Új privát üzeneted érkezett!

Akkor nem értettem félre, amit a Gabicsibe írt nekem? :oops:
És mi az, hogy "kis csőbe"? És akinek félrehord? :oops: Na jó, majd megoldjuk valahogy :)

Gil! Köszi a bíztatást. Azért fogok ott ülni egész nap, mert a párom éjszakás szoliból megy oda és ott fogunk reggel találkozni. Szegénykém, remélem nem alszik el közben :oops: Én vele leszek, ő meg velem , amíg haza nem engednek a záróval. Így állapodtunk meg. :)
nellike

Lukréciám
de jó hogy már szurizol :D :D :D no akkor mikor dumcsizunk????????

Estrella
hajrá,hajrá,hajrá,végre neked is szorithatunk :D :D

nellike
neked is megy a drukk :D :D

holnap nem jön senki???????? :oops: :oops: :oops:

bibar

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Nellike,
de jó, hogy pénteken inszem:) Biztosan minden rendben lesz! Én is megyek pénteken, akkor biztosan sokan lesznek, amikor én megyek mindig nagy sor áll:( Na, mindegy.
Bár én fennt leszek, te meg mész hátra a szobába nem? De, ha gondolod összefuthatunk?! Vagy a párodat kíséred!?
Sok sikert!!!
Lukrécia,
köszi, hogy örülsz, én is örülök, meg annak is már is kezdhetsz, ez nagyon gyors:) Mikor jött meg, meg mivel kezdesz? Ez melyik protokoll? Gondolom a rövid, nem? Egyébként jól vagy? Én egyre jobban, hogy jön a péntek:) Ma egy kicsit szúrkált a hasam, a tüszőrepi szuri miatt:) Hatásos:) Hajrá neked is!!!!!!
Estrella,
nem én írtam, hogy megyek hétfőn:( Gratula a tüszőkhöz, tök jó, hogy már te is itt tarthatsz!! Szorítok nagyon!
Szia Süni,
nagyon profin írtad le a long protokollt:)Jó régen taliztunk már! Mikor fogunk?:)
Gica,
nagyon örülök, hogy ilyen jól vagytok!! Továbbra is vigyázz magadra! És tudom...én meg csak pozitívan állok a dolgokhoz:)
Naposoldal,
remélem minden rendben veletek!? Csak nem érsz rá, nekünk írogatni?! Minden ok a babával és veled?
Judit,
és veled mi újság? Hányinger nagyon kínoz? De ez jó "kín", én is kibírnám már szívesen:)
Mindenkinek minden téren sok sikert!!
baby.81

Bibar,
szorítok holnapra, hogy mielőbb kezdhess te is:) Uh lesz, ugye? Látom már, az lesz! Jó lenne téged is megismerni:)
Pedig én már igazán sok mindenkit ismerek innen a fórumról:) Tök jó!! (Lukrécia, Süni, Naposoldal, Gombahölgy, Estrella, Lexi, Málna)
Te, figyi, most hogy eszem ezt a méhpempőt, akkor is egyem, amikor majd beültetés után leszek? Te folyamatosan eszed? Mert akkor még időben vennem kell!!
baby.81

Baby!

köszi, jól vagyok. :) Kicsit izgulok, az esti Ovitrelle miatt, meg, hogy holnap hogy leszek, és persze a péntek miatt a legjobban :) Gondolom, hogy délelőtt még nem kell hátramennem, hanem majd csak akkor , ha már az inszem lesz. Addig szerintem a foteleknél fogok várakozni, úgyhogy talizhatunk. :)

Inszemes csajok! Papucson, hálóingen és tisztálkodószereken kívül érdemes még valamit vinni? Úgy értem, hogy van-e valami apróság, ami hasznos lehet és nektek bevált, de a beutalóra nincs felírva. Biztosan hülye kérdés, de ha nekem pizsim van, az nem jó? vagy a hálóing, hosszú póló jobb, mert abba nem kell alulról belebújni az inszem után. És nekem pénteken előtte lesz hasi uh? Az is a vizsgálóba, vagy már a műtőbe? Hű, de sokat kérdeztem már megint . Bocsi:oops:
nellike

Sziasztok,

Kriszti drága,

azért kerestelek msn-en, hogy érdeklődjek nálad a Gynevac-ról. Mindent tudni akarok róla :wink: Bár olvasgatom a honlapot, de természetesen a személyes tapasztalataid is érdekelnek. Meg, hogy mennyire fáj a szuri... :D

Lukrécia,
tök jó, hogy ma kezdted a stimut! Nemsokára mehetnek a drukkok!!! :)

Gabicsiba, Málna, Gil,

mennek a babatapik ezerrel: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Itt vagyok újra... :oops: :shock: :? :) És egyre erősebb vagyok... Muszáj...

Puszi mindenkinek.

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!

Én kaptam Gynevacot és a következő tapasztalataim vannak róla: Az injekció beadása (popsiba megy) nem fáj , hanem kb. 1 perc múlva úgy elkezd feszíteni, hogy az nagyon nem kellemes és akkor még finoman fogalmaztam. Begörcsöl tőle a fenékizom és én még a combomban is éreztem. Ez kb. 10 percig tart (mármint ez az erős görcsös fájdalom) aztán enyhül és végül szinte meg is szűnik. Azért mondom, hogy szinte, mert én például egy órával utána már csak akkor éreztem, ha rágondoltam, és másnap se volt tőle semmi bajom. A férjemnek és egy barátnőmnek még másnap, sőt harmadnap is fájt azt mondták olyan érzés, mintha izomlázuk lenne. Állítólag a második injekció már kevésbé fájdalmas és után meg olyan, mint egy normális fenék szuri. Én is nagyjából ezt tapasztaltam, hogy a második már sokkal jobb volt. Én nagyon nehezen viselem a fájdalmat, de azért bizton mondhatom, ki lehet bírni. Meg aztán szerintem erre is mindenki másképp reagál. Mi az elsőnél úgy mentünk, hogy arra voltunk felkészítve, hogy az injekció beadása fájdalmas, ehhez képest pozitívan csalódtunk egészen addig a bizonyos kb. fél-egy percig. Tényleg kibírható! :)
nellike

Köszönöm Nellike! Már most félek kicsit... :oops: :wink: Pedig még arrébb lesz, mire elkezdjük, de akkor is... :D

Kép

Kép
zsókuci

Nellike,
miért izgulsz az Ovitrell miatt? Én is azt kaptam a múltkori leszívás előtt! Semmi nem volt,mármint utánna nem éreztem semmit:) Akkor majd holnap este megírom, hogy miről ismerhetsz fel,ok,meg te is leírod, és hátha összefutunk,ok?! Ha te is így gondolod:) Ügyes legyél, ki adja a szurit?
Szia Zsókuci,
nagyon jó, hogy újra itt vagy köztünk, nagyon erős csaj vagy!!!Komolyan mondom! Le a kalappal előtted! Én a Gynevachoz nem tudok hozzászólni,-mert kicsit zavarban vagyok-, de én ezt nem is ismerem, hallottam már, de hogy mire jó, azt én most nem is tudom, utánna is nézek magamanak!
baby.81

Hali!
Nellike,
utánna néztem, most már én is képben vagyok egy kicsit, hogy mi is ez!És ezt az injekciót meddig kell adni és milyen gyakorisággal? Gondolom jó drága, vagy ez tb támogatott, nem ugye?!
baby.81

Zsókuci!

Köszönöm a drukkot, nagyon kedves tőled! Remélenykedem, pedig már a 6., de hátha most sikerül. Hogy tudsz mások sorsával törődni? Nagyon felnézek rád!

Nellike!

Hát bizony be kéne szerezned hálóinget, mert az rajtad marad a beavatkozás alatt. A pizsi tehát egyáltalán nem praktikus. Egyébként első alkalommal nekem elfelejtették odaadni ezt a papírt :roll: , és semmit se vittem magammal :oops: , adtak egy kórházi hálóinget és zokniban voltam. Más nem kell szerintem, kaja talán, hogy ha reggeltől ott vagy, kibírd. Utána egy székben ücsöröghetsz egy kicsit az egyik szobában - inszemeseknek nem jár ágy :( . UH nekem egyszer se volt előtte, de a te dokid lehet, hogy csinál, de azt is bent a műtőben. Aztán mehetsz a zárójelentésért, meg az Utro receptért. Kérdezz nyugodtan, tudom, sokkal jobb úgy menni, hogy már tudod, mire számíts!
gil

Nellike
Ja, és remélem, nem miattam félsz az Ovitrelle-től! Tudod, írtam, hogy ez kivételes eset volt! Az a "legklasszabb" szuri szerintem! KIs csinos üvegfecskendő bekészítve, semmi kavirnyálás, tétovázás, csak be kell szúrni! szóval ne izgulj! Az már a célegyenes!!!!
gil

Zsókuci Drágám!!Jóllaktam!! :lol: :lol:
Persze a szuriról nem sokat beszéltünk!!!! :wink: :lol:
Szóval nekem nem fájt, páromnak igen!!!Minden egyes szuri...Mintha izomláza lenne a fenekében! :lol: :lol: Az előkészület maga volt a pokol... :lol: :lol: De azt hiszem arról írtam!
Ajánlják mindkét félnek mert nehogy az legyen, hogy egymást visszafertőzitek...
Ha gondolod, a Lázár Dr.nő tel. számát elküldöm, vele személyesen tudsz beszélni...Engem is felhívott...Nagyon rendes, és minden kérdésre válaszol!
10 naponta érdemes beadatni...és tavaly volt az 5 ampulla 5000 ft...Úgyhogy nem drága(ezt más kérdezte...)
Hajrá, hajrá!!!!!!
Vendég

Estrella, Nellike
Mennek a drukkok az inszemhez! Nektek megmondták a tüsző méreteket? Nekem nem mondtak anno semmit :?

Nellike
Köntöst is vigyél! Mi fent voltunk és a recepció felé kellett lejönnünk, szóval jól jön az a köntös! Arra meg számíts, hogy tényleg majdnem egész napos program. Mi együtt utaztunk a párommal, így 7 körül már ott voltunk reggel. Párom kezdett elsőként, 8 körül ő végzett. Aztán a foteloknál vártunk kb. 11.30-ig, aztán felmehettünk átöltözni. 12.00 körül csinálták meg az inszemet, aztán 15.00-ig kellett várni a záróra. Szóval kaja és innivaló is legyen nálatok!

Gabi!
Ez a ciszta dolog nálad az inszemek után esetleg az inszem miatt alakult ki?

Nikibaba
niki baba

Nikibaba:
Én is úgy kérdeztem meg, mert nem mondják mindig a tüszőméreteket.
Nellike:
Sok sikert a pénteki naphoz, ZOKNI-t vigyél. :D
Baby:
Már tök sokmindenkit ismersz :)
Most lehet 2 napig nem jövök, mert melózok, és egyedül leszek, és szerintem el leszek havazva, de majd péntek este benézek azért.
Mindenkinek mennek a drukkok!!!
Lexi:
Majd írj Te is ha ráérsz!
Vendég

Lexi!
Te is nagyon el vagy tünve???Merre jársz???? :lol: :lol:
Vendég

Nellike
Kikérdeztem a párom,nem abba a szobába kell mennie amibe a vizsgálatra kellett menni.Abba szobába ahová a leszívás,beültetés és inszem után kell befeküdni.Van ágy,fürdőszoba és nyugodtan bemehetsz vele ha igényli.nem klasszikus kémcső hanem szélesebb,bitos bele fog találni.
Ovitrellétől ne félj nekem soha nem volt semmi bajom tőle.Hálóinget,vagy hosszú pólót vigyél az sokkal praktikusabb,tisztálkodó szer nálam az intim törlőkendő szokott lenni.

Niki
Úgy tűnik,mert mindíg felszívódtak maguktól.Engem már igaz műtöttek petefészek cisztával,de az semmilyen gyógyszeres kezelésre nem múlt el,ezért kellett a műtét.
Amúgy mindegyik szúri tájékoztatójában benne van mellékhatásként.

Zsókuci
Köszönöm a drukkot!Irigylésre méltó a lelkierőd!!!
A gynevac árát holnap megtudom írni és szerintem most kellene legalább kiváltanod,mert most kapható.De ha elfogy legalább 3 hónapig hiánycikk.

Bibar
megy a drukk holnapra
gabicsibe

Baby
a pempöt folyamatosan egyed,nem kell vele szünetelni,bár én most 1 hete nem eszem,most is 13-as volt a nyálkahártyám,szerintem beültire lesz vagy 16-os
:oops: :oops: holnap kiderül mikor lesz az :oops: :oops: drukkolok péntekre

Zsókuci drága
nagyon szuper vagy,csak előre nézz!!!!!!én is kaptam gynevac szurit,férjem is,mi az elsőtöl belázasodtunk,pont olaszországi nyaralásunk első napján :oops: :oops: nekem mindig fájt a helye :oops: :oops:
amiért beadattam,hogy spontán összehozzuk a bébit,sajna nem jött össze :oops: a Lázár dr-növel én is beszéltem,nagyon rendes :D :D
na puszi

Gabicsibe
köszi a drukkot,remélem holnap nem 12-ig dekkolok ott :twisted: :twisted:

bibar

íSziasztok,

Lukrécia. Estelle , Nellike, Bibar mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++
Süni igazad van abba, sőt mi is arra készülünk, hogy saját babánk legyen. Párom tegnap volt andrológusnál, ő azt mondta, hogy csak akkor csinálja meg a biopsiát, amikor én stimulálva vagyok. Koncz meg azt mondta, hogy akkor stimulál, ha megvan apa eredménye. Na ehhez mit szoltok? Ma próbálok majd beszélni a dokival hsg után.
Gil abban igazad van, hogy szeretnéd elkerülni a pletykákat, de az is pletykákat indit el, ha valaki sokat hiányzik, és nem tudják az okát :wink:
Szép napot

csibe
csibe32

Jó reggelt!

Boldog Nőnapot Kívánok magunknak:)
Aki ma megy a BMC-be nagyon drukkolok, ügyesek legyetek:)
Nellike,
na beadtad tegnap a tüszőrepit? és nem volt ugye semmi gond utánna?
Bibar,
köszike, akkor eszem kitartóan, csak vennem kell még. Te most hogy hogy nem etted? Remélem minden ok lesz nálad ma!
Na, melózok, majd napközben még jövök:)
baby.81

Sziasztok!

Küldöm a drukkjaimat, mindenkinek akinek most, ma vagy holnap vagy hétfőn szüksége lesz rá+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Na, és persze a babatapikat is++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Iwiwen bejelölnélek én is benneteket, de sajnos a neveket nem tudom, pl. Bibar, Lukrécia stb. Nick néven meg tudlak keresni benneteket?

Gynevacon én is gondolkodtam, ugye a háziorvos is fel tudja írni, ha úgy döntök?! Lehet, hogy egyenlőre maradok a méhpempőnél.
Még nem kezdtem el, igaz már megjött egy hete, gondoltam, majd, ha megyünk vissza áprilisban a Bmc-be, akkor elkezdem.

manda

Sziasztok lányok! Annyira rendesek vagytok, hogy ennyit írtatok, sok hasznos infromációhoz jutottam :)

Ovitrelle ügyben meg az volt, hogy megláttam a fecskendőt és mivel én idáig Puregon tollal adtam be a szurikat kicsit megijedtem, úgyhogy háromnegyed nyolckor irány az ügyelet, és ők beadták ügyesen. Utólag már látom, nem volt nagy szám, ezt én is be tudtam volna adni, na mindegy :oops:

Megyek hálóinget venni, mert nincs. Illetve van, de az nem igazán kórházi használatra való, ha értitek mire gondolok :oops: Hosszú póló meg olyan van, ami a páromé és hát a vállán a varrás a könyökömnél van majdnem, úgy néznék ki benne, mint egy madárijesztő. Úgyhogy sétálok egyet, közben pedig elintézem a bankban a dolgaimat.

Baby! Délutánra kitalálom, hogy mibe megyek, és részletesen leírom. És nem lehet utána feküdni egy kicsit? Kár.

Egyébként mostmár nagyon szúrogat, és attól félek, hogy mi van, ha mondjuk ma este megreped. :?
nellike

Ja igen Gynevac!

Nekem a körzeti orvosom ajánlotta, ő írta fel mindkettőnknek és ő is adta be. tavaly ősszel hiánycikk volt, úgyhogy jól megszívtuk, mert két dobozzal írt fel a doki, de csak egyet tudtunk kiváltani (egy dobozban öt ampulla van, mindkét félnek 5-5 injekciót kell beadni 10 naponta) mert a gyógyszer szavatossága októberben lejárt. Az összes patikát felhívtuk, hogy nincs -e más lejáratú, de nem volt. Gondoltuk, hogy egy hónap alatt elfogy az egy doboz kettőnknek, és majd biztosan később lesz belőle, akkor megvesszük a másik dobozzal és folytatjuk a kúrát. Gondolom nem nehéz kitalálni, hogy az októberi lejáratú gyógyszereken kívül hiánycikk volt mindenhol a gynevac, úgyhogy abba kellett hagynunk a kúrát a felénél. Akkor eldöntöttem, hogy ha legközelebb újrakezdjük, akkor csakis úgy, hogy a két dobozt megvesszük egyszerre és megnézzük, hogy a következő két hónapban ne járjon le. Amúgy 5000 Ft volt tavaly egy doboz ára, és hát ugye kettő kell, tehát 10.000 Ft körüli összegről van szó.
Ha most nem hiánycikk és kapható, aki szeretné most szerezze be, mert utána hónapokig nem is rendelhető.

Hatása: többek között laktobacillust (tejsav bac.) tartalmaz és megszünteti a szervezetben a lappangó gyulladásos folyamatokat, kiírtja a rejtőzködő, meghúzódó és tüneteket nem okozó bacikat. Én valami ilyesmire emlékszem. Ezzel aztán sok nőnek segít a terhesség spontán létrejöttéhez. Mondjuk én ugye hiába kaptam ősszel, össze voltak nőve vagy tapadva a petevezetőim.
nellike

Nellike :D
Köszi az infot!!!

manda

Még valami: veszíteni nem lehet vele, csak nyerni, mivel nem csodaszer viszont erősíti az immunrendszert és mint mondtam megszünteti a gyulladásokat. ( A doki mondta)
nellike

Sziasztok!

Zsókuci!

Nagyon örülök,hogy írogatsz hozzánk,olyan hihetetlen erő van benned....
A gynevaccal kapcs-ban:mi is beadattuk,az első után hú,fájt a popónk rendesen,a férjem meg Bibarék be is lázasodtak tőle,nekem kutya bajom se volt azon kívül,hogy éjszaka csak az egyik oldalamon tudtam aludni....Szóval fájdogál utána.A második alkalomtól már sokkal jobb.És persze a férjednek is kell kapnia.Hát ennyit tudok írni.Szerintem érdemes megvenni mert gyakran hiánycikk.10 naponta kell beadni.

Manda!

Én nem vagyok az iwiwen csak a párom...

Nellike!

Az első tüszőrepi beadásnál én is beparáztam,irány az ügyelet,aztán tényleg semmiség az egész.Szurkolok nagyon neked!

Bibarkám!

Holnaptól szabin vagyok,tudod!Remélem jó hírekkel jössz ma....majd éjjel megnézem mit írtál!Puszi
lukrécia

Szép napot mindenkinek!

Gynevac most kapható,ára nem vátozott és idén november 31.-én jár le.

Nellike
Nem baj ha megreped ne izgulj és normális ha fájdogál!
gabicsibe

Gabi
Köszi szépen az infot!!!!

manda

Sziasztok,

kérnék tőletek egy kis segítséget.
Ma kellett betelefonálnom párom eredménye miatt. NA annyit mondtak hoyg mind a vér,mind a másik negatív.
De hogy minőségi/mennyiségi eredmény még nincs és azt csak az orvos mondja meg.
Na de mikor?
Ja és lesz a páromnak még egy vizsgálat két hét múlva, ez milyen vizsgálat ugyanolyan anyag leadós?

Szal bocsi jó bonyolúlt lettem,kérdésem az hogy ő vele mi van pontosan azt mikor tudjuk meg?
madrin

Madrin
Én nem tudom milyen vizsgálat lesz,mert az én páromnak úgy emlékszem csak a vérvétel és 1x anygvizsgálat.ÍAzt hogy milyen minőségű lett akkor mondták meg mikor már minden vizsgálatunk meg volt és mentem a továbbiakat megbeszélni.Nem mondták meg milyen vizsgálat lesz? :shock:
gabicsibe

olyan hihetetlen, de amikor kérdezte az asszisztens,hoyg csináltak a férjének már olyan vizsgálatot...erre bakker lemerült a telcsim, :x visszahívtam erre már azt mondta hogy az első anyag leadása után két hét múlva kell megint mennie.
CSalódott vagyok mert azt hittem legalább kiderűl hogy a páromnak van ill. nincs e baja.Erre nem.

Mindegy 15-én személyesen talán többet tudok meg.
Szerintetek ünnepnap is olyan sokan lesznek?

JA és még egy kérdés, UH mikor csináltak nektek először?
madrin

Sziasztok,
Túl vagyok a hsg, hát mégegyszer nem csinálnám meg, ez nekem nagyon fájt, annak ellenére, hogy negatív lett az eredménye. Végeredmény, hogy teljesen egészséges vagyok.
Gynovacot nekem felírta a dokim. Azt mondta, hogy nagyon jó minden kismedencei gyulladásra.

csibe
csibe32

Csibe! Az nem kellemes, de túl kell lenni rajta, legalább több nem lesz.

Lukrécia, Gabicsibe és mindenki, köszi a szurkolást előre is, ránkfér.

Madrin! Én úgy tudom két hét eltéréssel eredménytől függetlenül két "anyag"vizsgálat van a fiúknak. Akinek már máshol volt és jó lett, annak elég csak egy. Telefonba tényleg nem mondanak túl sokat, de ha ez megnyugtat másnak se.

Elevitet szed valaki? Az most jó vagy rossz? Mert még erről nem írt senki, viszont érdekelne, hogy kinek mit szól hozzá a dokija. (én mindig elfelejtem megkérdezni)
nellike

Hú, de izgulok már! :roll:
nellike

Nellike,
szia, én is izgulok:) Akkor holnap, én már tudom, hogy mibe megyek, egy világos barna nadrág, háromnegyedes és egy zöld mellényes ing (a mellény egybe van a fehér ingel). Ok?! Ja, a kabát barna és a táskám fekete és fehér körök vannak rajta:) S te?
Én szedem az Elevitet, nekem mondta is a doki, de amúgy is szedtem már korábban is! Nekem is fájdogál a hasam, reped a tüszőkém:) Mit fájdogál, ma dálután alig bírtam menni..
Csibe,
ügyes vagy:) Ki lehetett bírni, ugye? Hát igen senki nem csinálná újra mégegyszer az biztos!! Az tök jó, hogy minden ok!
baby.81

Gabi,
hogy vagy? Érzel valami bíztatót? Jövőhéten eredmény,de izgi!
baby.81

Baby! Mindjárt kitalálom én is :roll:
nellike

Nellike,
azt nem is írtam, hogy a hajam fekete és kb 8:30-ra érünk oda a férjemmel, aztán nekem majd ugye fell kell mennem, de majd lenézek, ha a sorban állás közben nem találnánk meg egymást ok?!
És mikor lesz az inszem?Addig majd megtalálható leszel valamelyik széken vagy fotelben?!
baby.81

sziasztok
szombaton lesz a beültim,megérett az egyyik tüszőm,nyálkahártya 13-as,minden tökéletes megint :oops: :oops: progi szuri helyett másikat kaptam,mátol nyomom :cry: Zeke doktorommal egy csomot beszélgettünk,nagyon aranyos volt :oops: :oops:

Lukréciám
már hiányolom a hangod :D :D elmesélem majd milyen jó volt ma nekem :D :D

Baby
most nem ettem mert olyan vastag volt multkor,ugy gondoltam kitart mostanra is,és látod :D :D

na most nem tudok visszaolvasni,majd potolom,mindenkinek megy a drukkom ezerrel :lol: :lol: :lol: puszi

bibar

Sziasztok!
Én is vagyok már!!!

Holnapra mennek a drukkok, akiknek kell!!!!!!!Nekem ma egész nap mozgalmas napom volt...Állandó sáskajárás volt, aminek nagyon örülök, hisz itt érzi az ember, mennyi barátja van... :lol:
Mostmár viszont itt leszek, teljes erőbedobással! :lol:

Csibe!
Ügyi vagy, túlélted!!!!Nekem nagy a fájdalomküszöböm, talán én azért nem éreztem....Nekem olyan volt, mint egy mensis görcs...Bár a szemöldök tetoválástól is úgy féltem, --mert a dr.nő, akivel együtt dolgozom, mondta, hogy nagyon fáj, pedig magas a fájdalomküszöbe--és ennek ellenére egyáltalán nem fájt...
Be is paráztatott, mert elvileg én is nagyon jól tűröm a fájdalmat!Talán túlságosan is!! :wink: :lol:

Madrin!
Nálunk 2 anyagvétel volt, mert az elsőbe baci volt, és kaptunk gyogyit..de csak ezért!Nem tudom, miért kell nektek 2!!!De biztos ami biztos!!! :roll: :lol:

Gabi!
Kis mindentudó!!Én is kiíratom holnap a Gynevac-ot, nekünk lassan az emlékeztető oltást kell adni...És gyorsan ki is váltom!!(természetesen mindezt 300 ft-ért, mármint a feírást) :lol: :lol:
Vendég

Bibar,
ez nem semmi, hogy már szombaton beültid lesz! Mikor volt a tüszőrepedésed? Neked adnak-tak ilyenkor tüszőrepit? Nagyon szépek az eredményeid, reméljük most már tényleg sikerül és nem kell belekezdeni a stimuba:)
baby.81

Baby
tegnap volt tüszörepim,mármint az egyik tüszőmnek :lol: :lol: a másik még itt figyel :lol: :lol: én még soha nem kaptam tüszörepit fagyis ciklusban,azt mondta az orvos hogy spontán ciklusban akarja beültetni,ezért megvárja hogy magátol érjen meg :oops: :oops:
holnap gondolok rád :lol:

bibar

Bibar! Hú, de felgyorsultak az események! Akkor majd ágyban pihizve ugyan, de nagyon szorítok :wink: (és szedem az Elevitet.)

Baby! Mi olyan fél kilenc tájban érkezünk és igen, ott leszek délelőtt a foteleknél, amíg be nem hívnak:) Tudom, mondjam már, hogy mibe leszek :roll: Mindjárt. (nem egyszerű, mert akkora a hasam, mint egy ház és hát ugye valami kényelemes kéne, amiben tudok üldögélni órákat, de az új hálóingemben csak nem mehetek)
nellike

Nellike
Szorítok neked holnap,meglátod minden rendben lesz!Nekem egy másik nőgyogyi ajánlotta az Elevit szedését,az én kényes gyomrom nem bírta.Béres Gravidát szedem és ettől semmi bajom nincs.

Baby
Azon kívül,hogy feszül a cicim nincs semmi tünetem(ezt sem veszem jó jelnek,mert mind a 2xfeszült)
Aztán ügyes legyél holnap :D Edd a pempőt ezerrel :lol:
Kép
Bibar
Szuper,szurkolok,hogy ez legyen az utolsó beültid!

Csibe
Végre túl vagy rajta felejtsd is el,rosszra nem érdemes emlékezni :wink:
gabicsibe

Bibar!!!
Ez igen!!!Nagyon gondolok Rád szombaton!!!! :lol:
Vendég

Most néztem a táblicskut és látom én leszek az első tesztelő! :D
Izgi
gabicsibe

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X