Fél 9-kor elaludt Lili.
Eni! Jaja, tökig érő hó volt.
Most meg a krókusz és az ibolya virágzik a ház előtt.
Szegény Benőke. Állítólag a február (B. majdnem az:D)-márciusi gyerekek sokkal érzékenyebbek a frontokra...
Kittina, csak helyettesítő van decemberig. Így első látásra szimpi, aztán majd meglássuk...
Agyhártyagyuszi ellen kapott Lili oltást (ez Neis Vac, de van valami másik is). Egy éves kora előtt váltottuk ki (egy nappal), így volt 3800 Ft. Mert ebben ez a biznisz: egy éves kora előtt feleannyiba kerül, de két oltás kell. Egy éves kora után dupla az ára, de egy oltás kell. De szinte minden orvos így csinálja: kiváltod korábban, és az egy éves státuszon adják be.
Nem tudom a 15 hónapos oltásig mennyi időnek kell eltelnie, mi kezdettől úgy beszéltük meg, hogy most kapja.
Edit! Nem láttam, de talán jobb is. Én is ismerek olyan anyukát, aki úgy szoptatott, hogy meztelenre vetkőztette a gyereket és egy tálat tartott a feneke alá,hogy oda pisiljen-kakáljon, mert "nem természetes dolog, hogy ezt pelenkába teszi" -mondta ő. Nem mentem bele az edénykébe-sz*rás természetes mivoltának firtatásába. Most egy éves a lánya, de már szoktatja wc-re. Pelust hord, de ha otthon vannak ez az állandó program, hogy a wc-re hordja folyton. És szerinte a gyerek élvezi, ha a wc-be sikerül produkálnia...