Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!!

gabó,
ha "nem ad teret", frissítsd az oldalt, néha nekem is van ilyen, frissítem és megjön a keret. :)

nekem tényleg mindegy mikor jössz hozzánk, egy darabig még itt lakunk :D , de nekem talira gyere ááámmm!!!
a borospohár még előző estéről maradt ott :wink: :oops:

andi,
te jó ég, ágnes ilyeneket művel? :shock: azért nálunk ennyire még nem volt durva a helyzet, itt fog és szájösszeszorítás van, meg a fejét is fogja és forgatja és hümmög és nyüsszög. nekünk komolyan mondom az ebéddel van nagy gond. azt nem nagyon akarja megenni. tegnap 6 kiskanál máj és rizs. de mokkáskanál... :? aztán tovább nem ment, csak a kezemből és csak rizst...

reni,
igen, tudom hogy érted amit írtál!
végülis lara már elmúlt 1 éves, nem is lehet nagyon babának mondani, hisz kisgyerek. :) dorka már 10 hónapos múlt, olyan nagylányosnak látom én is. a haja és/vagy a fogai miatt, meg amiket csinál. lara meg amúgy is olyan erősnek látszik - valszeg az is :P - szóval nem is csodálom, hogy a másik kislánynál idősebbnek látod.
dorka már tök gyorsan megyeget oldal irányba a bútorok mellett, szinte menekül, ha valaki közelít feléje és ilyenkor sikogat és röhög. :D most már nem is markolássza a dolgokat, hanem csak a tenyerével támasztja és két napja tök sokszor elenged mindent és csak álldogál pár mp-ig. aztán eldől vmelyik irányba... :roll: :D

erika,
a tali hétfőre esik. asszem.

KépKép
viol81

anikó,
banánt én is adok néha, de nem sokat. egy ideig kis darabokra vágtam, de most már csak tartom eléje, mint egy kismajomnak :D és harapja. de tényleg nem sokat, mert én is látom a kakiján a változást. de nem vészes.
nekem sajnos nem adatott meg, hogy rám tegyék "szülés" után, de amikor odahozták a fejemhez - már felöltözve - sírt, és az egyik kezemmel megérintettem az arcát, puszit is adtam neki és elhallgatott... :P

erika,
én adtam szilvát már dorkának, de persze nem önmagában. ezekben a fruttapurás gyümikben van olyan, amelyik szilva és még vmi. ízlik neki, eddig mindig jóízűen eszegette és "jó kis adagokat tud tőle adni"! :shock: :D

KépKép
viol81

rik!Igen legkésőbb pénteken megyek,de valszínű szerdán,mert arra mondja a legjobb időt!!A tali hétfőn lesz!!!Eddig úgy van!!De ha tartotok szerdán is arra is mennék majd,mert szó volt róla,hogy Eszter is még egyben legyen!

Viol!Frissítettem,de nem jött be aztán 1* csak mégis bejött!
Oké,mert ha csütörtökön nagyon esős lesz akkor áttesszük másik napra!Ha szerdán megyek!!
Azt hittem megint iszogattál kicsit!! :D :D :D :D

Olyan gyönyörű az idő,hogy husival egész nap csavarogni fogunk!!
Hol van Sopiba internetkávézó?
Vendég

Igen és ha lehet írjátok meg ma kinek kell a Thomas!!!!
Vendég

Sziasztok!

Rik-ez a Petra lány nagyon ügyi! Édes leheteet, amikor 5-kor megállt az ágyatok előtt. Akkor éjszaka sincs már pelus?

Gabó- a Széchenyi téren van egy teázó, ott van internet rész. Gyere ám!!!!

Andi-htározottak ezek a gyerekek, ha nem kell nekik valami. Kincső még csak a diszkrét szájszéli kicsorgatásnál tart...

Rik, Viol-a banánban kösz az infót, azt hanyagoljuk egy időre. Ma még alma, holnap már sütőtök lesz. Már ki is néztem egy sütőtökös sütit a maradékhoz.... :oops: Le lehet fagyasztani a felvágott nyers sütőtököt?
Viol, akkor Dorka téged is megismert. :lol: elég volt egy érintésed...

Esztermami, hogy vagy?

Anikó

Kép[/url]
quito

Aniko!Köszi igénybe fogom venni ha haza megyek!
Én mindíg fagyasztok le gyümit,de sütőtököt még nem!
Vendég

Na mi léptünk este jövök!!

Szép napot!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!Gabó!A jerevánon is van internet kávézó .Ott ahol régen papirbolt volt.A lottózó mellett.
Én szeretném a Thomast :P !
Rik!Nagyon ügyi Petra!!!
Viol!Én még most is szeretek Virággal fürdeni :oops: :oops:
Dorka tényleg már inkább kisgyerek mint baba :P
Nercsi!Nagyon boldog szülinapot!!!

KépKép
kola2

[quote="zsani"] írta:zsanin még most is szeretek Virággal fürdeni :oops: :oops:

sztem nincs ebben semmi pironkodnivaló! :P olyan jó! :)

gabó,
szép napot nektek!
ja, megvan a tel.számom? ha nem, elküldöm privibe. ha megvan, akkor az biztos jó, mert nem változott még soha.

anikó,
én nem fagyasztottam még le se gyümit, se tököt.

mi is megyünk majd gurulni, postára, olyan jó idő van már most!

ja, és asszem a hétre, vagy jövő hétre 20 fok körüli hőmérsékletet mondott a tv-ben a néni... :shock: :D

KépKép
viol81

zsani,
virág ott is alszik az oviban? mikor szoktál menni érte?

KépKép
viol81

:lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

KépKép
viol81

:P :P :P
Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

siessetek, éhes vagyok!!! :evil: jobb híján... :oops: :D
Kép

KépKép
viol81

Viol!Jók a képek :P Nem alszik ott az oviba ,ebéd után megyek érte.Reggel sürgetett,hogy menjünk már mert elkésünk és akkor mit szól az ovónéni :D

KépKép
kola2

Sziasztok
GAbó
a balfi utca sarkán is van internet kávézo!!

Most volt az oc-os csaj,beadtuk oda is a lakást!Most 3-ra megyek be az irodába hitelt "intézni"(inkább csak kérdezni),meg lakásokat nézni!
Beindul a gépezet!

Zsani
Berci itt van nálunk,és üzeni,hogy üdvözöl!!!!
Vendég

Sziasztok.

Rik,Petra annyira ügyes!hihetetlen mennyit fejlődött ilyen rövid idő alatt.Majd írd meg mi volt az irodában,kíváncsi vagyok látsz-e nektek tetsző lakást.

Zsani,nem is fog Virág ott aludni vagy csak most még nem?Milyen jó,hogy teljesen nyugodt lehetsz,hogy biztosan jól érzi magát.

Anikó,én sem szoktam fagyasztani.

Én meg rendszeresen a Bencével fürdöm,mind a ketten nagyon szeretjük.Igazából mivel a férjem nappal alszik,nem is tudnék máshogy fürödni.

Kép

Kép
hajnus

erika,
már most el kell kezdeni intézni a hitelt? :shock:

[quote="hajnus"]I írta:hajnusgazából mivel a férjem nappal alszik,nem is tudnék máshogy fürödni.

hajnus, én nem értem az összefüggést... :oops: :oops: :P :P

KépKép
viol81

Viol!
Annyira edes ez a kiscsaj! Tok kivancsi vagyok ra eloben! Mire latni fogom mar futni fog! :)

Aniko!
En gyumit nem fagyasztottam, de a zoldsegeket, es a husokat is, meg majat, ilyesmit. Megcsinaltam rendesen purenek ugy ahogy eszi, aztan jegkocka tartoban lefagyasztottam, majd utana mar lehet zacskozni. Volt mindenfele a fagyasztoban, ugyhogy csak valasztani kellett, hogy mondjuk ket golyo krumpli, ket sutotok egy maj, kiolvasztod es kesz az ebed. Koszolas meg egyszer van csak, amikor megfozod. Nekem ez nagyon bejott. Az ikeaban lehet kapni szilikon jegkocka tartot, abbol nagyon konnyu kinyomkodni a megfagyott kockakat.
A gyumolcsot mindig frissen keszitettem neki. Ez a Bencere vonatkozik, mert a Balint nem ette meg a foztomet. :( A boltit is immel-ammal. Aztan kesobb, mikor mar lehet reszeltsajtot belekeverni a kajajukba, meg tojas sargat, akkor tenyleg nagyon finomakat lehet csinalni. En mindig krumplival suritettem a foziket. A brokkoli-krumpli-sajt, es a paradicsom-krumpli-sajt nagy kedvenc volt. Meg a sutotok-maj.
Na jo, eleg leszek. Nem akarom rad/ratok eroltetni az otleteimet.

Itt most minden olvad megint, az udvaron all a viz.... :?

A Bence tegnapelott elkezdett tusszogni, most meg kohog mint allat. Asszem nem viszem el oviba, mert egeszen oklendezesig megy a kohoges. En sem orulnek, ha mas gyereket hoznanak igy.

Rik!
Nagyon ugyes ez a kislany!!! Tok irigy vagyok, hogy ilyen egyszeruen ment a bilire szoktatas!!! :)

Kép
Kép
agi

Rik-OC? Akkor tényleg minden fel fog gyorsulni! Az a jó, hogy náluk tényleg óriási a "választék" és egy csomó minden fent van a honlapjukon a lakásokról.

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Rik!

Nagyon ügyi kislanyod van, hu de szeretnem ha nalunk is igy menne a bilire szoktatas.

Aniko!

En meg az almaval is vigyazok, mert nalunk meg az is megfogja a szekletet. Gyümit en sem fagyasztottam meg le, csak zöldseget es husit. En üvegekbe tettem az adagokat. Az a lenyeg, hogy ne tedd teljesen tele, es akkor nem robban szet a fagyasztoban.

Gabo!

Te kerdezted azt hiszem, hogy van-e valami itt husvetkor. Nem , az teljesen ugy zajlik, mint otthon. Azzal a kivetellel, hogy nincs locsolas. :lol: Szerencsere, mert baromira rüheltem mindig.

Kepzeljetek, szombaton vettünk függönyöket az etkezöbe ma felraktuk a karnisokat es remelem a heten anyosom megvarrja öket. Mar olyan kivancsi vagyok, hogy fog kinezni.

Viol!

Szilvat en meg nem adtam Laranak, mert ha jol tudom hasmenest csinal. Legalabb is, itt azt adnak a babaknak, ha nem tudnak kakilni.

Kép
Kép
reni76

Reni,Ági
köszi!!Én is büszke vagyok rá!!!Olyan kis okos! :oops: :oops: :oops:

Reni
milyen függönyöket vettetek?Fénykép lesz??Anyosod varronő?
A husvéti locsolás itt is elmaradhatna,mert nagy hülyeségnek tartom!!

Viol
Igen a hitel!!
Ezt személyesen mondanám majd el,jo??
Különben jo a hitel után érdeklődni előbb,mert bizti ami bizti!!
Most végülis felvették a lakásadatokat,meg lefényképezték a lakást.A honlapon még nincs rajt,mert amig nem tudom biztire a hitelt addig nem szivesen adom el a fejem felől a lakást!!

Anikó
ezt jol tudja gondolom,a körüljárás a legjobb!!
Amugy lakást nézgettem náluk,Határőr utca,fűtéskorszerüsitet jött be,aztán majd még kialakul!! :wink:

Jaj és Viol
majd elfelejtettem:Találkoztam tesoddal a buszon.Basszus ha nem köszön rám elmegyek mellette...Férfi lett na!!
:shock: :roll: :!:
Vendég

Viol!Igen megvan a telszámod!Remélem nem fog esni az eső csüt délután,mert mehetnékem van hozzátok!
Nagyon édes a csajszid olyan kis zabálnivaló!!

ági!Jobbulást Bencének!

Köszi az internet infókat nekem a Jerevánszit van a legközelebb ha már elvonási tüneteim leszenk!Most ez biztos hülye kérdés,de hogy működik ez az internetkávézó?Én még nem volt ilyenbe!

Rik!Ha minden igaz akkor szombaton délután meglátogatnánk!Mit szólsz hozzá?De lehet,hogy viszem az öcsémet is nem lenne baj?Persze ha akar jönni!

Zsani!Oké akkor írom a cd-t meg asszem Katusnak kell még!Még valakinek?Mert holnap veszek délelőtt lemezeket és egész nap nem leszek gép előtt!

Reni!Igen én kérdeztem a húsvétot!a locsolás nekem is a halálom!!
Vendég

Sziasztok!

Még mindig egyben!

Anikó,
pontosan úgy csináltam, ahogy Ági. Szerintem jobb a sütőtököt főzve fagyasztani. A jégkockatartós nekem is bejött, csak én krumplit nem fagyasztottam, azt mindig frissen készítettem.

Viol,
nagyon helyes a csajszi.

Rik,
irtó ügyes Petra.

Ábizsani,
Igen a Bikkes nagyon szimpi. Ha a babó a terminuson túl érkezik, lehet, hogy még végül tényleg nála szülök ...

Mindenkinek minden jót!

Akkor mikor is lesz a találkozó??

KépKép
KépKép
esztermami

Gabó
oké,részemről rendben!! 8) :lol: Öcséd is jöhet nyugodtan,legalább Rékának is lesz társa!! :P
Én itt a Besenyőben voltam anno kb.2 éve NET-ezni.Ez nem kávézo,csak simán NET-ező,meg lotto ,ilyesmi..Ott szoltam medig akarom aztán mehettem!!(kávé nélkül)
Ma nálatok is szuper idő volt?? 8)
Vendég

Gabó,
mi is szeretnénk Thomast, ha nem probléma.

jó éjt!

KépKép
KépKép
esztermami

Esztermaim
jol birod még??Kis fájások?Görcsök?Stramp kismama vagy!!!
Vendég

Rik,

semmi. Igaz, Vincével sem volt.
Őszintén szólva, már örülnék neki egy kicsit.

KépKép
KépKép
esztermami

Eszter
jol érzi magát a csajszi,és ez a fontos!!Lesznek még jelek,nem is olyan sokat kell rá várni!!! :lol:
Vincével ki lesz amig szülsz?Apás szülés lesz?
Vendég

Rik,

attól függ, mikor szülök. Ha csütörtök este után, akkortól igen, bár a végéről, szerintem kiküldöm, de csüt. estétől itt lesz anyósom és legalább egy hetet marad.

jó éjt!

KépKép
KépKép
esztermami

Eszter!Oké átveszem neked is!Akkor eddig 3-kell!
Nagyon bírod még,de már gondolom nehéz is!!Jobb lenne túl lenni rajta igaz?A tali elvileg jövő hétfő!

rik!Pénteken kint alszunk a bátyámnál(öcsém is)Cenken onnan délután jövünk be ha a Levus felkelt!Ha leszállunk az állomáson milyen busz megy ki felétek és mikor?a 10-es bejön az állomásra?
Vendég

rik!A számod a régi ugye?
Vendég

sziasztok! :)

majd jövök! :)

KépKép
viol81

erika,
hja, tesóm is felnőtt. de agyilag még nem. :?

gabó,
ha olyan idő lesz, mint most, az már tök jó! :wink:

ági,
mikor jöttök idén haza?

eszter,
hűű, minden nap eszembe jutsz ám! olyan izgi. gondolom neked is, csak másképp. :roll: :P

reni,
hasmenést azért nem csinált a szilva dorkánál, csak olyan jó adagot. akkor adtam neki, amikor nem kakilt 3 napja. akkor "tisztán" adtam. most keverve almával. :wink:

KépKép
viol81

Gabó
a 10B,ill.Y-ra fel tudsz ott szállni,aztán kimegyünk elétek Bánfalvára.A 10B minden ora 5 perckor indul a Jerevánrol,és a 10Y jo még az meg 27-kor indul.Az állomáson a közelebbi azaz balodali buszmegálloban lehet felszállni.Igen a számom a régi:06 20532.....
Telefonálsz aztán kiviharzunk értetek.Onnan egy 15 perc séta a lakásig! :wink:
Most nézem csüt.re viharos szelet mond esővel.Basszus!!De péntekre már jobbat,aztán még jobbat!! :roll:
Vendég

Viol
:lol: :lol: :lol: :lol

Esztermami
megy a drukk akkor hogy csüt. várja meg
a babó!!
:)
Vendég

rik!Oké,de te ezt az időt hol nézted?Én most néztem,hogy csütre.péntekre meg még hétvégére is szart mond!
Vendég

Cajok!
Két kérdésem lenne!!

Az egyik hogy valamelyiktek ad a babájának Nestlés babakaját?Akármilyet!!Nekem egynek a vonalkodja kellene!

A másik,hogy Ti a babátoknak igényeltetek már adó kártyát??Állitolag amikor megszületik akkor kellett volna.Én erről lemaradtam.Rékának van,de azért mert valahova kellett,aztán muszájbol kértem.
Szoval kértetek Ti már?
Vendég

Háttértévézek Gabó!!
Én ezt hallottam az Rtl klubon.Meg hogy 13 fok körül lesz,de esős.
Akkor szépitettem?? :oops: 8) :D
Vendég

És bánfalván melyik megállóba szálljunk le?
Én akkor megigényeltem mikor Levi született itt mondták a kórházba!
Vendég

Igen így már rosszabúl hangzik! :( :( :( :(
Vendég

Bánfalván a suli utániban.
Vendég

Vagy jöhetsz a közvetlen ágfalvi ltp.-sel.Ha ott szállsz fel,akkor 12A lesz rá kiirva(de azért kéredzd mega sofőrt hogy idejön-e?)Az 30 perckor indul a Jozsef Lakotelepről!!
Ez ha esik az eső praktikusabb!! :wink:
Vendég

Vagy már 21 -es lesz rá kiirva,mert valamelyik sofőr már azt irja ott be!!
Hányora fele jönnétek?
Vendég

Hú nem tudom!
A Husi ott alszik a bátyámnál aztán nézni kell egy vonatot befele!De várjál mindjárt megnézem mikor jön cenkről vonat!
15:14-kor indul Cenkről ami 15:28-ra van bent!Így a 12-es jó is lenne ha nem késik a vonat!De lehet a 10Y-ont is elérjük!!
Ha ez így jó neked!
Vendég

Én azt mondom,hogy akkor a 12a-val(21) gyere,mert hamarabb itt van az mint a 10Y!!
De persze te döntesz!! :wink:
Vendég

Oké rendben remélem elérjük majd.Ha nem akkor hívlak!És akkor a végén szálljunk le?
Vendég

Sziasztok.

Nálunk csak Istinek van adókártyája,mert kellett a beiskolázási támogatáshoz.A kicsiknek minek?

Csütörtökön megyek fodrászhoz. :D Kedvet kaptam tőletek! :D

Viol,megpróbálom röviden írni ezt a fürdés dolgot.a férjem du. alszik,este kel csak fel,épp csak összekészül és már megy is,így este nincs aki vigyázzon a Bencére amíg fürdöm.Istire azért még nem lehet csak úgy othagyni.Ha meg elaludt sem merem otthagyni,mert a mi ágyunkban alszik.Így marad az együtt fürdés.A hétvége az enyém,akkor elfekszem a kádban. 8)

Kép

Kép
hajnus

Hajnus
jol teszed!!Szerintem más is igy tenné!!
És a hétvégén nem akarsz inkább tusolni a sok fürdés után?? :wink:
Én inkább tusolás párti vagyok!!
Az adokártyát már pár helyen kérik.Egyszer a Rékának az adómhoz kellett!!Az adojováirás miatt.(most már csak a 3 gyerekeseknek van :wink: )Meg pl.az üdülési csekknél is kérték(volna az idén)

GAbó
oké,megbszéltük!Ha nem éred el csörögsz!!!Igen a végen kell leszállni ,majd ugyis ott leszünk!!
Vendég

hajnus,
:P ühüm, értem. köszönöm! :) bocsi, csak tényleg nem értettem... :oops: :D
vágatsz is a hajadból, vagy csak igazítás, esetleg festés... vagy?

erika,
nestlét nem eszik dorka. adókártyát asszem talán most a babakötvény miatt kell/lehet igényelni, nem? de petra is beleesett a babakötvényes dologba?
asszem dorkának nincs adókártyája. nemtom. megnézem. anyi mindent kellett anno igényelni, kitölteni, a rossebb se tudja mink van és mi nincs... :oops: :roll: :D

KépKép
viol81

Sziasztok!Gabó,köszönöm a cd-t előre :P
Rik!Én is üdvözlöm a Bercit :P
Tiszta tavasz van ma,tök jó :P

KépKép
kola2

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?