Új privát üzeneted érkezett!

Hello mindenki!

Drága Zsókuci kismamipajtás!
Könnyezve olvastam végig amit tegnap írtál. Remélem tudott pisilni a kicsi lány!
Továbbra is csak annyit tudok mondani, hogy legyetek nagyon erősek és bízzatok nagyon! Mi mellettetek vagyunk, amiben csak tudunk segítünk. Bárcsak többet is tehetnénk Értetek!
De jó hogy ma meg is simogathattátok! Mennyi időt tölthettek el Vele?
Mindennap imádkozom Emeséért és azért hogy Ti is erősek legyetek! Sok puszi!

Share!
Örülök, hogy minden rendben! Sajnálom azt a fránya derékfájást!

Brigii!
Remélem beáll a cukrod is szépen!

Most megyek, de majd jövök a friss Emese hírekért.
Addig is puszi mindenkinek!

lanett

Zsókuci, Emese, Zozó
Mi van veletek? Jelentkezzetek ha tudtok! Puszi nektek!
Brigii:
Kinél fogsz szülni itt a városban? Nekem is keríteni kell majd valakit, mert azt a 100.000 Ft-ot nem fogom tudni kifizetni máshol.
Share:
Kitartás, mindjárt láthatod a drágádat!
Vendég

Hello! :lol:
Fél órája elfolyt egy kis magzatvíz. :?
Estrella, azt hiszem, hamarabb láthatom Mátét, mint gondoltuk volna. :wink:
A férjem 1 órája ment el dolgozni. :shock: Most már nem tud hazajönni.
Egyelőre nincs értékelhető fájás. Lefekszek, és várok. Szükség esetén mentő v. unokatesóm be tud vinni a kórházba. Remélem, megvárja az apját a kisfiam.
Drukkoljatok!
Puszi!

Kép
Kép
share

Jó reggelt!

Zsókuci!
Látom nem jelentkeztél tegnap este! Remélem azért minden rendben! Nagyon sokat gondolok Rátok!

Share!
Drukkolok Nektek nagyon!Remélem minden rendben zajlik!
Bár remélem hogy már túlvagy rajta és Mátét puszilgatod ezerrel! :lol:

lanett

Zsókuci erősen szorítok értetek, minden órában gondolok rátok!

Share ez nnaagyon izgiiiiii!!!

[/b]

chesti

Sziasztok!

Drága Zsókuci,
nagyon meghatódtam a soraidon. Mi is nagyon sokat gondolunk Rátok, és bízunk benne, hogy rendben lesznek a dolgok. Remélem, hogy a Pici Lány tudott pisilni és stabil az állapota. Azt mondják, hogy a gondolatnak teremtő ereje, a kimondott szónak pedig hatalma van. Ha ez így van, akkor Emese rengeteg segítséget kap, aminek meg kell, hogy legyen az eredménye. Egyszerűen nem lehet másképp!!!

Sok-sok puszit küldünk Mindhármótoknak:

Ági és a fiúk

Kép
agnesm

Share,

remélem, hogy jól alakultak a dolgok és túl vagy a nehezén, és azóta már magadhoz is ölelhetted Mátét.
Ha még esetleg nem bújt volna ki, akkor pedig azt kívánom, hogy ez minél hamarabb és minél könnyebben megtörténjen.

Szorítunk értetek is!!!!!!!!!!!!!

Ági

Kép
agnesm

Zsókuci, én is nagyon sokat gondolok rátok és szorítok, hogy minden a lehető legjobban alakuljon. Puszi

Share, nagyon várom már a híreket.

Rozus. maradok az Arnoldnál, mert mindentől függetlenül ő a legemberségesebb nőgyógyász akivel valaha találkoztam és nem hiszem hogy bármiről tehetett volna, vagy hibás lenne bármiben (legalábbis nem szeretném hinni). ugyan most nem tudom mi lesz a Scöpfi sorsa, de akármi, én maradok az Arnoldnál.
És te? leccseréled?

na megyek etetni. pusz
szuszi

Chesti, ugye megkaptad a pénzt? nem jeleztél vissza.
szuszi

Sziasztok,

Ma délelőtt 10 óra körül Emese elment...

Sajnos az éjszaka folyamán egyszer már újra kellett éleszteni, de minden próbálkozás ellenére nem tudták feltornázni a pulzusát csak 60-70-ig.
Kb. ¾ 10-re értünk be. Akkor már csak egyet-kettőt dobbant a szívecskéje percenként. Megvárt minket. Ölünkben tarthattuk, adhattunk neki puszit, megsimogathattuk. Utoljára.
10 óra körül a kicsi lánykánk nem bírta tovább. Nagyon erős volt, hogy eddig is bírta. Büszkék vagyunk rá. Sosem fogjuk elfelejteni.
A fájdalmunk leírhatatlan.

Még egyszer köszönjük a rengeteg erőt, energiát, imát, amit adtatok, nagyon sokat jelentett nekünk.

Ígérem, nem tűnök el, fogok jelentkezni, bár lehet, hogy legtöbbször csak olvasó üzemmódban.
Szeretlek Benneteket.

Köszönjük.
Zsóka és Zozó

Kép

Kép
zsókuci

Drága Zsókuci :cry:
Szomorúan olvasom, hogy Emeséből angyalka lett. :cry:
Nem tudom mit írjak, azt hiszem nincsenek erre szavak, így nem is próbálkozom tovább.

Sok erőt kívánunk Nektek a borzasztó fájdalom elviseléséhez.

Ölelés és puszi
Viki és Wolves

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Drága Zsókuci!

Kép [/img]

Szomorúan olvastam soraid, hogy Emese nem lehet már közöttünk, nem is tudom mit írjak, szavak helyett itt ez az angyalka.

Móni
csibe31

Drága Zsókuci és Zozó!

Szavakkal nem lehet kifejezni, amit érzek. Amit pedig mondani tudnék azt már megírtam Nektek.

Kívánom, hogy legyen elég erőtök és hogy tudjatok egymás támaszai lenni ebben a nagyon nehéz helyzetben.

Ági

Kép
agnesm

Zsókuci!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nem tudok mit mondani, nem tudom felfogni hogy lehet az élet ilyen igazságtalan!Nem ezt érdemelte volna szegény kicsi hiszen olyan erősen küzdött!
Kérlek legyetek Ti is erősek, támogassátok egymást!

Megértem hogy most nem tudsz jönni egy darabig, de kérlek ne tűnj el !Nagyon szeretünk, millió puszi és ölelés Nektek!

lanett

Zsókuci!
Emeséből angyalka lett, és ő fog vigyázni a tesójára, aki reméljük hamarosan jön, és 9 hónapig a pocakodban lesz, majd egészségesen megszületik.
Tudom, hogy semmi sem vígaszal. Nagyon fáj a szívem Emeséért.
Szeretünk Zsókuci!

puszi
Rozus

KépKép
rozus

Szuszi!
én is úgy gondolom, ahogy Te, Arnoldnál jobb, emberebb dokival nem találkoztam, mindenképp kitartok mellette.

Share!
Mi a helyzet? Remélem, már "Mátés" vagy! Megvárta apát?
Már várjuk a híreket!

Rozus

KépKép
rozus

Drága Zsókuci és Zozo!
Nem találok szavakat... sajnálom őszinte részvétem gyermeketek elvesztése miatt. Kívánom hogy legyen erőtök felállni és előre nézni és hinni abban hogy szíveket megtalálja a lelki békét.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kedves Zsókuci!

Nem tudom mit is írjak. Annyira bíztam benne, hogy minden rendben lesz, és Emese megerősödik. Nagyon-nagyon sajnálom.

Vigyázzatok egymásra Zozoval.

Kép

Kép
agnese

Drága Zsókuci, Zozó és Emese Angyalka:

Kép

Kép
Vendég

Drága Zsókuci és Zozo

:cry: Nem találok szavakat.........., nagyon nagyon sokat gondoltunk rátok .
Öszinte részvétünk nektek! :cry:
Gyujtunk a kis Emese anyalkáért ma egy gyertyát! Kép

Kép
bibike27

Kép

"Ez a gyertya most érted égjen,
Ki fent laksz már a magas égben.
Ki vigyázol rám onnan fentről,
S lelkemhez szólsz a végtelenből."

Kép

chesti

Drága Zsókuci és Zozó!

Kicsi tündérlány angyalként örökre velünk marad! Nem tudok mit írni! Itt sírok a gép előtt a melóhelyemen!! Nagyon sokat gondolunk Rátok!!! Legyetek erősek, engedjétek majd el őt az Angyalok közé!!

Ha bármiben tudunk segíteni kérlek Benneteket, írjátok meg!! BÁRMIBEN!!!

Millió puszi és ölelés!!!!
mot

Drága Zsókuci!
:cry: :cry: :cry: Fogadjátok őszinte részvétemet. Mást nem nagyon tudok írni... Nagyon szomorú vagyok...
Legyetek erősek, hogy valahogyan fel tudjátok dolgozni ezt a szörnyű megpróbáltatást. Vígasztaljon, hogy a kis Emese a lelkünkben tovább él majd...
Puszi
Gica
gica1

Drága Zsókuci és Zozó!

Fogadjátok őszinte részvétünk!
Vigyázzatok egymásra!

Puszi!

Andi Jocó Máté

Kép
taptau

Drágáim!

Égjen ma este 8-9 között Mindenkinél egy gyertya és ma ne írjunk fel üzeneteket, kérdéseket, csak kicsi Emese Angyalkának!!

Ez az Én javaslatom, nem akarok ráerőltetni senkire semmit!
mot

Miért sirattok?
Hisz Isten arca volt,
mely símogatón,
hívón rám hajolt.

"És én mentem...
S most fényözönben élek
És nem vagyok más
Csupán tisztult lélek.

Sziromhullás volt...
Árnyékom lehullt...
A szemetek hát könnybe
miért borult?

Ha emlegettek: köztetek leszek.
Ha imádkoztok: veletek vagyok.
Ha rám gondoltok, mosolyogjatok.
Emlékem így áldás lesz rajtatok."

Kép

chesti

Privát üzeneteket nézzétek!

chesti

Drága Zsókuci, Zozo!

Őszinte részvétem!! :cry: Kívánok nagyon sok erőt és hitet az újrakezdéshez!!

Szeretettel Ölellek: Kiscsillag

Egy Angyalért

Angyal szárnya
Még súrolja arcomat
Mintha itt lenne
Érzem...
Pedig eltűnt
Elvitte amit magamból adhattam
Itt volt és kincsem most is
Amit Tőle kaphattam

Hófehér csenddé vált
Minden sima-gyöngy szava
Melegít még néha
Meg-meg bicsakló sóhaja

Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok,

Ezúton szeretnénk még egyszer megköszönni mindenkinek az együttérzést, a támogatást, a bíztatást, a gyertyagyújtást.
Erőt adtatok, nem keveset.
És most szeretném kérni Tőletek, hogy ma estével zárjuk le ezt. Azzal, hogy elfújjátok a gyertyát, szeretném, ha visszatérne minden a régi kerékvágásba. A topik reményt adni hivatott, és szeretném, ha ez nem veszne el. Hatalmas a veszteség, de az élet megy tovább. Mennie kell. Nincs is erre jobb példa, mint Share Mátéja!!!! :)

Share,
Engedd meg, hogy itt én gratuláljak először. Szerintem eddig még senki nem „mert”. Várjuk, hogy gyere fotóval és beszámolóval, és elmeséld a nagyfiú érkezését! :D
Jó egészséget Nektek, na meg sok-sok tejcit!!!!! Milliószor puszillak!

Lányok, fiúk,

Erős leszek, és ígérem sűrűn jelentkezem. Ha valaki még az elmúlt napok borzalmaival kapcsolatosan szeretne írni, kérem, priviben, vagy sms-ben tegye meg.

Köszönöm!!!
Millió puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Drága Zsókuci!

Meggyújtottuk a gyertyát...

Nagyon erős vagy!
Erősnek kell lennetek.
Kívánságod teljesíteni fogjuk, bár nem lesz könnyű...

Puszillak: Eszti

Kép

chesti

Eszti drága,

köszönöm! Sokat jelent, ha így lesz. Nekem is könnyebb lesz így, hidd el. Látnom kell, hogy az élet megy tovább. Nem állhat meg.

Szeretlek Benneteket nagyon! :)

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Nehéz napjaink voltak, most vagyok először gépközelben, így a gyűjtésről is lemaradtam.

Zsókuci, sírva olvastam soraidat. Tudtam végig, mi van Emesével, téged nem akartalak hívni, az egyik PIC-es nővérke viszont nálunk bébiszitter, őt kérdezgettem. Nagyon sok erőt kívánok nektek, szeressétek egymást nagyon!!!! Ha ez segít, sajnos mi is elvesztettünk egy babát, egy kislányt, ő is angyalka lett. És a JóIsten megajándékozott bennünket alig több mint 1 évre rá a két kis gyönyörűséggel. Nem lehet elfelejteni, mi sem tudtuk, de nagyon-nagyon lehet örülni a kistestvéreknek is! Ő meg fentről vigyáz Ránk. Szeressétek egymást nagyon!!!

Lucia
lucia1

Én azt hiszem egy új lapnak kell indulnia....

chesti

Kép

Kép

chesti

Kép

Kép

chesti

Kép

Kép

chesti

Zsókuci, fogadd őszinte részvétünket és kívánunk nagyon sok erőt a jelenhez és az újrakezdéshez (próbáltam priviben írni, de nem sikerült).
Ildi (Szuszi), Olivér, Oti
szuszi

Share
Ezúton szeretnénk gratulálni Neked és Máténak! Jó egészséget és sok örömöt kívánunk Nektek!

Andi és Karcsi

manda

Chesti,én is így gondolom! Kép

Kép
taptau

Kép Kép

Kép
taptau

Kép Kép Kép Kép

Kép
taptau

Kép Kép Kép

Kép
taptau

Kép

Kép

chesti

Kép

Kép

chesti

Hát nagyon nehezen telt meg az az oldal, mint ahogy nehéz a szívünk is, de menni kell tovább....

Share!
Szívből gratulálok, és nagyon nagyon sok boldogságot kívánok Neked és a kis családodnak!
Legyetek egészségesek és nagyon boldogok!

lanett

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?