Sziasztok!
Backa
Köszi a gyogyit, küldöm majd a címet priviben.
Ne add még fel, szorítok nagyon, hogy most tényleg sikerüljön.
Szerintem, ha vérezgetsz is csináltathatsz uh-t a Kaáliban. Nekem a Mátéval volt, hogy kb. 6-7. héten eléggé véreztem és felhívtam őket, és mondta a Boga, hgoy menjek és megnéz uh-n. És akkor közölte, hogy lett a nagy vérömleny a baba mellett, de túlélte. Nem akartam elhinni. Szóval szerintem, ha lehet akkor menjél el, hátha lát valakit odabent!
Ez a hőmérős görbe olyan érdekes. Én soha nem mértem, de pár napig kedvet kaptam Tőletek. Aztán mikor már 3 napig reggel 36,8-at mértem, akkor abba is hagytam. Mindig 37 felettit írtok, hát akkor én ez alapján nem vagyok terhes. Szóval gondoltam inkább nem méricskélek. Persze ez nem azt jelenti, hogy hülyeségnek tartom, inkább talán "bedugom a fejem a homokba" az értékek elöl, amik talán sejtetnek valamit.
Tényleg nagyon nagyon szorítok Neked!!!
Nyulasz
Kibirtam, hogy nem teszteltem. De holnap már tuti. Megigértam anyuéknak, mert már izgul mindenki nagyon
Igy holnap együtt izgulhatunk egymásért! Remélem jó híreket írhatunk holnap!
Dezsina
Köszi a cici-dolgot, megnyugtattál
A Mátéval végig feküdtem a 2 hetet és még utána is. Most viszon 4 nap pihi és azóta tényleg csinálok mindent. Ha tényleg igy is megmaradna a picurka.....else tudom hinni. Persze lehet azért, mert a Mátéval olyan problémás volt minden.
Neked nyugi minden rendben lesz!!! Ott vannak a pozitív tesztek!!!
Persze a teszt elött azért izgul az ember, hogy sikerüljön, aztán meg, hgoy ne legyen baj és elhinni is nehéz. De sikerült Dezsina, hidd el!!! Fontos a babóknak, hogy ne aggódjuk túl a dolgokat szerintem. Ugyi legyél és nyugi szerdáig
Szorítok Neked is nagyon!
Na most megyek, mert kényelmetlen itt ülni.
Jó éjt mindnekine!
Zsani