Hello csajok! Mindenki babázik? Küldtem fényképeket a buliról.
Jól sikerültnek minősítettem, de örülök, hogy csak egy gyerekem van még, és így csak egy banzáj van évente.
Lilinek már annyi játéka van, hogy lassan raktárat bérelünk, a régebbieket el is tettem szem elől, lesz majd öröm, ha pár hét múlva ezekbe beleun, és előveszem.
Anyósom kibírtam, anyám lefoglalta, így őt fárasztotta a baromságaival.
Anyámmal azóta még nem beszéltem.
A tüzijátékos tortának nagy sikere volt, enni egy dekát nem evett belőle, hiába kínálgattam, köpködte kifelé.
Hagymás-krumplis pogácsát sütöttem, abból lement neki vagy 3-4
.
Kapott egy babakocsit babával, az volt a sláger, nagyon sokáig tologatta. Az ősemberes játékához kapott őslányt meg dinókat, egy kukacot, amit maga után tud húzni, könyveket, Kukát (a törpét
) meg egy ugrálós lovat. A közös szülinapi bulin nagyon tetszett a babóknak a házigazda kislányé, azóta az egész országban vadásztunk rá, és tök véletlenül bukkantunk rá az Intersparban.
De Lili nagyon jól érezte magát, ez a lényeg. Persze mikor mindenki elment, leült a szobája közepére és szemmel láthatóan élvezte a csendet és nyugalmat.
Rózsa barátnőm lassan szülészeti csoda: most 38 hetes, az előző két gyereke eddigre már kibújt. Azon röhögtünk, hogy milyen ciki már a 3. gyereket túlhordani. Pláne hogy a 6. hónaptól nyitva van a méhszája...