Rambóka, eléggé szar életérzés, nekem is szokott lenni, mert magad elől el sem tudsz futni.
Nekem is egy kicsit. Én azt gondoltam, ha a szülést túlélem, a többi már megy pofonegyszerűen. Eszembe se jutott, hogy szpopi gondok is lehetnek. Én meg tök szerencsétlennek lrzem magam, mert a gyerek sokat sír, folyton éhes, nekem meg alig van tejem.
Szerintem is aludj, ez fontos. Egy zavartalan éjszaka is csodákra képes. vagy tegyétek ki egy másik szobába, és ha a párod munka mellett ilyen jól bírja az éjszakázást, akkor kérd meg, hoyg heti 2 éjszakát vállaljon be, vagy legalább egyet.
Rejoka, ennek a mellgyuszinak mennyi idő alatt kéne elmúlnia? Nekem lassan véget ért az antibiotikum, és csak egy fokkal jobb. Piros, és még mindig 37,2 vagyok. nem lehet, hogyha abbahagyom, visszatér, illetve kiújul a gyulladás?
A csomókat masszirozom minden nap egy picit, meleg borogatás, ilyesmi.
Espero, az egy óránként szopi jó, legalább lesz tejed. Most ll tanácsra én is mellőzöm a cumit, és igyekszem inkább ciciztetni, hogy ingereljen, meg ne legyen cumizavaros. Bár, hogy őszinte legyek, azért egy gyerek szerintem csak tud különbséget tenni a cici meg az üveg, az anyja meg a játékmaci között nem?
Kir, Isten hozott közöttünk!
Ne izgulj, én is bőgök ergész nap, ha nem alszom rendesen. Te tudsz aludni? Biztos hormonálisan van. Szerinet alkothatnánk egy siratócsajos klubbot.