Kacsa
Köszönöm az infot
. Lehet én is megnézem néha, bár nem tudom működik e még a TV, mert 1000
éve nem kapcsoltam be
. Úgyis mindig csak felhúzza magát az ember rajta.
Amit pedig a sexről írtál teljesen megértem. Az az igazság, hogy soxor nekem sincs kedvem hozzá.
De mivel szeretjük egymást ezért ez nem jelent problémát
. Na meg az is hozzá tesz a fáradtság
mellett, hogy valószínű megváltozott az anyag minősége és mennyisége a hüvelyben és ezért néha
fájdalmas is tud lenni. Ilyenkor ott ahol van be is fejeztük
. Hát ez van, de a piciért mindent.
Hólyagfertőzésben sajna nekem is gyakran van részem. Én most rengeteg citromos tea ivásával próbálom
kiküszöbölni (mikor beteg voltam ezt javasolta az orvos, mert állítólag nem szeretik a citrom savasságát)
Poci: én eddig még nem mertem nagyon kidülleszteni, mert eddig a titkolós időszakban voltunk.
Nem is érti a férjem mit aggódok még mindig azon, hogy látszik, hiszen mindig is ezt akartam.
De hát a 12 az 12. Szóval majd hétfőtől, lesz ám poci kitolás
.
A férjem egy tündér
Most elképzeltem varázspálcával, kis tülszoknyában és szárnyacskákkal
Rám tört a röhögőgörcs.
Jajj de várom már, most már még jobban a holnapot
.
Apa nem jöhet most, de képet kapunk, ha fizetünk
Naná, hogy fizetek!!!!:)
Tréning: Ma biztosított a főnököm (aki az ügyvezető), hogy ha ki kell fizetni kifizetjük. A baba a
legfontosabb és ha bárki packázik velem, vagy megbánt azonnal szóljak. Azt mondta annak is örülni
kell, hogy egyáltalán még dolgozom.
Hát kissé megnyugodtam és úgy elérzékenyültem, hogy majdnem elbőgtem magam
.
Pankaa
Fúú sajnálom, hogy mindig ezzel a munkaügyis dologgal kell szaladgálnod. Még a végén a Munkaügyi központban
szülsz meg.....
Csheni
Meglátod neked is hamar begyorsul
. Amúgy ahogy benne van az ember nem mindig tűnik olyan gyorsnak
Dido
De hát magadról nem is írtál. Te/ti hogy vagytok? Mindnen rendben? Pontosan mikor mentek az intézetbe?
Jajj egyet értek, hol itt a TAVASZ..Bár állítólag hétvégén lesz még 20 fok is. Na az lesz az
igazi..
Mindenkinek tréninggel kapcsolatos fejlemények Kacsának írt soraimban
Azt még elfelejtettem mondani, hogy vettünk komódot már a picur ruháinak. Nagyon szuper ám
Most már akkor lógok nektek egy csomó képpel, de majd kérem a férjem segítségét:).
És hétfőn volt a 2 éves házassági évfordulónk
!!!!
És tegnap nem volt időm keresni, de Dorci babának: