Új privát üzeneted érkezett!

Elolvastam én is, és totál padlót fogtam :cry: Esztora.
Rettenetes lehet nekik.

Erika: hát volt már szebb szülinapom is. Megbeszéltük a párommal, hogy csavargunk egyet. Persze most kellett tovább maradnia a melóhelyen és őszintén szólva ettől duli-fuli lettem. Nem mentünk csak másnap. Tortát kaptam a kedvencemet, a nem éppen fogyókúrás dobost sok cukormázzal. Az fini volt, de ennyi. A barátnőmnek eszébe sem jutottam. Ez picit rosszul esett.
Máskor valahogy nagyobb a varázsa az egésznek, most nem
sikerült. És a duli-fuli miatt melóba folytottam a bánatom. Na, ez meg aztán jól "megkoronázta" a napomat.

meriann

SZIASZTOK!

Esztora szörnyű ami történt azzal a csajjal. Egyik ismerősöm is hasonlón ment keresztűl, és bár már van azóta babájuk, még mindig kihatnak a történtek az életükre.

Adri kitartás, minden rendben lesz Gabi babával. Biztos csak egy újabb tréfa a részéről. A pocitartón én is megdöbbentem. Arra számítottam, hogy napok múltán érezni csak a hatását, és ahhoz képest már aznap segített.
A homeos dokinál töréntekről majd mesélhetnél. Engem is érdekel! :D

Vicky végre én is megtudtam nézni a videótokat. Gyönyörű voltál te is, és nekem is kicsordúltak bizony a könnyeim!

Arwen bizony Kis babink tiszta Lilla. :D Vagyis apja! :mrgreen: Olyan furcsa ez. Mikor Lilla megszületett, még csak akkor ismerkedtem a kis pofijával, és kíváncsian lestem, milyen vonásai vannak. Most meg már tudom, mit láthatok majd a szülőszobán. Furcsa érzés.
Pociképek igérem lesznek, de most apa elment 2 napos fejtágításra, vagy ahogy ő mondja, agymosásra. Utánna meg egyből megy dolgozni megint, szóval most egy darabig várni kell. Azért szerencsére elintézte, hogy éjszakára hazajöhessen, (elvileg ott aludt volna) mert éjjel Lilla megint 4-ig sírdogált, nem bírt aludni, gondolom a megfázás miatt. Hajnalban tologatta apa az ágyát a mienk mellé, hogy ne kelljen 20 percenként kimásznom belőlle. Mert már szó szerint mászni kell. :roll: Fáj is a keresztcsontom nagyon. :( Na, most jól kipanaszkodtam magam. 8)

Porsi nagyon jó ez a kocsi. Márha ez tényleg az. Minap láttam egy olyat, hogy állítani lehet a vázon az ülés magaságát. A kipufogó gázok miatt ez fontos, hiszen pont a babakocsik magasságában a legnagyobb a koncentráció. Az is nagyon tetszett.
A kérdőívet most néztem meg. Pont a napokban fogalmazódott meg bennem, mennyire hiányzik a társadalomból a felnőtté avatás szertartása. Érdekes módon, fiatal koromba feleslegesnek tartottam, de már látom, mennyire torzúlt a társadalom, és talán ennek is szerepe lehet benne. És nem csak a fiataloknál, az időseknél is érezni a hiányát. De a többit a kérdőív válaszában. :wink:
A kevenc éttermetek nem egyértelmű. Erre gondoltál: One Bit Pizzéria és Palacsintázó

A málna teával akkor várok még. Igaz, még be is kell szerezni.
Megyek: Sziasztok!

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok Drágáim!

Esztora:D
Nem is tudom, mit írjak. Még nem mertem elolvasni, mi történt szegényekkel, annyira borzasztó ez az egész. Majd gyüjtök egy kis erőt, és megpróbálok írni pár sort, de annyira szörnyű ez az egész, úgy felzaklatott. Nem is tudom, mit lehet egy ilyen esetben tenni....szörnyű.

Merike:D
Olyan szép gondolatok, amiket megosztottál velünk...és annyira igazak. Hányszor felejti el az ember, hogy valójában milyen jó dolga is van...

Adri:D
Húúúúúúú. egy jó homeopata-orvost én is nagyon szeretnék! Te kihez jársz? Esetleg kérhetnék valami elérhetőséget hozzá?

Vicky:D
Igen, ez az a kocsi! Teljesen bele vagyok szerelmesedve. :D

Arwen:D
Valami kocsit csak találunk azért, ha ezt nem is tudjuk megvenni. A videotokat meg mindjárt nézem!!!:D:D:D

Fioona:D
Örülök, hogy Téged is ennyire mélyen érint ez a téma, szerintem aránytalanul kis hangsúlyt fektet a társadalmunk a felnőtté-válás lelki folyamatára, főleg ha a biológiai részével vetem össze....elég szomorú. És még elkeserítőbb, hogy a "hagyományos" lelki érettség egyik legklasszikusabb jele, az erkölcs hiányzik a társadalom nagyrészéből....húúúúúú, órákat tudnék erről beszélni.
A kedvenc éttermünk a Riviera Cafe, a Termálfürdő mellett van szinte közvetlenül. Érdekes, hogy ennyire Apára hajaznak a gyermekek, én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy fog Ákos kinézni. Az eddigiek alapján mondjuk tiszta apja ő is. De pl. tök érdekes, hogy az unokaöcsém sokáig teljesen az apjára hasonlított, és 1,5 éves kora után kezdett el egyre jobban anyájára hasonlítani, egyre inkább az ő vonásai dominálnak.

Millió puszi mindenkinek

porsika

Hát, mit ne mondjak, most is sirdogáltam egy sort...nagyon szépek a képek is, meg a video is, főleg az, ahogy összenéztek, mikor ott a lépcsőn álltok....a hideg futkosott a hátamon, nagyon szép!!!És micsoda szépséges szöszke fiatok lesz! :D Nagyon megható volt az egész, köszi, hogy megosztottad. :D
puszik

porsika

megjött végre a gyümölcslém milyen édes az alma ha csak ugy lepréselik minek minden francot még beletenni????????nagyon megérte megrendelni.szerintem hamar elfogy ez az 5x5 liter.

vettünk mosógatógépet tegnap,ma fogják bekötni hú de várom már.
viszont a kenyérsütőm feladta egy ideje.ma R visszavitte hogy csinálják meg.erre mondták hogy nem foglalkoznak vele vásároljuk le az árát.

Bridzsi

Kép
esztora

Viki megnéztem a videót én is ,csatlakozom az előttem szólókhoz nagyon szép és megható volt.nagyon tetszett amikor sétáltatok át (gondolom a templomba) férjed mutatja a gyűrűt az újján.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Ne haragudjatok az eltűnésemért...sokat gondolok rátok ám...csak erőm nincs a gép elé ülni. Ha nem kajálok akkor hányingerem van...képzelhetitek,már híztam egy csomót....

Ma voltam a másik orvosnál.

Megnézte UH-n is a babát és minden ok, a kora szerinti méretekkel rendelkezik. :)

Kértem képet,de nem adott...azt mondta az Uh nem arra van hogy a kismama gyönyörködjön benne....

Szóval a doki egy tuskó...nem is köszön...nem lehet vele beszélgetni sem..nem néz a szemembe...stb... :(

Szerintetek visszamehetek ahhoz a dokihoz akinél múltkor jártam? Az aranyos volt...pont az ellenkezője ennek, viszont nála nincs UH a rendelőben...

Ahogy felöltöztem egyébként már el is tűnt a doki...az asszisztensel maradtunk 2-en...de ő legalább kedves volt. Akkor vettem észre,hogy a monitort úgy felejtette a doki és láthattam a mi kis babucikat!!!! :D Legközelebb viszek fényképezőgépet és lefotózom a monitort. :D

Szóval nagyon örülök, hogy minden rendben a kicsinkkel,csak hát el is keseredtem az orvosom miatt...

Na megyek visszaolvasok! :)

Pusza,

Orsi

KépKépKépKép
*orsi*

Jaj azt el is felejtettem.. ingáztam!
Ezek szerint leányzónk van. :D

Hú jó sokat írtatok! :D

Nikóska!

Nagyon csini cuccokat vettél! :wink:

Hajni!

Hű nagyon szépek voltatok az esküvőn!!!!

Porsika!

Gratulálok a fütyishez! :D
Ha kérdőív még aktuális akkor én is szívesen kitöltöm.

Meri!

Utólag,de nagyon boldog szülinapot kívánok!
Gerda cica hasonlít az én Suzy cicámra... illetve tök egyformák külsőre...:D

Esztora!

Gyógyulj meg gyorsan!!!

Fióna!

Olivér Vince, nagyon szép nevek!!!

Angyalkrisz!

A Csenge is szép név, én is majdnem az lettem,de végül meggondolták magukat anyuék.:D

Szeri!

A Balázs név szintén tetszik :lol: de mivel a tesómat így hívják ezért nekünk le kellett erről mondani....

Kata!

De jó hogy jelentkeztél!
Nagyon örülök, hogy minden rendben az ikrekkel!!!

Adri!

Remélem Gabi babánál eltűnik valahogy az a fránya bélkacs tágulat!

Arwen!

Jó a kép a piciről! :D A kis szégyenlős.:D

KépKépKépKép
*orsi*

Orsi, hát nem tudom. Elég furi ez a doki. Én tutira hagynám őt a fenébe.

Mindjárt megyünk telekvétel ügyében a tulajhoz. Mindenki drukkoljon, hogy meg tudjuk venni. Egy ideje már állítólag adják, csak mindig közbejön az eladónak valami és mégsem. Ma utoljára megyünk dumálni velük. Szóval szükségünk van drukkokra.

Javítottam a táblát:

Kép
Kép

meriann

Sziasztok!

Esztora:
elolvastam. :cry:
Egész nap bőghetnékem van amúgy is.
Annyira sajnálom szegényeket.

Orsi:
húúú, ez a doki :evil: :evil: :evil:
sztem hagyd a fenébe és menj a másikhoz. 3. lehetőség nincs?

Viki:
nagyon szépek voltatok. :)

Szeri:
drukkk az uh-hoz.

Mai pocis kép, kismama gatyóban. :wink:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Hu jol elfaradtam ma :lol:
Elmentem setalni,mert annyira jo ido van!!!
Persze kozben sikerult bemennem a C&A-ba es a Kenguru Goldba is :lol:
Hat vettem jo par rucit a mi kisfiunknak!Olyan aranyosak a ruhak,hoyg nem igaz!!!!!!!!!!!!!Mar elore latom,imadni fogom ot oltoztetni!!!!!!

Meri,
orulok,hogy azert pihiztel is kicsit a hetvegen.Sanalom,hoyg a szulinap nem ugy telt,ahogy szeretted volna..sajna van iylen.Az nekem is olyan rosszul szokott esni.....
Az idoezetr pedig,amit betettel,nagyon igaz...minden sora....
Drukkolok a telek miatt!!!!
:wink:

Hajni,
szep a pocid nagyon!!!!!!!!!Es jo a gatyo :wink:
Ma nezegettem a pocim es egyre fiusabb :lol:
De ahogy nezem Neked most is fiusnak nez ki :lol: :lol: :lol:

Esztora,
en mar sajnos tudtam korabban,az elejetol,hoyg mi tortent a kis Emesevel,mert szoktam mindig olvasni a topicot,mivel ugye en is juniusban fogok szulni.Igy mar korabban is irtam nekik,es tegnap is... :cry: En annyira kesz vagyok az egezstol,hoyg nem is tudom elmodnani...olyna szornyu,hoyg megtortenhet ilyesmi... :(
Mosogatogep :lol: Na az szupi lesz!!!!Anyueknak van,es imadom en is,sajna nalunk nem ferne el a jelenlegi konyhaban,de majd a hazban az az elsok kozott lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Orsi,
orulok,hoyg jottel!!!Mar tenyleg regen voltal!!!!Latszik mar a pocid?Majd ha gen,akkor kerunk kepet a tiedrol is :wink:
Szerintem is menj vissza az elezo dokihoz,nem szabad ilyeneknek kitenned magad,mint ez a doki...nem eri meg,hyog rosszul erezd magad a viszagalt es az egezs terhesseg alatt..netan meg szules kozben is....

Porsi,
szoszke lesz,azt mondod? :lol: :lol: Vajon miert? :lol: :lol: Hat lehetseges :lol: :lol:
Mindenesetre arra vagyok kivancsi,hoyg miylen szinu lesz a szeme,mert nekem zold az Uramnak kek,es az o csaldjaban es az enyemben is mindenkinek kek illetve zold,dedszulokig visszamenoen :lol:
Varom a kerdoivet! :wink:
Babakocsi:pont ma neztem a kenguru goldban egy ilyen 3 kerekut,szerintem tok igy nezett ki,de a markajat nem neztem..csak hoyg nagyon szupi...es valami 109 ezer volt :shock:
nekunk babakocsink lesz,mert Sogornomektol megkapjuk az o hyper-szuper kocsijukat.Azt hiszem Bergon...jo kis kocsi az is :lol:

Szeri,
holnapra drukkolok ezerrel a dokihoz!!!!!!!!!Aztan ha lesz kep,kerunk :lol: Na meg majd pocikepet is! :lol:
A pocim nekem most 87 cm.

Fiona,
bizony fantasztikus,hoyg mar lehet latni igy elore a pofijukat is!ha belegondolok,hihetetlen,hoyg mikor mi szulettunk,meg Uh sem volt!!!!Egyik baratnomek egypeteju ikrek,es naluk pl azt sem tudtak elore a szuleik,hyog ikreik lesznek.... :shock: Azt mondtak utolag,hoyg a szivhang athallatszik,igy egynek hallottak....
A szulesnel meg volt nagy meglepi,hoyg Anyuka draga,gyujtson erot,mert jon megy egy baba! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon felkeltettetek az erdeklodesemet a pocitartoval kapcsolatban!lehet,hoyg en is veszek,utananezek :lol: Ezt igy aruljak,ilyen neven?

Kép

Kép
arwen07

már mosogat is az új masina!
Arwen a pocitartót én a babaszoba.hu-n 2400Ft-ért vettem használtan de ez abszolút nem látszik rajta.
amúgy a brendon oldalán meg tudod nézni a fehérneműk között füzök és hastartók.itt 7300 körül van.
láttam hogy te is irtál Emese szüleinek.

Orsi szerintem is keres új dokit.az enyémmel az a "baj" hogy igen beszédes.nagyon szeretem olyan jókat beszélgetünk mindig mindent elmond ha jó ha rossz.

Bridzsi

Kép
esztora

Arwen:
igen, sztem is most is fiús a pocakom. :wink:
Nekem 89 cm a pocim :!: :oops: :oops: :roll:

Marcinál a végére 117 cm lett. :lol:
Igaz, akkor 60-ról indultam, most meg alapból 71-ről. :evil:
Olyan vagyok, mint egy jóllakott pók. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hajnika:D
Szerintem nagyon helyes kis pocid van :D És amilyen kis csinos filigrán vagy, biztos most is bombajól fogsz kinézni még a végén is. :D

Orsikám:D
Sajnálom a rosszulléteket, de jó, hogy legalább a csipegetés segít rajta. Nekem is ilyen volt a 7-9 hét között, ráadásul csak a krumplit, a pirítóst, meg a kefírt tudtam megenni. Remlem, nálad is hamarosan elmúlik!!!
A dokid hihetetlen. Szerintem hagyd ott a francba.MAgánrendelésre jársz hozzá? Mert akkor még felháborítóbb a bunkósága. Viszont a lényeg, hogy Kisbabátokkal minden rendben!

Háááááááát, nem is tudom, miből gondolom ezt ;) :D
A szeme tényleg érdekes, de mind a két variáció gyönyörű....űgyhogy rosszul nem járhat. Régen mit nem adtam volna, ha fekete/ vörös göndör hajú, zöld szemű babám lehetne...mostmár persze teljesen minegy, csak egészséges legyen, nekem úgyis a legszebb lesz a világon. :D De nálunk is van variáció bőven: a férjem kicsinek szőke volt, most mogyoróbarna, és kicsinek olyan rozsdavörös, most gesztenye, mindkettőnknek barna a szeme, de mindkettőnk anyukája kék szemű, tehát a genetika szerint elvileg 5O % esélye van a kék szemre....szóval kíváncsi leszek. Ja, és az Uram göndör, én hullámos, anyukámnak meg csigásan fürtös a haja...szóval van lehetőség bőven... ;)
Jó lesz az a Bergon kocsi is bizti...igazából ha találok itthon hasonló mináséget, elfogadható áron, én sem ragaszkodom a porsche-kocsihoz. :D
Ja, és küldöm a kérdőívet:D

puszik

porsika

sziasztok!

Örülök, hogy tetszett a videónk :D :D

Hajni, a 11. héthez képest hatalmas a pocid!!!! Le se tagadhatnád :wink:

Porsi, tényleg szuper az a kocsi! Neten nem tudjátok megrendelni esetleg, hogy ne kelljen érte utazgatnotok??

Fioona, jobbulást Lillának!!!!++++++++

Szeri, drukk az UH-hoz és várjuk a képeket Balázsról!!!!!!!!!

Orsi, tényleg gáz ez a doki...Jobb, ha keresel másikat és nem erölteted a dolgot, hiszen nagyon fontos, hogy meg tudj bízni benne!

Arwen, irigy vagyok ám a sétáért meg vásárlásért! Annyira nem volt kedvem bemenni dolgozni ebben a szép tavaszi időben tegnap! Majd tegyél föl képeket a babacuccokról!!! :D

Meri, mi újság a telekkel?

Csajok, lehet, hogy Toti beváltja az ígéretét és UH képpel jön? Eléggé el van tűnve!

És mások is rég voltak már, pl. Bodzi, NIkó, Marietta, Vivi, Ágota, Nán-dorka (ő dolgozik, azt tudom, de azért benézhetne...)

Puszi
V.

Kép
vickybabe

Jó reggelt Lányok!

Hajni: nekem is nagyon fiús pocinak tűnik.

A telekkel nem jutottunk előrébb. :( Néztünk máshol is házakat, de hihetetlen mennyire nincs eladó ház, telek. Este későn értünk haza és még nem tudtuk megbeszélni, hogy merre tovább.

meriann

Jó reggelt Drágáim!

Vicky:D
Igen, gondolkodtam az internetes rendelésen, de a neten kártyával történő fizetéssel nekem valahogy elvi problémáim vannak....egész pontosan parázok tőle :D De úgy, fest, hogy a Porsche Hungaria főnöke tud ebben segíteni...ha meg nem jön össze, akkor is biztos találunk valami szupi kis kocsit.:D
Totika nekem is gyanús, remélem az van, amire gondolunk ;)

Merikém:D
Sajnálom, hogy nem sikerült a telekkel kapcsolatban előre jutni. Érdekes, hogy ebben a térségben meg pont fordított a helyzet: annyi eladó telek meg ház van, de olyan heroin-áron, hogy senki nem veszi....szóval érdekes. Drukkolok, hogy megoldódjon a helyzet!

Jaj, csajok, azt nem is mondtam, tegnap volta AFP-n. Nagyon izgulok, remélem minden rendben lesz. Szegény laboros doktornők, nővérkék, úgy megsajnáltam őket!Olyan őrült hajtás van, mindenki tiszta ideg....hát, nem irigylem az egészségügyiseket, az biztos. Hazafele én is vettem Ákosomnak két rugit, pontosabban egy halványkék, kenguru-kölykös hosszúujjú rugit, amit úgy 3 hónapos korától tud hordani, és egy 3/4-es ujjú, vajsztínű alapon kék mintásat, amin egy zsiráf van, és ban hozzá egy kis gatyó is, ez 56-os, tehát elvileg hamar jó lesz rá. :D Tündériek, egy vagon pénzt ott tudtam volna hagyni.
Szerintetek ha híztam mondjuk az AFP beutalón lévő súlyomhoz képes 1-1,5 kg-t, akkor az befolyásolhatja negatívan az eredményt? Mert a doki egy hónapja írta a papírt, és bár nem tartom valószínűnek, azért egy hónap alatt felkúszhat ennyi....szóval ezen most egy kicsit aggódom, de tegnap nem mertem megkérdezni, mert olyan morcos volt mindenki...
Na, millió puszmák

porsika

Olvaslak Titeket, de tényleg csínján kell bánnom az üldögéléssel, érzem. És épp ma akarok sokat haladni a munkámmal.
Én a mandulaolajat hallottam gátvédelemre. Ezt, amit linket beraktatok, netről lehet rendelni?
Örültem a gyógyteás tippeknek is, hársat és csalánt fogok inni.
Arwen, én is kis izompacsirtának látom a fiadat, nagyo nhelyes.
És Hajni pocakja is az.
Meri, azt kívánom, h ha már a szülinap nem volt olyan jó, cserébe az év összes többi napja legyen fincsi! Kiegyezünk ezzel? :wink:
Sajnálom, h nem jött össze a telek.
Porsi, 1-2 kg nem számít sztem!
Orsi, sztem más gond is lesz, ha már azt sem érti az orvos, miért szeretnél uh-képet. Keress vkit, pont a legjobbkor váltasz, ilyenkor még mindenki szívesen fogad. Később, x-edik héten már nem fogad mindenki, az a tapasztalat.
Velem kb. minden rendben (egy kis savasságot, álomkórt és légszomjat leszámítva üde vagyok és életerős :D ). Most léptünk a 3. harmadba. Picuri nagyokat lubickol, aranyos, h kívülről is látszik már, hétvégén a családom - szüleim és tesóm - is élvezhette a látványt és az érzést, nagy volt az örömködés. A fiam a nagymamával szemben mutatja meg a féltékenységet, elhúzta a Nagyi kezét a pocakomról. Kb. 90 cm a haskörfogatom, de sztem nagyon nagynak néz ki. Ez az a pont, amikor már múlkor is feltettem magamban a kérdést, hogy hogy nőhet még nagyobbra. Hát megmutatta...!
Meg akarom szerezni a Kistestvérem születik c. könyvet W. Ungváry Renátától. Ismeritek, ha igen, mi a véleményetek róla?
És azt hiszem, elővesszük a Sehány éves kislány c. könyvet.

Kép

Kép
nán-dorka

Meri: sajnálom,hogy a szülinapod nem úgy sült el, ahogy szeretted volna... de még van lehetőség a bepótolásra. :wink:

Esztora: gratula a mosogatógéphez, nekem is elkelne egy, csak nincs helyünk :(

Orsi: felháborító ez a doki!!! Ahogy olvastalak felment bennem a pumpa :evil: :evil: :evil: :evil: Szerintem válts dokit. És egyébként fizetsz is neki? Mert én tutira nem tenném, ha ekkora bunkóóóó!

Hajni: ezt már le sem tagadhatnád, tipikus kismama pocak :lol:

Köszi a drukkokat, délután megyek uh-ra, majd este tudok csak jelentkezni. Fotó nem hiszem, hogy lesz, tudjátok már írtam, hogy itt nálunk nem osztogatják, de nekem már az is megnyugtató, ha minden rendben a babával és a méhszájammal is.
szerika

Hohó, esküvői videókat,ilyesmiket én is kérek ám. Vikiét nekem nem hozta be, azzal, h a kiszolgáló nem található. :(

Kép

Kép
nán-dorka

megy a drukk, SZeri. ++++++++++++++++ Az uh legalább majd növekedésügyben is megnyugtat, de sztem sem az a lényeg, mennyi látszik kívülről a pociból.

Kép

Kép
nán-dorka

Erika: drukkolok én is, hogy minden rendben legyen.

Nán-dorka: de jó lehet, ahogy ficánkol Dorka. A Sehány éves kislány valahol nekem is megvan. Nagyon tetszett.
Egyébként, rendben kiegyezek az ajánlatoddal.

Majd a saját házunkba én is szeretnék mosogatógépet, de jelenleg a konyha nagyon picike, itt nem fér.

Porsika: támogatom, hogy óvatos vagy a netes kártyás fizetéssel. Szerintem is túlzottan kockázatos.

Akartam venni fitt labdát a gép elé ülni néha, mert rengeteget fáj a hátam. A párom meg azt mondta, hogy nem hiszi, hogy jó.
De Nán-dorka és Porsika, Ti írtátok, hogy van. Mennyi ideig kényelmes gép előtt ülni rajta??? Próbáltátok már?

meriann

Porsika:
most néztem meg a linket a babakocsiról.
Nekem nem ugyan ez volt, de ilyen. Maxi cosi cabrio.
És annnyira utáltam. Én is beleszerettem, nagyon drágán megvettem. És :evil: :evil: :evil: :evil:
Nézd meg élőben mindenképp.
Ami szar volt az enyémben:
nem lehetett dönteni vizszintesen, csak majdnem, úgy meg a gyereke nem aludt el benne.
A hordozó kb 6 hónapig kényelmes, utána nem, onnét a nagy kocsi kell.
Nem lehetett hozzá lábzsákot venni, télre nagyon szar volt. Én el is adtam kb 7 hónaposan, negyed annyiért tudtam, mint amennyiért megvettük. :(

Nekem ilyen volt:

Kép

Kép
Vendég

Porsi:
közben látom, h ahhoz van mózes is. :)
ehhez nem volt. :evil:
Bár volt mózesem, gyerekkel megsem bírtam elmelni. :lol:
Vendég

Hajnikám:D
Igen, van hozzámózes, de én is úgy vagyok vele, hogy mindenképp meg szeretném előtte nézni "élőben", ki szeretném próbálni, mennyire használható. Ha erre nincs lehetőség, tuti nem azt vesszük meg. Nagyon szép a Ti kocsitok is...kár, hogy nem lehetett jól használni, ez tök bosszantó :evil: .

Merikém:D
Én nem csak a gép előtt ülök rajta, hanem szinte állandóan, és imádom!!!! Nem csak hogy kíméli a gerincet, de ha olyan helyen voltam napközben, ahol kényelmetelen szépken kellett sokat ücsörögni, tök jólki lehetrajta nyújtani a gerinced. plussz nem csak ücsörgésre alkalmas, hanem sepciális tornagyakorlatok végzéséra is- ami ilyenkor, a várandósság alatt szerintem a legjobb, hogy gerinc-és izületkímélő módon lehet vele hatékonyan tornázni- meg hát ugye a vajúdásnál...mondjuk az enyémnek az az eg baja van, hogy maszírozós verzió, ami azt jelenti, hogy kis tüskék vannak rajta végig, hát, ez vajúdás közben meztelen popsival- már bocsi- nem tudom, hogy fog esni, úgyhogy lehet, hogy veszek mégegyet...de én nagyon szeretem, csak ajánlani tudom. :D

porsika

Sziasztok! Vagyok közben én is, csak elég sok a munkám.

Hajni: szép a pocid. Nekem még nincsen ekkora, pedig majdnem 3 héttel idősebb vagyok.

Nándorka: a Sehény éves kislányt én is nagyon szeretem. Már rongyos szegényke.

Fio: Lillusnak jobbulást.

Mosogatógépem nekem is lesz. Már alig várom, hogy kipróbálhasssam. És képzeljétek előkerült az asztalosunk, tegnap elkezdte beépíteni a konyhabútort. Talán emlékeztek rá, még karácsony előtt mondtam, hogy jön. Hát most ért oda. A lényeg, hogy ma már készen lesz a konyha. Egyébként szép lett, de szinte lehetetlen kivárni ezt az embert. Kb. szeptemberben rendeltük meg a bútort.

majd még olvasok, és jövök.
vivi79

Találtam egy érdekeset. Lengőbölcső, állítólag nagyon jó. Itt lehet róla olvasni. Bérelni is lehet, nem kizárt, h kipróbáljuk.

http://www.heniem.hu/index.php?count=true

Kép

Kép
nán-dorka

Porsika köszi a labdás infót. Szerintem holnap veszek egyet.

Nán-dorka: nekem nagyon bejönnek a bölcsők. Egy baba meddig fér ebbe a bölcsőbe? Mert 8 havi bérleti díj egy bölcső ára. Bölcső után mégis venni kell rácsos gyerekágyat?
Egyébként klassz az oldal. El is teszem, későbbre.

Vivi: teszel be fényképet a konyhádról? Biztos klassz lett. Jó munkához idő kell!

meriann

Meg szerettem volna kérdezni tőlük, de visszapattant a mail. Mi 3-4 hónapos koráig altattuk bölcsőben a fiút, de bevallom, rögzítve, mert mindig kapálódzó mozgásokat végzett, mikor mozdult a bölcső, nem úgy nézett ki, mint aki élvezi... De ez másképp mozog, no meg ezért is csak bérelni szeretnék. :)

Én meg, ha végre kész leszek a fordításommal, fényképezek Nektek babarucikat. Előszedegetem a bébiholmikat, nem bírom, h a dobozban lapulnak és olyan nehezen férek hozzájuk. :) Fizikai szükség még nincs rájuk, de lelki igen - nagyon jót tud tenni egy pihepuha rugi fogdosása, nézegetése... :D

Kép

Kép
nán-dorka

Tegnap olvastam, hogy valamelyikőtök zeneszöveget keres. Ha esetleg még nem találta meg, akkor nézze meg a zeneszoveg.hu lapon. Név szerint lehet keresni az előadókra, nagyon sok minden van fent. De nem emlékszem ki, és mit szeretett volna. Mozart rémlik, de lehet, hogy hülye vagyok. De az van fent, ha mégis jól emlékszem.
vivi79

Sziasztok!

Meri labda szuper, vegyél! Él Lillát is szoktam dögönyözni rajta, imádja! És az egyensúlyérzéket is kiválóan fejleszti! Csak a képzelet szab határt, mi mindenre jó! Pl. szoktam vele kergetni is, hogy elüti a labda, ő meg fut előlle. :mrgreen:

A modern babakocsiknáé még arra hallottam panaszt, hogy hamar kinövik a gyerekek, mivel nem állítható a lábtartó. Ez is szempont lehet, nekem még most 2× sem jutott magamtól eszembe. :oops: Pedig fontos.

Azt mondják, a baran szemért felelős gének erősebbek. (tudjátok a babos példa bioszóráról) Nálunk be is jött! :wink:

Sehányéves kislány. Nekem is megvolt, imádtam, pedig nincs fiatalabb testvérem. Sehányéves kisfiú nincs? :wink:

Nán-Dorka én is pl. kimostam már a ruhácskákat, pedig tudom, hogy úgyis kifogom még közvetlen szülés előtt. Dehát ahogy mondtad is, muszáj foglalkozni velük. :D

Hajni és többiek! Hol méritek a pocit? Mint egy derékmérés? :oops: Elég korán látszik a pocid Hajni. :wink: Nem ikrek? :twisted:

Arwen ez az ikres példa durva. :D És én azt hittem hülyeségek jutnak eszembe! :roll: De akkor az élet produkált már ilyet is. :D
Nálunk vanak ikerpárok a családba, és most nagyobb a poci, többet is mozog. :oops: De a 4D csak tutira látta volna. :shock:

Szeri drukk az UH-hoz, Orsi te pedig váltsál! Igenis lelkileg zsüksége van a kismamának a látványra!
Megyek enni! :lol:

KépKép
KépKép
fioona

Olyan jó, h Ti is olyanokat csináltok, mint én!!! :) A férjem néha kicsit furán néz az ilyen megnyilvánulásaimnál. Bár nem szólhat semmit, őt is elragadta a fészekrakás láza, rendbe akar tenni mindent és tegnap seperc alatt összerakta az új szekrényt.

Tudok olyan ikres anyukáról, akinek hol azt mondták, egy, hol azt, h kettő. Az is durva, nem? Azt mondják, azért nem szokták észrevenni az ikreket, mert egyet keresnek, azt megtalálják, és nem keresgélnek tovább. :shock: :)

Dalszöveget találni: ott is, és sztem még egyszerűen beírva idézőjelekkel egy szövegrészletet (amiben biztos vagy) a keresőbe, biztos kiadja. Én imádom, h így olyan gyorsan megtalálok mindent.

Fioona, máj. 1-jén lesz az erődötökben Ghymes-koncert. Hát, hogy én elmegyek-e... :?:

Kép

Kép
nán-dorka

Pocit leggömbölyűbb résznél mértem, persze ott megpróbáltam egyenesen, ugyanolyan magasan hátul, mint elől, h ne csaljak. :)

Kép

Kép
nán-dorka

Fioona:
én a köldök vonalában mérem. :)
Hát csak nem ikrek. :lol: :lol: :lol:

Vivi:
ez alkat kérdése is, és nekem már a 2. babám ám. Előbb látszik ilyenkor. :wink:

Már ismerősök megkérdezik mire vagyok kiírva. hmmmmm.

Dorka:
nekem nem tetszenek bölcsök, és sztem a babákaz zavarja, ha himbálózik.
Vendég

kicseréltük a kenyérsütőt tegnap,ez is ugyanolyan de jelenetős különbség van a kettő között.ennek alig van hangja a másik után.valószinű az egy hibás darab volt.

nekem nem nagyon tetszenek ezek a 3 kerekű csoda babakocsik.amit Fioona irt az például eszembe se jutna (lábtartó)
már nézegetem a babaszobán a kocsikat.mi is bergont szeretnénk.

Bridzsi

Kép
esztora

Nán-dorka hol találtad? Én az Erőd oldalán még nem látom. :shock: Mindjárt megnézem a Gymesén. Ez a Komáromi Napok-on lesz, a dátum alapján. Apa olyankor mindig dolgozik. :cry: Majd kifaggatom, hátha idén mégse. :roll: El kéne menni!!!!!!!! :!:

A Kristóf többfunkciós bútor nagy álmom! Rég kinéztem, csak az ára! :roll: De az bölcsöként is funkciónál, minek külön? :? Valamit elnéztem? A hordozókendőben is ring a baba! :D Nekünk olyan tuti lesz! Csak még mindig nem tudtam dönteni melyik! :shock: :oops: A kendőt is kilehet rögzíteni a kiságyhoz, (léteznek külön erre valami cuccok, kapcsok) és abban, mint egy függőágyban is ringhat.
Most még a textil peluson is vacilálok! Ti milyet kaptatok Nán-dorka?

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Bocsesz kicsit eltüntem, de itt vagyok újra :lol:

Nincs uh kép, ne kombináljatok :roll: Ennyi kombináló csajszit :wink: szegény férjeitek :lol: :lol: :lol: :lol:

Meri: én is csak ajánlani tudom a lasztit, már nekem is van. :lol: Ma kezdtem el használni. Egész nap ezen ülök a munkahelyemen. Tök buli :lol: :lol: :lol:
toti77

Bizony, az a bútor jó drága, pedig tényleg klassz. Viszont nekünk van kiságy, meg majd megy a kisfiam mostani "nagyágyába" a picike, ha már ő is ilyen nagy lesz, h 3-4, akkorra is megvan már a fiam ágya (jelenleg vendégágy), szóval nálunk nem igazán lenne kihasználva a többfunkciós bútor. Ezért gondoltam csak a bölcső bérlésére. Különösen, ha vmi miatt fejleszteni kéne a babócát. Ennek a kendőrögzítésnek utána kéne nézni, Te hol láttad? Praktikus lenne! Mondtam, h voltam kendőkötözési órán? Ott nagyon tudtam, hogy kell... :oops:

Amit mi kaptunk az nagyrészt Monapel, szóval nem a legújabb márka. Nekünk van már Monapel is, meg Popponella. Végülis ezeket legalább már kipróbáltuk. Az újabbak érdekelnének, de sztem kezdetnek elég, amik vannak, aztán ha nagyon belejövünk, és kevésnek tűnik vagy ha nem bírok a kíváncsiságommal, akkor beszerzek ezekből az újabbakból. Tetszik, h egybe vannak, a külső külön, belső külön pelusoknál figyelni kell, nehogy kilógjon egy pici is a belsőből, mert akkor az szépen bepisizi a ruhát. :) Bár a nagymamák is hamar megtanulták ezt, azért nem olyan vész.

Kép

Kép
nán-dorka

Szia Toti, a lényeg, h jól vagy! :D

Adri, ne izgulj, nem lesz semmi baj Gabi babával, tudod, ezek az uh-ok már túl sok mindent látnak... És látod, nálunk is eltűnt a ciszta!

Fio, igen, a zenekar honlapján.

Van itthon egy sztetoszkópunk, próbáltam babaszívhangot hallgatni, de csak a magamét találtam. :( Kár. Honnan tudják az orvosok, védőnők, h hol kell keresni?

Szóljatok rám, túl sokat írok. És nem labdán ülök... :oops:

Kép

Kép
nán-dorka

Nán-dorka! Túl keveset írsz! :twisted: Én labdán ülök! :wink:
Apa éjszakás, ráadásul középső nap, tehát 2 nap szabi minimum. Aztán hó végén meg kéne vagy 2 hét a szülés után. :? Sztem nem megyünk...... :( De még dumálok apival róla. Most fejtágításon van, persze a szabadnapján. :evil:
Nekem Bambino Mio van itthon, de most akciósan van a kékpandába, meg amúgyis ideje lenne beszerezni, most nagyon agyalok ezen. Hol voltál kendőzni? Milyen volt? Van már kendőd is? Kicsit irigykedem ám! Én is szeretnék, csak most annyi mindent kell venni, és csak a vonat 4000Ft.

Kendő: http://bobitaexpressz.hu/kepekfiles/karika3.jpg
innen van: http://bobitaexpressz.hu/

Kendőt nem vennék innen, de a karikát érdemes.

Van még itt is: http://www.hordozokendo.hu/mivel/lanakendo_minta_es_arak.html
Az alján keresd! Én ilyen kendőre vágyom. :D :oops:

KépKép
KépKép
fioona

Helló Csajszik!

Na megvolt az uh. MINDEN OKÉ!!!! :) 1466 gramm a kisfiunk és most megmutatta a kukiját rendesen, így teljesen elégedett vagyok vele. Kép nincs sajna, de az a fő, hogy szépen gyarapszik és jól érzi magát :D

Nekem erről a háromkerekű babakocsiról a talicska jut az eszembe :D olyan mulatságosnak néznek ki, viszont praktikusak.

Toti: már bocsi, de hol dolgozol, hogy ülhetsz ilyen labdán? :shock: Nálam a munkahelyemen elég furán néztek volna, ha ilyen lasztin ültem volna egész nap. :) Nekem is van ilyen labdám bibibíííí... elő is veszem a szekrényből, mert le van eresztve, de most kedvet kaptam hozzá.

A hasamat én is a köldök vonalán mértem, mert ott a legszélesebb.

Nán-dorka: nem ismerem azt a könyvet, amit írtál... egyébként nekem is hullámzik mostanában a hasam, jókat szoktam rajta derülni, amikor úgy rúgdos, hogy azt már más is simán látja. Nagyon szupi érzés, majd tervezem, hogy felveszem a fényképezőnkkel kis videóra. Később jó lesz visszanézni.

Pusssz mindenkinek!
szerika

Ja, ígértem pocifotót is ugye? Ma készült. Íme:

Kép
szerika

Sziasztok!

Hajni!

Húha de megy az idő,már te is a 12 hét felé jársz!!! :shock: :D
Szép a pocid!!! De jó hogy neked már látszik....nekem csak a hájam látszik,bár alul már kezd domborodni a hasam de az még nem látható ruhán keresztül.
Egyébként anyu azt mondta velem is hegyes fiús volt a hasa,és az öcsémmel is.

Sajna 3. lehetőségem dokira nincs...ez egy kisváros 2-ből lehet választani.De azt hiszem a szimpi dokinál maradok. Ja és magánrendelése csak ennek a bunkóci dokinak van...valószínű ha fizet az ember,akkor szóba áll vele.De ezt nem fogom kipróbálni, még ha megtehetném anyagilag,akkor sem.

Arwen!

Nincs kedved lefotózni a rucikat amiket vettél? Szívesen nézegetném... :oops: :D

Neked is köszi amit írtál a doki ügyemben...azt hiszem megfogadom. Egyébként egyenlőre sejtelmem sincs melyik kórházhoz tartozom és kinél szülök...(elfelejtettem megkérdezni nagy izgalmamban) De nem is biztos hogy kaptam volna választ ugye... :D :roll:

Esztora!

Azért az jobb ha beszédes a doki.:D Magánrendelésre jársz?

Porsika!

Drukkolok az AFP miatt!

Nálatok aztán tényleg van választék haj és szem színből.:D Kíváncsi leszek milyen lesz Ákos baba, de az biztos hogy gyönyörű. :wink:

(nekem barna szem és világos barna haj, apának zöld szem barna haj, ebből lett egy szőke hajú, kék szemű gyerkőc) 8)

Kérdésedre válaszolva, nem magánrendelésre járok...talán épp ezért vagyok le...va.

Vicky!

Én is megnézhetem a videót? :oops:

Meri!

Drukkolok a telek vásárláshoz!!!

Szeri!

Örülök,hogy minden ok a kicsi fiaddal!
Sajnálom, hogy neked sem adnak képet... :(
Tudom nem ez a legfontosabb,de nekem nagyon furcsa,mert Szentendrén mindíg szó nélkül adtak...Domiról rengeteg UH kép van.

Vivi!

Elég gáz az asztalosotok...legalább is gyorsaságilag biztos.
:shock:
Ha kész van a konyha kaphatunk képet?
:oops: :)

Nándorka!

Várjuk a babaruci képeket!!! Köszi ezt a bölcsős oldalt,jópofa dolgok vannak rajta!

Puszi mindenkinek!
Kép

KépKépKépKép
*orsi*

Meri, van vmi homeós tipped torokfájásra???? :? :? MÁr a hangom is majdnem teljesen elment, antibiot nem igazán akarok...

Orsi, persze hogy megnézheted, betettem a linket vasárnap! Egyetértek Veled, hogy fontosabb a normális doki a hiper-szuper rendelőnél...Kár, hogy választanod kell, de biztosan minden okés lesz!!! Dominál nem volt választott orvosod?

Nándorka, nem tudom, miért nem játszotta le neked, nálam működik.

Szeri, szép poci!!!!!!! Irigy-irigy :)

Toti, jó, hogy jöttél! Mi már csak ilyen kombinálóak vagyunk :D :D

Bocsi, nem írok most többet, megyek lepihenni, alig élek...

Kép
vickybabe

Vicky nekem se volt hangom vasárnap én stodalt vettem ez kanalas,meg homeovox-ot ez tipikusan rekedségre meg gégegyulladásra való.természetesen mindkettő homeo-s.

Orsi igen magándokihoz járok.tényleg jó doki szülész-nőgyogyi-onkológus is.ja és viszonylag olcsó 4500ft szoktam fizetni.volt olyan hogy rákszűrés is benne volt meg soha nem kér pénzt a videóért.

Bridzsi

Kép
esztora

Erika: hatalmas a pocid. De jó!

Vicky:

Torokgyulladásra:
- Homéogéne9 napi 3-4X1 tablettát elszopogatni. Komplex készítmény. (Ez nekem is van, nálam bevált.)

-APIS MELLIFICA 15 CH napi 3-4X5 golyó
A garat nyákahártyája és a mandulák rózsaszínes pirosak, duzzadtak, a betegnek nyeléskor szúró, égő fájdalma van, amelyet hideg folyadék ivása csillapít, bár alig szomjas.

-BELLADONNA 15 CH 3x5 golyó
A garatnyálkahártya és a mandulák égvörösek, szárazak, nyeléskor szúró-szorító, esetleg a fülek felé kisugárzó fájdalom kíséri. Duzzadt nyaki nyirokcsomók, magas láz, kipirult arc, száraz köhögés, izzadás léphetnek fel. Nehéz a beteg torkát megvizsgálni, mert azonnal hányingere lehet.

-HEPAR SULFUR 15 CH napi 2x5 golyó
A beteg erősen borzong, torka nagyon fáj, és ez nyeléskor a fülbe sugárzik. Gennyes lepedék, tüszők a garatban, a mandulák felszínén.

-PHYTOLACCA 9 CH napi 3x5 golyó
A gararíveken élesen elhatárolódó, jól kivehető pír van, a nyelés a fülekig kisugárzó fájdalommal jár. A mandulák, nyaki nyirokcsomók duzzadtak.

-MERCURIUS SOLUBILIS 15 CH napi 3x5 golyó
Piros torok, a mandulákon kis fehér tüszők vagy összefüggő gennyes lepedék látható. Rossz szagú lehelet, bőséges nyálzás, lepedékesen duzzadt, fogak benyomatát őrző nyelv. Éjjel hidegrázás és verejtékezés, de ez nem hoz megkönnyebbülést. A beteg nagyon szomjas, de a nyelés fájdalmas. Hidegre és melegre egyaránt érzékeny.

Ezeket találtam.
Gyógyulj meg mielőbb!!! ++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Most megyek mert korán kell ébrednem.
Jó éjt!

meriann

Vicky: megnéztem a videót nagyon szépek voltatok, úgy meg szoktam hatódni. Lehet, hogy öregszem?? Régen én mosolyogtam meg a sirdogáló női rokonokat az esküvőn, most meg meglátok egy gyönyörű menyasszonyt és elkezdek pityeregni :lol:

Köszönöm mindenkinek a biztatást. GAbi baba olyan nagy most már, legalábbis én úgy érzem, hoyg amikor egyet pislog az is meglátszik kivülről a hasamon. Néha már nem is hasra hasonlit az a kerek valami, ami a hasam helyén van. Mindenhol dudorok vannak rajta, amik állandó mozgásban vannak. Néha nagyon tud ám fájni, amikor a kisfiam ki akarja dugni a pici talpacskáit az oldalamon... nem baj, én nem bánom, tudom, hogy egyre kisebb neki a hely és próbál helyezkedni :lol:

Szeri: örülök, hogy megnyugodtál a súlyt illetően. Nekem mindenki azt mondja, hogy nagyon kicsi a hasam ahhoz képest, hogy egy több mint 2.5 kg-os baba van benne.

Orsi, ne hagyd magad, menj a szimpi dokihoz

Porsi, jó lesz az AFP hidd el.

Nagyon fáj a torkom :( Ráadásul kezdek náthás lenni, a homeopata doki nénim meg külföldön. Vettem a gyógyszertárban Homeogene 9 nevezetű szert, most szopogatom és várom a hatást :roll: Kezdek náthás lenni. Idáig megúsztam erre pont most elkap?? :evil:

Fioona, március 29-én megyek a homeo nénihez a szülés könnyitő bogyókért, majd megírom, hogy miket adott. Ad valami tágulás könnyítőt, meg vérzéscsillapítót, sőt azt mondja, hogy a kisbabáknak hatalmas trauma a születés és ad valami bogyót vagy cseppet, amit a bébike fürdővizébe kell tenni, hogy hamarabb feldolgozza.

Vettem a Bio boltban gátmasszázs olajat, Weleda-t. Annyi jó dolog volt ott, hogy még szerencse, hogy nem volt nálam több pénz. Vettem babamasszázsolajat is és málnalevél teát. :oops:

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Jaj vegigolvastalak Titeket es orultem,hoyg vegre irtatok jo sokat :lol: :lol:

Ma ugy elfaradtam,hoyg csak na...takaritottam szinte egesz nap....
Persze szakaszosan....kozben le-leultem pihizni,mert mar nem birom ugy a dolgokat,mint regen :shock:
Most ragyog a lakas es ez olyan orommel tolt el,hoyg csak na...Raadasul nem csak siman takaritottam,hanem csmo dolgot selejteztem,rendezgettem is....meg mostam stb...
Meg a fuggonymosas is megfordult a fejemben,de ugy dontottem,hoyg azt masik nap csinalom meg,mert azert tul sok lett volna ez mara egyszerre :lol:

Adri,
sajnalom,hoyg faj a torkod :(
Remelem segitenek,amiket vettel!!!

Vicky,
jobbulast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Orsi,
hogy vagy?hanyinger?

Szeri,
wow!!!Szep kerek poci!!!Es hat nem kicsi!!!!!! :wink: :wink: :wink: Viszont Te csini vekony maradtal!!!!!!! :wink: :wink:
Orulok,hoyg lattad a gyerkcoot Uhn,es minden ok!Szep sulya van!!!!!!!
En is koldoknel merem a pocit! :wink:

Latom mindenki labda lazban eg :lol: :lol: :lol: :lol:

Fiona,
ilyen kendot en is szeretnek majd :lol:
Hu de meg mennyi mindent :lol:
Azert szerintem manapsag ha ikrek vannak azt latjak.
Ez mar ugy 30 eve volt,amikor ok szulettek,es meg nem volt UH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Nandorka,
orulok,hoyg beneztel es irtal!!!!!!!De tenyleg ne uldogelj sokat!!!!!!
Szerintem amivel a szivhangot(a BABAET!!) hallgatja a doki/vedono az nem sztetoszkop,hanem mas muszer..azt hiszem Dopplernek hivjak.....
Perzse lehet,hyog tevedek,de en iyg tudom..
Az tok jo lehet,amikro mar kivulrol is lehet latni a mozgasat a manonak :lol: :lol: :lol:

Toti,
orulok,hoyg beneztel!Mar en is elkezdtem fantazialni,hoyg mi lehet Veled :lol: :lol:
Azert vicces lehetsz a labdan ulve melo kozben :lol:
Tenlyeg mit dolgozol,hogy meg tudod oldani?
Nalunk vicces lett volna,mert ugyfelekkel dolgozom/tam.. :lol: :lol:

Majd a rucikat en is fotozom,de nagyon sok van mar :roll: :lol:

Vivi,
nem semmi az asztalosotok :lol:
De most mar az a fo,hoyg mindjart kesz :lol: :lol: :lol:

Porsi,
jot rohogtem,hogy tuskes a labdad es azon vajudni :lol: :lol: :lol: :lol:
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat :lol:
Kis mazochista :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerintem sem lenne tul szerencses azzal :lol: :lol:
Kerdoivet meg kaptam...jujj azt nem mondtad,hyog ilyen kifejtos kerdesek :lol: :lol: :lol: :lol: Ez egy kis idobe fog telni,nem baj? :wink:
Az AFPnel ugyan szamit a suly,de nem 1-2 kilonyi hizasok.Nyugi!!!!

Hajni,
en is ilyen kocsit lattam tegnap...persze a markaja nem tudom mi volt,de ez volt vmi 109ezer...

En sem hallottam tul jokat egyebkent a 3 kerekuekrol..pedig nekem tetszenek.De Apjuk hallani sem akarna rola :lol:
Persze nalunk nem tema,mert van kocsi,de azert nezegetem oket.
Nekem inkabba z lesz a bajoma mienkkel,hyog nehez lesz szerintem...bar Sogornom azt mondja nem az...de pedig annak nez ki :shock:
De hat vegulis o hasznalta jo par evig :lol:
Mindjart keresek kepet a mienkrol.....

Esztora,
koszi a hastarto tippet!Utananezek :lol:

Meri,
sajnalom,hoyg egyelore nincs elorelepes telek ugyben.
Epitkezni akartok?vagy masik hazba koltozni?

Babaruhak:
Ti hanyas mereteket vesztek?
En 56os es 62es rucikat es probalok arra koncentralni,hogy ugye nyar lesz,jo ido,szoval vekonyabb,illetve rovidujjas bodykat,rugikat (persze vettem mar plussbol is vastagabb cuccokat stb,de nem ez dominal)
Viszont azt figyeltem meg,hogy az uzletek meg tele vannak a teli/tavaszi cuccokkal,szoval ezek meg tul melegek lesznek nyarra.Ugyhoyg meg biztosan leszenk jo kis nyariasabb rucik kesobb :lol: :lol: :lol: Persze nem azt mondom,most is vannak,csak talan nem annyi.
Na majd fotozom :lol:

Hu de sokat irtam :shock:
Es kozben jol bekajaltam grillezett zoldsegekbol :shock:
Na megyek is lepihenni :lol:

Pusz

Kép

Kép
arwen07

Tegnap megint nem ment este a babanet :evil:

Szóval napsütéses jó reggelt mindenkinek!

Sajna én nem javulok :roll: mára a kinzó torokfájás mellé, jött a nátha is, szóval nem sokat aludtam.

Merike: létezik valami homeos orrspray az orrdugulásra?

Arwen: ügyes vagy én már legalább 2 hónapja nem tudok ilyen jellegű takarítást csinálni, mert egy egy beágyazás után úgy érzem magam, mintha maratont futottam volna. Azért vigyázz, nehogy túleröltesd magad.

Szeri: sikerült a Sejtbankkal kapcsolatban intézni valamit?

Kép
Kép
adrienna

sziasztok!

Meri, nagyon köszönöm a tippeket :)
Esztora, neked is!

Nem is tudom eldönteni, melyik leírás passzol legjobban a tüneteimre, sajnos majdnem az összes :( :( kivéve a tüszőket, azt legalábbis nem látom. Éjszaka nem nagyon aludtam, borzalmasan fájt a nyelés és mindenfelé sugárzott.

De reggelre ideértek a gyógyenergiák, amit küldtetek :D , mert most kevésbé fáj, mikor nyelek, és a lázam is lement. Ma itthon maradok, az biztos, és pihenek, meg elmegyek beszerezni a bogyókat -

Ezeket gyógyszertárban lehet kapni? Én még soha nem használtam homeos cuccokat...

Adri, jobbulást neked! Pihenj sokat, remélem, néhány nap és elmúlik!!!!!!!!! Örülök, hogy tetszett a videó - én már ilyen meghatódós vagyok, nem tudom, mi lesz velem, ha babás leszek :D Tényleg, apukád hogy van azóta??

Vivi, a mi asztalosunk is ilyen, úgy látszik, szakmai ártalom :D Mi már kiismertük - fél évvel korábbi határidőt adtunk neki, aztán így pont elkészült időben :lol: :lol:

Porsi, ha ma át tudod küldeni a kérdőívet, akkor én is kitölteném - most végre lesz egy kis időm :) :)

V.

Kép
vickybabe

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?