Sziasztok!
Miksa csütörtökön mehet oviba
Már tök jól van, csak még végig kell szednünk a gyógyszert.
Rita! Mikor is mentek? És még mindig sejtésed sincs, hogy hová?
Fürdőruhát is kell vinned?
Nem baj ám, ha elmélkedsz
Én is gondolkodtam már annyit ezen a munka dolgon, de sose jutottam semmire. Mostanában már ott tartottam, hogy visszamegyek, ha nem sikerül a kistesó, de ez a betegségek miatt kivitelezhetetlennek látszott. Nincs olyan főnök (és kolléga), aki ezt benyeli.
Ezenkívül nem az zavar, hogy dolgozni kell, hanem hogy a készülődés, utazás egy halom időt elvesz az életünkből (a kölyöktől), meg hogy hogy érek vissza időben Miksáért az oviba, meg hogy munka közben is valszeg az jár majd a fejemben, hogy vele mi van
Nem olyan rég kitaláltam valamit, amit az olvasószerkesztésen kívül még itthonról csinálhatnék, de csak fél gőzzel kezdtem el, mert olyan rossz passzban voltam, hogy alkalmatlan voltam rá. De most indul a mandula
Itt most nem mondom el, mert jó ötlet
Még a hordozóhoz akartam mondani, hogy irtó jó, mi nagyon szerettük, de Miksa így fekve nem nagyon bírta. Mondhatni néhányszor használtuk csak így. Oldalt ülve viszont nagyon-nagyon sokáig vittem benne, meg itthon is lógott rajtam.
De lehet, hogy ha én ügyesebb vagyok, akkor ment volna fekve is. Lehet, hogy a rengeteg oldalt hordozás után most már fektetve is bele tudnám úgy tenni, hogy jó legyen neki. Miksát különben az zavarta a legjobban (ami a képen a babát nem), hogy nem látott ki, mert oldalt a szeme vonala fölé ért a hordozó széle.
Ezeket a képeket bizti mutattam már:
Ekkor kaptuk, próbálgattuk, talán először volt benne. Itt Miksa 2 hónapos.
Így már imádta.
Motiot! Igen, állítólag sokat szelídült a skarlát (ami nem vírus, hanem baktérium
). Nemcsak a betegség lefolyása miatt szoktak aggódni, hanem a szövődmények miatt, ami szívizomgyulladás lehet vagy vesegondok. Remélem, megússzuk, nagyon-nagyon ritka a szövődmény az antibigyós kezelés mellett.
Tényleg tegyél képeket! A kertről is, meg rólatok is, meg a göncökről is, jó?
Ildi! De még jössz azért, vagy nem? Képzeld, ma is találkoztam a rendőrökkel!
Aztán egyszer csak jön az egyik kompos srác GYALOG
Azt mondja, minden nap kinéznek mostanában, ezért is gyalogol ő inkább
Mondjuk nem baj egyáltalán.
Lányok, nem írtuk le, de úgy volt ez velünk tegnap, hogy Ildiék mentek Szentendrére, és azt választották, hogy keresztül a szigeten. És a kikötőből hívott, örültem nagyon, csak sajnos bejönni nem tudtak Miksa skarlátja miatt, meg az ő autóban alvó csöppjeik miatt. Úgyhogy Ildi épp csak berohant, dumáltunk egy kicsit a kapu előtt és már mentek is. Legközelebb hosszabb időre várom őket, és titeket is, jó?
Hú, még egy nagy kérdés, nagy dilemma:
Holnap ugye megyek a doktoromhoz, és remélem, hogy minden rendben lesz. De egy halom mindent meg kell vele beszélnem, ilyen például a genetikai vizsgálat. 38. életévembe léptem
Korionbiopszia vagy magzatvízvizsgálat? Az előbbinél egy kicsit magasabb a kockázat, de sokkal korábban meg lehet csinálni. Van még kombinált vérvizsgálat, ami drága, szintén késői eredményt hoz, és csak valami 80% körül. Én a korionbiopszia felé hajlok, ha az orvosom nem mondja azt, hogy nekem valamiért nem ajánlja, de igazából nem döntöttem. Szeretném a doktor véleményét hallani, mert az nagyon nagy súllyal esik a latba, de a tiéteket is szeretném hallani, főleg, ha valaki gyakorlati dolgokról is be tud szémolni. Az uram azt mondta, hogy ő is annak ismeretében merengene el ezen, ha tudjuk, mit mondott a doki, de nekem persze előre jár az agyam.
A másik, hogy egy ismerőstől most azt hallottam, hogy egy szakmabéli szerint jól megszűnik az újpesti szülőotthon. Eddig úgy volt, hogy csak átköltöztetik máshová, és rendes új helyet alakítanak ki neki, de most állítólag nem. Ezt is meg kell kérdeznem, hogy most akkor mi van/lesz. Kicsit homályosak a dolgok