Sziasztok!
Levinek és Lilinek nagyon boldog első szülinapot kívánunk!
Eszti!
Fél alma egyedül:
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
! Nem semmi teljesítmény!
Ülőgarnitúrát csináltattátok, vagy készen vettétek? Mi sarokgarnitúrát akarunk csináltatni, de nem találtunk még hozzá se asztalost, se olyan üzletet, ahol megfelelőt lehetett volna rendelni.
Eszter!
Ébresztés:
Angi!
Nagyon örülök, hogy jobban van az öcséd!
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Nem értek ugyan hozzá, de így laikusként elég jól hangzik, hogy tud beszélni, mozogni, megismer benneteket! Szerintem így már csak nem lesz baj! Gyors felépülést neki, nektek meg sok erőt addig is!
Livi!
Az a lényeg, hogy görbülnek a jegyeid!
Mamacka!
Tényleg a győztes művetek a legjobb!
Nagy-nagy gratula neked! Nekem tényleg nagyon tetszik a tiéd, de hát sajna nem én vagyok a zsűri. Meg gondolom, itt is lehetnek egyenlők, meg egyenlőbbek, de ez már így is nagyon szép eredmény!!!
Fogkefét mi Oral-B-t használunk, Keve nagyon szereti, de néha nálunk is kimarad.
Annácska!
Keve is bizalmatlan volt eleinte anyummal, sőt, nem is igazán csípte őt, rossz volt úgy otthagyni, de nekem néha sajnos muszáj volt. Ő nem sírt, csak nem érezte jól magát. Kb. egy hónapja már kezdi kedvelni a mamit, két hete már látszott rajta, hogy kifejezetten örül, hogy marad, még integetett is nekem. Akkor éreztem először azt, hogy de jó egy kicsit otthagyni, és kiszabadulni!
Rólunk:
Kevét már többször láttam, hogy fönt van éjszaka, csak nem szól, hanem a sötétben gyakorolgatja a legújabb tudományát. Kb. hat hónapos korától van ez a szokása. Most elkezdett néhány szót mondani. Ezeket is éjszaka gyakorolgatja! Arra ébredek, hogy tisssz-ta (tiszta), szi-sza (cica), bü-pa (répa), és ezt kb. fél órán keresztül!
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
Aranyos, csak aludni nem tudok tőle!
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
Rászolni meg nem akarok. Tényleg nagyon édi.
Kezd néha rosszul esni, hogy elutasít engem a gyerek, ha az apja is ott van. Kettesben jól elvagyunk, de ha Attila is jelen van, még ha csak egy puszit akarok is adni, akkor is ellök.
Lenne egy kérdésem: (Lehet, hogy elég bugyuta) Szopi alatt, ha már megjött, akkor már biztos, hogy van peteérés, vagy nem biztos?