Új privát üzeneted érkezett!

borsika-nagyon remélem,hogy mostmár tényleg meggyógyult a kiscsaj,és semmi komplikáció nem lépett közbe.Ugye nem marad vissza neki semmi ebből a szörnyű betegségből,ugyanolyan egészséges marad,mint ezelött volt?! :roll:
Nagyon sokat gondoltam rátok,h.minnél hamarabb felépüljön!Remélem bejött! :wink:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Szia Erszényes!

Mi bajod volt?Mindenesetre jobbulást kívánok,remélem ez már meg is történt! :)

Linácska!

Tegnap írtam Neked,nem sikerült semmi :cry: :cry: :cry: Pedig mindent aszerint csináltam,ahogy leírtad.
Vendég

Sziasztok!

Erszényes
mi baj volt veled?Begörcsöltél?A női bajok,mi?

Timci
jól vagy?

Cuki
sikerült venni gyerekülést?Endre mondta hogy kerestétek,de ő már addigra hazament,várt titeket,azt mondtam neki 2 után mentek,ő 4 körül jött el.Végülis az is 2 után van ,de már hajnal fél 5 -kor elment dolgozni,fáradt volt.

Remélem arra is jó idő van,itt szépen süt a nap,jó az idő.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lili
Jó pihenést nektek,remélem lesz majd fotó,érezzétek jól magatokat!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

hajni-köszi jol vagyok,miért kérdezed? :roll:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci
Csak mert te nem kérdezted,én kérdeztelek téged,és ennyi.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Timci
Kösz alakul,bár
Hát hétfőn még megyünk öblítésre, de már nem lázas, kezd megint eleven lenni, ez már jó jel.
borsika33

Sziasztok!

Nem is írtam még,nővérem újra terhes! :lol: :lol: Most naon vigyázunk rá! :wink:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

hajny: gratulálok a nővérednek!! :D Most megint olyan irigy vagyok..... :oops: :D :D :D :D
És mit szeretnének?? Most egy kislányt?? :wink:

Köszi a kérdést csajok, már jól vagyok. Igen sajnos a mensi nagyon betett most, őszintén elgondolkoztam rajta h lehet vmi nincs rendben... :? :cry: , sokan mondják h szülés után javul a helyzet, nem fáj annyira stb..., hát nekem azóta van igazi... :roll: :( :(

timci: tettszett nekia tortája, evett is belőle szépen :wink:

KépKép

KépKép
erszényes

Sziasztok,

Hajni,

Gratula a nővérednek! :) :) :)

Lili,

Jó utat nektek és érezzétek jól magatokat!

Nyhk,

Ha hízik a kisasszony, akkor szerintem ne aggódj.

Ser,

Nálunk akkor van üvöltés, ha hanyatt kell feküdni a kádban. Az elején meg akkor sírt, ha túl hideg volt a víz. Gergő a babahőmérsékletű vizet nem szerette kicsinek, végigüvöltötte az egészet, utána olyan vízben fürdött, hogy már szinte sütötte a kezem. most meg lassan hideg vízben fürdik.

Roz,

Remélem bejön a dokinő. nekünk 12-én kellene mennünk, de a férjemnek nem jó, mert dolgozik, így csak 22-én tudunk menni legközelebb.
Jobbulást neked!

Jó tornázást!

Szép hétvégét Nektek!

geli08

még vmi,

többőtöknél én voltam az iwiw-en. Gondolom a képekből rájöttetek. :)

Lina,

azt hiszem van egy közös régi barátnőnk, Imola. egy ével jártunk alattad a Bányaiban.

Erszényes,

mikor végeztél a katonában? Nekem is nagyon ismerős vagy. A Táncsicsban tengődtem 4 évig, és még a neved is rémlik, de nem tudom, kihez is kösselek.

Na, elmentem. Sziasztok.

geli08

Sziasztok!

Köszönjük, reméljük, hogy jót fogunk pihenni, és szép időnk is lesz. :)

Nektek szép, boldog, vidám hetet kívánunk! :) Érezzétek jól magatokat.

Jövök jövő hét végén.
birolili

Még gyorsan vmi: :!:
Ringató lesz márc. 9-től (péntek) a Tanítóképző Tántermében. (2.emelet), 10:30 - 11:00 - ig. Mindenkit szeretettel vár Dr. Szabóné Csikai Ágnes.

Az ő szavai:

.....ez alatt a félóra alatt elsősorban ölbeli játékokat éneklünk, játszunk, meghallgatásra szánt énekeket tanulunk. A "tanítás"kizárólag a mamáknak szól, a babák kedvük szerint vesznek részt a foglalkozáson.(másznak, bámészkodnak, ismerkednek egymással) Számomra minden alkalom egy csoda! Különösen a kisebbek rácsodálkozásai,a szívből jövő mosolyok hihetetlen élményt nyújtanak azt gondolom valamennyiünknek .Ha megfelel az időpont, szeretettel várlak benneteket pénteken.

Én sajnos az első alkalmon nem tudok ott lenni, de ha titeket érdekel, menjetek el, sztem nagyon jó lesz. :)
birolili

Donoé, Andi

Persze, rájöttem, hogy ki vagy. Bocsi, hogy nem írtam eddig. Meg most már iwivre sem kell, mert itt láthatod hogy vagyunk. :)

Hajni

Én annyira hülye vagyok. A 2 óra teljesen kiment a fejemből, csak az volt bennem, hogy megyünk az Auchanba és ott találkozunk Endrével. Meg Adri aludt is 3-ig. :((( De egyébként nem vettünk ülést, mert nagyon ócska volt.

Szerintetek hol nézzek használt ülést Adrinak?

És cipőt is vennék neki használtan. Esetleg van valakinek jó állapotú eladó? 17-es inkább.

Erszényes

Ha érdekel még a konditerem, szombaton ebéd után nagyon kevesen vannak.

Lili

Jó utat és jó pihit kívánok nektek!

Roz

Jobban vagytok már?

Andi
Kép
cukkker

Cukkker!

Már azt hittem,valamiért valamiért haragszol,azért nem írsz. :roll: Hát rendesen meglepődtem,mikor rájöttem ki is cukkker.Pedig képben voltam régi cukkermáznál is,még gondoltam is párszor magamban,hogy ez a cukkermáz hogy hasonlít Rád! :lol: :lol: :lol: Erre kiderül,hogy Te vagy az.Nem is tudtam pici Adritokról,én még ott tartottam,hogy Bence 4 éves ovis. :lol: Mondjuk senkivel nem is szoktam találkozni.Hát még akkor hogy le esett az állam,hogy tesód megnősült,sőt babájuk is van. :D Nagyon szép baba mindkettőtöké.Majdnem egyidősek,jól gondolom?
Vendég

hajni-Gratulálok a tesodnak!Remélem nem lessz semmi gondd mostmár. 8) Egyébként ,hogy vagy? :?: :wink:

Erszényes-nah,örülök neki! 8) :lol: :wink:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

hajni-Gratulálok a tesodnak!Remélem nem lessz semmi gondd mostmár. 8) Egyébként ,hogy vagy? :?: :wink:

Erszényes-nah,örülök neki! 8) :lol: :wink:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Timci
köszi jól vagyunk,Anna kihányta reggel a teáját,de azon kívül semmi baja.Hmm,lehet hirtelen sokat ivott.Evett most palacsintát,most meg sminkeli magát,vagyis csak imitálja.Majd teszek róla képet otthon.

Cuki
azért vettetek valamit az Auchanban?Nem mentetek potyára?
Sajnos nem tom,esetleg nézd meg a vaterán,hátha van valami klassz olcsó ülés.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Ser,
Privit nem kaptam meg, elkuldened megegyszer. Egyebkent visszamegyunk most a BK maganrendlesere meglatom mit mond... Szerintem nem jo neki a szemuveg, de ez csak inkabb megerzes..
mvirag

Lina,
Engem is erdekelne a pelus. Milyen arban van a junior meret?

Ser,
Privit nem kaptam meg. Elkuldened megegyszer? Jovo heten megyunk BK maganrendelesere. Kivancsi vagyokk mit mond szerintem nem jo Pankanak ez a szemuveg....
mvirag

Lili,
mennyibe kerul a ringato fogalkozad, es osszesen hany alakalom lesz?

Ser,
Megegy dolog. Nalunk nem kotelezo minden nap furdeni :wink: Beni neha kihagyja, es ereztetjuk, hogy ez egy prima dolog, amit abszolut nem muszaly csinalni. Ha nem akarja akkor csak megtoroljuk a feneket, es atpelussozzuk :lol: Egyebkent is mindennapos furdes nem valami egeszseges... :lol: Nalunk furdenek az autok, neha a bebitaxi, a tartalykocsi , esik az eso (felfele forditott zuhanyrozsaval (ez uszik a furdoszoba :lol: :wink: :roll: ), villamlik (villany le fel kapcsolasa) furdes elott pedig szabad csupaszon rohangaszni :wink: Mondjuk lehet hogy nalunk azert van mindenbol ilyan nagy "buli", mert ok ketten vannak. Irtora bele tudnak melegedni a dolgokba.
Szerintem hagyd ki a furdest akar ket napig is. Utan pedig nagy bulit kell rendezni a furdes kapcsan :lol:
mvirag

Geli,
Akkor tenyleg kozel laknuk mert mi a setater u Rolling Rock feloli vegen lakunk.
mvirag

Sziasztok!

Cukker.
a Malomban a cipőboltban láttam multkor 1 cuki bordó siesta 17-es cipőt 2000Ft-ra leértékelve!megvettem volna,de nekünk már van.utolsó párasvolt(azthiszem)azért volt annyi
Érdemes volna megnézni! :wink:
kazi

Geli,
persze, akkor tudom is, hogy ki vagy. Az iwiw-en nézegettem a fényképedet, meg ugye ott van a név is, és mondtam magamban, hogy tuti valahonnan ismerlek, még babás korom előttről. Anyuék egy Madari nevű családtól vették meg a házukat, és nem tudtam tágítani onnan, más nem jutott az eszembe. Nektek szinte az egész osztályotokat ismertem, sokat jártam Imolához, Krisztihez, a Varga Norbi meg ugye elég régi ismerősöm.
A másik topicban akkor te meg lehet, hogy a Noémit ismered, mert ő meg az én osztálytársam-barátnőm volt.

Virág,
minden méretű pelus 33 Ft, ebből a fajából.
Nálunk is van, hogy elmarad a fürdés, de nem azért, mert Lili nem akar, hanem mert így jön ki. Pl. tegnap este 5-kor az autóban alvás közben úgy összepisilte magát, hogy inkább beültettük egy kis meleg vízbe, akkor már este nem fürdött, vagy van, hogy nagyon fáradt, és rögtön alszik.

Amúgy képzeljétek, Lili ma ebéd közben úgy kipisilt a pelenka mellett, hogy ült az apja ölében, az egész pisi a földre ment, és a bodyja még csak vizes sem lett. Tényleg nagyon nagy lehet rá ez az ötös.

Cukker,
hát nem tudom, de első cipőnek, amiben épp járni tanul Adri szerintem nem jó a használt, inkább olcsóbb, de új. Az már más gyerek lábára van kitaposva.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Donoé,
íme a kis családod, a többi a te dolgod, hogy mesélj róluk. Ugye nem baj, hogy feltettem, de írtad, hogy a feltöltés sem sikerült, úgyhogy ha átküldöm a kicsiket, attól még nem biztos, hogy sikerül is feltenni.

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Megjottunk Szilvasvaradrol, minden klassz volt, csak az idojaras nem... :roll:

Ringatorol bovebben - bemasolom Csikai Agnes levelet:
[i] Február 9-től elkezdődtek a foglalkozások Kecskeméten is. Számomra ismeretlen okból ez az időpont nem került fel a ringato honlaljára. Mivel a foglalkozásaink nem épülnek egymásra, így bármikor lehet bekapcsolódni. Minden foglalkozáson tanulunk új mondókákat, ölbeli játékokat, meghallgatásra szánt énekeket és mindig ismételjüka korábbi foglalkozások zenei anyagát.A helyszín :Kecskeméti Tanítóképző Főiskola táncterme (Kaszap u. 6-14.) Az időpont:péntekenként 10:30-tól 11:00-ig. Valószínűleg március közepétől 9:45--től is lesz egy csoport. A részvételidíj 3000 Ft., ami 5 alkalomra szóló bérletet jelent. Az első alkalom ingyenes!
i]

Lina, pelenka engem is erdekel, 4-es meretu.

Seriff, remelem hamar elmulik Hannanal a siros-kapaszkodos furcsizes. Valoszinuleg tenyleg az kavarhatott be, hogy maskepp lett furdetve, mint ahogy azt o megszokta.

Cukker, rengeteg hasznalt ules van a babaszoban, illetve az index SZMK Felesleges gyerekholmik foruman van Mona Lisa, o Romer uleseket arul, vadi uj huzattal es jo aron!

Donoe udv itt a forumon! Szep nagy csaladod van!

Hajni, gratula a tesodnak!

Lili, edes vagy, hogy igy drukkolsz nekunk. Baba a gyartosoron, ha elkeszult szolok! :wink:
Jo utat!!!

Most csak ennyit tudok irni, majd holnap jobban atolvasom a forumot.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Virág,mégegyszer elküldtem...

Köszi csajok, tegnap már simán ment a fürdés, ma még előtte vagyunk, de remélem jó lesz, péntek este a pingvinek is tapicskolnak c. történet jött be, dehogy ez Apának hogy jutott eszébe?! :oops: :lol:

Dora, kár,h rossz idő volt, pedig annyira gyönyörű az a hely-környék!

Balim, Nektek milyen volt Noszvajon? És Eszter és a fiúk hogy bírták a Nagyinál? És a Nagyik???? :wink:

Lina, akkor tényleg nagy ez az 5-s....Ha gondolod, 50-et megveszek Tőled szívesen!

Kép
seriff

KépKép
erszényes

Dóra: sajnálom h nem volt jó időtök, hú de szeretnék én is elmenni oda... :wink: Már én is alig várom h a gyártósoron lehessen a kettecske....nektek meg hajrá!! :wink: :lol: :lol:

ser: örülök, h Hanna kezd megint megbarátkozni a fürdéssel. :) Szülőként mennyire kreatívak leszünk.... :lol: :lol: :lol:

Lina: én látatlanban is veszek százat a 4-esből, azzal tuti ki fog derülni h beválik-e, bár sztem tuti jó lesz ahogy leírtad. :wink:
Tudunk talizni a 7-en vmikor?

KépKép

KépKép
erszényes

Seriff,
ok, szívesen odaadom, mert ez így tényleg nagy. A négyes nagyon jó volt, de ezzel az ötössel szenvedünk. Mikor vigyem el? Esetleg kedden délután jó lenne neked? Akkor megyünk hazafele anyuéktól, és útbaestek.

Erszényes,
akkor kérjek neked 100 db négyest tutira? Mert akkor holnap tudok kérni. Leszel valamikor a városban?

Dóra,
nálam most nincs négyes, de tizesével van csomagolva, próbaként esetleg kérjek egy csomagot?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Amúgy beszéltem a tesómmal, hogy beszélje meg "anyósával", hogy hogyan lehetne ezt a pelenkavételt zökkenőmentesen lebonyolítani, mert ez azért elég nehézkes, hogy ti szóltok nekem, én a tesómnak, ő az anyósának, tesóm barátja elhozza a pelust a tesómhoz, én elmegyek érte, valahogy odaadom nektek, pénz ugyanígy visszafele.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina: igen kérj nyugodtan, sztem ahogy megjön a gyed ki is fizetem. bemenni nemtom mikor tudok janától függ mert most lázas... :(
Szerintem a szerda jó lenne, addigra már bizti jól lesz.

KépKép
erszényes

A mosolygós ici-pici Orsinak sok-sok boldog szülinapot!!!!!!

Kép

Kép
nyhk

Már nem is olyan ici-pici! :)

Kép

Kép
nyhk

Linácska!

Te egy tündér vagy!!!
Dehogy haragszom,köszönöm,hogy feltetted.Nekem nem tudom,miért nem sikerül :cry: Pedig annyiszor próbáltam már.

Lányok akkor,ha valaki kíváncsi gyermekeimre,Linácska feltette!nekem nem sikerül.Azt hiszem sok kommentár nem kell hozzá,legnagyobb 13 éves múlt,Barbara,3 éves múlt Donát,s 8 hónapos múlt Noémi.
Vendég

Sziasztok!

Lina
elfelejtettél pelus ügyben?Így valóban elég gáz neked a pelusozás.Ha megmondod hová kell menni érte,akkor megyünk,vagy ha adnál egy telcsi számot akkor intézem.Nem akarom hogy neked így ráfizetés legyen,én mínuszban nem csinálnám,hacsak nem kapsz érte majd te is valami pluszt,amiért megéri neked vinni a pelust,nem? :wink: :lol: Szóval lesz majd nekem pelus?Kellene mert elfogyóban vaok.Holnap legkésöbb kellene.

Donoé
szép a családod,faja lehet 3 gyerekkel mi?

Erszényes
15 óra után valamikor kiugrunk Endrével,megnézhetjük akkor "azokat"?Meg viszem a kekszet is.Meg a csomagos papírt.Szóval mehetünk?

Dora
sajnálom hogy rossz volt az idö rátok,a hétre mondott 20 fokot?Igaz ez?Kár hogy most lesz meleg,menjetek a héten is,tök jó lenne mi? :lol:

Sbea
hogy vagy?Rosszullétek?

ORSINAK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK ,CSODÁS NAPOT ,MINDEN JÓT!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny,
nem felejtettelek el, hagytam Cukkernél mintát, gondoltam szólsz, hogy bevállt-e :D Mennyi, és mekkora kellene? Ma találkozok a tesómmal, kér telefonszámot (én sem tudom ám), és akkor közvetlenül lehet beszélni a csajjal. Amúgy igen, azért nagyüzemben saját benzinen nem feltétlen akarom hordozgatni a pelust, mert az ugye más, hogy szívesen találkozom bárkivel, dumálunk, gyerkőcök játszanak, de ez nem erről szólna, na meg az időzítés is nehéz, hogy éppen mikor kell mindketten ráérjünk talizni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Pille: Orsinak nagyon Boldog születésnapot kívánunk így utólag!!!! :oops: :D :D :D :D
Képeket dobj már fel róla!! Milyen tortája volt?

hajny: persze h kiugorhattok, Jana ugyen beteg, de ő akkor aludni fog, nem akarom h elkapjátok! persze hozzál mindent és fizetem! :wink: :D

Na mennem kell most is lázas szegény, nyűös is, megszeretgetem!

KépKép

KépKép
erszényes

Boldog szülinapot Orsinak!!!!

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Lina,persze, h jó, hány körül jönnétek? Különben meg bármikor jó,most épp van még pelus.

Pille, Orsiborsinak Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk!!!

Erszényke, Janának jobbulást!

Bea-Zsolti! Gratulálunk a házasságkötésetekhez!!! Remélem nem fagytatok meg! kérünk képeket a menyasszonyról és persze a tündéri koszorúslányról is!!!!

Kép
seriff

Sziasztok!

Köszi lányok a köszöntéseket Orsi-borsi nevében is! :D Szombaton anyósék jöttek, hoztak csokis tortát, vasárnapra meg én sütöttem egy gesztenyéset.

Bea,Zsolti sok boldogságot kívánok Nektek! Nem volt valami kegyes az ég hozzátok, ettől függetlenül biztosan jól sikerült minden. Én is kíváncsi vagyok a képekre! :)

Roz, hogy vagytok? Javultok?

Erszényes, szeretgesd csak Janikát,én is azt teszem Orsival. Ő nem lázas szerencsére, de folyik az orra. Dáthás egy kicsit.

Kép Kép

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

hajni-hogy vagy?Remélem nincs semmi gondd.
Erszényes-köszönöm a honlapcimeket!Megnéztem,nem rossz :wink:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Dóra, Kati is veletek volt? Hol szálltatok meg? El kellene kezdenem keresgélni helyet, májusban szeretnék arra a részre menni.

Donoé, helyesek a gyerkőcök. :D

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Orsinak boldogsagos elso szulinapot kivanok!!!
Kép

Pille,
Nagyszeruek a kepek! :D
Kati is velunk volt, tul kicsinek tartom meg a nagyszulokre hagyni, meg ugye meg szopizik napkozben es ejjel is...
Itt szalltunk meg: www.szalajkaliget.hu
Nagyon kellemes hely! :wink:

Lina, ha ebbol a 4-es meret egyezik a Pampers 4-es merettel, akkor az kellene. A 10-es csomag pont jo lesz probakepp.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Bea
nagyon sok boldogságot kívánok nektek,még sok gyerköcöt,és nagyon sok szépet-jót!

Erszényes
jobbulást kicsi Janának,Anna a hétvégén egyszer belázasodott,azóta sincs semmi,de lehet benne is lappang valami.

Pille
guszti a torta,és milyen naon boldog Orsi!Tetszik neki látni rajta.

Timci
jól vaunk,én egy kicsit fáradtan,most értem haza,kerékpároztam a Kavalkádba,vásároltam pár dolgot,majd bementem még a Hangárba a Rákóczi utcán,és most már fáradt vaok. :lol: Egészséges fáradtság ez.

Lina
megkaptam reggel a pelusmintákat,köszönöm szépen,hívlak majd.

Szerdán teázni szeretne jönni valaki?Ha igen akkor mehetünk.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

hajni-én is fáradt vagyok,ma elsétáltam egész a Szécsényi körútig,az ANTSZ-hez.Nagyon jolesett a séta,de hulla vagyok :oops: :lol: ...

erszényes-Janika ujra lázas?Nem hiszem el.Adj valami immunerősitőt neki,nem lehet,h.mindig megfázik...vigyázzá má a kis szerelmemere!
:wink:

pille-Orsinak SOK BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT kivánunk!Erőt,egészséget!!!! :wink:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

hajni-én is fáradt vagyok,ma elsétáltam egész a Szécsényi körútig,az ANTSZ-hez.Nagyon jolesett a séta,de hulla vagyok :oops: :lol: ...

erszényes-Janika ujra lázas?Nem hiszem el.Adj valami immunerősitőt neki,nem lehet,h.mindig megfázik...vigyázzá má a kis szerelmemere!
:wink:

pille-Orsinak SOK BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT kivánunk!Erőt,egészséget!!!! :wink:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Bea: gratulálok az esküvőtökhöz!!! :lol: tényleg tehetnétek képeket!! :wink:

Pille: nagyon cuki Orsi a képen! Ízlett neki a torta??

Timci: ez vírusos ami Janának van és apának is uez a baja..., megfázással könnyebb lenne, de amúgy már csak hőemelkedése van ... :?

KépKép
erszényes

Erszényes
Nincs kedven találkozni velünk? Nem tudom h ilyenkor ki szoktad-e vinni Janát.... GYopinak is folyik az orra, de mivel nem lázas, étvágya van, kedve jó és aludni sem nagyon akar, így nem láttam értelmét h elvigyem a dokihoz. Úgyis csak antibiotikumot írt volna fel :? (ha kell ha nem). Ha van kedved meg időd összefuthatnánk.

Kép
Kép
Kép
thymi

Ja igen.. lemaradt h GYopi akkor nagyon aluszékony ha komolyan beteg :oops: azért jó "tünet" most a nem alvás :lol:

Kép
Kép
Kép
thymi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?