Hali!
Vivi1: Köszi a gyógypuszikat, lassan, de azért hatnak!
Én is elkaptam a nyavalyát, de már kifelé mászok belőle, Vivien még a héten itthon marad, elég rondán köhög még, de szerintem hétfőn mehet oviba. A kicsik (kopp-kopp-kopp) jól vannak!
Amneris: Milyen bulid volt?
Marci_anyu: Hihihi, jó volt ez a Marci-mondta!
Bálint is nagyon érzékeny a fütyikéjére, amikor csatoljuk be a gyerekülésbe, nagyon vigyázunk rá, ott van az övvédő is vagy mi, de ő fogja a férfiasságát nagy bőszen
Koko: Azta, de jó képeket raktál fel! Gyönyörű sellőd van
Jobbulást neki!!!
Ggabszi: Hú, de rossz, amikor a mobil elveszik
Van a számokból "másodkönyvelésed"?
Zsófinak gratula! Nagyon gyorsan fejlődik!!!
Emike: Tündéri Anikó!
Töltike: Hú de jó lesz Nektek hétvégén!
Mi nem voltunk még távol éjszakára a gyerekektől együtt (csak úgy, hogy hol én, hol a férjem maradt távol), de a családunknak nem is ilyen a felfogása, úgyhogy bár imádják mindkét részről az unokákat, szerintem tuti megbotránkoznának, ha ilyen jellegű dologgal rukkolnánk elő
Pedig nekem meglenne rá a vágyam...
A kártyátokat sajnálom
Pótolhatatlan egy csomó kép elvesztése, főleg szülinapos képek
Kanga-mama: Ez jó volt
(Ggabszi majd jól lepuffant minket
)
Rkata: Szeretem olvasni a soraidat, mert azokból rájövök, hogy picit hasonló helyzetekben kell helytállnod, mint nekem
Vivien is kb. ilyen korban kezdett undok lenni Bálinttal, sőt, most már kicsit kezdi Veronikával is. De sajna Bálinttal való viszonya meglehetősen puskaporos... remélem, hogy ez idővel javulni fog. Bálint olyan szépen eljátszana magában, ő nem is piszkálja a nővérét, de Vivien folyton cukkolja, odamegy hozzá, bosszantja. Pedig hát ő az, aki már 5 éves.... Tudom, minden "legnagyobb" ezt utálja, amikor mondják neki, hogy "Te vagy a nagyobb, Neked legyen eszed..." De hát ha tényleg így van????????????!!!!!!!!!!!!!!
Vincus amúgy nagyon édes a képen, látszik rajta, hogy irtó elégedett a "munkájával"
Simineni, Boszi: Most olvastam, hogy a kiskamasz lányoknak ilyenkor az APUKÁJUK tud legtöbbet segíteni. Dicsérettel, elismeréssel, törődéssel, odafigyeléssel! Sokkal többet ér ilyenkor az apa elismerő szava, mint az anyáé.