Katlina! Amiket Ildikó írt a babakocsi vásárláshoz szempontokat, azok nagyon jók!! Nekem is egy nagy böhöm Bergon van, de azzal is néha nehéz 1-1 aszfaltrepedésen, járdapadkán áttolni. Hát még a kisebb kerekűeket. Áldom magam, amiért ekkora monstrumot vettem, mert Lilcsi gyorsan kinőtt volna egy kisebbet. De arra is gondoltam, hogy én is magas vagyok, az apja is az...és ő semlett kicsi

Hexe: én már a terhesség alatt is mindent összeolvastam, és meg is bántam. Szinte 10 helyről 10 féle info jött, teljesen összezavarodtam. Még a doki is mondta anno, hogy ha kérdésem van, inkább őt hívjam fel, ne a netet bújjam. Úgyhogy akire hallgatok, az max. az anyukám, de az sem jellemző. De az orvosok közt is más-más vélemény van, úgyhogy azok után is hiába mennék. Majd Lilijeink mutatják hogy mit szeretnének, kérdés, hogy abból mire képesek

Amúgy érdekességképpen leírnám, hogy bátyám is, én is mentünk 10 ill. 11 hónaposan, közben pedig 1 évesen 20 kiló voltam. Anyatej kijött belőlem, 3 hónapos koromtól kaptam a rendes tejet és kajákat. Nem voltam soha hízásra hajlamos a korai lisztevés miatt, nem voltam sosem allergiás és beteges sem voltam. Szóval minden téren vannak itt kivételek... szerencsére. Ha nem lennének, milyen unalmas lenne..
Ildikó! Olyan jó volt megint ilyen ici-picinek látni Lilcsit!!! 1000 puszi, hogy megörökítetted!!