Új privát üzeneted érkezett!

Gil!
Elküldtem mégegyszer!!! :lol:
Sajnos én nem ezt szúrtam....Ebben nem tudok segíteni!
Hányingerem, haspuffadásom volt, p.fészkem sokszor majd szét durrant...De az a sok tüszőtől volt(elvileg)...
Remélem hamarosan elmúlik!!!!
Vendég

Gil!
Jajj, most nézem, miről is írsz...Hülye vagyok! KIssé még álmos! :lol: :lol: Én is ezt adtam tüszőrepesztőnek....Remélem nem hamar repedt meg a tüsződ... :? Érezted a peteéréseket ezelőtt???? :roll:
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!
Nem tűntem el, csak mozgalmas volt a hétvége. Végre azon ritka hétvégék egyike volt, hogy a férjem nem dolgozott.
Péntek mozi, tegnap csavargás, ma főzés...

Zsókuci, nagyon sokat gondolok Rátok. Emesének sikeült pisilnie?

Share, csak ügyesen!!! Várjuk a híreket!

Baby, kérlek, próbálj meg hinni abban, hogy végre neked is meglesz most a transfer!! Azért én még picit odébb vagyok a következő beültetéstől... Szóval nem foglak megelőzni!!

Juci, próbáld megfogadni Angelheart tanácsát. Főnöknőmnek is az segített. Nem kelt fel az ágyból, míg nem kapott be 1-2 szem gyömbéres kekszet!

Lexi, a Decapeptyl-t tényleg reggel kell beadni. Szerintem is vidd magaddal a munkahelyedre és próbáld meg magadnak szúrni. Hidd el, nem olyan ördöngősség! Nehogy ezen is múljon bármi :wink:

Gombahölgy, most már én is hangosan gratulálok!!! Vigyázz magadra! Én is ott voltam, amikor azt a lányt bentfelejtették az öltözőben. Tényleg vicces volt :) Bár nem lettem volna szegénynek a helyébe.

Lukrécia, igyál egy kis vörösbort és továbbra is meleg fürdő. Majdcsak megjön gyorsan. De jó, hogy ilyen gyorsan kezdhettek újra! Vajon nekem miért kellettm még 1 hónapot ráhúznom?

Bibar, azt hiszem, mi is inkább kifizetjük a 100 ezret a fagyis beültiért...

Kriszti, hát igen, tényleg szörnyűek ezek az összegek :(

Mennem kell! Zavarom a férjemet gyakorlásban. Jövök majd estefelé!

Puszi,és jó étvágyat az ebédhez!
süni76

Kriszti!

Köszi a privit, válaszoltam! Nem igazán szoktam én érezni semmit. Ez az lenne???? És akkor hétfőn???? Lekésünk róla? Most mozdulatlanul vagyok a gép előtt, és így jobb. De ahogy felállok, vagy mozgok, megint ugyanaz.... Az egész hasam, mint egy nagy bomba, és ez a hányinger!

Baby!
Akkor jól gondoltam, hogy az az anyukád! Ne add fel, lehet, hogy lassabban, de csak be fog indulni! Most akkor mi fog történni veled? Az újabb UH-tól függ, hoygan tovább? Vagy vmit félreértettem?
gil

Bibar!

Milyen kívánságnak örülnél most? Az jó, hogy jöjjön meg, amikor szeretnéd! Azt én is utálom, hogy nem lehet tervezni, mert ki tudja, mikorra esik az első 3 nap.
gil

Süni
a fagyis beülti után nem kell várni,viszont a stimulácios után kell kihagyni egy hónapot hogy a fagyikat visszakapd :oops: :oops: azért elvileg hogy a stimut kiheverje a szervezeted :oops: :oops:

Kriszti
én nem fizetem ki a 100.000-et,mert nekem már megvolt a 2 leszivás,igy örülök ha juniusig nem vezetik be a kettöt,nekem már nem lesz annyi idöm hogy kétszer stimuláljanak.
szoval még áprilisban meglesz a 3.stimum,aztán ugyis lecsökkentik 2-re
na elég zavaros voltam :oops: :oops:

Gil
nem értem a kérdésed :oops: :oops: :oops: kicsit szétszort vagyok 8)

bibar

Ja és az uj stimura kell a pénz,az igy is lesz kb 200000,igy ezért sem akarom most ezt kifizetni,hiszen tudjátok hogy állok ehhez a fagyis témához :oops: :oops:

bibar

Bibar!
Bocsi, bocsi, bocsi :oops: , összekevertelek Lukréciával, azt hiszem, én nem vagyok teljesen oké ettől a rosszulléttől. Ő várja már, hogy megjöjjön, nem? Na, jó, inkább nem ragozom. :oops: :oops:
Neked megy a drukk a keddre!
gil

Gil
jaaa :D :D :D bizony ö várja már,mert a 2.napon mehet és szeretne holnap menni,mert kedden dolga van.
elöfordul hogy én is összekeverem a neveket :oops: :oops: remélem jobban leszel,drukkolok neked :D :D

bibar

Gil!
Nem hinném, hogy lekésnétek valamiről!!!MIndenesetre nagyon drukkolok, hogy ne legyen gond, és a hányingert pedig szokjad!!!! :wink: :lol: :lol:

Bibar!
Nem voltál zavaros....Jogos, hogy nem akarsz fizetni!!!Remélhetőleg még lesz egy stimud, (miért is lenne, mikor afagyis sikerül!!!!!:) :lol: ), és abból is kívánom hogy maradjon fagyid!!!És akkor mi van, ha marad???
Próbálkozásoknak vége, de van fagyid??Akkor is "csak" 100 ezret kell fizetni???? Na, most én vagyok kissé zavaros! :lol: :lol:
Vendég

Gil,
végül is igen, az uh-tól függ, hogy mi lesz, lesz-e beültetés?(megint)! Ha, nem akkor gondolom, mennem kell kb. egy hónap múlva, de gondolom, akkor már kapok majd Merionalt. Mivel most nem volt jó pénteken a nyálkahártyám:(
pedig,én ma is érzem a szúrkálást a hasamban:) Picit még reménykedem:)
Te, nálad nem lehet túlstimulációról beszélni, vagy az inszemeseknél nincsen ilyen? Olyan tüneteket produkálsz, nem!? Vagy tényleg megrepedtek volna a tüszők?! Vagy most csak rosszabbul viseled?! Nem tudok okosat mondani, sajna:( De, reméljük minden ok lesz holnap, én szorítok neked:)
Süni,
na akkor elég jó hétvégéd van:) Köszi, hogy bíztatsz, de..na mindegy, majd kedden szomorkodom. Jó légy:)
Bibar,
de jó,megint lesz beültetés,nem semmi, hogy milyen gyorsan megy neked, én meg.... Köszi a privit, elolvastam:( Én is így érzek!!
baby.81

Zsókuciról és Emeséről nem tudunk semmit, ugyan hogy vannak?!
Na, és Share-ről? De izgi:) Megnézem a másikon, hátha....
baby.81

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukkantás, mert nemsokára indulunk anyóspajtiékhoz. :?
Kriszti:
Jól vagyok ám, semmi vész, marad a hátsóba adott szuri, combot nem merem vállalni.
Lexi:
Mi van veled? Megint nem írtál! Dolgozol vagy tanulsz? (e kettő lehetséges)
Share:
Hajrá, hajrá, kitartás!
Zsókuci:
Gondolok rátok egyfolytában, sok erőt és kitartást nektek!
Puszika
Vendég

baby
hát látod gyorsan megy nekem,de mit érek vele?mindig minden tökéletes,aztán még sincs még baba.
fel a fejjel,a te kis fagyikáid majd elfeledtetik veled a bánatot :D :D

Zsókuci
már én is aggodom,mi van veletek????????biztos bennt vagytok egész nap a picinél,várjuk nagyon a hireket,remélem este irsz :oops: :oops:

Kriszti
na ezt az utolso mondatot tényleg nem értettem :oops: :oops: jól elbeszélgetünk :lol: :lol:

bibar

Gombahölgy,Juci,Gica,Naposoldal és akiknek sikerült
annyi lenne a kérdésem hogy long vagy short stimutok volt?tanácstalan vagyok most majd melyiket csináljam,eddig 2 longom volt,és most kipróbálnám a shortot :oops: :oops: elkezdtem a tieteket visszakeresni,de reménytelen :oops: :oops:
elöre is köszi

bibar

Bibar! :lol:
Utolsó mondat értelmezése:
Ha most lesz egy stimud még, addigra bevezetik a 2 lehetőséget, és marad fagyid abból, , azzal mi lesz??? Nincs több lehetőséged..Akkor 100 ezert kell fizetni, és még visszaületetik, vagy már egyáltalán nem ültetik vissza, mondván nincs több lehetőséged!??? :roll: :roll:
Vendég

Kriszti
a 100000 ki kell fizetni és visszakapod öket,amig van lehetőséged addig meg beszámittathatod az 5-be.miután nekem már nem lesz akkor lehetöségem,igy választásom sem lesz,perkálni kell :cry: :cry:

bibar

Sziasztok,

Ma délelőtt 10 óra körül Emese elment...

Sajnos az éjszaka folyamán egyszer már újra kellett éleszteni, de minden próbálkozás ellenére nem tudták feltornázni a pulzusát csak 60-70-ig.
Kb. ¾ 10-re értünk be. Akkor már csak egyet-kettőt dobbant a szívecskéje percenként. Megvárt minket. Ölünkben tarthattuk, adhattunk neki puszit, megsimogathattuk. Utoljára.
10 óra körül a kicsi lánykánk nem bírta tovább. Nagyon erős volt, hogy eddig is bírta. Büszkék vagyunk rá. Sosem fogjuk elfelejteni.
A fájdalmunk leírhatatlan.

Még egyszer köszönjük a rengeteg erőt, energiát, imát, amit adtatok, nagyon sokat jelentett nekünk.

Ígérem, nem tűnök el, fogok jelentkezni, bár lehet, hogy legtöbbször csak olvasó üzemmódban.
Szeretlek Benneteket.

Köszönjük.
Zsóka és Zozó

Kép

Kép
zsókuci

Drága Zsókuci és Zozo!!!!!

Fogadjátok őszinte részvétünket!!!!!!! :cry: :cry: Nagyon nagy fájdalom ez nekünk is!!!Nincs is rá szó! Nem is tudok mit írni, sírok a gép előtt!!!Lélekben Veletek vagyunk!!!!!!
Vendég

Drága Zsókuci és Zozó!

Elmondhatatlan, mennyire sajnálom. Azt hiszem, ebben a helyzetben semmilyen okosat és vigasztalót nem mondhat/írhat az ember. Vigyázzatok egymásra! Nagyon sok erőt kívánok Nektek! Ha tudunk bármiben segíteni, szóljatok!
süni76

Bibar!
Az tiszta sor, hogy amíg van lehetőség....eldönthetem....Csak ha nem lesz lehetőség, és úgy marad fagyis!!!??(de már értem) :( Jól megkavarják....Mert elég kifizetni a gyogyikat is, én tuti nem tudnám még a 100 ezret kifizetni... :(
Vendég

Zsóka és Zozó!

Nagyon nehéz ilyenkor mit írni, nagyon sajnálom és részvétem:(
Legyetek most még erősebbek és ..... nem tudok mit írni.....nincsenek szavak!
baby.81

Zsóka és Zozó!
Fogadjátok őszinte részvétem!Nagyon sok erőt és kitartást kívánok nektek!
gabicsibe

Gil
remélem nem túlstimud van!Ha nem vagy jobban szerintem szaladjatok be a kórházba!!
Amit írtál a pénteki nappal kapcsolatban szinte ugyan azt fogalmaztad meg amit én is gondolni szoktam ilyenkor.Én is ideges szoktam lenni,mert még kint el van az ember,de ha már behívják miért kell ott felejteni?

Baby
Kép
gabicsibe

Gabicsibe,
szióka, ez nekem szól, de mit is akar jelenteni? Most akkor felráztál? És egyébként, hogy érzed magad? Szorítok, hogy sikerüljön most!!!
baby.81

Drága Zsóka és Zozó!

Őszinte részvétem. El se tudom képzelni, hogy bírjátok ki anélkül, hogy megszakadna a szívetek. Vigyázzatok egymásra!
gil

Gabi!

Én is remélem, hogy nem arról van szó. Megnéztem az Ovi papírját és ilyen mellékhatásai vannak, hátha csak érzékenyebb voltam most. Már jobban vagyok, de nagyon megijedtem. Kajára rá se tudok nézni azóta se... Persze két hét múlva nagyon boldog lennék hasonló tünetektől :lol: !
Nem írtál magadról! Mit csinálsz? Túró, ivás, pihizés? Nagyon drukkolok!!!
Ja, és pénteken nálam se mondott semmi számot UH közben, amitől te is megijedtél, csak azt, hogy szép nagyok. És nekem se kellett az utolsó szurit beadni. Szóval gondoltam rád, hogy egyelőre hasonlóan alakulgatunk :wink: .

Baby!
Ne add fel, tuti jó lesz a következő UH-nál minden, és már mindjárt vissza is kapod őket! Méhpempő? Málnalevél? Nem használod ezeket?
gil

Gil,
de a méhpempőt eszem, de még csak másfél hete kb. Még nem fejtette ki a hatását, sajnos:( Most is szúrkál a hasam, akkor nem értem, hogy nem jó a nyálkahártyám?! Vagy nemis azért szúrkál, mert p.érés van?! Na, mindegy, majd kiderül:) Hétfőre egy kalappal!
baby.81

Sziasztok!

Zsókuci, Zózó! Részvétem! :cry: Nagyon szomorú dolog ez, nem is tudok mit írni. :cry: :cry: :cry: Nézz be hozzánk gyakran, hátha sikerül egy kis erőt meríteni topicból.

Gil! Én még nem kaptam Ovitrelle-t, így nem tudok neked segíteni. Viszont ezzel jól megijesztettél, csütörtökön dolgozni akartam menni. :( (illetve akart a fene) Bírd ki holnapig, aztán ügyes legyél, pihenj sokat utána és jelentkezz, hogy mi volt. Már én is be vagyok tojva, és kiváncsian várom a pénteket.

Baby! Pozitívabb hozzáállást várunk :wink:

Ma kiderül, hogy marad-e még a Puregon patronban legalább két adag :? ( ha nem marad , Gombamama számíthatok rád?)
nellike

Zsókuci, Zozó!

Őszinte részvétem :!:
Próbáljátok meg egymást átsegíteni ezen :cry:

Millió puszi!

Judit

jucicuki

Nellike!

Nehogy most miattam jobban izgulj! Ez már a 6. inszem, és eddig nem volt soha ilyen bajom! Valami most nem úgy sült el, de már jól vagyok, és lehet, hogy nem az Ovi miatt volt, hanem maga a stimu gyakorolt rám más hatást!
Szóval nyugi! Minden rendben lesz!
Hát a pihenés nem az erősségem, holnap is melóból megyek majd inszemre, talán most először egy napot sikerül itthon maradnom utána, de még ez se biztos.
Remélem, a Puregonnal minden oké lesz!
gil

Nellike!

Nehogy most miattam jobban izgulj! Ez már a 6. inszem, és eddig nem volt soha ilyen bajom! Valami most nem úgy sült el, de már jól vagyok, és lehet, hogy nem az Ovi miatt volt, hanem maga a stimu gyakorolt rám más hatást!
Szóval nyugi! Minden rendben lesz!
Hát a pihenés nem az erősségem, holnap is melóból megyek majd inszemre, talán most először egy napot sikerül itthon maradnom utána, de még ez se biztos.
Remélem, a Puregonnal minden oké lesz!
gil

Bocsi, a gép kétszer küldte el véletlenül az előzőt.
gil

Drága Zsókuci és Zozó!
Fogadjátok öszinte részvétünket! Nem tudjuk szavakba foglalni, amit most érzünk! Lélekben veletek vagyunk!
:cry:
Puszi!
Andi és Karcsi
manda

Drága Zsókuci és Zozó
Ez az a szituáció, amikor az ember szeretne akár csak a szavak által segíteni, de nem tud. Iszonyú fájdalom ez, amit sem szavakkal, sem egyéb módszerrel nem lehet gyógyítani. Fogadjátok őszinte részvétemet!

Azért a hívőktől megkérdezném, hogy erre vajon milyen "okos" magyarázatuk van?
Vendég

Lányok!
Félve mondom el, hogy nálunk se az elefánt a nagy állat. Nem hiszem, hogy lehet még valaki ennyire figyelmetlen, mint én. (vagy lehet ez már a hülyeség kategória, de mindegy) Képzeljétek el, hogy a Decapeptylt nem is 3-án kell kezdenem, hanem 7-én. Fogalmam sincs hogy keveredtem ebbe bele, de ma reggel vettem észre. Tegnap már beadott a férjem egyet. Most ilyenkor mi van????

Már nem is tudom ki írta, talán Gil, hogy adjam be magamnak. Egyszer megpróbáloztam vele, de rosszul lettem és beletörtem a hasamba a tűt, úgyhogy nem játszom többet a hőst. Nekem eddig tűfóbiám volt, úgyhogy eltűrni is nagy dolog, nem beadni. Sajna valamit ki kell találni.

Estrella
Talált, süllyedt. Egész hétvégén tanultam, de még így is be vagyok havazva. Ennek ellenére úgy tűnik agyilag lassan teljesen leépülök. :)
Vendég

Drága Zsóka és Zozó!

Valóban nincsenek szavak....
Fogadjátok őszinte részvétem.
Nagyon vigyázzatok egymásra.
naposoldal

Bibar, nehéz most bármiről írni, de ez most fontos neked, mert mindjárt kezdesz: nekem mindig long volt.
És fogalmam sem volt róla, hogy beleszólhatok, mi legyen.
naposoldal

Baby
Igen Te kaptad!Olyan pesszimista vagy,nem szabad így hozzá állni!!!!!Ha rosszra gondolsz akkor az is fog bekövetkezni!Mindíg csak akkor keseredj el ha kimondták az eredményt!Csak is pozitívan!!!!Azért ráztalak meg virtuálisan,hogy tessék összeszedni magad!!Köszi a szorítást és én is szorítok neked az uh-ig,hogy minden renben legyen :)

Gil
örülök,hogy jobban vagy!nagy kalappal holnapra és tényleg próbálj meg kicsit pihenni!nem gondolkodtál el még azon hátha az a baj,hogy túl hajszolod magad???
Én most homlok egyenest mást sinálok mint eddíg!Semmi pihi,élem az életem minha nem történt volna velem semmi.Újra csinálom a gyógytornám,tegnap este buliba voltunk,holnaptól pedig dolgozom.

Lexi
Gondolom ha csak egyet adtál be nem történik semmi,de ebben nem tudok okos lenni :(
Rád férne egy kis lazítás!!Ne hajszold magad túl!!

Nellike
ne izgulj nem lesz semmi gond,Gil egy egyedi eset :) ,nekem eddig nem volt problémám egyik szurival sem!neked sem lesz!
gabicsibe

Lexi,
hát ez nem semmi:) Akkor most ilyenkor tényleg mi van,mondjuk szerintem az az egy nem számít. Mi meg itt izgultunk érted, hogy mi újság veled, hogy oldod meg a beadást?!:)
Jó tanulást, ha még bírod!
Gabi,
nem jelentkezel? Miért írtad azt nekem?
Gil,
akkor jobban vagy már?
baby.81

Juci
A tea miatt ne aggódj,mert egy orvosi oldalon találtam,De ha félsz tőle akkor ne szedd!remélem elszaladt már rókakoma messzire és vissza sem jön. :D Ma már jobb volt?
gabicsibe

Gabicsibe,
értem már, amúgy én is erre gondoltam, én próbálok, csak nem sikerül! Mert, ha beleélem magam abba, hogy jó lesz, meg lesz beülti és ha mégsem, akkor nagyon rosszul fog esni megint!! Érted? De igérem megpróbálok arra gondolni, hogy megvastagodik addig a nyálkahártyám és meglesz a beültetés!! Amúgy titkon reménykedek ám benne:)
Neked nagyon drukkolok:) És 03.16-án mész, de az nem munkaszüneti nap, vagy a BMC-ben nincs olyan?
baby.81

Gil! Köszönöm a választ az Ovitrellel kapcsolatban. Akkor meglátjuk, bemegyek dolgozni csütörtökön és maximum ha nem leszek jól hazajövök. Holnap szorítok neked nagyon, ügyes legyen a párod is!

Csajok! Tényleg nektek volt igazatok a Puregonnal kapcsolatban. Tegnap megfigyeltem a patronban lévő mennyiséget, most este beadtam a mait, és olyan kevéske fogyott, hogy maradt benne két adagnyi biztosan. Köszi mégegyszer.

Jó éjszakát mindenkinek, én ma már nem hiszem , hogy jövök. A mai nap nagyon-nagyon szomorú volt :cry: Sziasztok.
nellike

Zsókuci, Zozó, Emese Angyalka:

Kép

Gyújtottam gyertyát.
Vendég

Drága Zsókuciék!

Fogadjátok őszinte részvétemet.
Szeretnék valami vígasztalót írni, de még magamat sem tudom megvígasztalni.
Vigyázzatok egymásra!
Szeretünk Titeket!
sharon

Zsókuci,Zozó!

Őszinte részvétem.Iszonyatosan fáj a szívem.Elfogytak a szavak....
lukrécia

Lányok!

Remélem nem lesz belőle sértődés,de nekem és Bibarnak egy kicsit morbid,hogy a mai napon,miután egy kisbaba meghalt (aki valamennyire a miénk is volt) a saját-ehhez képest-apró problémáinkkal foglalkozzunk.
Mi a mi problémánk ehhez képest???Legalább a holnapi napot várjuk meg ezzel,kérlek benneteket.
Bocs,ez a mi véleményünk........
lukrécia

Drága Mindenki, Lukrécia, Bibar,

NE, menjen csak minden tovább a megfelelő medrében. Az élet megy tovább. Nektek haladni kell. A topik erről szól.
Nagyon aranyosak vagytok, hogy felvetettétek ezt, de tényleg ne.

Köszönök minden vígasztaló szót.

Puszi.

Kép

Kép
zsókuci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?