Új privát üzeneted érkezett!

hopp, van adókártyája. de minek?? soha nem használtuk még. persze, hogy még ő is adózzon, mi? :evil: :D

KépKép
viol81

no de akkor most milyen idő lesz a héten??

szia zsani!

KépKép
viol81

megyek, főzök krumplikát meg májat dorkának, meg gépelek kicsit gábornak. a cég hirdetett targoncás tanfolyamot. "önkéntes". aha. gábort is felírták, hogy menjen... :? jegyzetel, de szerinte rondán, be akarja gépelni, hogy úgy jobban tudja megtanulni. de amilyen tempóban ő gépel... :oops: :D mondtam, elkezdem én, nekem több időm van. ő mire általában hazaér melóból, tanfolyamról. meg az edzések is... hétvégén kezdődik a bajnokság... :? :roll: így is alig van itthon, szorgoskodok helyette kicsit.

KépKép
viol81

Rik,a régi lakásban csak tusolónk volt,kitusoltam magam egy életre :lol: :lol:

Viol,teljes körű átalakítás lesz :lol: vágás és melírozás lesz

Kép

Kép
hajnus

Hajnus
huu,Nagyon szupi lesz a hajad!Talin megcsodáljuk!!!
Nekünk is tusolonk volt anno az első lakásunkban.Én asszem ott szerettem meg.NA nem mondom hogy néha nem jo befeküdni,és olvasgatni.De hamar rámtör az érzés,hogy a Petra mindjárt megébred,és menem kell.Pedig nem is.Nem szokott
hajnal előtt megébredni!
:wink:

Viol
nem estünk bele a babakötvénybe.De asszem akkor se lenne,ha beleestünk volna....
Szal adozhat már a Dorka baba!!! :lol: :lol: :lol:

Na megyünk egyet játszizni,boltba meg illenek..
Vendég

Sziasztok!

Csak gyors átfutottam, de asszem majdnem mindent elfelejtettem amit akartam! :oops: :oops: :lol: 8) Ma tiszta dinka vagyok!

Az adókártyát ma megyek kiváltani Zoénak, mert nélküle nem lehet startszámlát nyitni a babakötvényhez. Mármint ahoz amit a soproni állampolgároknak adnak plusz 40000-et.

Ági:
kakis kép!! :shock: :shock: :lol: :lol:

Viol,
Dorka képek szuperek!! :D :D :D Ahol apuval összenéz az tuti!!

Nercsi Boldog szülinapot!

Hajnus,
nekem a mindenem az ázás!! 8) 8) Addig vagyok forró vízben amíg nem érzem, hogy kezdek aszalódni! :lol: :lol:

Köszi lányok előre is a kajatippeket!! :) Nem rossz a jégzacskós fagyasztás!! :wink:

Bocs ha kihagytam valakit!! :oops:

Tegnap csodás napunk volt, egész nap hármasban, kirándultunk győri állatkertben, etettünk zsiráfot, fagyiztunk....fantasztikusan éreztem magam!!! Még a telefonokat is kikapcsoltuk tagnap, mert egyébként álandóan hivogatják Gyulát munka miatt! Szóval a házassági évfordulót ennél szebben el se tudnám képzelni!! Zoé nagyon élvezte, figyelte az állatokat, rengeteget mosolygott...egy tünemény volt!!

Szép napot!!

Kép Kép Kép
Kép Kép Kép
Egy papagájt figyel!
Kép
Megszólalt a papagáj, meglepődött Zoé! :shock: :lol:
Kép
És így kifáradt, nyitott szájjal aludt hazafelé! :lol: :lol:
Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

hajnus,
bizti csini leszel, majd talin irigykedünk! :wink:
hűű, én hogy utálok zuhanyozni! terhesség alatt végig fürödtem, még a véfén is. tudtam, hogy a kórházban zuhi lesz. na de majdnem 3 hééét!! te jó ég, aaztán még itthon a 6 hét... már azt hittem megbolondulok. de eljött az én időm! :wink:

nitta,
épp ma akartam kérdezni, hogy nem tagnap volt-e véletlenül az évfordulótok... :oops: :P vmikor említetted. na, akkor nagyon jól éreztétek magatokat! zoé hogy tűrte az utazást?
jóóóók a képek!! a majmos meg a zsiráfos!! :lol:

KépKép
viol81

véfén=végén

KépKép
viol81

ja, cajok!!!!!!!most jut eszembe, én lüttyő.

nem akar még valaki csatlakozni csütörtökön gabóhoz? és akkor kétszer is találkozhattok vele. :wink: :D no meg velem... :lol: 12-én is, meg most is. minő megtiszteltetés, mi? :lol: :lol:

KépKép
viol81

[quote="viol81"]hajnus,
bizti csini leszel, majd talin irigykedünk! :wink:

ebben azért nem vagyok olyan biztos :lol: :lol: :lol:

Nitta,boldog évfordulót!Nagyon jók a fényképek!
Nálunk mindenki imád elfeküdni a kádban,úgyhogy rengeteg vizet elhasználunk :roll: de ha egyszer olyan jó!!! 8) :lol:

Cajok,úgy örülök,én is kaptam ma egy új telefont!Ilyen:

Kép

Kép

Kép
hajnus

hajnus,
na! új telefon, fodrászat, mi jön még? :wink:
nálunk gábor zuhanyzós, szal kompenzáljuk az általam ellubickolt vizet... :D

KépKép
viol81

Viol,a végrehajtó :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

[quote="Hajnus"]V írta:Hajnusiol,a végrehajtó :lol: :lol: :lol: :lol:

Ez nagyon tetszett :lol: :lol: :lol: :lol:

Bocsi nincs idöm irni :(

katus78

Hajnus
szuper a telcsid!Beujitasz mindenből??? :wink:

Jok az állatkertes képek!!Boldog évfordulot utolag is!!
Vendég

Sziasztok!

Itt ma de. olyan szep idö volt, de du.-ra megint feltamadt a szel.
De. az összes ablakot az also szinten lepucoltam. aztan ha lognak a függönyök akkor mar nem latszik annyira ha koszos. :oops: :roll: :lol:

Rik!

Persze csinalok majd kepeket a függönyökröl. Igazabol semmi extra, a feher az kicsit magaban mintas es a sötetitö zöld kockas.
Anyos nem varronö, de az öveit is szepen megcsinalta, ugyhogy bevallalta a mienket is. Egyebkent egy vagyon lenne itt varratni.

Esztermami!

En is gondolok Rad sokat. Vigyazz csak magatokra es probalj sokat pihenni. Miert akarod a ferjedet a szüles vegen kiküldeni? Nem birja a vert?

Nitta!

Igy utolag is boldog hazassagi evfordulot, a kepek nagyon jok.

Ma du. voltunk setalni Dieter unokatesojanak a felesegevel es a 15 honapos kislanyaval, a csajok egymas kezet fogtak a babakocsiban ugy setaltunk. Annyira edik voltak! :lol: :lol:

Szep napot Mindenkienk!
RENI

Kép
Kép
reni76

Reni
kiváncsibb vagyok,mint eddig! :wink: Mikorra lesz kész?
Én is anyummal varratom meg az ilyen dolgokat,mert én nem értek hozzá.
Az anyag is drágább ott,mint itt,vagy csak a varratás?
Itt is szép idő volt ma(d.-e. jobb),de a szél Sopronban mindig fúj! :evil:

Gabó
megint néztem, az időjárásjelentést.Hétvégére 10 fokra visszahül.de már nem lesz eső!!!(holnaptol péntekig,szomb. d.e. ig viszont lesz bőven!! :( )

Katus
anyudék itt vannak még???
Hányan jeleztek vissza neked,mennyien megyünk???
Vendég

hajnus,
végrehajtó: :D :D :D nekem is tetszett, mint katusnak. :)

katus,
nem baj, majd kapsz belőlünk eleget 12-én.. :wink: :D
tényleg, eddig hányan vagyunk?

gabó,
végülis jössz csütörtökön? menyire időjárásfüggő a dolog?

éééés!!!! megint megkérdezem, nem akar vki csatlakozni gabóhoz, ha úgy dönt: meglátogat? :)

reni,
de édesek lehettek!!! :) és "németül" társalogtak? :wink: :D
függönyökre én is kíváncsi vagyok!

KépKép
viol81

Sziasztok!

Csak bejelentkezem, de annyira fáradt vagyok, érdekeset biztosan nem tudok írni. Biztosan tavaszi fáradtság :)
Ma vagyok félidős :shock: Tök gyorsan megy az idő.

Kép

Kép
ábibaba

Sziasztok!

Abizsani!

Hu, te jo eg hogy szalad az idö!!!!

Rik!

Gratula Petranak szuper ügyes kislany!
Ha jol emlekszem akkor Ti jöttök 3-an, Hajnusek 3-an, Violek 2-en, Gaboek 2-en, Ziliaek 2-en, Amicaek 4-en, Erikaek 2-en, Eszterek 3-an :) mas meg nem jelezte, ha jol emlekszem, bocsi ha kihagytam valakit!

Viol!

Mikor mennek Gaboek? Lehet elmegyünk, ha lesz idönk.:)

Nitta!

Jok a kepek. Boldog Evfordulot!

katus78

Hú, Katus, mi is mennénk, ha nem vagytok túl sokan és beférünk.

Kép

Kép
ábibaba

sziasztok!!

zsanett!!
óóó, tényleg, már a felénél!! :) és jól vagy? a fáradtságon kívül... :roll:

katus,
legyen időtök!!! :wink: gabóék elvileg holnap jönnek, szal csütörtök. azt mondta legutóbb, hogy a fél 4-es busszal. de azóta nem beszéltünk róla, remélem nem lesz olyan rossz idő, hogy eltántorítaná őket a jöveteltől.

gabó,
aztán gondolkodtam, lehet, hogy jöhetnének már a 14:40-essel is, ha levi felébred arra. mert azzal olyan negyed 4 fél 4-re lennétek itt, arra meg dorka is bőven felébred, és ha előbb itt vagytok, többet tudtok itt lenni. de persze ahogy nektek a legjobb, mindegy melyikkel jöttök.

KépKép
viol81

:D
Kép

:lol: :lol:
Kép

a fény gyermeke... :lol: no meg az enyém! :wink:
Kép

KépKép
viol81

na, rotyog a tésztám, van időm, hol vagytok?

KépKép
viol81

Szia Viol!
én is főzök :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!!!
Katus
ha jol számoltm 23-an leszünk??Huu,sok jo ember... :lol: :wink:
Nem választoltál arra,hogy anudék már nincsenek ott??

Ábizsani
nagyon hamar elment az eleje a terminusodnak.Tul vagy a
nehezén???Birsz a kölkedlikkel??

Viol
mely finomsághoz főztél tésztát??
Édes "fénygyermeked" van!! :lol: :lol:

Amica
belaktátok már a lakást???Képeket hozol a talira???
gyerkőcök jol vannak??

Cajok!!
Tud valamelyiktek nekem üres bébisüvegeket adni??Az is jo ha hétfőig a naponta elhasználtakat összegyüjtitek nekem.Vagyis nem nekem kell,én csak begyüjtöm,a barátnőmnek kell.

Mi is csaviztunk d.e.,szakrendelésen is voltam,kis vizitdijat fizetni... :x Meg egy jot sétáltunk. :wink:
Vendég

Sziasztok.

Rik,milyen szakrendelésen voltál?Én már nem veszek semmilyen üveges kaját,a régieket meg kidobtam,sajnálom.

Viol,Úgy tetszik Dorkának ez a kockás gatyója!Nagyon édi a képeken.

Kép

Kép
hajnus

Azért köszi!!!
Többiek???
Vendég

Mad visszanézek,most elmegyünk sétálni BABAKOCSIVAL,mert muszáj elaltatnom Petrust,mivel a kocsiba aludt ma csak 20 percet!!
NA meg borul be az ég..eső lesz asszem!!
:(
Vendég

andi,
:D akkor ma itt mindenki vadul főőőz, alig vagyunk pletyózni.

erika,
köszi! én meg vagyok fényanya! :lol: elég komoly kaja volt ma, túrós tészta. :oops: :D gyors és szeretjük. most derült ki, hogy dorka is. második nekifutásra. délben nem kellett, most igen. :shock: :D nekem mindegy, csak benne legyen.
nekünk sincsenek már üveges kajáink... :(
milyen dokinál voltatok?

hajnus,
köszi! :) dorka gatyóját mi is úgy kaptuk. én is szeretem, dorka még nem nyilatkozott róla, de a képek alapján épp jól érzi magát! :lol:

cajok,
gabó ma már sopronban van??

KépKép
viol81

Erika (nercsi)!

ha jöttök hétfőn, elhozod magaddal a DaVinci kódot? :wink: :D

KépKép
viol81

Túrós tészta?Nyami-nyami :lol: És milyen jó ötlet!Most jut eszembe,hogy a Bence még nem is evett.Ideje kipróbálni,vsak a fiúk nem nagyon lelkesednek érte.Mert nincs benne hús! :lol: :lol: :lol: (ha megeszik,akkor porcukorral eszik)
Én ma vadul főztem szilvás gombócot mirelitből :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

hajnus,
a vadul főzött mirelit szilvásgombóc nálunk is nyerő! :wink: komolyan! sztem tök finom.

KépKép
viol81

jaj, majd elfelejtettem!! találkoztunk a fürdőn beus vivijével és a nagypapival! :) sétáltak. vivi megsimogatta dorkát, dorka is nyúlt vivi felé és mondta, hogy "babaaa"! :D

KépKép
viol81

erika,
találtam 2 üveg hipp sárgarépa-rizsnyák ivóleves üveget. az is jó? vagy csak a "kajás"?

KépKép
viol81

Rik,
nálunk sincs üveg.Nem evett egyik sem üvegest.
Megvagyunk, csak sok a dolgom. Képek nincsenek a lakásról. Jó, de még alakul :lol:

Majd egyszer nálunk lesz találkozó és megnézitek :D

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Rik!

Remelem a heten meglesz a feher függöny, de a sötetitöre meg varni kell, mert nem kaptam hozza rancolt es hianyzik ket 2 rud is.
Az anyag nem volt draga 140 Euro ket nagy ablakra. Tavaly nyaron voltunk egy ismerösnel akinek textil üzlete van, es mondta nagyon kedvesen hogy tud majd adni 10%-ot az arbol. Gondoltam, szuper gyorsan el is mentünk es ami tetszett volna olyan 60-70 euro körül volt metere. :shock: :evil: :shock: Szoval ebböl adhatott volna 10%-ot meg akkor is kurv@ draga lett volna. igy most 6-8 Euro körül fizettem meterert. Na nem mindegy!

Viol!

Tegnap meg tul nagy tarsalgas nem volt, csak mutogattak egymasra es mondtak DÀ-DÀ.
Lara ha valamit lat egyböl mutogat es mondja dá-dá-dá.
Es kepzeljetek elkezdte a szavakat mondogatni utannam.
Pl. ma monda, teljesen szepen, hogy TOJÀS , PULCSI, LÒ. :)
Dorkanak mar azt adod ebedre amit Ti esztek?
Vagy fözöl neki külön?

Kép
Kép
reni76

Szoval azt akartam irni:
dá-dá
tojas, pulcsi, lo

csak ez a lökött nem ismeri a hosszu maganhangzokat, ha nagy betüvel irom. :x

Kép
Kép
reni76

rancolt-rancolot

Kép
Kép
reni76

Reni
hát igen,sajna az ár szabja meg mindig a vásárlást! :( Ugy elmennék egyszer ugy vásárolni,hogy ingyenbe minden. :lol: :lol: Jönnél velem ugye??
:lol: :lol:

Viol
jo lesz az is azt mondja!Elhozod őket??

Cajok!
túrós tészta,mirelit gomboc?szuper!Minnél kevesebbet kell pötymötölni a kajával,azt szeretem!! :lol: :lol: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen:

Ja és Petra nem aludt el,de már tiszta dinka.Kiváncsi leszek meddig tudom huzni vele!!!

Gabó,Zília
merre vagytok???
Vendég

erika,
viszem az üvegeket! csak felírom vhova, mert rövid az agyam... :oops: :D

reni,
hűű, látom vannak árak nálatok... :shock: :?
dorka többnyire azt kap, mint mi, mert üvegeset már nem eszi meg. ha olyan ebédünk van, amiből még egy picit sem akarok, hogy egyen, akkor főzök neki külön. tettem el a mélyhűtőbe mini adag csirkemájat, pulykamellet, vettem halrudacskákat. néha ezt veszem elő és csinálom meg vmilyen körettel. múlt héten brokkolit, karfiolt, répát főztem neki, reszeltem rá sajtot, ráolvadt és azt csipegette. meglepett. :D
lara mit reggelizik. és a vacsi? itt már megy a nagyüzemi zsemle vagy kifli, felvágott - vmelyiket megfőzöm kicsit - virsli, kemény sajt, maci sajt, túrórudi, danonino. de kapott már kakóscsigát, sajtosrudat is.

cajok, nem durva ez? és napi kétszer tápi. a reggeli mellé olyan 120-at, vacsira 200 körül. de korán reggel és néha lefekvés előtt szopizik. de sztem inkább csak nyugi-cumi, olyan sok tejci már nincs. szal így azért nem aggódok, mert eszik, csak hát az ebédek mennek nehezen.

KépKép
viol81

Viol
ne aggodj!Én ugyanezeket adtam nekik,jol elvoltak vele!Nem is válogatosak!!Én azt tartom hülyeségnek,ha valaki még ilyenkor is csak tápot,vagy szopit ad,meg bébi főzeléket.Szerintem ha már van foga a gyerkőcnek kinálni kell bátran. :wink: Most alakul ki a szeretem-nemszeretem.Ilyenkor könnyebben elfogad mindent.Szeretnek rágcsálni!
Jaj még olyat is hallottam(közvetlen környezetemben)hogy 1 éves korában is forralták a vizet!!Ki hallott még ilyet???!!! :roll: :shock: :?
Vendég

haho,

Rik, körülnézek üveg ügyben, elég gyűjtögetős vagyok. Fedő is kell neki?

Mindenkinek szépeket! Nagyon fáradt vagyok...

KépKép
KépKép
esztermami

jó reggelt!

erika,
jó, akkor megnyugodtam. meg hát úgy veszem észre, hogy ezek a dolgok ízlenek neki, akkor meg miért ne? erőltetni semmit nem erőltetek, az nem is lenne jó.

eszter,
akkor pihenj!! :)

cajok!!
tényleg nem akar még jönnö ma valaki gabóval?

KépKép
viol81

jönnö=jönni :lol:

KépKép
viol81

erika!! rik!
gabónak küldd el a telcsiszámodat, vagy csengesd meg. most beszéltem vele, fel akarna ugrani hozzád ma délelőtt, de nincs meg a számod. nekem sem, szal itt tudok csak üzenni, remélem olvasod!!!

KépKép
viol81

engem nem szeret senki, nem akartok jönnííííííííííííí.......... :cry: :D :cry: :D :cry: :D :cry: :D :D :D :D

KépKép
viol81

hajnus! (asszem te kérdezted itt múltkor...)

vettél végül olyan biztonsági zárat - lehet hogy nem ez a neve) a fiókokra, szekrényajtókra?

vagy van vkinek otthon? ez milyen? azzal, hogy felteszem, kell vmit fúrni magába az ajtóba? szal ha később leveszem, látni majd, hogy volt ott vmi? mert dorka is előszeretettel rámol ki mindenből, ami nyílik. ami még nem is lenne baj, de előfordult már, hogy ottmaradt az ujja... :? :( tegnap is kihúzott egy fiókot, egyik keze ottmaradt, a másikkal meg nyomta be, és még ugye a saját súlyával is nyomta befelé... volt üvöltés... :(

KépKép
viol81

no és még további kérdések! :lol:

vett már vki milupa instant teát a gyerekének? "gyümölcsös" ízesítésű. olyan színe van még oldatlanul, mint a szopis teának. és amikor megcsinálom neki, olyan lilás-kékes. normális ez? az tény, hogy jó hígra készítem, hogy ne legyen olyan hülye tömény édes, na de akkor is. ilyen színe kell, hogy legyen? :shock:

aztán jön is ma vki ide fel a babanetre, vagy magammal társalgok?? :twisted: :roll: :shock: :D

KépKép
viol81

Viol!

Irtam mailt! :D

katus78

Sziasztok!!
Viol
nem jo a telcsiszám amiről beszéltünk,azt mondja be hogy előfizető nem kapcsolhato!!Nem tom felhivni!!!!!!
S.O.S!!!!
Én itattam a Petrancsal olyan teát,igy a normális.Ez a szin,de ha adsz hozzá kis citromot akkor a megszokott szine lesz!! :wink: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?