?