Új privát üzeneted érkezett!

Megcsináltam az alvási beosztásunkat 3* alszunk a bátyámnál.
Holnap még tájékoztatom és szerdán megyünk haza.

Viol!Majd utánna nézek az Elvirában,hogyan megy hozzátok vonat vagy busz!Melyikkel érdemesebb menni És mennyi idő az út?De ha nem szombaton megyünk akkor lehet,hogy csütörtökön anyu addig úgyis alszi egyet délelőtt,mert reggel fog lelépni ha neked jó!
De majd még megdumáljuk!a csütörtök délelőtt talán jobb is lenne!
Nagyon jó a kép,de azt is csináld meg amin szembe vagytok!!
Vendég

Viol!Nem találom a vonat menetrendet az Elvirában!
Mivel érdemesebb menni és honnan?
Vendég

Jóccakát mindenkinek!!!!!!!!!!!!!

Rik, mi Csillával már lassan négy éve ismerjük egymást és amíg soproniak voltak minden nap együtt sétáltunk. Szoktam hívni viccesen néha, hogy jöjjenek a szokásos útvonalon találkozzunk :lol:

Álmos vagyok már írogatni...

Kriszta, a tescos fasínekhez az eichorn készletek is passzolnak és abból van jó elemes járgány is!!!!!!!!!!!! A thomas és társai csak simán tologatósak. Én csak két darabot vettem meg, a többihez lazán van fantáziájuk :D

Kép
Kép
Kép
amica

Gabó, ha csak nem akarsz a határban vészféket meghúzni és utána 3km-t gyalogolni a Violékhoz akkor busszal menj és az ovinál szállj le :wink:
Óránként mennek buszok, néha sűrűbben is.

Kép
Kép
Kép
amica

Eszter!
A kakival gyurmazashoz ennyi lenne a hozzafuzni valom: (felhivom a figyelmet az agy racsara, a gyerek orrara. Ezenkivul az egesz agynemu es a szonyeg is olyan volt. :? ) Mindez a szobatisztasagra valo szoktatas idejen tortent egy delutan alvas helyett.
Kép

Gabi!
Nagyon jo a mosogep szerelos kep! :)
Tok jo, hogy mesz haza!

Koszonjuk a szulinapi jokivansagokat, majd kicsinyitek par kepet. A tortanak kulon tortenete van. Ugyanis felhivtam az itteni baratnomet, aki jol tud sutni, hogy mondjon egy tuti torta receptet amit nem lehet elrontani, es ami konnyu. Ennek az lett a vege, hogy o megsutotte a tortat nekem. :D Tok rendi! Aztan itthon betettem a hutobe, es a Bence delutan megprobalt kihuzni egy pohar joghurtot mogule, es ossze-vissza kente a dekoraciot a tetejen. Ugyhogy az egyetlen mod a helyrehozatalra az volt, hogy leszedtem a diszitest, elsimiztem a tetejet, es csokival megcsurgattam. Majd kepeken latszik mi lett belole. Viszont nagyon fini volt, dio torta.

Kép
Kép
agi

Rik!
Gratulalok a gyors szobatisztasaghoz! Nagyon ugyes Petra!!! Kicsit irigykedem, mert jo lenne, ha nekunk se kene mar pelus, de mi meg tavol allunk ettol.

Akkor dobok par kepet a szulinaprol:
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
agi

Ági
a a kakis kép :wink: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

A tortával okosan tetted,és szép lett.Ügyi vagy!!Tortát én sem tudok sütni :wink: :roll: ,anyum szokott,vagy rendelünk...
Örömmmel látom,hogy magyar mesés könyvet kapott a 2 éves nagyfiu!!
Lehet hülye a kérdés,de neked nem irigykedik a Bence a Bálintra hogy szülinapos,és mindent ő kap???nálunk ezt a Réka mindig eljátsza,igy neki is valami kicsi dolgot veszek ilyenkorra :oops:
A bilire szoktatást én se gondoltam volna,hogy igy fog menni,hisz előtte nem mindig mondta ha dolgozott alul. :!: Ahogy lekerült a pelus,máris mondta.(bára szagára érzékeny volt eddig is,"büdös kánya"-mondja(ta) neki.
Szoval mindenkinek ilyen könnyü leszoktatást kivánok!!!

Gabó
ha szeretnéd velünk is csinálhastz programot!!Vagy eljössz hozzánk,vagy elmegyünk az erdőbe csavizni.Mit szolsz???(péntek kivételével jo minden nap)
Vendég

Cajok
nem tudjátok tegnap kiesett ki,vagyis ki megy ma párbajozni a Jégtáncban?(elaludtam rajt,sorry)
Vendég

megtaláltam!!(elbeszélgetek itt magammal)
Szép napot mindenkinek!!
Vendég

Ági!Ez a kakis nagyon durva!! :) :) :) :) :oops: :oops: :oops:
A torta pedig jól néz ki!Nyami!! :D :D :D :D
Nemsokára ti is jöttök hiszen olyan gyorsan repülnek a hónapok,hogy mindjárt itt a nyár!!

rik!Én nem tudom szintén elaludtam! :D :D :D
Rendben szívesen elmegyek veled/hozzátok is!

Az éjszakánk nem volt valami túl jó Levike 3* felriadt átmentem hozzá odabújtam és aludt is tovább!Lehet rosszat álmodott!

amica!Oké akkor busszal megyek!!És busszal mennyi idő?
Vendég

halika!

gabó,
azért nem találod, mert itt nincs vasútállomás... busszal gyertek, átlag háromnegyed óránként jönnek, az út is kb annyi. úgy 40 perc. parasztelosztótól jön, 11-es állás.
itt tudod megnézni:
http://www.menetrendek.hu/cgi-bin/menetrend/html.cgi
görgesd lejjeb az oldalt és pötyögd be, ami kell. olyan, mint az elvira.
amúgy mindegy mikor jöttök. elvileg nincs másprogi. a 13-a nem jó még, de az kedd, asszem.
most olvasom, mit írt neked andi... :D :D :D igaz...

ági!!!!!
az mind AZ????? :shock: :shock: :shock: te jó ég!!!!

KépKép
viol81

az a "szövetkezeti italbolt" kifejezés ne zavarjon :D majd az óvódáig kérd a jegyet

erika
én is eleludtam a jegesen. anyu mondta reggel, hogy mi volt. én rolandéknak tök örültem!

KépKép
viol81

Viol!Na látszik,hogy életemben 1* voltam Hegykőn akkor is még gyerekként! :) :)
Oké akkor a Csütörtök délelőt jó neked?13.-án már jövök haza!
Vendég

Dorka hogyan alszik délelőtt?
Vendég

Az jó ami 10:00-kor indul és 10:38-kor van bent?Vagy korai?
Vendég

Vagy jobb a délután?Nekem mindegy!Délután mikor alszik a Dorka?
A 14:40-es dugig van ugye?
És ha a 15:30-sal megyünk?
Vendég

Oké Gabó megbeszélünk valamit!!!

Képezljétek Rékámnak vettünk egy dögös tavaszi csimmát! :oops: :wink: Magasszáru,kopogos sarku.Fekete,és kivül van egy két diszités.Cajok,látnotok kellett volna az arcát amikor megkapta.Nem mostanában örült ennyire valaminek,hisz ez volt az álma.Mondtam neki,hogy ezt már a nyuszi hozta! :wink: :lol:
Majd talin meglátjátok!! :shock:

Zsani
ma nem akart a Virág oviba menni???? :lol: :lol:
Vendég

Jaj,azt lefelejtettem,hogy persze a Petra is kapott!!!(ez igy van nálunk...)Persze nem ilyen cipőt,hanem szupi kis sportcipőt!!
Vendég

rik!Akkor megjött az elő nyuszika?
Eltudom képzelni ahogy örült neki most akkor majd kopoghat a fiúk előtt!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

gabó,
hát, dorka délelőtti alvása pont úgy jön ki, hogy olyan fél 10 vagy 10 körül alszik el és kb 3/4 11 vagy 11-ig húzza. Legalábbis a legtöbb esetben így van. A délutáni meg úgy van, hogy olyan 2 körül alszik el, kb 3/4 3 vagy 3-ig. Mindegy mikor jöttök, nem baj, ha belecsúszik egy alvásba, ha ideértek levi úgyis először csak leseget, nem? vagy mindjárt tör és zúz? :lol: :lol: de komolyan, nem baj, ha felébred. de az a fél 4-es sztem pont jó lenne, gondold meg, addig még úgyis van idő! :wink:

erika,
hűű, jó koraán tojt a nyuszi! :D már nem bírt magával akis tapsihapsi! :) elhiszem, hogy örül a nagylány annak a csimmának! :)

KépKép
viol81

Sziasztok!

Gabó, lehet, hogy hülyeség amit most írok, de lehet, hogy a telihold miatt nem alszanak jól a gyerekek.Ugyan Alexandra végigaludta az éjszakát de reggel sírva ébredt ami nem jellemző rá, és az elmúlt éjszakákon is volt ,hogy felsírt,de aztán aludt tovább.És este is a héten mint már írtam kézfogás mellett hajlandó csak elaludni és ilyet már csinált egyszer kb.1 hónapja szerintem akkor is teli hold volt.Ilyenkor én is vadakat szoktam álmodni.Ebéd után is ( a héten )a babakocsiba ülve alszik el nem hajlandó elfeküdni és amikor már alszik egyszer csak elfekszik.Próbáltam, hogy beteszem a kiságyba feláll és játszik.Ez van majd elmúlik.

Reni aranyos a Lara. Elindult már?

Rik, nagyon ügyes a Petra és gondolom ,hogy mennyire örült a csizmának, főleg ha ilyet szeretett volna.Hú arra már nem emlékszem hány német óránk volt nekünk igen régen volt,de az bitos mindennap nem volt szerintem olyan 3 körül lehetett.

A tali marad 12-én?

Megyek egy kicsit pakolok kihasználom , hogy Alexandra alszik.mert ma olyan kis nyüszi, bújos valószínű ez az idő is teszi.

Anikó, milyen volt a bulizás? Nem is néztem volna ki belőled, hogy metálzenét hallgatsz. :)

Szép délutánt!

Zília

Kép
kertész ákosné

Viol!Végül én is a fél 4-es mellett voksoltam le!a Levike is legalább alszik ebéd után és kipihenten megyünk hozzátok!

Zília!Lehet nem mondassz hülyeséget kíváncsi leszek ma milyen lesz az éjszaka!!

Kicsit mérges vagyok el akartunk menni anyóshoz én meg szoliba apa meg 4-kor végez kicsit mamizott volna a Husi erre már harci díszben voltunk mire elkezdett esni az eső!!!! :x :x :x :x
Vendég

Kedves Gerencsér Gabriella!

Milyen feltételek vannak a felvételinél?

Alapvetően az óvodából kizáró ok nem létezik, a felvétel általános alapkövetelménye az, hogy a kicsi nappalra szobatiszta legyen. Ez persze nem jelenti azt, hogy baleset nem történhet, de ezzel minden óvónő tisztában van.

Általános az is, hogy csak a harmadik életévét betöltött gyermeket veszik fel az intézménybe, de ettől a gyakorlattól egyes óvodák eltérnek (pl. ha indul minicsoport, vagy ha esetlegesen egyéni elbírálás történik).

Egyes óvodákban az is feltétel, hogy a csemete folyamatosan beszéljen, ha gondja, baja lenne, azt el tudja mondani, és az óvónő jól tudjon vele kommunikálni. A kicsiket általában lakhelyük vagy szülei munkahelyének körzete szerinti óvodába szokták felvenni.

A szülők a gyermeke óvodai felvételét, átvételét bármikor kérheti. Az újonnan jelentkező gyermekek fogadása elvileg folyamatosan történik. Ha az anya év közben munkába áll, kérésére a kerületi önkormányzat - természetesen lehetőség szerint - gondoskodik a gyermek óvodai felvételéről, abba az óvodába, ahol van még üres hely.

A GYES-en lévő édesanyák csemetéit az óvodák előjegyzésbe veszik, ha a kicsi a nevelési év folyamán tölti be harmadik életévét. Ez azonban nem egyenlő a felvétellel. Az óvodai felvételről, átvételről az óvoda vezetője dönt. Ha az óvodába jelentkezők száma meghaladja a felvehető gyermekek számát, az óvodavezető, több óvoda esetén az óvoda fenntartója bizottságot szervez, amely javaslatot tesz a felvételre. Az óvodavezető a felvételek lezárásáról - a felvételekről hirdetmény, az elutasításról határozat formájában - értesíti a szülőket a megadott határidőig. Az elutasító írásbeli határozatot a szülőnek meg kell küldeni. Az elutasított óvodai felvétellel kapcsolatos határozatok közlésétől számított 15 napon belül a szülő eljárást indító kérelmet nyújthat be az óvodavezetőnél. Az első óvodai foglalkozási nap a tanév első napj
Vendég

Gabó
ezt ki küldte neked?Szeretnéd beiratni oviba?

Viol
nagyon tetszett a mókás hozzászolásod a "tapsi-hapsihoz"!!
Várom hogy talizzak Veletek.Asszem Te egy jókedélyű,vidám csajszi vagy! :wink: :lol: :lol: :lol: :shock: :D :P :!: :!: :!:

Zília
a heti 3 ora talán még jo is volt.Nem kellett minden napra tanulni.Meddig jutottatok 8.-ig?Mármint a némettudást illetően???
Vendég

Sziasztok!

A buli jó volt!!! :lol: :lol: :lol: Kincső mintaszerűen viselkedett: fél ötkor kelt fel először! :shock: Így még ki is aludtam magam. 11-re azért már hazamentem a buliból. Metálzene: a kedvenc együttesem a Dalriada (www.echoofdalriada.hu), ők soproniak! Ha belehallgattok, ők inkább folkmetált játszanak, az igazi kemény zenét én nem értem, ahhoz a filozófiához én kicsi vagyok... :oops:

Ági-leleményes voltál a tortával!

Rik-az én anyukám is mindig így vásárolt, és vásárol ma is nekünk: ha az öcsém kap valamit, akkor én is! (Mikulás csomagot is 3-at küldött az idén: Kincső, Kálmán, Anikó feliratokkal) Szerintem ez így igazságos a tesókkal.

Anikó

Kép[/url]
quito

Kép[/url]
quito

Kincső ma kapta meg élete első almáját:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Sok lett, bocsi, de olyan édes volt közben Nyuszika...

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó
huuuu,micsoda fintor volt Kincső részéről!!!!Mennnyit evett meg belőle?Olyan szép nagy haja van!!
Csápoltál??? :lol: :wink:
Én az altert szeretem,de ez is nagy banda!!! :!: :!: :D :D
Mikuláscsomag :wink: ,mintha anyumrol irtál volna.Mi is gyerekek maradunk neki örökre!! :lol: :lol:
Vendég

Rik-7 kanállal kapott, úgy vettük észre, hogy le is nyelte...legalábbis nem csurgatta ki a szája szélén. Végül szokás szerint megkapta a kanalat, úgy is kóstolgatott.
Kevesen voltak, nem csápoltam :oops: , nem is volt olyan jó még akkor a zene, ameddig én ott volta. Rockaréna volt, új bandák versenye.
Holnap is almázunk, majd megsütöm, hátha édesebb lesz és jobban fog ízleni Kincsőnek. Ma extra adag kamillateát ivott volna, ha hagyom. Azért inkább szopiztattam, 7x evett ma.

Anikó

Kép[/url]
quito

rik!Nem csak kaptam egy emilt a bababirodalomtól gondoltam bemásolom! :) :)

aniko!Hú micsoda fintort vágott Kincső baba!!
Majd egyre jobban megkedveli a különböző ízeket aztán majd győzöd neki kanalazni!Levinek volt olyan időszaka,hogy alig bírtam kanalazni neki a cuccot olyan gyorsan majszolta a kaját és türelmetlen volt,hogy miaz,hogy ő már lenyelte én meg még nem értem oda a kis szájához a kanállal!
Látod nem volt semmi gond így máskor is nyugodtan el tudsz/tudtok menni valahova kikapcsolni! :D :D :D :D

Most lépek bújni apa mellé!!

Szép estét!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem lesz!!!
Vendég

Szép napsütötte jó reggelt!

Nercsi Boldog Szülinpot!
Vendég

Erika!

Boldog Szülinapot!

Kép

katus78

ERIKA,BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!
Szép szeles vasárnapot mindenkinek!!!
Vendég

Erika
bejelöltelek az iwiw-en!!!!És mit látok????Ugyanaz a lánykori nevünk???!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!:
Vendég

Sziasztok.

BOLDOG SZÜLINAPOT ERIKA!!!

Szép napot mindenkinek!

Anikó,7 kanállal???Elsőre ez nem semmi.Nagyon édi a képeken Nyuszifül :D

Megyek,kihasználom az alkalmat,hogy Bence alszik,gyorsan vasalok meg pakolászok,mert du. Isti barátja jön játszani egy kicsit.
Csak még azt akartam elmesélni,milyen szuper péntek estém volt!A férjem du. 2-re ment dolgozni és úgy volt,hogy 16 órázik,szombat reggelig.Erre hazajött este 10-kor és úgy jött be az ajtón,hogy a kezében volt egy nagy torta és égtek rajta a gyertyák!Hát nagyon elérzékenyültem.Az az igazság,hogy múlt héten nem szülinapoztunk rendesen,mert akkor is 16 órázott.Szóval most nagy volt a meglepetés!!! :D

Na jó,most megyek a dolgomra,további szép vasárnapot!

Kép

Kép
hajnus

Látta vki tegnap este a Viasat-on a non-stop szülőkről a filmet?Nagyon érdekes volt.

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!

Csajok, köszönöm a köszöntést! Most, hogy már elhagytam a 20. évemet, :wink: nagyon jólesik!!

Rik, én is nagyot néztem. Mindketten K-né Nagy Erikák vagyunk!! :lol: :lol: :lol:

Tegnap este ünnepeltünk apával, volt finom feketeerdő torta, pezsgő....... :wink: :lol: :lol:
Alíz nagyon rendes volt, fél 8-ig egy hang nélkül aludt!

Visszaolvasok kicsikét, míg nyugi van.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!

Boldog szülinapot Erika !

Gabó, hogy aludt Levi az éjjel ? Alexandra fél 3-kor sírt fel,de szegényem nagyon keservesen.Szép volt az estéd? :D :oops:

Rik, nekem 8 év alatt 5 német tanárom volt és akkor még nem úgy tanították szerintem a németet mint ma úgyhogy nyelvvizsgáról szó sem lehetett méd azoknak sem akiknek otthona szüleik beszéltek németül.Anno nem volt cél a nyelvvizsga mint esetlegesen ma.

Anikó, ügyes volt Kincső, hogy elsőre 7 falatot evett de aza fintor az almának.Alexandra 5 hónapos volt amikor elöször csak próba képpen kapott almalevet hát körülbelül ő is ilyen fintorral jutalmazta, aztán 6 hónapos korába banánnal kezdtem a hozzátáplálást gondoltam az mégis édesebb be is jött nem is akarta abbahagyni az evést.Nálatok ez csak próba volt vagy akkor mostantól jöhetnek az új ízek Nyuszifülnek?

Szép napos és szeles délutánt kívánok! :)

Zília

Kép
kertész ákosné

sziasztok!

Erika, mis is nagyon boldog szülinapot kívánunk!!
imádom a feketeerdő tortááát!!! :D
ti is jöttök majd katusékhoz? olyan rég láttam alízt, még fényképen is... :roll: ez nem célzás volt ám, még véletlenül sem! :wink:

gabó,
neked sztem minden estéd szééép... :D :wink:

erika,
óóó, azért vannak ám napok, amikor csípek, rúgok, harapok, ütök, vágok... :twisted: de többnyire bolondosan telnek a napok. viszont ha vki felidegesít, akkor nagyon tudok veszekedni... csúnyán...ez van. :roll: :D

anikó,
ejha, 7 kanál!! :) ügyesek vagytok! pedig még át sem léptétek a bűvös 6. hónapot! :wink: és én is úúúgy meg tudom csodálni mindig kincső haját, hogy ihajj! :) olyan szép, sötét, egyenes, hosszú! :P

hajnus,
ez igen!! :) ez tényleg igazi meglepetés volt!! :)

cajok,
én tegnap együtt fürödtem dorkával! :) baszki, tök jó volt! :) előtte zuhanyoztam, aztán jó sok vizet engedtem, addig gábor levetkőztette, bedobta mellém és pancsiztunk. aztán gábor kikapta, fel is öltöztette, én meg még áztam kicsit. :D olyan jó volt, ahogy hozzámbújt a kis pucér, csúszós meztelen teste! :D olyan természetes volt! az én kicsi babám! és úgy vigyorgott, meg amikor rajtam hasalt, csak úgy csakodott a lábával! :)
nektek odatették a babát születéskor, aki simán szült? sopronban odateszik?

KépKép
viol81

íme 5 a sok közül... :D

na, ez meg mi a rosseb a kezemen??
Kép

te! ne merj fényképezni már megint!!
Kép

na jó, legyen
Kép

:)
Kép
Kép

KépKép
viol81

és még... :oops: :D
gábor vett kesztyűt, dorkának feltétlen fel kellett próbálnia... :D persze némi segítséggel... :wink:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

Sziasztok!

Hu, lanyok itt ma annyira gyönyörü idö volt.

Viol!

Nagyon helyesek vagytok a kepeken. Valahogy nekem ugy tünik, hogy Dorkanak sincs az a kisbaba arca, hanem olyan kis gyerekes mar. Valahogy Laranal is ez a benyomasom. Tegnap hazaköltöztek a Dieter unokatesoi az USA-bol es nekik is van egy 3 hettel idösebb kislanyuk. Tegnap talalkoztunk velük, de Lara hozza kepest mar olyan gyerek. Fel fejjel nagyobb es joval nehezebb is es valahogy olyan erettebb az arca. Ugye erted mit akarok irni?

Erika!

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Zilia!

Lara meg nem megy, de most mar mindenhol felall es kicsit probalgatja a labait rakosgatni. Szerintem mar sokat nem kell ra varni es elindul.
Telehold ügyben biztos van valami, en sem alszok jol olyankor. Laranal most mar nincs különösen gond belöle, de mikor kicsi volt rettegtem minden telehold estetöl, mert allandoan sirt elalvas elött.

Agi!

A kakis kep iszonyu durva. Remelem engem megkimel a sors ilyentöl. :shock:
Milyen idö van nalatok? Ho?

Aniko!

7 falat nem semmi! En sargarepaval kezdtem,de a 3. kanallal mar nem ette. :) Aztan jo par napos küzködes utan attertem a sütötökre es azt meg szepen ette. Pedig akkor azt hittem, hogy meg az oviig is szoptatok, mert nem fog mast megenni. :wink: Aztan most mar egyre több mindent eszik meg tölünk. Valahogy szepen lassan kezd raszokni a " normalis" kajara.

Ja, es ne felejtsetek el fenykepezni a talin! Mikor is talalkoztok?

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!

Viol-nagyon édesek vagytok! Ugye milyen drágák, mikor meztelenül hozzánk bújnak? Kincső apjával szokott pancsolni a kádban, tegnap is megejtettek egy laza pancsit. Mi még nem teszünk a vízbe semmit. Nekem Kincsőt a mellkasomra tették, mikor megszületett. Fantasztikus volt! Még összekötött bennünket a köldökzsinor, a kislányom sírása azonnal abbamaradt, mikor rámtették és ott pihegett csendesen...

Erika-nagyon boldog születésnapot kívánok!

A 7 kanál sok? :shock: Nem mertünk többet adni, pedig Kincső még evett volna.. :oops: Mindenki azt mondta, hogy 1-2 kanállal kell kezdeni. A pohárból ivás pedig nagy kaland :lol: , belefehéredik a kis keze úgy szorítja a poharat, húzza magához. Persze csorog mellé is rendesen, de ma nagyon ügyi volt és alig lett teás a pelus a nyakában. Ma kipróbáltuk a Naturland csecsemőteát, az is siker. Holnap még almát kap, aztán jön a sütőtök. Meg venni kell egy botmixer holnap, mert kicsit darabos lett ma a sült alma... :oops: Szeretném, ha jól sikerülne az evés Nyuszinak, mert anyja-apja iszonyú rossz evő volt!!! Eddig végigröhögte a kajálásokat és minden lecsúszott.

Zília- a banán nem fogja meg a baba hasát? Nekem mindig szorulás csinál...Kincső így is csak 3 naponta pakolja tele a pelust.

Megyek, apja-lánya játék van, ezt nézni kell!!!

Anikó

Kép[/url]
quito

[quote="quito"]S írta:quitoziasztok!

Viol-nagyon édesek vagytok! Ugye milyen drágák, mikor meztelenül hozzánk bújnak? Kincső apjával szokott pancsolni a kádban, tegnap is megejtettek egy laza pancsit. Mi még nem teszünk a vízbe semmit. Nekem Kincsőt a mellkasomra tették, mikor megszületett. Fantasztikus volt! Még összekötött bennünket a köldökzsinor, a kislányom sírása azonnal abbamaradt, mikor rámtették és ott pihegett csendesen...

Erika-nagyon boldog születésnapot kívánok!

A 7 kanál sok? :shock: Nem mertünk többet adni, pedig Kincső még evett volna.. :oops: Mindenki azt mondta, hogy 1-2 kanállal kell kezdeni. A pohárból ivás pedig nagy kaland :lol: , belefehéredik a kis keze úgy szorítja a poharat, húzza magához. Persze csorog mellé is rendesen, de ma nagyon ügyi volt és alig lett teás a pelus a nyakában. Ma kipróbáltuk a Naturland csecsemőteát, az is siker. Holnap még almát kap, aztán jön a sütőtök. Meg venni kell egy botmixer holnap, mert kicsit darabos lett ma a sült alma... :oops: Szeretném, ha jól sikerülne az evés Nyuszinak, mert anyja-apja iszonyú rossz evő volt!!! Eddig végigröhögte a kajálásokat és minden lecsúszott.

Zília- a banán nem fogja meg a baba hasát? Nekem mindig szorulás csinál...Kincső így is csak 3 naponta pakolja tele a pelust.

Megyek, apja-lánya játék van, ezt nézni kell!!!

Anikó

Bocsi,hogy így írok,de nem adott teret firkálni!

Viol!Észbontóak a képek és látom ott virít a pohár a kád szélén!Ugye milyen jó velük fürdeni?Én is két napig bementem a Levushoz és olyan jó volt már rég volt ilyen bár a sok játékától alig fértem be!!
Na és a kesztyűs..............!!!Frankó!!

Zília!Levi megint fent volt fél 2-kor aztán reggel 9-kor!!!

Hát épp néztem az idő előrejelzést és csütre esőt mond meg szombatra is!!Szal most nem tudom mi legyen szar időbe nem akarok haza menni és otthon ülni anyuéknál!A héten majd eldöl azt mondom mi lesz!Legkésőbb pénteken mindenképp megyünk max Viol hozzád máskor megyünk majd!
És írjárok meg légyszi kinek kell a Thomas?Köszi!!
Vendég

Sziasztok!
Sok dolgom volt hétvégén is... :?

Márton egyszer Janka pelenkázójára mászott fel és egy teljes doboz popsikenőcsöt kent bele mindenbe... (kicsit szolidabb illattal :lol: )

Ágnes megint nem eszik semmit, kijött mégegy foga és földhözvágja kajástul a kanalat. Pedig a répa és alma már pár kanállal menő volt, de most semmi.

Boldog szülinapot az ünneplőknek!!!!!!!!!!!!
kicsit lemaradtam :oops:

Kép
Kép
Kép
amica

Viol
szuperek a képek!Látni nygaon élvezte!!!És az a kesztyü???Mindent fel kell probálni... :shock:
Te és az a borospohár a háttérbe?Borozgattál is kicsit közbe???

Anikó
szerintemne adj neki banánt,ha amugy is szorulásos szegénykém.A sütőtök jo ötlet.Meg van olyan bébiétel,hogy őszibarack,körte,meg hasonlok.Nekem imádták őket!!(egyedül szilvát nem vettem soha,az olyan durva kaja,nem??)

Amica
meggyogyultatok teljesen????
A krémkenés tuti lehetett,szuperul nem jön ki csak ugy....

HAjnus
nem semmi a meglepi!!!Ezt bizti direkt találta ki igy,ugye??

Erika
szia,K-né N.E.!! :lol: :lol: :lol:
Fincsi tortád lehetett,és szép estéd!!!
Tényleg rég láttunk képeket rólatok!!!Férjedet én még nem is láttam!!! :roll: :wink:

GAbó
ne mááááááá,GYERE!!!!!!
Vendég

[quote="rik"]V írta:rikiol
szuperek a képek!Látni nygaon élvezte!!!És az a kesztyü???Mindent fel kell probálni... :shock:
Te és az a borospohár a háttérbe?Borozgattál is kicsit közbe???

Anikó
szerintemne adj neki banánt,ha amugy is szorulásos szegénykém.A sütőtök jo ötlet.Meg van olyan bébiétel,hogy őszibarack,körte,meg hasonlok.Nekem imádták őket!!(egyedül szilvát nem vettem soha,az olyan durva kaja,nem??)

Amica
meggyogyultatok teljesen????
A krémkenés tuti lehetett,szuperul nem jön ki csak ugy....

HAjnus
nem semmi a meglepi!!!Ezt bizti direkt találta ki igy,ugye??

Erika
szia,K-né N.E.!! :lol: :lol: :lol:
Fincsi tortád lehetett,és szép estéd!!!
Tényleg rég láttunk képeket rólatok!!!Férjedet én még nem is láttam!!! :roll: :wink:

GAbó
ne mááááááá,GYERE!!!!!!

Nekem ez a hülye net nem ad keretet írni!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

rik!Mindenképp megyek csak lehet nem szerdán hanem pénteken ahogy az időjárás jó lesz!
Vendég

Szép jó reggelt!!!!

GAbó
azért ám!!!!!

Képzeljétek,Petra 5-kor átjött hajnalban hozzánk és mondta:anya,pisi!!
Huu.nagyon örültem neki!!!aztán visszament aludni,és egyből vissza tudott aludni.(ettöl féltem,hogy nem tud mély álomba szenderülni utána)
Vendég

Jó reggelt!!

rik!Szuper ügyes Petra!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gabó
akkor most pénteken már jössz???És aznap van a tali is?
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?