Új privát üzeneted érkezett!

Angel köszi, majd megkérdezem mi a véleménye .... mert egyébként más okot már nem tudok elképzelni.
kokusz

Ja de :) hát száni vagyok :lol:
kokusz

Kokusz!

Összeférhetetlenségivel kapcsolatban vitatkoznék Angyallal. Akit ismerek és volt ilyen pct teszten (én is), annak mind rossz lett az eredménye. Szóval elég gyakori és ez azért fura. :shock:
Sokan tényleg nem is tartják megbízhatónak (én sem). Minden esetre arra jó, ha valaki haladni akar, hogy adnak papírt arról-ha rossz lesz az eredmény-hogy inszem kell.

Angyal!
Bocsánat, tényleg az már bogyós ciklus. Figyelmetlen vagyok. :oops:

Tantica!
Naná lássuk a cickókat. Akkor tényleg nagy lesz itten a forgalom.
Vendég

Junko

Aham. Köszi, na majd a dokim lkapom és megkérdezem mi a véleménye ... de ezt a ciklust még kivárom, aszem.
kokusz

Kókusz,
akkor pct ügyben inkább Junkora hallgass!

Tényleg, ha más nem, ez is egy lépcső: ha gond lenne, inszem, ha nincs gond, akkor legalább efelől megnyugodhatsz!

Hogy miért nem jön össze, ezenkívül még lehet néhány ok, sőt még mennyi, amiről esetleg fogalmunk sincs! :roll:
angel37

Sziasztok!

Tonti

De igen,12 hetesen márik a tarkóredőt,ezt valahogy meg kéne oldanod,ha itthon vagy.Arra gondoltam,otthon töltesd ki utazás előtt (amúgy is) az E 11-es nyomtatványt,az EU országokban így biztosított vagy és szt ennek terhére mehetsz itt UH-ra a körzeti rendelőbe is!
Megint csak azt mondom,hogy érdekes nálatok a terhesgondozás... :?
Cicik :lol: ...én iiiiis! :D:D:D

Athiz

Jóvanakkor! :)
Na nyugi,nem nevek alapján sorolom be az embereket az etnikumba :D!
Armand nekem is tetszik (bár a mi nevünkhöz nem illik),ebben az esetben is a csecsemősök eszén múlott a dolog..bár nyuci közölte,hogy ő akkor is Luis Armandonak fogja hívni a gyereket :D:D:D!
Csúfolódás:ezt mi is megkaptuk BUlcsúnál annak idején,hogy majd így meg úgy fogják csúfolni.A véleményem nekem is az,ha akarnak,bmilyen nevet kigúnyolnak a gyerekek...sajnos :(.Hát majd lelkileg készülünk rá :).
Szuperül intézkedtetk :D!

Kokusz

Arról nincs kép,ahogy viszed? :wink: Azért elképzelem,ahogy előző nap gyúrsz rá,tutira megálljon :mrgreen:
PCT:asszem anno a híres-hirhedt Boros dr.nő véleményét olvastam erről,aki szt humbug a dolog.Ugyanis ha megfelelő pozícióban történik a szex,akkor nem ilyen az eredmény.És ő akiknél a megfelelő pozíciót ajánlotta (már nem emlékszem pontosan,de rákeresek,ha akarod :)),azoknál a második teszt jó lett....
Hát én nemtudom,de ha gyorsítani akartok,akkor Junkonak igaza van...
Az itteni egyik orvos az ismerőeimnek azt tanácsolta rossz PCT után,hogy 1-2 hónapig no szex(legalább is így),mert addigra minden seb begyógyul a hüvelyben és a női szervezet is elfejeti az allergént ,és utána hajrá!Össze is jött nekik...

Angel

Lesz csont,az tuti,csak nem iazi :).Csatot még nem láttam :?.... Gondoltam arra,hogy papírból vágok ki :D!De az nem olyan élethű... :?
Nyaralás lesz a lényeg,Te meg majd kint ülsz a parton :D!
Érdekes a kérdésed,hogy a 3 közül miért nem tapadt meg egy sem... :roll: A sógornőmnek 2szer megtapadt rendesen,kétszer nem...Vajon miért???Mitől függ????

anyapoc

KOkusz!

Közben eszembe jutott,hogy nem is ez a doki írta és nem is így :oops: :oops: :oops: De megtaláltam neked :):

A szex utáni testhelyzet befolyásoló hatásával kapcsolatban írok egy tapasztalatot. (Akár a hasznos topicba is betehetitek.)
Nálam a meddőség kezelésének-kivizsgálásának egy fontos mozzanata a PCT-teszt (postcoitációs teszt). Ez azt mutatja meg, hogy a termékenyülésre alkalmas időpontban a spermiumok milyen mennyiségben tudnak feljutni a méhbe. Akkor csinálom, ha a spermaszám jó, a petevezeték átjárható, és a hormonszintek jól be vannak állítva. A vizsgálat szükséges időpontját több hónapi alaphőmérséklet mérésből lehet megállapítani. Akkor kell csinálni, amikor a tüszőrepedés van. A vizsgálat előtt 8-9 órával kell szeretkezni. Előtte viszont 2-3 napig nem szabad, de 3 nappal előtte feltétlenül kell!.(Hogy miért, most nem magyarázom hosszasan, de ha érdekel benneteket, egyszer azt is leírom.)
A teszt abban áll, hogy egy közönséges nőgyógyászati vizsgálat során a méh-nyakcsatornából nyákot szívok ki, és mikroszkóp alatt vizsgálom a nyákban található spermiumok számát, mozgását.
Évek óta csinálom, és a tapasztalatok kicsit befolyásolták a kivitelezést.
Egy fontos tapasztalatot írok most le a testhelyzetről.
Egy alkalommal nem láttam egyetlen élő-mozgó spermiumot se, de még mozdulatlant se. Kiderült, hogy a hölgy sex után mindíg felkel megmosakodni, e vizsgálat előtt is ezt tette, és mindig "kifolyik". 1 hónap mulva megismételtem a vizsgálatot, de szigorúan meghagytam, hogy reggelig ne keljen fel, és még a szex előtt tegyen kispárnát a feneke alá. Az eredmény: a következő vizsgálatnál látóterenként 30-40 élénken mozgó spermiumot láttam. Következtetés: a PCT vizsgálat előtt mindenkinek felhívom a figyelmét erre (kispárna, nem felkelés).
Következő tapasztalat: egy 9 éve sikertelen házaspárnál. Megbeszélve a PCT teszt, de nem tudtam megcsinálni, mert éppen szülést vezettem abban az időben. Gondoltuk, megcsináljuk legközelebb. Erre nem került sor, mert az elmaradt PCT idejében sikerült a terhesség. Kiderült, hogy ahölgy is mindíg felszokott kelni megmosakodni rövid idővel a sex után.
Azóta több terhesség is bekövetkezett akkor, amikor a PCT tesztet csináltuk.
Következtetés: Célszerű az "irányított coitus", ami abban áll, hogy a tüszőrepedés várható időpontjában kell szeretkezni (amit legalább 3 hónapi jól kivitelezett alaphőmérsékletből lehet megállapítani), előtte legalább 2 szeretkezés nélküli nap kell legyen, de 3 nappal előtte feltétlenül legyen (hogy mind frissek, életképesek legyenek a spermiumok). Ebben az időpontban szex előtt kispárna a popsi alá, egész éjszakára, nem felkelni reggelig.

anyapoc

Anyapoc: megoldom, van TB kartyam csak szerintem nem ervenyes, nezik azt? :wink:

Csajok, akkor keresetekre:
Ez vagyok en: :lol:
Kép
Na, most lehet irigykedni! :lol: :lol: :lol:

Ez pedig tokeletesen szemlelteti a terhesseg alatt bekovetkezo valtozast. :lol:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tyűűű, ezek nagyon bonyi dolgok..., de nagyon érdekes! Mármint az összeférhetetlenség. Írjatok még, ha találtok valamit...

Nagy cickó: kár, hogy használat után a nunimig fog lógni... :roll:

Magzatvédő vitamin: hát azt a kis kokszot, meg szorulást ki lehet bírni (bár nehezen!!! én szenvedtem!)... 16hétig szedtem rendszeresen (+2 hónappal hamarabb) aztán meg amikor eszembe jutott. Én Czeizelnek mindent elhiszek, tudjátok... :)

ööö... én is felraktam a valagam jóóóó magasra...

:lol:

Lányok, Csakeggyel mi van? Ezt így kell leírni? :roll:

Ja, emlékeztek a sokatszexelős barátaimra? Na még két hét van hátra Máté születéséig! :lol: :lol: Olyan izgi! :lol:

Húúú, tudom, hogy össze-vissza voltam, de most ennyire futja az erőmből...

Nálunk sok szopi van és sok kiló (olyan 8,5-8,8), rakok fel képet... valamikor.

Továbbra is figyelek, puszi!

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

8egész 8... :wink:

Livi

bali78

Bali köszike ,hogy megírtad! :D
Csajszikáknak meg köszönöm,hogy velem örülnek.most már csak azon izgulok,hogy legyen benne embrio,meg záródjon a velőcső,és egyebek. :oops: :oops:

KépKép

KépKép
okr

Okr :)
Kép
Vendég

Tontica

Hááát,szt nézik a TB kártyát :roll:,pláne a mostani átalakítások miatt.Szt az E 111-et akkor is érdemes kiváltanod,nem kerül pénzbe,az ottani OEP-nél (nem tudomott így hívják-e) kell megigényelni,pár nap alatt megvagy.És ha fizetned is kell vmiért,Otthon visszatérítik.És így bmi történne,mindenféle ellátásra jogosult vagy :).
Cickók :D:D:D...na,azért nekem nem kéne...idegesítene,hogy nem látom,mi van lejjebb... :oops: :oops:

Bali

Nem semmi,hogy így megy az idő,már szülnek???? :shock: :shock:
Igaz,Nándi is már elmúlt 5 hós...Hát tényleg rohan az idő... :roll:
Czeizelnek el is lehet hinni mindent!!!Szt nagy agy... :)
Kép jöhet :).
Nekem nem a szorulá volt a gondom a vitaminnal ...egyszerűen nem bírtam bevenni,mert hánytam tőle :shock:
Érdekes,hogy Bulcsúval szorulásos voltam,Villővel egyáltalán nem... :roll:

anyapoc

Kriszti

Minden rendben lesz :)!
Azért majd írj az élményről,ha lesz időd!!!!

anyapoc

Köszi Csajok!
Igazatok lesz, már 1 hét után gyanus volt, hogy mintha híznék tőle, lehet, hogy nem kéne bevennem a napi 1-et az elevitből, mert nem fog megismerni a férjem plusz 20 kg-val, és akkor hogy jön össze a baba? :lol:

tontica! Szép cickók :shock:

Na jó éjszakát :D

eszter82
Budapest

Helló!

Sajna nem volt netünk.

Okr, további nagy drukkjaim szálljanak feléd, hogy minden szép és jó legyen, de szerintem okés lesz! :wink:

Eszter, mint mondtam, szedd a vitamint 2-3 naponta, az is elég, és nem hízol tőle! :wink:

Tonti, szép cickók, főleg az alsó átváltozási folyamat tetszik! Már előre félek, hogy a szoptatás után csak egy fonnyatagos üres zsák lesz a telt keblek helyén! :roll:

Mindenkinek puszi
Vendég

Sziasztok! :wink:
Az Elevittől én nem híztam és szorulásom sem lett.
Szerintem ez nagyon egyénfüggő.

Kép
Kép
zsazsóka73

SZiasztok!

Tontica,
nem semmi cicik! :shock: :D

El is ijedtek a topiclakók! :wink: :lol:

Kriszta,
:) és +++++++++++++++
Mikor derül ki a többi, amiket írtál? :oops:
angel37

Angyal: igazad lesz, tenyleg elijesztettem Mindenkit! :lol:

Lanyok, gyertek vissza, megigerem soha tobbet nem mutogatom a melleimet!!! :lol: :lol: :lol:

Velem semmi kulonos, irto faradt vagyok allandoan, egesz du. vasaltam es mostanra olyan szinten elfaradtam hogy szedulok! :roll:

Szerdan vagy csutortokon megyunk potyaultrahangra mert szeretnem tudni hogy minden ok es nyugodt szivvel utazhatunk. Amugy tok jol vagyok, semmi barna mar es egyertelmuen no a pocim. Jovo het szerdan utazunk.

KépKép
KépKép
tontica

Mi kell ahhoz hogy irjatok!

Jaj, verzek, segitseg!!! :shock: :lol:
Vagy, megszultem! :lol:

Mit irjak meg?

KépKép
KépKép
tontica

Tontica én is most függesztettem fel egy kicsit a vasalást, napok óta szarul alszom, nappal gyerekem teljesen kikészít idegileg, úgyhogy jól vagyok :D

Drukk a mai, vagy holnapi uh-hoz!

Találtál már Bécsben szállást?

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi: detto!!! Tegnap kivasaltam a ruhak felet es ma var a masik fele, olyan sok gyult ossze hogy egyszerre nem megy! :lol: Az en fiam is kikeszit, egyfoltaban ugraltat es orankent akar enni. :lol: Legalabb nem kell beleeroltetnem a kajat!
En is szarul alszom, hulyesegeket almodok, most ferjhez mentem almomban es nem tetszett a ruham. :lol:
Megsem alszunk Becsben hanem jonnek ertunk es elvisznek Pecsre. Koszike! Jo hosszu ut lesz! :roll: :evil:

KépKép
KépKép
tontica

Réka engem azzal akaszt ki, hogy azt a kaját amire itthon rá se néz, vagy eszik belőle 2 falatot, azt máshol 2 pofára tömi befele.
Múlt héten benn voltunk a melóhelyemen, előtte reggeliztünk, de ott simán benyelte egyik munkatársam briósát úgy ahogy volt. Azon röhögtek, hogy nem adok enni a gyereknek :) szerencsére nem úgy néz ki, mint aki nem kap enni :D

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Tegnap én is vasaltam :D:D:D:D!

Meg farsang volt,majd jövök a képekkel...

Meg beteg vagyok :?,de már kifelé megyek... :)

anyapoc

Tontica, örülök, hogy jól vagytok, és drukkolok a potyaultrahanghoz! De biztosan örülni fogsz, ha látod a picikéket, milyen nagyot nőttek, és hallhatod a kis szívüket dobogni! :)
Amúgy engem nem riasztanak a tőgyek! :lol:

Robcsi, örülök, hogy te is benézel ide néha, nálunk ugyanezt csinálja Szili, amit itthon nem eszik meg, azt pl. a mamánál olyan természetesen kajálja be, mintha ez lenne a kedvence.
De emlékszem, én ugyanilyen voltam. Otthon alig ettem meg valamit is, ha pl. mentünk a keresztanyumékhoz, akkor meg zabáltam 2 pofára! :lol:

Többiek?
Vendég

Anyapoc, mi bajod van? Jobbulást! Várom epedve a klassz képeket!
Vendég

Athiz

Megfázás-féle,kicsit a fülemre is ment megint,néha nem hallok... :?
De már jobban vagyok,hála a Neocitránnak :).
Képekkel este jövök,mert du fényképezkedni megyünk családilag (elmaradt karácsonyi aji a nagyszülőkenk :rooll:).
Szilit vidd gyakrabban nagymamizni :wink: !
Az én lányom meg többször is képes ebédelni pl... :? Szerencsére nem látszik rajta :).
Húúú,Te meg nemsokára mész terhelésre???

Tontica

Én sem a ciciktől ijedtem ám meg :wink:!Kötöttetek vmi utasbiztosítást azért?
Szupi,UH,várjuk :)!

Robcsi

Neked meg kitartás a rossz alváshoz.Telihold volt,én is szarul aludtam,pedig nem vagyok babás :wink:!
Rékát meg vidd gyakrabban másokhoz :D:D:D!Hadd egyen az a gyerek,ha már az anyja éhezteti!!!! :wink:

Na megyek,még 2 órám van... :?

anyapoc

Sziasztok!

Tontica :shock: cicik. Én is akarok! 8)

Influenziás vagyok! :?

Angel?

Ez jó rövid lesz. :oops: .Bocs kész vagyok!
Vendég

Anyapoc, szerencsére Réka jól alszik, de jönnek az utolsó örlői + telihold biztos ez tett be neki. Ma éjjel egy nyikk nélkül aludt végig. (szerencsére) :D Jobbulást!

Tildi, neked is gyors jobbulást!

Athiz, látom nemsokára szülinapoztok :lol: Mit kap az ünnepelt?

Kép
Kép
robcsi03

Tlidi és Anyapoc, kis betegek gyógyuljatok! :)

Robcsi, hát ez az, amit én is szeretnék tudni, hogy mit vegyünk Szilikének. Elvileg akkus kisautót vagy valami hasonlót veszünk, feltéve, ha találunk egy normálisat, és olyat, amit meg tudunk fizetni, mert iszonyatos árak vannak! :?
Anyóséktól elvileg fa hintát kap, mert ami van műanyag, az már elég pici. Anyuéktól meg egy városmintás szőnyeget kap, amin lehet pl. autókázni.

Anyapoc, anyósékhoz nem szívesen viszem Szilit, inkább csak ha nincs más választásom. Szili szeret náluk lenni, csak valahogy én nem annyira komálom a szitut, mert hajlamosak arra, hogy túlöltöztessék a 22 fokos lakásban, meg hasonlók, ami nem tesz jót neki! Meg hasonló dolgok, amitől ki tudok bukni! Anyuék meg sajna messze laknak, gyakran nem megy a látogatás!

Cukorterhelésre majd a 26. héten megyek a doki javaslatára!
Vendég

Sziasztok!

Sajna tegnap már nem értem ide a képekkel,elhúzódott a fényképezkedés,utána meg elmentünk az állatsimogatóba :)....
De majd ha lesz időm,ma jövök :)!

Robcsi

Tuti a telihold volt :)!
Köszi :)

Athiz

Azért mindjárt itt a 26. hét :).
Köszi neked is :).
Megértem az ellenérzéseidet,én sem szeretem,ha akaratom ellenére csinálnak vmit vhogy a gyerekemmel :(.Szerencsére nálunk nem ilyenek a nagyszülők,csak egyszer kétszer kellett harcolni és belátták,hogy nem véletlenül kérünk ezt-azt.Bizonyos dolgok ellen sajna nem tudok küzdeni (állandó ajándékozási mánia :(),de igyekszem.Alapvetően azért nincs gond.... :)
Autós szőnyeg nűlunk is menő,mi is akarunk egy darabot neki,mert csak az oviban van... :)
Akkus autót nem néztetek a neten?Vannak használtan szt jó állapotúak.Vagy újat szeretnétek?

Többiek!!!!!

anyapoc

Tildi

Jaj,akartam mondani,hogy jobbulást!És hogy szólj,ha visszatértél a munkáhba,mert megyek Hozzád!!!!Telefon és egyéb ügyben :wink:!Hogy bírod a banyakór nélkül? :wink:!

anyapoc

Anyapoc, inkább újat vennénk, ha már ajándékba vesszük. Meg azért egy használt akku nem olyan már. Szerintem.

Igen, amúgy jól eltűntek a többiek! Okrisztivel pl. mi lehet? Most már aggódom érte. Valaki nem tud róla? Mondjuk valami másik topicból vagy ilyesmi.
Meg a többi hiányzó is írogathatna valamit néha, még ha nem is pozitív a dolog, csak hogy tudjuk, hogy még élnek!
Vendég

Athiz

Majd én idecsalom őket pár képpel :)!
Na ja,akkusból lehet,hogy jobb az új,mert ki tudja,mennyire van elhasználva :?.A fiam egyszer ült egy ilyen motron,de elég gyérül ment.Mondta anyuka,hogy eredetileg is ilyen volt,azt hittem,csak lemerülőben :roll:Viszont nyáron szoktak hozni a strandra Peg Perego kiskocsikat,azok nagyon tutin mennek.... (gondolom,nem túl olcsón....)
Minden esetre lehet,hogy érdemes a neten körülnézni,mert nagy különbségek lehetnek...
Hát én is örülnék,ha felbukkannának a többiek!!!!

Itt vannak a farsangolók...

Flinstone Enikő itt már kissé ziláltan... :D

Kép

És a szellem töklámpással:

Kép

:evil:

anyapoc

Anyapoc, Villő nagyon édes volt a jelmezében :D Réka nem tűr meg semmit a hajában. Vannak neki hajgumijai, néha hozza, hogy tegyem be a hajába, aztán ahogy betettem egy mozdulattal már ki szedi. :(
Persze a kisfiad is nagyon tuti szellem volt :)

Tontica, írjál, ha megvolt az uh!

Athiz, egy ilyen kis autónak biztos nagyon fog örülni. Van olyan hely ahová bátran ki tudod engedni vele?

Kriszti, te is jelentkezz!

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Bocsi, hogy időnként belekotyogok az itteni dolgokba, de Athiznak ajánlanám ezt a helyet:

http://www.jatekfutar.hu/

Nagyon-nagyon sokféle játékuk van, nagyon sok árfekvésben, és elég jó fejek. Mi itt vettük karácsony előtt a kisvakondot és barátait Miksának az uccsó percben. És parkolóházat, ami nagyon bejött, azóta is majd minden nap játszik vele. Szerintem egy kisfiúnak ez elég testhez álló ajándék, és nem volt vészes az ára, bár az inkább benti játék.
Athiz! ha az akkus autót keresed, akkor több márkán belül is nézelődj, mert valahogy úgy vannak szétszedve, nem termékenként.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Habár helyesbítek: van olyan külön, hogy járművek :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szirom:
Nem is tudtam, hogy sikerult! Gratulalok!!!!!!

baratodildi

Nagyon köszi, van már szép kis petezsákocskánk :wink: Most már csak a szívhang miatt izgulok, de azért mostanra már mertem vonalzót tenni.
Ti jól vagytok? Nem emlékszem, hogy megvan-e már a baba neme :oops: És a neve? :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hello Csajok!

Először is a kölkök nagyon édesek!!!! Imádom az ilyen képeket!!!! :lol: :lol: (Villő, Bulcsú természetesen) :lol:

csak annyit akartam, hogy Okr itt van vidéken, nem tudom, itt tudna-e írni valahonnan, de mi pénteken talizunk (elvileg) és utána pletykálok, ok? :wink:

Livi

bali78

Szirom, köszönöm, megnézegettem, majd megmutizom apucinak is, de ölég drágák, mit ne mondjak. :?
Na, majd meglátjuk, mi lesz.
Ari a tickered, nekem is tetszik ez a lepkés, de egyenlőre ennél maradtam. :)

Bali, köszke, akkor várjuk a híreket Kriszről.

Robcsi, hát az udvaron tudna autózni, meg ki is vihetem. Tudod, van az a lábbalhajtós kismotor. Na azzal aztán tud száguldozni, így nem aggódnék, hogy nem érem utol az akkus járművel.

Anyapoc, nagyon cukik a kis jelmezes farsangolóid! Ha jól látom, az egy kutyacsont a kiscsajszid hajában? Az nagyon büdi, nem? :lol:
A szellemfinek tündéri a mosolya! :wink: :D Egyébként "Enikő" épp csókot próbált dobni?

BIldi, jól vagytok?

Tonti, mikor mész UH-ra? Vagy ma voltál végül? Örülnék, ha jelentkeznél!

Pusza mindenkinek
Vendég

Lányok, benézhetek hozzátok máskor is? Nem ígérem, hogy sokszor, de időnként szeretnék. Mit szóltok?

Athiz! Nem akarsz inkább pedálost nézni az akkus helyett? Az olcsóbb is és mégis dolgozik a haladásért valamennyit a gyerek. Mi kölkünk azért nem kap akkust, mert az uram elvből ellenzi :wink: Valami igaza van végülis, de én már lehet, hogy elcsábultam volna :oops:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hú Szirmi, hát képzeld, nálunk is nagy ellenzésnek örvendett sokáig ez az akkus dolog, de valamiért a párom most ráállna erre a dologra. Csak szerintem ha meglátja az árát, akkor lehet, hogy lemond róla! :(
Van ám már Szilkónak pedálos Forma1-es autója, csak éppen használni nem tudja, nem tudja szegénykém hajtani, annyira nehéz. Apóséktól kapta tavaly, de már akkor is mondtam, hogy inkább traktort vegyünk neki, mert annak egyrészt kívül volt a tekerője, másrészt meg tessék, most a munkagépekért is nagyon odavan. De nem, rám persze vétek lenne hallgatni. Most meg ott áll a padláson. Mindegy, nem az én pénzem, csak ez is elég tré!

Szerintem szívesen látunk itt téged, gyere bátran!
Vendég

Köszi szépen!

Van egy ötletem: add el gyorsan az F1-est, és akkor előteremted az ár egy részét :lol:
(Vagy félve kérdem, nem lehet, hogy elég lenne megolajozni a pedált? :oops: )

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Á nem, a pedálnak nincs olyan baja, csak annyi, hogy rosszul van megtervezve. Mivel nagyon közel van egymáshoz a 2 pedál, és előre-hátra kell nyomkodni, nem úgy, mondjuk mint egy biciklit (amit jól tud hajtani), ezért nem megy szegénykémnek!
Szóval az autón belül vannak ezek a pedálok. Jobban jártunk volna egy u.ilyen autóval, csak olyannal, aminek kívül lettek volna.
Na mindegy.

Sajna nem hinném, hogy eladhatom a másik járgányt, mert anyósék vérig sértődnének. Véletlenül sem ismernék be, hogy tévedtek. Tudod, ők mindent jobban tudnak másnál. :roll:
Vendég

Sziasztok

Én még élek :) olvaslak benneteket, de nem nagyon van időm írni. Sok a meló. Na meg itt a tavasz :)

Csajok én az elmúlt másfél évben nem tudtam elképzelni, hogy valaha is le tudok kattanni a gyrektémáról, de ha hiszitek ha nem megtörtént. Úgy látszik a tavasz kellett nekem ehhez. Úgy érzem kivirultam, és nagyon jól érzem magam a bőrömben. Nem szedek semmit, nem hőmérőzök. Kaptam egy szobabiciklit a férjemtől, naponta tekerek fél órát, jólesik. Igaz kicsit fáj a fenekem :) És újra van kedvem élni :)

Anyapoc gyerkőcök édesek :)
kokusz

Kókusz, ennek nagyon örülök, lehet, hogy most fog összejönni a kiskölök, hogy nem is gondolsz rá igazán.
Szili nekem akkor jött össze, amikor újra elkezdtem mozogni, a tesómtól kölcsönkért lépegetőgéppel. Abban a ciklusban már nem jött meg. :lol:
Vendég

Athiz lehet, de mostmár érzem nem fogok kiakadni ha újra megjön a mensim. Nem erről szól a napom. Még a barátaimat is elhanyagoltam mert nem volt kedvem semmihez, na ezen is segítettem már :)
De azért köszi :)
kokusz

Sziasztok!

Köszi a sok-sok kedves szót,aranyosak vagytok :)!

Robcsi

Villő sem mindig tűri meg a hajában a cuccokat :).De ő is hozza :D:D:D... Amúgy a csontot épp vissza tudtam neki tenni a fotó erejéig :).Mikor mész egentikai UH-ra?

Athiz

Ez nem büdi csont volt,igazából nem is csont,hanem ez a bikacsök(vagy mi :oops: )...de nem volt szaga... :roll:
Nem,nem puszi készült,fintor volt :?...
Na nem akarok okoskodni autó ügyben,de Szirom nem olyan pedálos autóra gondolt,amit nem tekerni,kell,hanem -hogy is mondjam- nyomni előre?Tudod,régen voltak ilyenek az oviban is,mi imádtuk és tök könnyű volt hajtani!Nálunk lehet a játékboltban kapni,de az sem olc,olyan 20 ezer Ft körül van :?...
Hát a félresikerült ajándékok miatt én is pipa tudok lenni :evil: ...
Anyósomnak is volt olyan ötlete,hogy felfújható ugrálóvárat vesz ide a 70 nm-re a harmadikra :shock: ....amikor kérdeztem,hova tegyem,szívbaj nélkül mondta,hogy hát a nappaliba :shock: ...Na,ezt már após sem bírta,lehurrogta :D:D:D!
A játékfutár tényleg jó :)!

Szirom

Üdv,én olvastalak ám a másikban :wink:!
Lesz itt szívhang :)!

Bali

KÖszi,köszi és a tudósítást is :):)...reméljük,minden rendben lesz Krisztivel és egy jót pletyóztok is :wink:!

Kokusz

Örülök,hogy a lelked rendben,ez szt nagyon rádfért!!!!!!!! :):):)
Ez egy nagy lépés előre,ez biztos!!!!!
Lépegetőgépet tudok kölcsönadni,hátha bejön,mint Athiznak :wink:!

anyapoc

szirom:
Gyere persze!!! En sem tudok olyan surun jonni :oops: Kislany lesz, de meg nem tudtuk eldonteni a nev kerdest. vagy Timea vagy Tünde...

Athiz:
Hat a kocsikhoz nem ertek... :oops: Amugy jol vagyok, bar reggel picit ereztem a torkomat. :( Jovo heten megyek cukorterhelesre, aztan majd csak marcius vegen vedonohoz stb... Szoval most pangas van, csak elvezem a mindennapokat a sok mocorival. Ejszaka meg valtozatlanul nem vagyok nagyon formaban, de nappal bepotolom a hianyt. :oops:
Te a Szent Imreben a tornara vagy a szulesfelkeszitore nem jarsz majd el?

Anyapoc:
Nagyon nagyon dragasagosak a kepek! :lol: Mondjuk a kis szellembol nem sok latszik :P

Tildi:
Jobbulast!

kokusz:
Orulok, hogy jo a kedved. A mozgas engem is sok melyponton atsegitett. :D Szuper otlet!

baratodildi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?