Jó reggelt Mindenkinek!
Szerencsére minden rendben, Fanni kapott vízumot, kb 2percig tartott a beszélgetés(mit dolgozom?,házas vagyok-e?, a férjem mit csinál? és kihez megyünk?).
Mondjuk várni kellett egy fél órát a szakadó esőben, hiába volt ernyőnk, Fanni gyatyája alsó részéből csavarni lehetett a vizet, úgyhogy mikor beértünk, levettem róla a gyatyát és anélkül üldögélt az apja ölében(meg rohangált).Volt textilpelenkám, azzal betakartam, de jó meleg volt bent.
Pont mögöttünk állt a sorban Kovács Adél és a férje, tök kedvesek és jó fejek voltak.
Ja és volt még ott egy két és fél éves kislány(Regének
hívták, illetve valami ilyesmi nevet hallottam), úgyhogy Fannival elszórakoztak.
Szóval, ha minden jól megy, aug. 20-szept. 10-ig leszünk kint.
Manka kérdésére válaszolva, általában évente megyünk, felváltva a szüleimmel, egyszer ők, egyszer mi.
Majd beszámolok, de nagyon félek a hosszú úttól, hogy fog elaludni, mert nem biztos, hogy lesz neki speckó fekvőhelye.Jelenleg ezt intézzük.
Ferkóka csak ágyban, gyerekülésben és babakocsiban(ehhez hulla fáradtnak kell lennie) tud elaludni, kézben tartva még soha nem volt rá példa.Ugyebár ő az ölünkben fog ülni, mert ha külön helyet veszünk az ugyanannyi mint a felnőtt jegy, ráadásul felesleges, úgysem marad egy helyben.
Szórakoztással nem lesz baj talán.
Tegnap délután beragadtunk Fannival a liftbe, kb 5 percre, nem tudom hogy az istenbe, de szerencsére nem vagyok klausztrofóbiás, meg ott volt a vészcsengő is, és hamar jött a gondnok, kiszabadított minket.Plusz 4 óra volt, szóval elkezdtek hazajönni az emberkék a munkából, így valaki biztosan megjelent volna 15 percen belül.
Manka, így legalább a nyugodtabban mentek el.
Mikor indultok pontosan?
Ayse, Andrisnak gyógypuszik.A felsorolt állathangokra nincs ötletem, max az őzre, szarvasra, mély torokhangú bőgés.
Márti, az elefánthangotok tetszik.Trombitál?
Az a kis uszis, szaunás délutáni program isteni lehetett, én is imádom mindkettőt!!!
Fincs mostanában egyedül akar öltözködni.Persze csak próbálkozik.Nadrág egyik szárába mindkét láb............. és most kijött úgy, hogy két bodyt magára húzott de csak a nyakában lógnak.
Réka, én akkor szoktam itthon így fázni, ha fáradt vagyok.
Ilyenkor egy jó forró tea szokott segíteni.
Tünde, én nem tudok a zártra felcsatlakozni, de boldog névnapot kívánok Ákosnak!!!