Új privát üzeneted érkezett!

thymi: szívesen taliznánk veletek!! :wink: :D
Jana most épp alszik..., de már nem lázas, reggel óta nem hála az égnek, meg az orra is megindult, érzem ez már a gyógyulás jele... :wink: :lol:
Merre laktok amúgy pontosan?

KépKép
erszényes

thymi: merre szoktatok sétálni amúgy???

KépKép
erszényes

Úrihegy Hetény felőli része, de tőlünk a 2. utca már Hetény. És ti?

Kép
Kép
Kép
thymi

Úrihegy Hetény felőli része, de tőlünk a 2. utca már Hetény. És ti?

Kép
Kép
Kép
thymi

Mi meg a templom után a második utca jobbra ha Kecskemét van mögötted, mármint ugy állsz a hetényi úton.....na ezt jól megmondtam... :lol: :lol: :lol:

Mentek ma sétálni?? Csak mert 2 körül kimegyünk sétizni meg postára.... akár össze is futhatnánk :wink: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

:cry: Mi akkor fekszünk le. Olyan ritka szar éjszakánk volt h most én is le akarok feküdni.
Telcsibe beírva. Ma viszont délután megfőzök holnapra, h ha jó idő van holnap, el tudjunk menni reggeli után.

Kép
Kép
Kép
thymi

Orsinak nagyon sok Boldog első szülinapot! :)
Nagyon aranyos Orsi, és kedves tortája lett neki is.

Köszönöm az infókat autósülés ügyben.
Dóra
nem tudnád megadni a linkjét, ahol megnézhetném azokat az üléseket?

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok!

Pille,Orsinak Nagyon Boldog 1. Szülinapot kívánunk!!Nagyon édes kis mosolygós a képen és tök jók a tortái!

Most csak ilyen nyúlfarknyi leszek,mert sajna én is jól lebetegedtem,tényleg kis betegnek jobbulást,nagyon-nagyon remélem Lencsi is nem lesz beteg,na sziasztok.

Kép Kép

Kép
dettus

Dettus, mi a baj? Megfázásos izé-mizé?
Nem felejtettem ám el, a közös képviselős dolgot, írok róla majd privit.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Dettus: jobbulást!!

hajny: sajna nem tudok menni holnap délelőtt, Jana megint lázas, voltunk dokinál, antibiot kapott...csütürtökön meg vihetem vissza... :? :cry:,
Viszont kéne pár dolog....

Hány körül mentek amúgy??

Cukker: milyen ülést keresel??

KépKép

KépKép
erszényes

Dettus
Jobbulást!

Erszényes
JAnának is jobbulást! Majdcsak kimásztok már végre ti is a betegségből...azért megcsörrentselek ha bent vagyunk?

Kép
Kép
Kép
thymi

thymi: persze hívj mindenképpen,a séta akkor sem marad el.... :wink: :D

KépKép

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Erszényes
jobbulást Janának,milyen AB-t kapott?Szegénykém,pedig elég jónak tünt délután,holnap már jobb lesz remélem.
A börönd naon tetszett anyósomnak,azt mondta épp nézegette hogy szeretne venni magának.Kitaláljuk a gondolatait mindig.
Írj privit mi kellene,és akkor veszem.

Timci
ebben a gyönyörü idöben jól esett a séta mi?

Dettus
jobbulást,mézes teát,és jó kis izzadást,pihenj sokat,és minden oké. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Orsinak mi is nagyon boldog születésnapot kívánunk! Gyönyörű a baba! :)

Beáéknak pedig mi is szívből gratulálunk! :) El akartunk menni, csak Pesten voltunk.

Nagyon jó itt, Kolpingban, aki teheti, jöjjön el! Gyerekekkel a legjobb. Zsófi minden nap úgy kifárad.....rengeteg játék, pancsi, érdekesség. És a legnagyobb szívfájdalma a múlt éjjel, nincs itt a kadvenc makija. 4babát azért magunkkal hoztunk, de a makit nem. :( Ezért szomorú is volt. :D :roll:

Dóra, jó gyártást. Ez a kellemes része. :)

Virág, a Ringatóról ennyit tudok. Ár, hány alkalom sajnos nem. De hátha elmentek és ott megmondja Ági. :) :wink:

Na, mindenkinek további szép hetet, nem tudom, hogy jövök - e még.

:roll: :lol: :roll: :lol: :roll: :roll: :lol:
birolili

Sziasztok!
Nemrég értünk haza, olyan jó volt, akkorákat aludtam!! :) Végre.
Holnap majd visszaolvasok mindent. Gyerekek tök jól bírták, nagyik kevésbé, de majd kipihenik magukat :wink: .
balim

Cukker, nezd csak:
http://forum.index.hu/Article/showArtic ... a=64995020
Remelem jo helyre mutat a link!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Hajni!
Köszönöm,elég jó a 3 gyerkőc,bár van mikor az idegeim már pattognak.De az csak kis idő. :)

Pille!

Neked is köszönöm!
S nagyon boldog Első SZületésnapot kívánok Orsinak,így ismeretlenül is! :)
Vendég

Lina,
Minket is erdekel a pelus,mert nalunk mar tiszta anyagi csod ez a pelusozas :lol: Be tudnal esetleg dobni egy 10-es csomagot probakepp? A legnagyobb meret kellene.
mvirag

Sziasztok!

Lina
köszi szépen,tegnap elhoztuk a pelusokat,nagyon kedves volt a hölgy,ha beválik,akkor maradok ennél a fajtánál. :lol: Bár a minták jók voltak,de kiderül e hónapban.

Lili
de jó nektek ott,és még net lehetöséged is van,supi.Pihenj csak sokat!

Virág
nem akarok indiszkrét lenni,te a két gyerekre most dupla gyest kapsz,vagy hogy van ez ikreknél?

Balim
kipihenten ,újult erövel a világnak,képeket teszel fel?Biztos jól éreztétek magatokat,kell ilyen is.

Nana
hogy vagytok?

Hát lányok,azt hiszem a holnapi teát kihagyom,fáj a torkom,folyik az orrom,rossz a közérzetem.Szerintem itthon kikúrálom magam,amíg szabin vaok.Bocsi lányok,asszonyok.Jövöhéten viszont mehetünk,akkor hátha még többen leszünk.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

HAJNY,
köszi, aranyos vagy :) te mindig érdeklődsz utánunk :) Jól esik. :)

Elnézést hogy nem írok. Este néha visszaolvaslak benneteket...ennyire futja.

Egyrészt Boti ugye mászik! :) :) :) mindenki tudja mivel jár ez. :D
másrészt állandóan feláll, majd elesik és olyan kis mimóza hogy iszonyatosan ordít minden esésnél.

Harmadrészt....ha tehetném megállítanám az időt! :) Minden másodpercet élvezek Botival. A mászást, a tapsit, a "mammmamamma", "adggggyáadgggyá"...egésznap dumál, (komolyan mondom) már kifinomult humorérzéke van. :lol: :lol: :lol:
és olyan eszméletlenül aranyos, hogy nem tudok betelni vele!!! :) :) :)

Persze mindez normális...szerintem nálam a borzalmas előzmények miatt jelent ekkora csodát :)

Azért ennyire nem happy a helyzet, mert 2 napig lázas volt Boti :( most pedig iszonyat taknyos és nagyon köhög. :(

Bocsánat Mindenkitől hogy megint ennyit írtam magunkról. :roll: :roll: :oops: :oops:
közben Botond felébredt

Drága Seriff
Írok, írok, írok....csak hosssszút akarok :D arra meg idő kell. :)

Pille
Orsi-borsinak is Nagyon Boldog Első Szülinapot! :) :) :)
Nagyon édes a képen és a tortája is szuper! :)

Balim,
irigy-irigy, a sok alvás miatt. :) Örülök hogy jól éreztétek magatokat.

Lili
Nagyon jó pihenést!

Roz
Jobban vagytok? (bocsi ha írtad, nem olvastam most vissza :oops: )

Cukker
ma 9-kor PO töltést figyeled? Nekem van elrakva body-m. Esetleg jöhet együtt is, ha gondolod, de nekem mindegy :)

Dori
HÚÚ de szuper helyen voltatok!

MINDENKI!
Mikor megyünk az Arborétumba??? :D :D :D

KépKép
KépKép
nana09

Balim,ma-holnap egy motrozás erre,felénk???? Én is írigy a sok alvás miatt! (még,j ó, h a múltkor örömködtem,azóta minden 2.éjszaka horror,igaz,h csak 1xébred Hanna, de akkor min.1órányit fentvan :shock: , persze a következőn meg nem....tudom-tudom,én vagyok telhetetlen :oops: )

Nana, örülök, h azért jól vagytok,és sztem tök jó ennyire élvezed Boti minden pillanatát,kijárt már Neked a jóból is!Boti pakol is? A mail meg egyszer csak ideér! :wink:

Hajny, Erszényes Janája gyógyuljatok meg!

Lili, jó pihenést és készítsetek fotókat!!

Kép
seriff

Ja, Balim tegnap d.e Hanna Felétek indult sétálni....

Kép
seriff

Lili

Klassz, hogy ilyen jól sikerül a pihenésetek. Adrinak is van egy kispárnája, azt mindenhova vinni kell, mert a világ dől össze nélküle. :)

Balim

Végre pihenhettél egy nagyot, de jó neked.

Erszényes

Jobbulást Janának. Pedig milyen jó lett volna a héten is talizni. Adj neki puszit a nevemben.

Nana

Köszi, én is kaptam levelet, majd megnézem.

Dóra

Nagyon aranyos vagy, hogy kérdezted a nevemben, mert gondolom nekem kérél képet. Már akartam is hívni, de még nem kapcsolható. Ez pesti? Mert akkor gáz. :( Már eléggé sürgőssé vált a dolog. Adri belszorul már a hordozóba. :)

Hajni

Innen is jobbulást neked.

Kattic

Ha még olvasod, fél 10 körül megyünk a Dm-be, ha esetleg kell vmi, csörrents ránk. Vagy ezt mondom bárkinek.

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok :)

Pille
Orsinak milló pusz a a szülinapja alkalmából igy utólag is :) a torta naggyon szép lett szerintem :)

nana
örülök hogy ilyen szuperek a napjaitok :)

seriff
melyik busszal kell menni nz.hez a 11 es vagy az 1 már régen buszoztam és valki modta hogy már teljessen már utvonalon jár a kettő :roll: sajnálom az éjszakáitokat :(

lili
érezzétek magatokat nagyon jól :) é csináljatok sok -sok képet :)

balim
de jó hogy ti is ilyen jól éeztétek magatokat :) milyen volt a zsállás ? Voltatok a szalókona fürdöben hoyg néz most ki kész van már a szálloda?

Nálunk gyerköcök már jóbban vannak még köhögnak egy kiscit de már sokkal jobban vannak én meg ... ezt nem is ragozom memrt összeszidtok miért nem megyek dokihoz de sajnos senki nem vállata srácokat és ugye a házio. nem vihetem be Őket is ... meg gondolom utánna egyből kizavarna rtg-re meg az egy arcüreg mosásra meg minimun egy fül felszírásra mert a jobb fülemet ugy nyoja a váladék hoyg már nem hallok rendessen homeozok grafrut cseppet seszem meg melegiten az arcüregem meg gőzőlök meg minden örülök hogy a fogorvosig elválalja dédi őket ....

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, ne hülyéskedj,indíts a dokihoz! T nem tudna addig vigyázni a gyerekekre???11-s busz.

Kép
seriff

Pille

Orsinak nagyon sok-sok boldogságot 1 szülinapja alkalmából!
Pár napja eszembe jutott, hogy amikor várandósak voltunk találkoztunk a munkahelyeden, most meg már 1 éves Orsi és hamarosan a fiam is az lesz!

Cukker

Köszi! Hirtelen jött a dolog, azt hiszem most nem kell semmi! Majd legközelebb!

Nyhk

Milyenek az éjszakáitok? A miénk nem túl fényes, de legalább most már tuti mi okozza, megjelent a 9. fogacska! Bal alsó 3-as és hátul az örlők is be vannak dagadva! Nagyon nyűgös szegény Nándim!

Hajni

Jobbulást! Akkor jövőhétre halasztjuk a teát? Sajna az nekem nem jó, közgyűlést tartok! Nem küldenéd el a ti közös képviselőtök számát, valamilyen Zsuzsa, de a száma nincs meg és gondjaim vannak a Radnóti Miklós utcai lakókkal, pontosabban a szemetet mindig a lakóim kukájába rakják. 20 méterrel van messzebb a kukájuk másik irányban, de a lustaság, az nagy úr, erre meg nincsen a kuka méretezve! Köszi!

Nana

Én is pont így vagyok, megállítanám az időt! Annyira aranyos Nándi is! Egy kézzel kapaszkodva sétál. Tegnap kivittük az udvarra.

Képzeljétek fél a fűtől és a sziklakerti kövektől! Úgy kapaszkodott!
Sőt mostanában a mosógéptől is retteg + ha a WC-t lehúzzuk és amikor a porszívó indul , akkor is megugrik, de utánna a porszívó tetszik neki! Kezd félős lenni!

KépKép
kattic

hajny: húúú remélem nem tőlünk kaptad el!!! :cry: JOBBULÁST NEKED, PIHENJ ÉS TEÁZZ!!!! :wink:
Ha tudtok csörizzetek már meg az üzletből és akkor visszahívlak h milyen cucc kell még mert nemtom mi a választék.... :oops: :)

kattic: érdekes ez a hangoktól való félelem, mert Jana meg attól fél ha tüsszentünk vagy orrot fúj valamelyikünk, de aporszívón ő is nevet, meg az ütvefúrón is, de mondjuk a turmix az totál tabu, nemtom miért de ha azt bekapcsolom üvölt és még utána is sokáig.... :roll:
Húú de ügyes Nándi a sétával, nemsokára akkor ő is elindul magától is! :wink: :D :D

Lili: örülök, hogy jól érzitek magatokat, pihenj sokat!!! Jajj én is úgy mennék már vhova pihizni.... :roll: :D :D
Aztán majd fotókat tegyél jó sokat ide fel!!! :wink: :D :D

Roz: mindenképp menj el dokihoz!!

Nana: gratula a mászáshoz!!:) Na látod Boti hogy belehúzott!! :wink: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
erszényes

hajni-igen nagyon jolesett a séta,de mire hazaértem,hulla voltam :lol: ,pedig odahaza sokkal többet szoktam sétálni 8) és mégse vagyok olyankor kibukva a fáradságtól... :oops:
Gyógyulj meg!

erszényes-ez a buzi babakocsis még nem válaszolt se a te kérdéseidre se az enyémekre!Remélem nem maradok le rólla,hiszen,ha jol láttam 13-dikáig érvényes csak a menet... :roll: Mutattam anyumnak,ő benne van,de csak tudod annyit ad érte,amennyit mondtam...ugyhogy le kéne alkudni annyira postaköltséggel együtt...egyébként semmi külömbség nincs a 3 kocsi közt ,a szinükön kivül,nem tudom miért olcsóbb az egyik.Fogjuk rá,h.a fehér hamar koszolódik,meg ijenek,adja már alább az árát.Nekem feltétlen kell!De csak mikor hazajöttünk,akkor tudok érte fizetni.Elintézed nekem megkérlek?Örök hálám... :wink:

Egyre fártadtabb vagyok és egyre nincs kedvem mozogni,egyvégbe csak feküdnék...pedig olyan szép az idő... :roll: de egyedül uncsi,nem megyek sehova...beleülök a kocsiba,elintézem apostán a dolgaimat,aztán ANTSZ,haza.Uncsi egyedül sétálni...
Holnap estefele megyek Seregélyhez.Kiváncsi vagyok mit fog mondani... :roll:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Erszényes
visszük a cuccot szerintem holnap,a náthát nem töletek kaptam,anyóstól származik.Ez van.

Kattic
remélem hamarosan összejön egy tali megint,meg készülök hozzád is,a könyvek nálam vannak.Már ciki milyen sokáig.Szerintem le fogom fénymásolni,sok jó dolog van benne.
A közösképviselö telcsiszámát meg tom adni:
Cseh Zsuzsanna
Domby Lajos utca 16.
30/ 405-64-67
76/ 475-684
Hátha tud segíteni,naon aranyos csaj.

Nana
örülök hogy élvezed a Botis dolgokat,az biztos hogy ezek a pillanatok aranyat érnek.
Jobbulást Botinak.

Roz
azért lehet nem ártana megnézetni magad egy dokival.Esetleg hívd fel telcsin,nem megy ki hozzátok?Elmondod hogy miért nem tudsz menni,az én körzetim van olyan rendes hogy kijönne.Hátha!

Ser
majd jobb lesz most már nálatok is az alvás,de az is faja hogy csak egyszer ébred.Kitartás.Annát reggel ébreszteni kell,mert szerintem 9-ig is aludna,de 9-re jó beérni a bölibe,legkésöbb.Szerencsére apja alvókáját örökölte.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Nana

Hát nem sok lányos bodika volt. Az a baj a Mártival, hogy mindig úgy beharangozza, aztán meg semmi, alig van miből válogatni.

Dóra

Most nézelődtem is a vaterán, végre megtaláltam. Aztán férjemmel úgy döntöttünk, hogy várunk még, hátha akad a közelben egy eladó, mert jó lenne látni.

Lina

Kérni szeretnék tőled egy nagy dolgot. Említetted, hogy neked is van 15 pontod a 21 %-os bónuszhoz. Ha még nem vásároltad le, vennél nekem egy Beba 3 Aktív tápit? Elfelejtettem, hogy így milyen olcsó és csak eggyel vettem.

Kattic

Igazából már régóta mondogattam, hogy akinek van kedve társulhat. Azt is írtam a múlt héten, hogy mostanában megyünk majd. Biztos elkerülte a figyelmed. :) Semmi baj, csak gondoltam visszasegítek, múltkor te is olyan kedves voltál.

Adri meg, ha meglátja a sapiját, rögtön próbálja felhúzni, a cipőcskét is. A sálat már fetekeri magára. Remélem ilyen kis ügyeske lesz. Hajnit nagyon szereti. Én már nem is kellek, ha őt meglátja. Dörömböl az ajtón és mondja ányá. Ez szerintem pedig Anna lesz, Hajni kislánya.

Ser

Gondolom nálatok is a csajok (Syg Leonája) folyton keresik egymást.

Andi
Kép
cukkker

Hajny,
Dupla gyest kapok. Termeszetesen ha valaki Gyed-et kap akkor az nem dupla!

Lina,
Ha meg van a kozvetlen telefonszama annak aki a pelusokat forgalmazza, akkor az is jo, es akkor nem kell felenk jonni :wink: :lol:
mvirag

Sziasztok!

Gyönyörű Orsibabának nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is!

Hát végre eljutottam idáig.:)Az esküvő és a vacsi jól sikerült,csak az idő rondított bele,pedig délelőtt még hétágra sütött a nap.De így is szép volt.Köszönjük a jókívánságokat.Képek még csak azok vannak kész,amiket a család csinált,majd csütörtökre lesznek kész a profi fotók.Néhányat azért felrakok. Kép
Kép

KépKép
KépKép
sbea

Még ez lemaradt. Kép

KépKép
KépKép
sbea

Megjöttünk a nagy túráról. Jól elfáradtunk, de nagyon jó volt.

Erszényes
Elfelejtettem megkérdezni h gond lenne-e ha találkozol Linával és neked adna pelusmintát, mi meg úgyis hamarabb összefutunk...

Akkor nem lesz teázás?

Hajni
Gyógyulj meg gyorsan gyorsan :D

Nana
Nagyon megértelek! Én is most élvezem legjobban Gyopit. Amúgy is olyan gyorsan telik az idő.

Bea és Zsolti
Gratulálok! Sok boldogságot! (gondolom az már eddig is volt :wink: )
Milyen kicsi a világ..... :lol:

Kép
Kép
Kép
thymi

Bea: nagyon szépek vagytok a képeken!! gyönyörű menyasszony voltál! :wink: :D

thymi: nekünk is jól esett a séta. A pelusminta jöhet hozzám persze, szívesen átveszem vagy ha gondolod szívesen adok az enyémből én úgyis veszek 100-at! :wink: :D

hajny: mégegyszer köszi! És holnap várlak titeket! :wink:

timci: persze figyelem a babakocsit és szólok majd h mit sikerült! :)

KépKép

KépKép
erszényes

Bea, Zsolti

De jó ilyen képeket is itt látni. Nagyon szépek voltatok.
Lilla hogy viselte a bulit?És pocaklakó?

Andi
Kép
cukkker

Minden betegnek jobbulást, nálunk piros betűs ünnep lesz. a pici lányom mehet iskolába honap.

Grarula az ifjú párnak.

donoé
Láttam a képeket, Barbival eggyüt járok hastáncra, most csatalakoztam hozzájuk fél év után.
borsika33

Sziasztok!

Virág, Dóra,
elkészültek a pelus mintacsomagok is, amiben többféle van, csak mivel Lili elaludt, nem tudtam érte felmenni apuhoz. Ha felcipelem a lépcsőn a liftig, mindig felébred. Majd pü-ben megírom a számot is.

Thymi, Erszényes,
nektek is megadom a számot, és akkor közvetlenül lehet a pelust intézni, nem kell várni rám, hogy mikor tudok arra menni.

Bea, Zsolti
gratulálunk, nagyon szépek voltatok! Készültünk benneteket élőben meglesni, de persze picilányom pont akkor adta elő a két és fél órás alvását.

Cukker,
persze, ha megyek, veszek. Nem tudom, mikor kerítek rá sort, ráér azért még, ugye? Több csomag pelust, popsitörlőt, mosóport, bébiétert is akarok venni, még várom rá a pénzeket.

Pille,
Orsinak sok boldog szülinapot!!!

Seriff,
mit csináltál Te a lányommal abban a két percben?
:D Mióta eljöttünk tőletek, azóta alszik, már a méteres kalács is lassan kész, lehet, hogy megint csak reggel kel fel? Amúgy tegnap reggel óta nem voltam netközelben, nem láttam a pü-t, azért írtam az sms-t.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, hát.... :lol: :lol: :lol:
Méteres kalács???Nagymamamám sütött mindig, az nagyon fini!

Bea, zsolti, de csinik voltatok! Lillakirálylány is!! Na de kinek a keze van felül tortavágás közben????? :wink: :P Pocaklakó meg nem is látszik!Gratulálunk mégegyszer,Hanna is pont aludt,meg beugrott eg váratlan vendég, pedig úgy meglestelek volna Titeket!!

Cukker, igen keresik mindig egymást,ha meg együttvannak, balhéznak :oops: :) ...

Hajny, hát én is ébresztem Hannát reggelente fél9kor.....

Kép
seriff

Ser,
ha holnap is ilyen szép idő lesz, akkor elsétálunk felétek, kb. mint a múltkor. Édes lehetett Hanna, ahogy elindult felénk.

Geli,
kiderült, kap oltást Eszter, egy hónap múlva megyünk.

Dóra,
hát elég ramaty idő volt, de mi azért túráztunk :), a szállás, ahol voltatok tényleg jó, mi tavaly októberben voltunk ott egy hétvégét. De azért végigmentek a fiúk az akadálypályán?

Roz,
szállás viszonylag jó volt, nagy csönd volt és nyugalom... kivéve az első estét, mert éppen a szállótól 100 méterre szállt meg az MSZP vezérkara és rendesen akadtak tüntetők, rohamrendőrök :(.

Pille,
Orsinak utólag boldog szülinapot!

Lili,
jó pihenést nektek is!

Bea, Zsolti,
Gratulálok, nagyon sok boldogságot Nektek! Nagyon szépek voltatok!

Betegeknek jobbulást!
balim

Sziasztok!

Seriff,
remélem Lili nem ragasztott rád semmit, de megvolt a nagy alvás oka, mikor felkelt összehányta magát, vagy ötször, nem hatott a kúp sem, este 11-kor az ügyeleten már szurit kapott, valami vírusfertőzése lett. Reggelre be is lázasodott, úgyhogy Szláva munkába menet hozott sorszámot (7-kor már csak az 5-öst tudta :roll: ), és megyünk vissza a dokihoz :(

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Kellene nekem segítség. Merre van Kecskeméten Baba klub,ahol foglalkozások vannak. Nekem 9-hónapos kislányom van. Petőfiárosban lakunk,Bali-t is onnan ismerem.(Rita)

Balim: már mondott egyet,de szeretnék tájékozodni!

Ahogy olvasgattam,az előző leveleket,jó kis csapat jött össze.

Zsuzsa
janka 2006

Balim, ok,kint leszünk.

Zsuzsa üdv,merre laksz?

Kép
seriff

Linácska!

Nagyon sajnálom,hogy Lili ilyen beteg lett! :( :( :(
Mi is most megyünk ki belőle,bár ennyire nem volt vészes,mert nem hánytak.Nincs is szerintem rosszabb,mint amikor az embernek beteg a picikéje. :( Legalábbis nekünk nagyon rossz,mikor nem tudunk velük it tenni,csak gyógyit adunk.
Nagyon gyors jobbulást kívánok Lilinek!

Ha valakinek kellene Pamperses plüss víziló,szívesen el ajándékoznám,még van 2,de már nem tudom kinek oda adni.
Régebben az egész várost összejártuk ilyen állatkáért Donátnak,most meg minden pelushoz kapok.
Vendég

Zsuzsa üdv itt!

A Széchenyi krt.9. szám alatt is van egy játszóház,állítólag nagyon jó.Ha a Kúti butik felőli lámpánál állsz,pont oda látszik a ház(családi ház).Van benne bababörze is,minden hó első csütörtökén.Zenebölcsi szerdánként 10.30-11-ig,stb.
Vendég

Sziasztok!

Kicsit ma már jobban vaok,csak a fejem feszít,meg a torkom fáj.Folyik az orrom,olyan a hangom mint egy zsémbes öregasszonynak.

Bea
naon szépek vagytok,fini volt a tortátok?Jól néz ki az is.

Nekem pampers vonalkód kellene,de írtátok is hogy van valakinek,csak elfelejtettem.Aktuális még,lehetne hogy kérjek? :)

Janka
üdv itt nálunk,azt hiszem a Széchenyi krt-on is van,meg van a központban is,de nem tom pontosan hol van.A lányok jobban tudják,majd leírja neked valaki.

Kazi
hogy vagytok?Rég írtál,vagy csak nekem tünik régnek?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lina
jobbulást Lilinek,szegény,olyan rossz amikor betegek,úúúúgy nem szeretem.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lina

Sajnálom kis Lilit, jobbulást kívánok neki!
És előre is köszi a tápit, abszolút nem sürgős. Meg az is lehet, hogy ez lesz az utolsó ,amit veszek, mert nem akarja inni. Tegnap kakaóval turbóztam fel. Majd csak csörrents rám, én meg visszahívlak.

Hajni

Zsémbes öregasszony? Olyan ismerősnek tűnik ez a leírás. :) Csak nem az én számból hangzott el?

Donoé

Köszi a játszóházat, asszem tudom is melyik, viszonylag közel van hozzánk.

Szia Janka

A nagy posta mellett is van egy Bethlehemes játszóház. Asszem ez a neve. A Sas patika melletti egyetem épületében. Mert asszem az egyetem.

Ser

Adri és Anna is balhéztak már, én csak nevettem rajtuk, olyan kis édesek voltak. Nagyon egyformák természetre. Vagy Adri les el mindent Annától? Nem tudom.

Balim

Nálatok is mennek a fiúk szombaton suliba? Szegényeket úgy sajnálom.

Dettus

Nem tudod hol lehet érdeklődni az újonnan épülő házakban eladó lakásokról? Vagy ki építi?

A szocpol az tényleg teljesen megszűnt idén januártól?
Állítólag ma lesz a legszebb idő, lehet nagyokat sétálni.

Andi
Kép
cukkker

Ser,
sajna nem megyünk. Eszter teljesen betaknyosodott, nyűgös, már le is kellett fektetnem. Remélem nem lesz nagyobb baja. :(
balim

Cukkker!

Mi is rengeteget küszködtünk a tápszerrel,mert Noémi egyiket sem eszi.Múltkor rátaláltam a Hipp 3 folyékony tápszerre,0.5 l 259.-,csak a rossmannban,s annak a netes áruházában van.igaz 10 hótol van,Noémi még nincs annyi,de ezt nagyon szereti.nagyon finom,olyan,mintha keksz íze lenne.Próbáld ki szerintem.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?