Sziasztok,
Mandula,
Üdv itt a topikban.
Enn,
az én adataim 2005 év elejiek, ezért írtam, hogy már nem biztos, hogy így működnek a dolgok, mert annó nekem még nem volt 11 hetesen vérvételem. Viszont a 36. heti vérvételnél találtak vmi ellenanyagot a véremben, ami miatt utána minden héten ott voltam és nézték a vérem, egészen a szülésig. NST pedig azért kell korábban, mint 39 hét, mert mi van, ha már korábban jön a baba. A dokik általában 36-37. héttől küldenek oda, és mindig az aktuális NST eredményt megmutatva dönt a dokid, vagy ha ő nincs a helyettese, hogy mikor kell menned legközelebb. Én voltam egyszer 37 hetesen pénteken, utána visszahívott a doki rákövetkező szerdán, majd szerda után péntekre akart megint küldeni Seregély, csak aznap már nem volt időpont, így kerültem szombat, aug. 20-ra, amikor is szerencsére ügyeletes volt a dokim, mert a reggeli NST-m után ott is maradtam szülni, mert bár egyáltalán nem éreztem fájást, csak poci keményedést, amit betudtam babó mocorgásának, ő közölte velem, hogy rendszeres, 5 perces fájásaim vannak.
Mandula,
Én annak idején nagyon a baba-mamásba akartam menni. Aznap mikor megszültem nem volt hely, így az első éjszakát egy hagyományos szobában töltöttem, de tök rossz volt, amikor szopi után elvitték, ez vas. megtörtént 2szer, utána 1 anyuka haza ment a baba-mamásból, így átkerültem oda. Tök szuper volt. Egy csomó mindent megtanultam kezdő anyukaként, és tök jó volt, hogy nem itthon kellett először köldököt ápolnom és pelenkáznom. Az öltöztetés macerásabb volt, a kórházi állandóan gyűrődő angol pólya és kising után, rendesen beleizzadtam, mire ráadtam a bodyt.
Ja, és hétfőn a 4 ágyasból mindenkit haza engedtek, és ezek után egész héten nem akart senki baba-mamába kerülni, így ketten voltunk, ami csak abból a szempontból volt rossz, hogy zuhanyozni is akkor tudtam, ha látogatóm volt.
Legközelebb kérni fogom azt is, hogy éjjel maradjon velem, ha jól érzem magam.
Én is csak popsitörlőt vittem azaz hozattam.
Szép estét mindenkinek!