Unique!
Laura is nagyon édes! És milyen szépen áll!!!
Kristóf!
Nagyon boldog szülinapot!
Fogmanóknak pedig húzzatok be egyet, hogy ne gyötörjék ennyire az ünnepeltet!
Évi!
Na, hogy boldogulsz/tál a kölcsön gyerekkel?
Gratula az 1. szem Elevithez! Febr-ban én is megemlékeztem, az én 1. szemem 1 éves szülinapjáról!
Szerintem nyugodtan próbálkozhattok szopi mellett. Ha bébi be akar költözni, úgyis megteszi! Ismi is szopi mellett lett babás és még úgy is szoptatott további 2 hónapig.
Ági!
Gratula a babahálózsákhoz!!!
Mi is 2 mm-esen taliztunk először.
Monyó!
Sajnálom, hogy elvesztetted a hited!
Csak bíztatásként mondom, hogy van egy lány, akinek még anno Anikó adott Closty-t, szedte is 3 hónapig sikertelenül. Aztán abbahagyta és elkezdte a metmorfint, és 1. ciklusban összejött a pici!
Az együttlétek száma pedig nincs arányban a sikerrel! Timcsánk 2 alkalomból fogant, ráadásul totál másnapos kiskatonákból!
Lehet, hgoy a férjednek van igaza, hogy picit szeretne spontán lenni. Talán megkellene próbálnod hinni benne, hogy így is sikerülhet! Mert biztosan az is rányomja az együttléteitek mennyiségére a bélyegét, hogy már nem örömet akartok egymásnak szerezni, hanem csak a bébi a cél.
Persze, én könnyen beszélek, nekünk összejött az első stimus ciklusból. De előtte azért én is megjártam az utam, míg eljutottunk idáig!
Kívánom, hogy mielőbb nyerd újra vissza a reményt, akár a férjedbe, akár a bogyókban, de vmiben hinni kell, mert anélkül méginkább elmarad a siker!!! És próbálj picit lazítani!!!
Hátha meglesz az eredménye!!! Én drukkolok nagyon!!!