Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

micsoda hírek! :lol:
Gratula az újdonsült kispapának és anyukának Petihez. :P :D

Szerintem is csaszi lett a vége :shock: :lol: De majd timo holnap kideríti :lol:
A lényeg hogy jól vannak mindketten :lol: :lol: :lol:

Gabi húzz bele! :lol:

Ma csak a sarki boltig merészkedtem el egy kis reggeliért ésnémi ebédhez való alapanyagért...
Egy fokkal jobb a helyze mint tegnap de nem sokkal.
Viszont csajok, az óriási fittball labdánk aranyat ér :lol: Ha ráülök semmi bajom, nem fáj sehol, a hátamat is rendbe hozza, na de nem ülhetek egész nap egy hatalmas lasztin :shock: :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

de jó ránézni a táblicskura :lol: :lol: :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mazsi!
Mit főzöl?

Timi
Kép Kép
timocska

úgy látom ha minden a kiírásnak megefelelően zajlik (bár erre az eddigiek alapján kicsi esély van) a Húsvét is babaesőben fog zajlni :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Tök jó, hogy már ennyi fotó van :P Tényleg jól mutat a tábla! És hihetetlen, hogy milyen gyors egymásutánban jönnek a babák :D

Timi, mond meg Ságinak, hogy pusziljuk! :D

Lányok, szomszédék nem tudom mit csinálnak, de harmadik hete non-stop fúrnak meg kalapálnak :shock: Az egész lakásuk harmincakárhány négyzetméter - mit tudnak ennyit lyukasztani??? Azon túl, hogy mostmár baromira idegesít...
Vendég

keménytarhonyát...
nem tudom ez mond-e vmit így neked?
tarhonyát megpirítom egy kis olajban ,pirospaprika rá, felöntön húsleves lével, egy kis füstölt kolbi bele, némi krumpli,só. bors és ennyi. savayúsággal isteni finom (a füstölt dolgokat ki lehet hagyni akkor kicsit lightosabb én úgy is szeretem)
a párom rendelése... a levest még ki kell találjam :D

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

barbus
kérdezd meg őket!legalább megtudod meddig kell még elviselni

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Barbi!
Elég idegesítő lehet, ha folyton zajonganak! Lehet, hogy minden falra több képet fúrnak fel vagy új dizájn a lyukas fal! :lol: :lol:

Mazsi!
Ez tök jól hangzik és van is hozzá itthon minden! Lehet, hgoy csinálok ilyet! :D

Timi
Kép Kép
timocska

csajok rájöttem hogy Lea imád hintázni :D
mióta kész a szobája a számítógépasztal ill. a komplett dolgozósarok a nappaliba került....egy műbör forgószék van az asztalhoz, amiben tudok egy kicsit hintázni, miközben a lábaimat felpolcoltam és IMÁDJA :lol: csak úgy hullámzik hasam :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Hú, Mazsi! Ez tényleg jól hangzik! Nekem még van egy kis rántott husim krumplival, de lehet, hogy a héten én is megcsinálom! :D
Vendég

Most látom Barbi, te is betöltötted a bűvös 37.hetet! :) Most már tényleg bármikor jöhet Emma! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Jó reggelt, vagy napot!!!

ÉLJEN ÁGI ÉS PETIKE!!!!! GRATULÁLOK ÁGI A KISFIADHOZ!!!!!!!

Én is kíváncsi vagyok, hogy, s mint volt ez a szülés, mert ahhoz képest nagyon gyorsan történt meg minden, de az a lényeg, hogy jól vannak. :lol:

Timi, szerintem a Bella adataiban valami eltérés tényleg van, mert ápr.8-ra van kiírva, úgyhogy kizárt, hogy a 33. hétben van. :roll:

Én tegnap gyümölcslevest csináltam, hátha valaki kedvet kap..... :lol: :lol:

Bea

KépKép
babzsak27

Bezony, mostmár nem leszünk koraszülöttek :)

Bea, emlékszel, hogy mikor kezdődik az előadás (meg hogy meddig tart...)? Tiszta szita az agyam :oops: :oops: Az OK, hogy a standard előadás másfél óra, de a légzéstechnikát csak nem fogjuk ennyi ideig gyakorolni :lol: :lol:
Vendég

Bea!
Köszi, az exel nem frissített minden adatot, ezért nem volt jó. Két héttel megfiatalítottam! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Assszta, Saginak is megvan!!! Ollllan ceeep kiszbaba!!!! Timo, utolso Uzsokisunk, te jossz! :) Vegul mindharom Uzsokisnak csaszi lesz! Illetve Timo csemeteje meg megforulhat :) [size=12]Sagi, nagy gratula Petihez!!![/size]

Nekunk nagyon nyugis ejszakank volt. A lefekves siros volt, de ahogy elaludt, onnantol, mar csak alvas volt es 3x szopi. Fel 2, fel 4 es 7. Lehet, hogy ebbe a gyerekbe be van ultetve egy ora... Most is szunyal, pedig nemsokara jon a nagyanyja es szeretnem levinni ma setalni is!

Ja, tegnap a dokinal mi volt: mutatott egy felulos gyakorlatot, azt napi 5 alkalommal 3x kell ismetelni: fekvesben lefogod a baba csipojet, a nyaka alatt a hatat kitamasztod (nyakhoz hozzaeri nem er!) es szep lassan felulteted - s lass csodat, a baba szepen folemeli magatol a fejet! Kinlodik kozben, nem vitas, de egy heten keresztul napi 15 alkalom meg fogja edzeni, utana noveljuk a mennyiseget napi 5x5-re. Aztan hason is kell fektetni 5x 10 percen at (eddig nem nagyon mertuk, mig nem lattuk, mekkora a baj) es "roptetni" is kell: foltartani a levegobe vizszintesben es folemeli a fejet es a labait is... ezt mondjuk amugy is csinaltuk :) Egyelore ennyi. A medenceje / csipoje gyonyoru, aszondta a dokineni UH utan. Azzal nem kell semmit csinalni.

Ime par foto, most csinaltam oket. Aronon kijottek a tejpottyok, keretik nem rohogni a kamaszodo ujszulotton!!!!

Kép Kép Kép Kép Kép
kami

Kami!
Nagyon kiváncsi vagoyk, hogy akkor végülis csaszi lett-e Áginak. De amúgy gondolom igen, mert ő küldte volna az sms-t, nem Szabolcs!

Tök édi Áron, odakinn csudajó idő van, jó lesz sétálni! :)
Úgy látszik kezd beállni egy menetrendre, az éjszakai 3 szopi egész barátságos! :D Apa már dolgozik?

Timi
Kép Kép
timocska

Sági! Nagyon nagy gratula! Peti nagyon szép baba lett, büszkék lehettek rá!

Olyan jó ilyen jó hírekre ébredni! :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Sági,
Gratulálok Peti babához! Nagyon szép kisbaba :D

Én is úgy értelmeztem mint ti, hogy végül csaszi lett, de majd úgy is kiderül.

Gabi,
Most már tényleg te jössz.

Timi,
Te jó ég, már csak 8 nap neked is :shock:

Kami,
Nagyon jók a képek Áronról :)

Barbi, Bea,
Majd írjátok meg, hogy mi volt az előadáson!!
Amúgy eddig 14:30-kor kezdődtek az előadások.

Móni

Kép
móni23

barbi, 14:30-tól lesz és a védőnő azt mondta (most beszéltem vele), hogy 16:00-ig tart. Relaxáció és légzéstechnika téma

Előtte 13:00-tól - 14:00-ig kismama torna, de én arra nem megyek..... :lol:

Nagyon cukik az Áron fotók, olyan kis apróka a nagy ágyon....:)

Bea

KépKép
babzsak27

Tegnap voltunk Brendonban és néztem kezes-lábast. Volt plüss overál is, de 8000 FT!!! :shock: :shock: :shock: Nem vettünk, mert valszeg úgysem használnánk ki. Majd jól bebugyoláljuk a bébit, mikor jövünk haza, vagy ha minuszok lesznek, akkor Balázs vesz valamit, míg mi a kórházban vagyunk! Kész rablás egy-egy babaruháért!!! :evil: :evil:

Timi
Kép Kép
timocska

Jajj csajok jönnék én szívesen, csak hát nagyon kényelmes a kisasszony. pedig nagyon kényelmes már tuti nem lehet neki, na de majd csak kijön :wink: :wink: :wink:

Tegnap olyan jót nevettem, ritkán jutok tv közelébe, ill. állandóan megy, csak mese. tegnap láttam azt a babás reklámot ami a vezetékes telefont népszerűsíti, hát nem semmi :lol: :lol:

Timocska
hát már Neked is mindjárt itt a vége :shock: :shock:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

[quote="timocska"]T írta:timocskaegnap voltunk Brendonban és néztem kezes-lábast. Volt plüss overál is, de 8000 FT!!! :shock: :shock: :shock: Nem vettünk, mert valszeg úgysem használnánk ki. Majd jól bebugyoláljuk a bébit, mikor jövünk haza, vagy ha minuszok lesznek, akkor Balázs vesz valamit, míg mi a kórházban vagyunk! Kész rablás egy-egy babaruháért!!! :evil: :evil:

Kínaiban nem néztél szét? Én a múltkor olyan szép, olyan nem is tudom milyen anyagú együttest láttam. hasonló mint a buklé, csak sokkal puhább, két részes, és valami 2500 ft :wink:
Az is jó vastag :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Kami! Nagyon cuki Áron a képeken :P Tök jó, hogy magától ilyen hamar beállt az evésekre! :D

Panni! Hogy telt az éjszakátok?

Bea, a kismami tornáraén sem megyek ;) Akkor ott talizunk az előadás előtt! :D

Timi! Nagyon durva árak vannak... Esetleg nézd meg turiban is, ott is nagyon jó kis cuccokat ki lehet fogni ;)

Szerettem volna kérdezni is: olyan mintha, ki lenne száradva a mellbimbóm :roll: Pedig nem szoktam direktben szappanozni, meg mindig bekenem a cicim is amikor a pocakomat, és mégis... Ja, és olyan érzékeny, hogy bármi hozzáér, az fáj :shock:
Vendég

Barbi!
Nekem is volt ilyen. Van bimbóvédő krémed? Ha igen, azzal kenegetheted. Csak várd meg míg megszárad, utána öltözz fel. Nekem a védőnő javasolta, hogy már most el lehet kezdeni kenegetni. Próbáld ki, hátha bejön! Amúgy érzékeny nekem is!

Gabi!
Szerintem is csudijó az a reklám! :D :D
Néztem már mindenhol, de nincs... :( Legalábbis én nem találtam. Na, még hétvégén futok egy kört! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Timi! Köszi a tippet :D
Ha nem ragaszkodsz a bundazsákhoz, akkor a C&A-ban láttam kocsikabátokat: 2500 körüli árban! És azt később is tudjátok használni ;)
Vendég

Timi, vagy nincs ismerősöd, akitől esetleg kölcsön tudsz kérni valami meleget arra az alkalomra? A 8.000,- tiszta horror!!!
:shock:

Bea

KépKép
babzsak27

Timocska
egyébként mi Adrit úgy hoztuk haza, hogy kötött kocsikabát volt rajt, pólya és egy vastag plédbe be lett tekerve :wink:
Úgy a mózeskosár. Sokat nem kellett menni a kocsi közel volt, utána meg mire ki lehet menni levegőzni majdcsak szép idő lesz, és hátha addig több választék is lesz átmeneti dolgokból :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Nagoyn éhes vagyok, rendeltem ebédet, tejszínes-füstölt sajtos pennét! :) Nyami-nyami! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Kistesó/nagytesó:

Előjött az első "probléma". Nem igazán az, lehet csak én vagyok érzékenyebb, de úgy érzem, hirtelen mindenki (jó, ez a mindenki anyukám meg David) sokkal magasabb elvárásokat támasztanak Zsuzsával szemben. Tudom hogy ilyenkor nagynak tűnik a nagyobbik, de Zsuzsa ugyanolyan pici másfél éves mint eddig! Nem lehet tőle nagylányos viselkedést elvárni csak azért mert született egy kistesó, sőt! És mégis, azt érzem, hogy mivel Szilvihez képest olyan nagynak tűnik, most már sokkal szigorúbbak vele, elvárnak tőle dolgokat. David rá is kiabált mert rugdosta a pelenkázón, pedig ő azelőtt sose kiabált vele! Anyukám meg jól besértődött mert Zsuzsa nem "köszönt" neki, illetve nem ment oda hozzá mikor megérkezett, mert éppen a computeren nézett valamit az ölemben. De hát könyörgöm, másfél éves! Úgyhogy ma el is bőgtem magam anyukámnak, hogy ne legyenek Zsuzsával olyan szigorúak, mert ő attól még mindig pici hogy most már van egy még kisebb!

Kétgyerekes anyukák, nektek nem volt ilyen problémátok???

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Timo! Szerintem ha beteszitek a hordozóba, és jól betakarod, akkor semmi baja nem lesz azalatt a pár perc alatt, amíg kiviszed az autóig, aztán meg az autóból a lakásba. Hm? :roll:

Egyébként beletetted a bogarat a fülembe ruha-ügyben: nem írtam rosszul, a Gergő tényleg 57cm, mégis 50-es ruhákat hordunk (pl. C&A-s kombidresszek). Nem értem. :?

Barbus! Mi az a kocsikabát?!? :?: Egyébként az éjszaka jól telt, 1-kor 3-kor és 6-kor keltünk, szerintem ez elviselhető. + Sokat dobna a dolgon, ha a D-vitamin cseppeket nem hajnali egykor jutna eszünkbe beadni! :oops: Ilyenkor hárman fekszünk az ágyban (Gergő már szopi után), mi meg ketten félálomban próbálunk tejet fejni egy kiskanálba, majd két csöpp D-vitamint beleügyeskedni, és végül mindezt a már alvó gyerekbe juttatni! Hát nem egyszerű. :roll:

Mellbimbó-fájdalom: és ez még csak a kezdet! Lehet, hogy Emma készülődését jelzi?
Én néha úgy érzem, Gergő kiszívja a mellbimbómat - a helyéről. Eléggé fáj amit csinál, főleg a szopik elején, de egyelőre nem akarom használni a mellbimbó védőt. Ja, és néha meg is harap, ha végzett a szopival... :shock: :?
Vendég

Róki!
Elhiszem, hogy nehéz lehet, de gondolom most mindenki feszültebb, türelmetlenebb! Zsuzsa tényleg nagyon kicsi még! Próbáld ezt a párodnak megmagyarázni, hogy nem lehet sokkal többet elvárni tőle azért, mert megszületett a pici. Egyik napról a másikra ő sem tudja feldolgozni, hogy most már nem ő az első!!! Hát nagyon sok türelmet kívánok nektek, de tuti belerázódtok ti is!!!
Amúgy Zsuzsa hogyan viselkedik a kistesóval?

Pann!
Mondjuk ruha és ruha között is sok különbség van! Nekem is van olyan 56-os ruhám, ami szinte nagyobb, mint a 62-es! Kiváncsi vagyok, hogy Buksi mekkora lesz! :D :D

Nekem is nagyon érzékeny a mellbimbóm, kicsit félek is a szopitól!

Timi
Kép Kép
timocska

Ja, a D-vitamint azt ki adja? Vagy honnan van?

Timi
Kép Kép
timocska

A D-vitamint a doki néni írta fel, mikor először kijött. + akkor írt fel egy csomó minden mást is: fürdető, popsikenőcs, hintőpor, K-vitamin.
Vendég

Teszek fel egy képet a fő időtöltéséről: Kép
Vendég

Róki,
Sajnálom, hogy így alakulnak a dolgok. Próbáld megmagyarázni, hogy Zsuzsa ezalatt a pár nap alatt nem lett hirtelen nagylány, csak most van egy kisebb, de attól még ő is csak egy másfél éves kislány! Biztosan nehezebb most mindenkinek két picivel.

Pann,
Nagyon aranyos Gergő ahogy alszik.
Szerencsére én már előre megkaptam ezeket a recepteket, úgyhogy amíg a kórházban leszek a férjem ki tudja váltani.

Timi,
Mi sem vettünk overalt és már nem is fogunk. Én egy vastagabb rugit plusz kis cipőcskét egy hosszú ujjú bodyt és és egy kiskabátot készítetem össze és persze egy jó meleg plédet. Ezt fogja behozni a párom majd a hazahozatalra. Szerencsére nem kell majd sokat menni a kórház bejáratától a kocsiig, a kocsit meg majd úgy is bemelegíti előre.

Móni

Kép
móni23

kami
már kiviszed sétálni Áront? lehet már? Én eddig úgy tudtam 3-4 hetes koráig csak ablakon keresztüli szellőztetés, levegőztetés aztán irány a nagyvilág...
Azért óvatosan, ebben az idétlen időben nagyon sok baci és vírus élvezkedik odakint :twisted:

nagyon édesek az Áronfotók:-)

ruci méret
nem lehet követni őket...minden gyártó másként számoz, méretez ami "nagy " segítség a kezdő anyukáknak mint mi :shock: :lol:

pann
Gergő olyan cuki :lol:

kocsikabát=vastagabb "pulcsi" , inkább kiskabát

timo
ennyit a főzőcskéről?! :lol: :lol: :lol:

én megfőztem végül, leves helyet pedig csináltam palacsintát :D .már hetek óta erre vágytam de úgy utálom megsütni :oops: most rávettem magam :lol:

róki
nem irigyellek!de meg kell érteniük hogy ez nem így működik! ne add fel!!!!

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Kivitel:

Mi most készülődünk a DM-be Szilvivel, csak már órák óta a készülődés szintjén tartok... ráadásul a védőnőnek is ma kéne jönnie, de még sehol...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Pann! Mazsi megválaszolta a kocsikabátot :D Valószínűleg onnan jön a neve, hogy a kocsiba ez is elég... Aztán lehet, hogy ezt csak én találtam ki :D
Nagyon jó a fotó!!! A D-vitaminos szitut is elképzeltem :D :D

Róki! Sajnálom! Pedig józan paraszti ésszel az ember inkább arra számít, hogy a nagyobb is elkezd kicsit "gyerekesebben" viselkedni, hogy ugyanazt a figyelmet megkapja... Biztos anyukádék sem úgy gondolták, mindenki még az újdonság hatása alatt áll :P

Mazsi, szerintem az a "fajta" kivitel, amit írsz, az a téli babákra vonatkozik. Nem okoskodni akarok, de jó időben pl szerintem erkélyen altatni simán lehet egy pici babát :P De majd a tapasztaltak megmondják ;)

Megyek, gyorsan megeszem az ebédem, aztán irány az okosítás :D Legalább a fúrást sem kell tovább hallgatnom... :D
Vendég

Na, beszéltem Ágival! Kiderült, tényleg csaszi kellett! Peti belekakilt a magzatvízbe, tiszta szuttyos volt az egész, aztán az oxitocin bekötése után lelassult a szívműködése is. Így irány a műtő! Úgyhogy ez lett a vége, de majd Ági részletesen leír mindent. Már felkelt, nagyon fáj a pocija. Ma még nem lehet vele Peti, de holnaptól igen. Jól vannak! :D :D

Mazsi!
Én is úgy terveztem, ha jó idő lesz 2 hét után kiviszem sétálni a babát. Szerintem meg fogok idebenn őrülni!! Ja, nem volt kedvem főzőcskézni, miután sterilizáltam a konyhát! :P :P

Timi
Kép Kép
timocska

Timi-igen, elírás van a táblámban, már észrevettem, csak nem szóltam még. 35+2 vagyok talán.
Délig én már eljövök, uh-ra megyek és fél 11 ig van max a csapó.
Na, ha ott nem fognak!
Pénteken leszek megint ott reggel, akkor ctg-n.

Kami!- Tévedés hogy három uzsokis, mivelhogy én is az Uzsokiban fogok szülni! Vicces lesz, ha én is csaszival, amire jelen helyzetben nagy az esély. Akkor ez az Uzsoki el van átkozva.

Róki!
Ez ismerős, magamon vettem észre, hogy mióta várom az öcsit, a nagyobbtól, aki három éves többet várok el. Pl. leszoktattam az elalvás előtti cumiról. Valamint, bár szobatiszta, kakilni pelusba kakilt, úgyhogy szólt, mert ez nála egy bonyolult ügy. De ezt is most megléptem vele, és sikerült is.
Viszont máris nagyon anyás lett, és kimondottan félt engem, remélem, meg tudom oldani majd, hogy ne lásson itthon sem vajúdni. Ez egy felnőttnek is rossz látvány, nemhogy egy ekkorának.
Szerintem, helyes, ha szólsz a családnak, ezt jól tetted, észre sem veszik h. így viselkednek.
Kétgyerekes ismerősöknél az első év úgy vettem észre, nem a kicsiről, hanem a nagyobbról szól még, aztán egy év alatt megszokja a szitut, addigra meg a kicsinek jön meg az akarata és hívja magára a figyelmet.

Bella
bella2

Levegőztetés: nekem ugye a másik két gyerkőc is ebben az időszakban született, és már 2 hét után azt mondta a védőnő ki lehet vinni. először 10-15 percre, majd lehet folyamatosan bővíteni :wink: :wink:
Én már alig vártam, hogy mehessünk :shock:

Róki:
sajnos néha én is hajlamos vagyok Adrikát nagyobbnak venni a koránál, pedig még ő is bőven ygerkőc :lol: csak hát én is nyűgösebb vagyok, és ami idegesít nem tudok úgy haladni mint normál esetben. Nálunk a nem takarítással van a legnagyobb gond, és azzal, hogy hazajön befekszik a tv elé. :? és semmit nem akar csinálni.
Amúgy én is bízom abban, hogy ha hazajövünk Krisztiánnal tudok együtt lenni, mert a párom egy pár hetet itthon lesz.
Nekem szerencsém volt a másik két gyereknél, volt tejem bőven, és szépen aludtak is evés után, úgyhogy majd próbálok minnél többet a fiammal is lenni, hátha nem jön ki annyira a féltékenység.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Köszönjük mindenkinek a jókívánságokat! Mi is hasonló jókat kívánunk mindenkinek!
Bocs, de még mindig nem sikerült aludnom, úgyhogy csak "írás üzemmódban" vagyok.
Rakok fel pár délben készült képet.
Petike remekül teszi a dolgát: figyel, eszik, alszik, ahogy a képken is látszik Kép figyel Kép eszik Kép alszik .
Szegény anyukájának fáj a pocija, küldjük együttérzésünket a fájdalom csillapítása érdekében...
Mindenkinek a legjobbakat és problémamentes szülést ill. hasfájásmentes gyakorló időszakot kívánunk.
Polányi "gyakorló" apuka ;-)
Vendég

Jajjjjjjdeismerosek ezek a fotok!!!! Csak agyerek nem Aron, minden egyeb Uzsoki :) Szep emlekeim vannak, remelem Saginak is azok lesznek!!! Hey, ennek a koloknek voros a haja????

Hat mi most voltunk setalni. Gyonyoru az ido, lanyok, hihetetlen - sut a nap ezerrel es persze jol fel is oltoztettuk Aront, ime par foto:

Kép Kép Kép Kép

A vedono egyebkent pont tegnap volt kint es o mondta, hogy mar lehet vinni setalni a kolkot, amennyit bir 2 etetes kozott. Hat, Aron meg bir volna egy kort, azota is alszik - a setat is szepen vegigaludta, de a babak allitolag szeretnek autokazni es setalni (babakocsiban persze :D), szoval ez nem nagy csoda...

Bella, nem tudtam, hogy te is az Uzsokiban szulsz, nem szurtam ki a tablazatban, mindig leragadok a fotoknal :) Ki a dokid???
kami

Gratulálok Polányi Petihez!!! Tudtam, ha bekapcsolom a gépet itt lesz a hír :P Nagyon cuki!

Eddig bóbiskoltam mert hiába ébred a gyerek menetrendszerűen éjszaka is, utána nem alszik vissza menetrendszerűen.. De legalább délelőtt aludtam egy kicsit, úgyhogy talán türelmesebb leszek.

Az Áron sétálós képeiről jut eszembe, h a mi féle babakocsinkhoz (Május, Móni) is tartozik ilyen kocsizsák? Vagy ez nem babakocsifüggő? Kami, ez a kocsihoz tartozik, vagy külön kéne vennem?

Leesett a köldökcsonk. Mit is mondtatok, most csak alkohol, vagy kell még a hintőpor is??

Kép
Kép
agiboldi

OK OK meggyőztetek a levegőztetéssel :D :D :D
Ezek szerint én voltam elmaradva :lol: Na d ezért van a fórum, mindig tanul az ember.

Peti nagyon édes!
Sági jobbulást és kitartást, holnap már biztos könnyebb lesz!

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Kedves kami! Anyukaja es apukaja is fekete haju. Ez sajna digitalis kep, ami nem adja vissza jol a szineket. De biztositom a ketkedoket, hogy teljesen sotet, fekete a haja szine es sotetbarna a szeme. Es ez meg ugyis valtozik... ;-) de ha nem az se baj! Kellemes setaltatast!

agiboldi, a zsak a babakocsihoz tartozik, nekunk is pont ilyen van, vele vettuk/adtak. Labzsaknak hivjak, ha jol tevedek. ;-)

Na most pedig megyek anyucihoz, viszek ezt-azt.

sziasztok
Vendég

Sziasztok!
Eltűntem, de eltűnésem oka, hogy derült égből villámcsapásként januárban a nagy vihar alkalmával kicsi fiam úgy gondolta ideje megnézi a nagyvilágot. Kicsit elsiette a dolgot,mert akkor voltak pont 34. hete a pocakomban és így a PIC-re kerültünk. De mostmár itthon vagyunk boldogan. Imádom az anyaságot és az ikrességet különösen.

Látom a táblában szép számmal születnek a babák, minden újdönsült családnak sok örömet, boldogságot sé türelmet kívánok az aproságokhoz. Nagyon angyonszép babák.
í
Látom sokotok fog s SOTE II-n szülni. Én is ott szültem nekem jó tapszatalataim voltak a két és fél hét alatt amit ott töltöttem, bár a PIC-re nem volt egy leányálom bejárni de a tudat hogy minden nap közelebb a pillanat hogy ne csak az inkubátorban nézzem őket erőt adott.

Aki még nem szülte meg a várva várt csemetét kitartás, higgyétek el egy baba sem fog bent maradni.

Igyekszem sűrűbben jönni,k bár kötött nagyon a napirendem hisz két baba mellett nem igen van idő netezni.

Ja és ha vlakinek van kérdése a kórházat illetően szívesen válaszolok.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Nagyon jók a képek Peti babáról :D Sági sajnálom, hogy fáj a pocid, de biztos napról-napra jobb lesz.

Kami,
Jók a sétálós képek Áronról. Apa már ilyenkor otthon van?

Ági,
Sajnos alapból nem jár a babakocsihoz ilyen lábzsák, de külön vásárolható hozzá. Nekünk nincsen, de lehet hogy jövő télre veszünk hozzá, most meg remélem már elég lesz a pokróc is.

Zsebi,
Hát tényleg várhattak volna még a fiúk odabent, de a lényeg, hogy már minden rendben. Majd tegyél fel képeket nekünk légyszi!

Kép
móni23

no comment
Kép Petike és az édesanyja
Vendég

Na, mi megjártuk a kórházat... :( Buksi egész délután nem mocorgott, hiába ébresztgettem egyre brutálisabb módon: ettem, lefeküdtem, böködtem a hasam, zenéltem neki stb. Semmi reakció! jól megijedtünk, irány a kórház! Aztán csináltak egy ctg-t, de ott minden rendben volt, sőt még produkálta is magát Lilla! Tiszta ciki volt, hogy mint egy őrült úgy aggódom, ő meg odabenn teljesen jól érzi magát! :shock:
Találkoztam Ágiékkal is, pont a folyosón üldögéltek! Peti tényleg nagyon cuki, aranyosan nézelődött stb. :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?