Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Megvolt az UH! Minden OK, apa rögtön "gyakorlott szemmel" már a képernyőn kiszúrta a babót, és erre rém büszke volt. :D

Gyerkőc 23 mm (ugye ez a CRL?), 9. hétben van, pontosabbat majd később...

Addig is a táblázathoz:

Anyja neve: Jutta
Annya kora: 27 év
Várhtó születés: 2007. október 6. (max kicsit módosul később)
Tesó: 2009 vagy 2010 :-)
Születés helye: Kistarcsa

Kell még vmi?

Nagyon köszi a biztatásokat az UH előtt, jól jött! :lol:

Hajni, jobban vagy?

Többiekkel minden OK?

Jó éjt!

Jutta

Kép
jutta

Sziasztok!

Jutta! Gratulálok az első uh-hoz. :)
Szép nagy a babád. Mi 8+6 korban voltunk 16mm.

NÁlunk minden ok, egyre jobban vagyok, nincs émelygés. Csak ritkán. Viszont nagyon rákattantam a vajas kenyér +paprika kombinációra. :D Pedig már évek óta, ha eszek is kenyeret, vagy szendvicset, vaj nélkül. :)

Kép

Szép napot mindenkinek!
Vigyázzatok magatokra!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Üdvözlet mindenkinek!!!!
Most fedeztelek fel benneteket,én eddig a szeptemberben szülünk c. topikba írtam csak.Úgy látom a kettő szinte ugyanaz. :D
Én kismanóval holnap kezdem a 14.hetet és szeptember 6-ra vagyok kiírva.

Azt mondta a doki,hogy kisfiam lesz. :D
Mostantól ide is belesegetek majd.

Puszi:Miléna

A mi 12. heti uh felvételünk:

Kép

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok!

Már régen jelentkeztem, pedig kedden én is voltam orvosnál, megejtettük a rég esedékes rákszűrést, uh. is volt. Nem túl megbiztható ez a számolási mód sem. Attól is függ, mennyire húzza ki magát a picipocok. Az enyém egy huncut: az egyik képen 10 hetes kort mutatott a CRL érték alapján a gép, a másodikon 11+2-t. Több, mint 6 mm eltérés volt a két pillanatfelvétel között. Doki szerint valahol a 11+2 és a táblázatban szereplő 12+1 között van az igazság. Legközelebb március 12.-n megyek, akkor mér tarkóredőt a kórházi gépen ( a keddi magánrendelői vizit volt), és majd az akkori mérés alapján fogja pontosítani a terhességi kort. :)

Mostanában én is kicsit rosszabbul vagyok, egy-egy szagtól, íztől abszolút felfordul a gyomrom. Pedig közeledünk az első (legrosszabb) trimeszter vége felé, erre most kezdek émelyegni :( )

Salnos a kútvölgyi kórház felett nagyon rezeg a léc, fogalmam sincs, mi lesz, ha tényleg bezárják. Rossz érzés így várni a babát, hogy azt sem tudom, hol fog születni, amennyiben veszik a kútvölgyi. :(

Bocs, h ilyen borúsra sikerültem itt a végén.

További szép napot mindenkinek!
Zsu

Kép
Kép
Kép
zsuzsóci29

Jolka
Én már olyan rutinos vagyok... :oops: :evil:
A lányom 2 vetélés (spontán terhességből) után a 3. lombik eredményeként született meg... kistesó projekt se egyszerű volt... 1 vetélés (spontán terhesség), 1 lombik+1 fagyis beültetés... és a végén egy meglepetés baba...
Vendég

Sziasztok!

Üdv Miléna köztünk is! Tök hamar kiderült a baba neme! Ilyen hamar meg tudják mondani? 8)

Jolka, hivatalosan még nem állapították meg a szülés várható időpontját, lehet, hogy azért nagy a babó, mert előrébb járunk, majd a kövekező 12. heti tarkóredő mérésen kiderül. :lol:

Apropó, mi az a takóredő vizsgálat?!? :oops:

Zsuzsóci, tényleg nem irigyellek a kórház ügy miatt. Én elvileg a kistarcsai kórházban szülök, remélem azzal nincsen semmi...
A dokit a köv alkalommal azért megkérdezem (eddig azért nem mert hivatalos kórházlista még nincs is, jövőhéten lesz talán?) :?

Szép estét!

Jutta

Kép
jutta

Mi tegnap voltunk 12 hetes uh-on!!
Minden rendben van a picivel!!Láttuk szépen mindenét!!A tarkóredő is rendben!!Olyan édes!!!
Fénykép is van csak még nem tudom felrakni.
Olyan rendi volt a doki,mert ideadta ingyen...amúgy egy ezres!!

Ja és megkérdeztük,hogy látni e esetleg,hogy milye van a picúrnak....nem 100%-ra de mondott a doki valamit...ez még titok!! :D
Megvárom a következő uh-ot!! :wink:

Nektek mikor van a következő uh??
Nekem csak 18-19hetesen kell menni!!
Olyan messze van még!!!! :?

ancsi26

Jutta
Tarkó redő... nyakincánál egy picurka képződmény... 12. heti UH-n nézik, ha nagyobb a kelleténél, az Down-kórra gyanus (főleg, ha nem látszik a baba orrcsontocskája sem)

Ancsi
18-19. héten csinálnak egy nagyon részletes UH-t (genetikai) nagyon sok fejlődési rendellenesség kideríthető...

http://www.medimix.hu/cikk.php?cid=417
Vendég

Sziasztok!

Én is őszre várom a babám, bár még csak a hatodik hétnél tartunk.
mimoooo

Mimoooo
Üdv :lol:

Merre jártok lányok?
Vendég

Hali!

Bocsi,hogy elmaradtam,de az elmult napokban nem voltam valami jól.Egyfolytában hányingerem van.
Abban reménykedem,hogy lány lesz,mert a Briginél voltam így. :D :D :D
Én jövőhéten pénteken megyek megint uh-ra,ha lesz képem akkor felrakom.

Kép

Imádom ezt a képet,ő az én Brigi lányom ,ilyen kis pocakos volt.

Mennem kell,mert pogit sütök.

Puszi:Móni

Kép
memó

Memo
Aranyos....
Vendég

sziasztok
Tontica
mizu???????

Móni
aranyos a kislányod:-)enyim nagyon picin született,3-4 hónapos korára növesztett ilyen dinnye pocit :-)

Mimoo
gratula

Ancsi
nálatok mi újság?

Miléna
szuper ez a kép,én is úgy várom a 12. heti uhát:-)
bár Majánál nem látzsott ilyen szépen a baba,mint a te kisfiadnál :-)
És tök jó,hogy már tudjátok hogy kukacos :-)

Ti terveztek hordozókendőt venni vagy valaki használt?

Nevekkel,hogy álltok?
Nálunk ha lány Amira vagy Bíborka lesz,fiú János Maxim

Egyébként mi jól vgayunk,csak néha jön rám a hányinger,klasszisokkal jobban érzem magam ,mint Majánál.Bár kicsit most is ragyásodom és zsírosodik nagyon a hajam,de elvagyok :-)
Sokszor nem is érzem magam terhesnek :shock: Ezért nagyon várom az uhát ,hogy lássam minden oks odabent

szép napot mindenkinek! Kép

Timurr
Vendég

Sziasztok!
Hát Timurr irigyellek, hoyg csak néha tör rád a hányinger. Ami engem illet ma reggel si fél órát öllelgettem a fajanszot, mire el tudtam indulni munkába :?
LÁtom jól lemaradtam, ti már neveket nézegettek, én még csak próbálom felfogni, hoyg sikerült :D
mimoooo

mioooo

sajnálom,ismerem az érzést,Majcinál én is minden reggel a wckagyló felett kezdtem a napot,brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
találtam egy jó kis progit ahol apa és anya is pontozza a leendő neveket és hát ezeket dobta ki a gép :-)

mindjárt iderakom a linket
Vendég

Sziasztok!

Jó régen jártam erre felé...sőt a gépet is elég rég kapcsoltam be, csak az e-maileimet szoktam megnézni 2 iszonyat hányinger között...

Ma voltam a másik dokinál...megnézte a bébit, és azt mondta minden ok, kora szerinti méretekkel rendelkezik.
Viszont nem kaptam képet,pedig kértem...azt mondta,az UH nem arra van hogy a kismama gyönyörködjön. :shock:
Szóval ez a doki egy tuskó...pl nem is köszön pedig 2-szer is ráköszöntem...

A másik akinél nincs UH gép az tök ari doki volt...szerintetek lehet még változtatni dokit? Mert ezzel a mostanival nem lehet egyszerűen szót váltani sem...

Meg sem mutatta a képernyőn sem a babát...még szerencse,hogy úgy felejtette a monitort én meg gyorsan megnéztem. :D Édes nagyon a picike.:D

Szóval örülök is,hogy minden rendben, de el is keseredtem ezen a dokin... :cry:

Tontica!

Ugye nincs semmi gond????

Memó!

Aranyos a kislányod! :)

Mimoooo!

Üdv köztünk, és gratulálok a kicsihez! Mennyit vártatok rá?
Mi most 9 hónapot...pedig az első gyerkőc szinte elsőre összejött....

Ancsi, Zsuzsóci, Jutta és mindenki örülök,hogy minden ok a babákkal.

Miléna!

Üdv a csapatban! :)

KépKépKépKép
*orsi*

Orsi
hú de bunkó ez a doki:-(

én is kérek majd képet,remélem kapok is:-)itt perkálni kell érte :-(

Timurr
Vendég

Mimoooo:
üdv itt. Boldog babavárást. :)

Memó:
nagyon aranyos a kislányod.

Orsi:
:evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Sziasztok!

Betsy, köszi az infó tarkó redő ügyben!
Hiába kezdő vagyok! :)

Móni, jó husis volt a bébid! Látszik, hogy majd ki csattan az egészségtől! :lol:
Mekkora súllyal született?

Orsi, na ez a doki sem tudja, hogy mit jelent a terhesség egy nőnek! Még jó, hogy pszichológiát is tanult az egyetmene, látszik, hogy jól elfelejtette! :twisted:

Hajni, jobban vagy? Mostmár (elvileg) a vége fele kellene járnod a rosszulléteknek...

Irígykedhettek, nálam semmi tünet a hízáson kívül (már 3 kg :twisted: ) !
Védőnő (tegnap voltam először) azt mondta, hogy azért figyeljek oda, ne hízzak sokat - mert sajna a családomban jellemző a viszér :(
Könnyű azt mondani, egész nap korog a gyomrom....

Puszi mindenkinek:

Jutta

Kép
jutta

Orsi: mi csak másfél hónapot :D Az első nekünk is rögtön összejött ugyanis véletlen volt. :lol:

Mindenkinek köszönöm az üdvözlést :)

Ti milyen vitamint szedtek? Én elevitet, de úgy vettem észre, hogy attól sokkal erősebb az émelygésem. Arra gondolatam váltok, de nem tudom mire.
mimoooo

Mimooo
Már én is kíváncsi voltam,erre a vitaminos kérdésre,csak ált. nem reagél senki ha kérdezek.Szóval én Elevitet szedek,mellékhatások nlékül,de lehet utána áttérek a gravidiára,mert állítólag abban van jód az elevitben meg nincs.

Hajni
ha erre jársz mesélj mi volt a 4 dén????

Timurr
Vendég

Mimooo:
én is Elevitet szedek, de most fogy majd el és gravidát fogok venni legközelebb. Okok, ugyan az, mint Timurnál. :lol:

Timurr:
Erre is járok, csak azt hittem ezzel egyedül vagyok. :)
Szval voltunk 4D-s uh tegnap este. Babócám kb 5 nappal kissebb a gép szerint, így nem tudtunk nyakiredőt mérni, majd 1 hét múlva megyek a dokimhoz és ő megméri. :wink:
Meghallgattuk a szivecskéjét is. :wink:
16 hetesen fogok menni még, az húsvét szombat lesz. Remélem megmutatja, mi van a lába között. :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Vitamin: én Gravidát szedtem, de most Centrum Maternára váltottam. Az ok prózai: abban a gyógyszertárban ahova berohantam nem volt gravida, és ezt ajánlották! :-)
Állítólag nincs túl nagy kölönbség, de még nem elemeztem ki az összetételüket :-) Jód ebben is van, most néztem meg...

Hajni, isteni cuki a fiad! Huncut még a szeme is! :lol:
Valalmi nagyibb fotót küldj róla lszi!!

Gyerekösszejövetel: Nálunk kapásból, első adandó alkalomra mikor tervetük, tudom, hogy a világ mázlistája vagyok, remélem így is marad! :wink:

Ma voltam vérvételen, utálom!!! :evil:

Szép napot és sok virágot nőnap alkalmából!

Jutta

Kép
jutta

Sziasztok!

Csatlakoznék a bandához, ha lehet. Számításaim szerint 9 hetesek vagyunk (kb. okt.11.), ha van köztetek hasonló korú mondja már meg, hogy látszik-e már rajta valami. Én még nem szándékoztam szétkürtölni a hírt, de a barátnőim már mind kiszúrták. Igaz, hogy ő lesz a 3., ezért növök ilyen intenzíven?
Hányinger kérdésben annyit mondanék, hogy én csak b6-ot szedek és nekem bejött, a barátnőm meg vett nekem homeopátiás bogyót is (ignatia amara) azt is szedem. Lehet hogy csak placebo hatás, de egész jól vagyok. Bár én nem hányós hanem non stop émelygős és kívánós típus vagyok (ez a homeopátiás ennek a típusnak jó, hányósra más van!)
ciripke1977

Vendég

Hajni
ejh pedig azt hittem már tudjátok mi van a kisnyuszi lába között:-)
Kislányt szeretnétek?Persze tudom az a lényeg ,hogy egészséges legyen :-)

Ciripke
Gratula :-)
mekkorák a nyagobbak?
nekem a 2. babi,de akkora a hasam ,mint Majával 4-5 hónaposan

Gyerekösszejövetetl:Maja elsőre,kisnyúl 3ikra.

Timurr
Vendég

Betti 4 éves, Barnu 2, ez a pici meg számítási hiba, de nagyon örülünk neki, úgyis nagy családra vágytam...
Akkor megnyugodtam, egyébként nappal nem annyira feltűnő, de estére mire jól fel is puffadok... na nem részletezem!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Na örömmel olvasom, hogy nemcsak az én pocim nagyobb, mint azt szerintem kéne. Nálam az elsőt még hatodik hónapban sem lehetett látni, mostmeg már a hatodik héten....bár az az alkat vagyok aki ha lenyel egy cseresznyemagot akkoris gyanúba keverik, hoyg babát vár :lol:
mimoooo

Sziasztok!

Adok egy eletjelet magunkrol.
Volt ma uh. mindket baba szepen fejlodik, dobog a szivecskejuk ezerrel.
A baba: 22,2 mm
Kép
B baba: 20,9 mm
Kép
Bizony nekem is no a pocim ezerrel es neha irto puffadtnak erzem magam.
Orulok hogy mindenki jol van!!!
Jovo het szerdan hazautazunk Mo-ra es egy honapot otthon toltunk, sajna csak ilyen ritkan tudok majd jonni de igyekszem.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Poci: eslő gyerek, alapvetően (mármint terhesség előtt) lapos has, és 10. hétben az a mázlim, hogy tél (kora tavasz) van, és a ruha miatt nem látszik.. :lol:
Amúgy nyári ruhatár mellett tagadhatatlan lenne...

Hajni, Marci nagyon vagány srác, ilyen kis huncut kölköt én is el tudnék fogadni, pedig eddig nagyon lánypárti voltam!
(talán csak azért mert lány tesóm van, neki meg 2 lánya, és közelről kistököst még nem láttam...)

Tontica, örülök, hogy jól vagytok és mind a 2 babó fejlődik szépen!

Tényleg, ahol nem az első baba jön, mondtátok már a tesóknak?
Ezt mikor "szokás"?

Jutta

Kép
jutta

Sziasztok!

Tegnap voltam dokinál és kicsit ő is elképedt, hogy mekkora a hasam, de minden ok.
:shock:
Én már szívesen elmondtam volna a gyerekeknek, de mivel a szülőkkel csak ma közöljük a nagy hírt, nem akartam hogy elszólják magukat. Kicsit izgulok, hogy mi lesz a reakció.
Egyébként Bettinek célozgattam rá hogy mit szólna, de nem volt túl lelkes :cry:

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ciripke:-)

jó az avata kap csak nagyon kicsi nem mutatod meg nagyban?

Jutta
Maja még elég kicsi nem igazán fogja fel,mondomneki,hogy baba van anya hasában szeretd?igen a vlasz és puszilja egyből és közbe affektál,mint egy kismacska:-)de aztán elisfeljeti.Majd ahogy nől a poci és látja a készülődést talán többet ért majd belőle,de amikor megszületik az lesz az igazi beavatás:-)

Tontica
nagyon szépek a babák:-)

Jolka
mizu??????????

Timurr
Vendég

avata kap=avatar kép
ezeket a mellé ütéseket nézzétek el,vagy alszik Maja és alig érintem a billentyűket vagy csak simán sietek vagy mindkettő:-)
Vendég

Sziasztok!

Október közepére vagyok kiírva és ikreket várok, legnagyobb meglepetésemre. Van már egy két és fél éves kislányom, aki egy kis angyalka. Zsófinak hívják. Én már szültem egy bébit, de nekem is rengeteg újdonság van a vizsgálatok során. Sajna a kórházban ahol szültem nincs koraszülöttosztály és az ikres anyukákra nincsenek is igazán felkészülve, tehát ha minden így marad akkor valószínű váltanom kell, csak azt nem tudom, merre, kihez. Kicsit félek ettől az egész helyzettől, remélem tudtok nekem vmi pozitívumot mondani :(
snezsanett

Örülök, hogy fel tudtam rakni egyáltalán, mert hát jól le kellett redukálni a méretét, hogy fel tudjam tenni. Elég amatőr vagyok még ilyen technikai szinten.
Emlékszem, nekem pont ennyi idős volt Betti (1 év 9 hónap) mikor Barnu született és Betti egész végig a hasamon lovagolt. Jól kibírta a kiskölyök.
Azt gondolom a 4 éves lanyom se fogja fel majd igazából, meg hogy ez most komoly!
Nagyon édes a kislányod!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Szia snezsanett!

És hol szültél anno?

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Szia Ciripke!

Szegeden a II. kórházban. Minden jó volt, de sajna most úgy tűnik ez nem elég.

Zsani[/img]
snezsanett

Zsani, udv itt!

Hany hetes terhes vagy? Nincs vonalzod es igy nem tudjuk kovetni, en is ikreket varok, ma vagyok 8+6.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Mennyi ikerterhesség van mostanság?!? :lol:

Nővéreméknél 2 év korkülönbség van a lányok közt, ő végig mondta a nagynak, hogy minél felkészültebb legyen. Náluk bevált, minimális féltékenységgel "megúszták".

Ma nagyon nyűgös napom volt, semmi sem volt jó... :evil:

Remélem a holnap jobb lesz!

Jutta

Kép
jutta

Zsani, akkor Te nem itt vagy a környéken!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Tontica!

Szinte egyidősek a gyermekeink. Próbálkozom a vonalzóval, csak nem sikerül ide feltennem. Segítenétek?
Zsófi 2 év 7 hónap, az ikrek 8 hét 6 naposak.

Ciripke!

Soltvadkerten élek.

Üdv: Zsani :)
snezsanett

Ő a kicsi lányom Zsófia.

Üdv Zsani
Kép [/url]
snezsanett

Sziasztok!

Tontica:
gratulálok az uh-hoz. :)

Zsanett:
üdv itt. :lol: Boldog babavárást.

Csajok:
nézzétek a vonalzómat, elértem a bűvös 12. hetet. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zanett
szia:-)
édes a kislányod:-)
egyszer nyaraltam Soltvadkerten nagyon jó volt :-)

Timurr
Vendég

Zsani: de izgi, tenyleg szinte egyidosek, szupi!
Gyonyoru a kislanyod, en most nagyon remenykedem hogy lesz egy kislany.
Vonalzo: www.lilypie.com
Azon belul:
Baby and kids birtsday= szulinapos
Expecting a baby=terhes
Kivalasztod a vonalzot, kitoltod az adatokat, stb.
Aztan create ticker es akkor kiad harom kodot, a kozepso kodot kell bemasolnod ide a babanetre a profilodba az alairas reszhez aztan Elkuld!
Ennyi!!!

Hajni: gratula, de jo Neked!!!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Hajni! Tök szuper, gratula a 12 héthez!!! Hogy repül az idő, nem? És már kevesebb mint 200 nap a 280-ból! :lol:

Én ma vagyok 10 hetes, és már kezdek lassan megnyugodni, elvileg már ekkor is nagyon kicsi a kockázat, de én is a 12. hétnél fogok virtuálisan pezsgőt bontani! :wink:

Zsani, aranyos a nagylányod!

Mi jövőhéten síelni megyünk, ezért nem leszek, de majd után jövök megint!

Addig jó pocakosodást mindenkinek!!

Jutta

Kép
jutta

Hajni
Gratulálok a 12. héthez!
Hogy vagytok mostanság?

Nekem még nem nagyon látszik a pocakom... olyan, mintha teliettem volna magam... :oops:
Vendég

Köszi csajok a gratulát. :)
Szerdán megyek dokihoz, akkor fogok megnyugodni. :wink:

Betsy:
nekem ez a 11. heti pocim, sztem hatalmas...
Kép
Vendég

Sziasztok!

Itt a friss tábla. Bocsi, egy kicst eltüntem, voltam, de...:DTEhát lusta voltam...:)
Kép
pill és írok is, egy kisregényt. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?