Sziasztok Eltökélt Állhatatos Sors- és Anyatársak!!!
Nagyon nem jutok el ide, pedig már mióta szeretnék... És van egy csomó új lelkes kúrázó is, sziasztok, sok sikert Nektek is!
én most vagyok a 27. napomon, tegnap, a húsnap utáni reggel már csak
64 voltam! Jesssz! (igaz előtte nap, meg utána, azaz ma 65-öt mutatott a mérleg, de nem érdekel
)
Mamacka, én gyümölcsnap után vagyok mindíg nehezebb, és hús után könnyebb...
fura...
Edith, bocs, hogy elfelejtettem tegyél fel nyugodtan képet rólunk, örülnék neki! Majd én is, ha eljutok odáig!
Ma pizzát ettem, (3 szeletet
)fűszeres parpürével, fok és vöröshagymafeltéttel
ez nem is rosz! hozzá, telítőnek káposztasalátát.
Én amúgy szinte minden nap ugyanazt, v hasonló salátát eszem mindenhez:
Kínai kel, póréhagyma, reszelt répa, és az öntet csak só, citromlé, olaj! (néha fokhagyma is van a levében)
Isteni, és egyáltalán nem puffaszt, mint amitől a kínai kellel kapcsolatban tartottam...és most kaptam szép sötétzöldben is a piacon
(azt vettem észre, h ezektől a nyersektől szebb a bőröm is
ráadásul többször lebetegedőben voltam, és mégse robbantam le... )
néha fejessalátával ugyanezt, vagy ritkán uborkával... meg reszelt zellerrel.....
Én csak így tudok nem éhezni, mert ezzel lakom jól, és csak egy kicsi húst vagy krumplit, stb eszem hozzá...na ezt persze ma nem így csináltam, de majd este a sütiből visszaveszek.
Írtam már a zöldségnapos receptemet? vagy csak akartam? na, mindegy, leírom:
Krumplit karikákra vágok, és fele annyi vöröshagymát is. Teszek rá kis paradicsompürét, sót, borsot, oragánót, kis olajat, jól összekeverem, kikent tepsibe teszem, lezárom (fedővel vagy alufóliával, és jó ropőogósra megsütöm sütőben... aaanyira fincsi!!!
Fehérjenapra: tojást ütök a serpenyöbe, rá vastag szelet sajt, rá még egy tojás, mindkéát oldalon megsütöm, belül meg folyik a sajt.... nyes salival.
Én nem annyira főzök külön, inkább a sajátomat kivariálom a családéból, egyik v másik részét...