Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok drága Lányok!

Előszö is, drága Merikém: ISTEN ÉLTESSEN NAGYON SOKÁIG, MINDEN TEKINTETBEN TELJESTSE BE AZ ÁLMAID ÉS VÁGYAID A KÖVETKEZŐ SOK-SOK ÉV!!!
A tulipánről ugyanaz jutott eszembe, mint Fioonánakés Dorkának. :D Jó kis topic ez. :D:D:D:D:D

Arwen:D

Köszönöm a gratulációt, igen, Ákos lesz. :D Nagyon rendes gyerek, hogy megmutatta, jövök Neki egy rugdalózóval. :D

Fioona:D
Örülök,hogy jobban vagy, remélem, hamarosan Lilla is javul! Gyönyörű nevet választottatok, ritka, de mégsem olyan furcs-ritka. :D

Vicky:D
Köszönömneked is. :) Érdekes, hogy én, amikor még csak terveztük a babát, mindíg úgy gondoltam, két fiam lesz. Aztén mikor terhes lettem Bogyóval- bocsánat, mostmár Ákossal- , akkor meg volttam győződve róla, hogy kislány. Hát, ez is csakaztbitonyítja, hogy mindíg azelső megérzés a helyes. :)
Hajrá, csak erősítsda kislányosok táborát!!!

Bodzikám:D
Jó hallani Rólad, sajnálom, hogy nem tűnt el a ciszta, de profi kommandónk rajta van ám. :D Remlem, hamarosan már csak emlk lesz az egész, addig is élvezd az esküvői készülődét, olyan jó!! És taáln a figyelemelterelés is meghozza gyümölcsét, és már hárman álltok az oltár elé. ;)

Minkdenkinek próbálom küldeni az íveket, köszönöm a rengeteg segítséget!!
puszik

porsika

Jaj
, még aannyi, oyg Fioona és Szeri, légyszives küldjetek nekem egy e-mailcímet priviben, mert itt nem tudom csatolni a kérdőívet. :(
Előre is köszönöm. D:D:D

porsika

Porsi írtam privit!

A névben engem a jelentése fogott meg. Az Olivér név jelentése:
Olajfát ültető! :wink: És tudod, van az a mondás, miszerint akkor ffi a ffi, ha legalább 1 fát ültett már.

KépKép
KépKép
fioona

Ezt találtam! Hátha érdekel mást is.

" A megsárgult fehérnemû visszanyeri eredeti színét, ha olyan vízben áztatjuk, melyben elõzõleg konyhasót oldottunk fel (egy liter víz, 15 gr só). Az áztatás legalább 12 órán keresztül történjen. Azután a fehérnemût rendesen mossuk ki."

KépKép
KépKép
fioona

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Porsika:
utólag is boldog névnapot a fiadnak. :lol:

Fioona:
nagyon szép neveket választottatok. :)
Én is kiváncsi vagyok, h fiam vagy lányom lesz.
Én fiút érzek, illetve már meginogtam ebben.
De most sokat nőtt a hasam, és sztem olyan fiús pocim van. :oops:
Neked más a pociformád most, mint Lillánál?

Tényleg csajok:
kinek milyen a pocija??

Merike:
annyira édes a cicusod. :)
És drukk, h kismaci legyen a bimbó. :))
Vendég

Hajni más! Nem tartja a már nem létező hasfalam! :twisted:
Ezt leszámítva ugyan olyan. Viszont sokkal erősebb rúgdosásokat érzek! Nem olyan lightos kislány, hanem komoly férfimunka!!!! :mrgreen:

KépKép
KépKép
fioona

Fio:
és ilyen helyes előre csúcsos ( áll. tipikus fiús pocak) vagy inkább ilyen gömbölyű oldalra menő?
Vendég

helyes=hegyes :oops:
Vendég

Sziasztok!

MERI BOLDOG SZÜLINAPOT!!

Képet sajna nem tudok hozzá mellékelni, mert dolgozom, de megpróbálom pótolni!

Fió, úgy fényképeztem, hogy a cipőt a lábammal feltettem az ágyra, majd a fényképezőt fejjel lefelé fordítva kattintottam :lol:

Esküvős képeket, videókat én is szívesen nézegetek ám!!!!

Még nincs se ruhám, se gyűrűpárnám, de már készül mindkettő. Ígérem, amint kész, megmutatom Nektek!!!!

Gratula Ákoshoz!!

Én majd kislányt szeretnék, de tuti fiam lesz.:)

Kép
nikóska

Valószínű holnap jövök már csak, jó éjt, én dolgozom reggelig. :evil:

Kép
nikóska

Sziasztok!

Először is: Merike! Boldog szülinapot!!!! Kívánom hogy a kisMedve előbújjon a hónap végén egy kétcsíkos teszt formájában!

Porsika! Gratula Ákoshoz! :D :D

Fioona! Igazán szép nevet választottatok! A mienk Csenge lesz. Mielőbbi jobbulást Lillának!

Nekem jó lett a terheléses cukoreredmény. Tesztreggelivel 5.3 lett. Azt mondta a védőnő, hogy ez nagyon jó.

Lányok! Nem tudjátok hol lehet a neten dalszövegeket megtalálni? Pontosabban amit keresek: Mozart: Vágyódás a tavasz után (úgy kezdődik, hogy: Szép május jöjj, hogy ébreszd a fáknak ágait).

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!

Meri,
a tulipanok nagyon szepek :wink: Es pont harmat hozott??Erdekes :wink: :wink: :wink:

Fiona,
na jo-jo,en sem erzem magam annyira annak :wink: ,csak neha bepanikolok,hogy jujjj megennem a fel hutot...es muszaj neha esszeruen hatart szabni,de nem mindig megy..... :?
Szepek a neveitek!!!
Remelem Lilla is hamar tullesz a franya influenzan....

Hajni,
nekem oylan a pocim,mintha lenyeltem volna egy labdat :lol:
Olyan tok kerek pocak es megmaradt a derakam (egyelore :lol: ) is teljesen,szoval hatulrol nem lehet latni semmi valtozast.
Ilyen a fius??
Mert nekem van egy baratnom,sot ketto is akiknek tok ilyen pocijuk volt es lanyuk lett :lol: :lol: :lol:
hat nem tudom :lol:
neked milyen alaku?

Csajok varom am a kepeket-videokat priviben! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Szeri,
megkaptam a kepeket,koszi!
Nagyon szepek voltatok!!!!!!!!!!A menyecske rucid is dogos volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Arwen! Én is várom priviben a videótokat! :D :D :D

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Köszi! Közben megérkezett! Mindjárt meg is nézem. :D

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Angyalkrisz,
most kuldtem at az elobb :lol:

Kép

Kép
arwen07

Arwen, köszi! Megnéztem a videót, nagyon szuper, szépek voltatok :D :D

A mienknél közben kiderült, hogy már nincs fenn a neten...remélem, sikerül hamarosan kitalálni valamit, hogy osszam meg veletek...

Nem nagyon volt időm ma olvasni, amit írtatok, holnap elutazunk, de vasárnap remélem be tudom pótolni.

V.

Kép
vickybabe

Arwen:
Kép
Erre mondják, h fiús. :)
Sztem igen, ez az mikor megmarad a derekad és hátulról nem látszik.
A lányos pedig áll. ilyen terebélyesebb és nem ennyire csúcsos.
Vendég

LÁNYOK FIAM LESZ?mármint a hasformám szerint.hátulról semmi nem látszik nekem se.szerdán kiderül remélem.
azt hiszem mivel nincs mandulám megint a légcsövem gyulladt be.lázam nincs csak köhögök,meg berekedtem.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Nekem a Lillával se látszott semmi hátulról. Legalábbis az utolsó percig ezt mondták. És előre terejébesedett Lilla is, pedig nálam aztán lenne hely, más irányba is. :twisted: Talán alkati dolog ez is. Pont ugyanyúgy jobb oldalt, kicsivel a köldököm alatt dugja ki a popsiját ez a babi is.

Szeri, Kriszti, nemsokára szülünk!!!!!!!!

Hajni nyugtass meg, hogy ez még csak Marcell. :wink: :mrgreen:

Kriszti bocsi, most már emlékszem, hogy már említetted a nevét a kislánynak! :oops: Lillánál nekem is megfordult a fejembe, de 2 ismerős kislány is Csenge, ezért vetettük el. Pedig amúgy tetszik! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Fioona: Ne ijesztgess! Mármint a szülést illetően... :D :D :D Először úgyis Adri jön, na ő mostmár tényleg nemsokára szül. Tényleg hova tűntél Adri???
Szép nevet választottatok. Mi is gondoltunk az Olivéren, mert az ment volna a vezetéknévhez és egyébként jó névnek tartom, viszont nekem a "vérrel" van bajom a végén... Nem tudok elvonatkoztatni és a vér jut akkor is eszembe. :shock:
Lillának jobbulást!
Nálunk a Balázs névnek "királyi" a jelentése, többek között ezért is választottuk ezt a nevet... :D

Hajni: nekem is pont ilyen a hasam állása, mint a képnek, amit feltettél. És... nekem az elejétől meglátszott a terhesség, mert előre ment a hasam, szóval szerintem van benne valami, hogy ez fiú has.

Arwen: Kösz a videót, megnéztem és írtam privit és össze-vissza dícsértelek benneteket!!! :D

Angyalkrisz: nem tudom, de talán írd be a keresőbe...

Porsika: megy a privi.

Jaj Esztora, remélem minél hamarabb meggyógyulsz! Az a fránya torok!!!
szerika

Szeri nem ijesztgetésnek szántam! :wink: :D
A névvel kapcsolatban pontosan ugyanez volt a vélemyényem!
MIntha a fejembe látnál!
De a jellemzése annyira más, mikor megtudtam a jelentését, az pedig végképp meggyőzött. Az eredeti kiejtése pedig Oliver, szóval végűl eltudtam vonatkoztatni. Már az első várandóságomkor megfordult a fejembe ez a név, de akkor végűl az említett okok miatt, letettünk róla. Mint utóbb kiderűlt, nem is volt rá szükség. :D

Esztora jobbulást. :(

KépKép
KépKép
fioona

Még az jutott eszembe, hogy az Oliver nevet külföldön is ismerik és elismerik... mert például egy Balázs név az tipikus magyar név és nemzetközileg kimondani nem egyszerű... Ezt a férjem már csomószor mondta, hogy olyan nevet kellene választani, amit külföldön is megértenek, mert ha híres lesz a fiunk, akkor ne legyenek nehézségei a névelismerését illetően sehol... mindenesetre sajna csak ezt az egy nevet találtuk, ami mindkettőnknek tetszik...
Érdekes lesz, ha a második gyerekünk fiú lesz... milyen nevet fogunk vajon adni neki??? :shock:
szerika

Szeri, addigra egész más nevek fognak tetszeni. :D Mi is ezt hitük a lány nevekről, mégis lenne befutó! :wink:
Érdekes, nálunk inkább a magyar nevek jöttek volna szóba.
Valószínű tényleg a gyerek választ. Csak mi szülök, azt hisszük, mi döntöttünk. :mrgreen:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Réges rég írtam ide. CSak röviden. Jól vagyunk, bár kicsit taknyosan, köhécselősen.

A babák rendben fejlődnek. Jövő héten megyünk dokihoz.

Gratulálok a többi kismaminak is, most látom már mennyien vagytok.

Bocs, hogy tényleg nagyon ritkán írok, majd jelentkezem, ha mást nem szülés után...ha-ha

(Hétfőn leszünk 31. hetesek.)

üdv: Kata

Kata
KépKép
szdkata1

Fioona: szerintem is a gyerek választ. Nem véletlen szerintem, hogy mindkettőnknek ez a név tetszett, ráadásul úgy érzem, hogy ez a név teljesen illik a babánkra. Bármelyik névre rágondolok, ami például nekem tetszik még, valahogy egyik se passzolna szerintem a gyerkőchöz... ez valami belső megérzés...
Például a Te lányodhoz is nagyon illik a Lilla név, mert amikor ránézek, akkor tényleg az jut eszembe, hogy ő egy Lillácska :)

Kata: de jó, hogy jelentkeztél és a lényeg, hogy jól vagytok. Nem csodálom, hogy ennyi gyerek mellett ilyen ritkán tudsz jönni, sőt még csoda, hogy van időd ide benézni. :)
szerika

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy így eltüntem :oops: Volt, hogy végigolvastam mindenkit de aztán valami történt és válaszolni már nem volt idő. Most kicsit nyugisabb lesz minden, talán....

Merike: nagyon nagyon boldog szülinapot kívánok és remélem, hogy kisbaba lesz az ajándékod.
[color=darkred]
[/color]

Mindenki küldje el nekem is légyszi az összes létező videót és képet, mert én is nagyon kiváncsi vagyok ám :)

Voltunk 4D UH-n és hát nem volt túl jó, több szempontból sem. Egyrészt, mert felfedeztek Gabi baba hasában egy bélkacs tágulatot, amit vagy ki tud nőni még születésig vagy utána kell kezelni, mert könnyen bélelzáródás lehet belőle :( Babócánk egyébként megint nem volt partner a 4D-nél, mert teljesen belefúrta a buksiját a lepénybe. No nem baj, majd meglessük amikor kijön. Pedig kapott egy IKEA-s hotdogot előtte. Elvileg 2480 gramm, de ez az utolsó méréshez képest soknak tűnik. Valaki téved. Végülis nincs nagy jelentősége. Viszont ez a doki is azt mondta, mint idáig mindenki, hogy 1 héttel idősebb a koránál. Na ezt jól meg aszontam
:lol:
Kötöttünk szerződést a köldökzsinórvér levételre is.
Szeri: végülis mi is a SEjtbank mellett döntöttünk. A doki nénink nagyon őket javasolta.

Remélem, hogy a hétvégén felállítjuk a kiságyat, majd lefényképezem és teszek fel róla képet.

Porsi: igérem küldöm vissza hamar a kérdőivet i

Kép
Kép
adrienna

Adri: Akkor küldjük a bélkacs tágulat elleni űző kommandót!!!!! ++++++++++++++++++
Ezek szerint a ti babátok is olyan szégyenlőske, mint a mienk, vagy csak egyszerűen nem szeretik, ha zaklatják őket? :shock:
Jó nagy súlya van, de szerintem ez nem gond, inkább, minthogy kicsi legyen.
Hogy kötöttétek a szerződést? Interneten? Én úgy gondoltam,hogy a jövő héten interneten kitöltöm a megrendelőt és elküldöm nekik. Remélem az alapján majd jelentkeznek.
Hű Adri te nemsokára szülsz :D
szerika

Sziasztok!

Adri,
en is kuldom a belkacs-uzo energiakat!El fog neki mulni,mire kibujik,hidd el!!!nem lesz semmi gond a kis dragaval!!!!!!!
A merete gyonyoru,tudod,sajnos ezek a becsult meresek csalnak,de azert kb lehet tudni belole,hyog mekkora :lol:
Kerunk kepet a kisagyrol es a pocidrol is!

Fotozzatok le a pocakokat legyszi,mar biztosan sokat nott mindenkinek!!!!!!Ugy nezegetnek pocikat!!!!!! :lol:

Szdkata,
orulok,hoyg jol vagytok!!!!!!!!!
Remelem ha addig nem a szules utan majd tenyleg jelentkezel,es teszel fel roluk kepet nekunk!!!!!!!Addig is szep pocakosodast!!!

Fiona,Szeri,
erdekes amit mondtok arrol a nevvalasztasrol..marmint,hoyg nem mi valasztunk....
Mert ugye mi meg mindig vacilalunk,hoyg mi legyen a draga neve..
Es valahogy mindig visszakanyarodunk az Attilahoz :lol: Ez talan vmi jel? :lol: :lol: :lol:

Esztora,
jobbulast,pihizz sokat es kurald magad ezerrel!!!!!

Hajni,
hu hat igen,ugye az en pocim nem ekkora :lol: ,gondolom ez neked is vegefele lehetett :lol: :lol: :lol: De hat vmi ilyesmire szamitok a jelenlegi alapjan :lol:

Vicky,
pedig nagyon megneztem volna a tieteket is!Remelem valahoyg meg tudjuk nezni,majd okoskodj ki vmit :wink: :wink: :wink: :wink:

Na megyek nezem a korizo sztarokat :lol:
Remelem kiesik Rubint Beka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

puszi

Kép

Kép
arwen07

Szeri,Adri,
a mi fiunk is befordult a vizsgalat alatt :(
Ugyhoyg nincs rola pofikepunk :(
De majd talan kesobb megmutizza...

Sikerult csinalnom egy kepet,ahoyg oldalrol latszik a kis karja,valla,es a fule,oldalrol a feje.
Remelem latszik szamotokra is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
arwen07

Fioona:
igen, itt Marcell volt a pocakbaba. :lol:

Adri:
biztos kinövi addigra és nem lesz baj. :)
Drukkkkk.

Arwen:
hát, ez a 35. héten készült. Tehát még volt 6.5 héten a szülésig. :lol: :lol: De sajna a végéről nem nagyon van képem. :oops:

Hú, én most halászlevet kívántam. :)
Apa már elvágtázott hozni nekem. :wink:
Vendég

Arwen, én azt hiszem, látom, olyan, mintha befeszítené a bicepszét hátulról-oldalról :D :D :D Nagyon cuki! :D :D

A videó sajnos emilben túl nagy, tárhelyünk meg nincs, ha tudtok esetleg tárhelyet, ahová föl tudom rakni, szóljatok, én meg nyüstölöm a páromat, hogy találjon ki vmit.

Adri, én is küldöm a sok++++++++++++++++++++++ energiát Gabi babának!

Ezen a külföldön is érthető néven én is szoktam agyalni, én is olyan nevet szeretnék, amibe nem törik bele a külföldiek neve, és esetleg még az is kiderül, hogy férfi vagy nő az illető... Nem is kell, hogy híres legyen, elég, ha pl. külföldiekkel dolgozik. Én kimondottan szeretem, hgoy minden külföldi kollegám egyből megjegyzi a nevemet és ki tudja mondani :D :D És kevés az esély, hogy valami hülyeséget jelent külföldi nyelven :D :D

Kép
vickybabe

Hajni,
mostani pocakrol is tegyel fel :wink:
Marcival ezutan meg nott a pocid?Vagy kb ekkora maradt a vegere?
Mert sokan azt mondjak a vegen no igazan.... :shock: :shock:
nem tudom ez igaz-e vagy egyenfuggo......
Honnan hoz Apa halaszlevet?Tok aranyos! :wink:
En pl most toltott kaposztat kivanok,igy holnap Anyueknal az lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vicky,
ha kiokoskodtatok vmit,szolj! :wink:
A fiunkat jol latod :lol:
Nalunk is valamennyire szempont a kulfoldon is ismert/ertheto nev.
A lanyunk ugye (majd egyszer :lol: ) Greta lesz,fiuban pedig az Attila ezert is tetszik,mert azert Attila kulfoldon olyan ismert,mint Albert Florian. :lol: :lol:
Mi ugye eltunk kulfoldon tobb evet,ferjem gyakorlatilag nem is igen elt itthon,csak kiskoraban meg most,3 orszagban elt.
Es hat az en tapasztalatom szerint az angolszasz orszagokban pl Attila neve=Magyarorszag :lol:
De azert nem ez az elsodleges szempont :lol:

Kép

Kép
arwen07

Arwen:
Majd csinálok pociképet. :)
Igen, ennél sokkal nagyobb volt a végére. :oops:
Alig tudtam menni tőle. :lol: :lol:
Halészlét befaltam. Nyammmmmm. Győrből hozta, van egy nagyon szupi halászcsárda. Sokszor szoktunk oda menni, de most jobbnak láttuk, ha hazahozza inkább. :wink:
És még nem hánytam ki. :lol: :lol: :lol:

Nagyon cuki a fiad. :)
Vendég

Szeri: nem, nem interneten. Én budapesti vagyok ráadásul 20 percre lakom a Sejtbank központtól, és ugyanitt csináltattuk a 4D UH-t. Szóval mi személyesen voltunk. Összekötöttük a kellemeset a hasznossal :) udok neked ezzel kapcsolatban bármit segíteni, akkor szólj nyugodtan, mert mondom én 20 percre lakom tőlük.

Szülés: ne is mondd! Állandóan úgy érzem belül, hogy már nincs 8 hetem, max 5-6 és ettől mindig pánikba esek, hogy jaj mennyi mindent kellene még itthon rendbe rakni, kiválogatni és jaj nem leszek kész időre. :oops: Viszont a másik felem, pedig nagyon nagyon várja már a Gabi babát, hogy végre megöleljem, megpuszilgasam, gondoskodhassak róla. Igazából, ha holnap már szülnék (tudom, hogy az ő szempontjából még korai, de ha mondjuk már nem lenne az) én azt sem bánnám már :lol:

Arwen: tudom, hogy ez csak becsült súly és gyakran tévednek is, de olyan nagynak tűnik. Szerintem 3 kg felett lesz a születési súlya.
Végülis még nem raktuk össze tegnap este a kiságyat :roll: mert vannak polcos szekrényeink a hálóban és azokra csináltatunk a héten szekrényajtókat, igy kiságyas fotó a jövőhét végére várható. Pocis fotót azért teszek fel.
Nagyon aranyos kisfiad van, még hátulról is. Valami hasonló van nekünk is iletve az olyan féloldalas. Vagy az ujjacskáját szopta, vagy az orrát birizgálta, de pont az arca előtt volt mindig a keze. Szegény doki rendesen leizzadt mire ezt is sikerült belőle előcsalni :lol:

Hajni: bizakodom, hogy a tegnap esti halászlé a bentmaradás mellett döntött :)

Szerintetek milyen gátmasszázs olajat vegyek? Hol lehet ilyet kapni? A gyógyszertárban komplett hülyének néztek, amikor megkérdeztem, hogy van-e nekik. :evil:

Kép
Kép
adrienna

Itt most borzasztó nagy szél van és volt egész ejszaka, alig aludtam valamit. a legdühítőbb, hogy ilyenkor tele vannak nylon zacskókkal és szeméttel a fák :evil:

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Hajni, Fioona és aki már volt kismama: melyik hónapban kezd nekilódúlni a has növése? Én most egy ideje úgy érzem, mintha nem nőtt volna, stagnál... aztán meg félek,hogy egyik-napról a másikra nekiindul és majdcsak nézek :roll:

Rakok majd fel pocifotót, már ideje lenne fotózni, úgyhogy jó hogy szóltatok.

Arwen: ha az Attilát hozzáillőnek érzitek, akkor tuti valami jel, úgyhogy akkor úgy kell hívni és kész :) Én hiszek abban, hogy valahol a kisfiam választotta a nevét. :wink:
Sajnálom, hogy befordult a fiatok, azt hittem, hogy csak a mienk ilyen kis szégyenlőske... De nagyon édi, én ki tudtam teljesen venni az uh képet, már rá van állva a szemem úgy látszik :)

Adri: szerintem én neten fogom tőlük megrendelni. Ha majd valami segítség kell, akkor szólok neked. Mikor kapod a szeretetcsomagot, amit a kórházba kell vinned? Szerződést is aláírtatok?
Én azt olvastam, hogy az orbáncfűolaj jó a gátsebre, meg gyulladáscsökkentő és aranyér ellen is jó. Nem tudtak segíteni a gyógyszertárban, hogy mi a jó gátsebre? :shock:
Én mostmár tutira elhatároztam, hogy fogok szedni homeó bogyót előtte is, meg utána is, az Arnica Montanat ajánlják, hogy az segít.
Adri! Azért van még időtök ne aggódj. Gabi baba tudja mikor kell jönnie (addig meglesz a helye) :wink:
szerika

Szeri! Szerintem Adrienna nem a szülés utáni olajra gondolt, hanem amivel előtte tudja kenni, és így gátvédelemmel tud szülni. Van ahol a mandulaolajat mondják, van ahol orbáncfűolajat.... Beteszek egy linket, itt lehet kapni ilyen gátmasszírozó olajat: http://www.naturashop.hu/shop/catalog/i ... b225c4d1e4

Egyébként ajánlják még a málnalevélteát is szülés előtt innni.

"A következő gyógyteákat ajánljuk figyelmébe a várandósság idejére.

Málnalevél tea: vajúdás könnyítésére, a szülést megelőző 3. hónaptól napi 1 csésze fogyasztása ajánlott

Hársfatea: a terhesség során gyakran előforduló álmatlanság ellen, lefekvés előtt ajánlott fogyasztani

Komló tea: csökkenti a terhességgel összefüggő reggeli hányingert

Borsmenta és fodormenta tea: hányinger ellen, segíti az emésztést, magas ásványi anyag és vitamin tartalmuk van

Csalántea: enyhíti a terhesség során kialakuló vashiányt

Csipkebogyó tea: magas C-vitamin tartalma miatt növeli az immunrendszer ellenálló képességét"

Szeri! Én úgy hallottam, hogy tényleg a végén indul meg a has növekedése, bár én folyamatosan érzem, hogy nagyobbodik.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Csajok, itt a videónk: :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=rhpYaSlP49k

Pussz,
V.

Kép
vickybabe

SziasztoK!

Arwen nagyon édis a babád! Csak szégyenlős szegényke. Nem baj az. :D Látunk mi még rendes képet a pofijáról. :D

Ugyanazt az olajat akarom használni, amit Kriszti linkelt. Abszolut tiszta, minden vegyszertől mentes!
Szeri azt mondják a legtöbbet a 7. hónapban nő a baba. De a ti babátok előrébb van, lehet előre dolgozott, és most megérdemelten pihen. :D

A málnás infót köszi, épp a napokban jutott eszembe, hogy nem e kéne már inni. De akkor igen.

Adri kívánom neked, hogy 3 kiló felett legyen a babád.

Nem tudom mit akartam még írni, Lilla mindjárt kel, és megyünk csavizni. Itt is nagy a szél. :(

Kati jó, hogy benéztél. Neked talán napok múlva meglesznek az ikrek! Sok drukkot küldök!!!!!

Puszi mindenkinek!

KépKép
KépKép
fioona

Fioona!
A málnalevél teáról eléggé eltérő véleményeket lehet olvasni, hogy mikor érdemes elkezdeni, van ahol a 8.hónaptól ajánlják, van ahol csak az utolsó pár hétre. Szerintem még egy pár hetet várhatunk vele. Ja, és azt is írták az egyik oldalon, hogyha korán kezdi el inni a kismama, akkor koraszülést is eredményezhet. Nem tudom mennyi igaz ebből....
Ezt az egyik oldalon találtam, ami szerintem nagyjából reális:
"Tea
A 34-36. héttől érdemes napi 1/2-1 liter málnalevél teát inni.
Tipp:
„6 dl forró vízhez 2 teáskanál málnalevél tea és 3 teáskanál bodzatea, és legalább 10 percig állni hagyjuk.”

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok dága Lányok!
Na, megártuk Bécset, sajnos feleslegesen, mert a kinti Porsce-store-ban sincs babakocsi. Mint kierült, ezt csak Hamburgban lehet kapni.
De szerencse a szerencsétlenségben, hogy az egyik eladó-lány magyar volt, és megígérte, hogy utána néz, haátha rendelésre ide is kiszállítanak. Úgyhogy most mennek a drukkok ezettel, mert most, hogy láttam a katalógusban részletesen fényképezve én is teljesen beleszerettem...aluminium test, egyben megmunkálva-tehát könnyű, de szétesni tuti nem fog, marha masszív és gyönyörű....nagyon szeretném Ákosnak.

Fioona:D
Tegnap megint jártunk Nálatok:D Hazafele Komáromban vacsiztunk a kedvenc éttermünkben....de jó is volt....:D
ÉS ténylegmindárt szültök, de jó is lesz!!

Vicky:D
Nagyon szépek voltatok, még kicsit meg is könnyeztem, olyan kedves képek voltak...:D

Arwen:D
A Ti videotokat is szívesen megnézném....:D Ne haragudj, nem emlékszem pontosan, Te is bevállaltá egy kérdőívet? Mert ha igen, akkor légyszi küldj egy e-mail címet priviben!
Kisfiatok szerintem gyönyörű...micsoda formás fülecske!!!:D És tényleg olyan, mintha feszítene, tök édes:D

Hajni:D
Akkor hajrá azzal a halászlével, ha attól nyugszik meg a gyomrod! Remélem, mostmár lassan az egész csak egy kellemetlen mlékké válik.

Adri:D
Nyugodj meg, biztos minden rendben lesz Gabi babával, és hamarosan megszületik a csodaszép, egészséges első kis topic-Bébink :D:D:D
A kérdőívvel meg csak nyugodtan, ráér. :D

Kata:D
De jó hogy jöttél! Szupi, hogy minden rendben Veled és a Babákkal! Tudni a nemüket, vagy nem is akartátok megkérdezni?

Mindenkinek millió puszi

porsika

Ja, még gyorsan lecserélem a masnis babámat, nehogy Ákosomnak identitás-zavart okozzak :D:D:D

porsika

Sziasztok!

Na ma en jo kis toltott kaposztat ettem, Anyueknal voltunk.
Meg hoztunk csomo barkat meg aranyesot :lol: :lol: Vegre tavasz!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Porsi,
kuldok privit :lol: DRukkolok a babakocsihoz!!!! :wink:

Angyalkrisz,
en is a 34-36.hettol hallottam,hoyg lehet inni a teat.

Fiona,
most nezem csak,hoyg ezen a 4d-s Uh kepen,hoyg hasonlit a noverkejere a kisfiatok :lol: :lol: :lol: :lol:

Vicky,
megneztem a videotokat!!!
nagyon szepek voltatok es boldogok!!!Olyan nagyon latszik rajtatok,hoyg jol ereztetek magatokat!!!!Es meg is konnyeztem,amikor a ferjed a szuloket olelgette..olyan edes volt!!!!!!!!

Szeri,
szerintem ne aggodj a pocaknovekedes miatt,mert vannak hetek,amikro nem latod a novekedest,mert valahoyg ugy helyezkedik a baba..szerintem..legalabbis en ugy erzem pl,hyog nekem szakaszosan no (ami valoszinuleg nem igaz)..mert van,hyog uyg erzem 1-2 hete egyforma..aztan egyszer csak no egy "nagyot"..olyankor erzem is,hoyg feszul a pocim.
Meg azert vacilalunk a nevekkel,sokat kerdezgetem a kisfiunkat,de hat nem jelez egyertelmuen :lol: :lol: :lol: :lol:

Adri,
mi is oda "jarunk" 4Dre :lol: :lol:
Nalunk is leizzadt a doki,hoyg legalabb ilyen kepet tudjon rola adni :lol:
Bezzeg,amikor a 12. heten voltunk,akkor meg belefert a kepbe az egesz kis emberke :lol: :lol:
Az nem baj,ha ugy erzed csak 5-6 heted van,akkor is mar idoben lesz :wink:
Hat 3 kilo korul lesz a manod szerintem is,siman lehet,hyog afolott :lol:

Hajni,
Remelem a halaszle,meg azota is bent tartozkodik :lol: :lol: :lol:
Szegenykem,kepzelem,hyog alig birtal menni a vegere,hisz mar ez is nagy pocak volt itt!

Meri,
remelem jol telik a hetveged,biztosan szulinapoztok,azert nem jottel.Remelem! :wink:

Varjuk a pocikepeket!!!!!!!!!!!!!!!
:lol:

Kép

Kép
arwen07

Porsi, Arwen - örülök, hogy tetszett :D Igaz nem profi csinálta, a barátunk videózott és én vágtam össze, de a szívünknek nagyon kedves ez a klip :D :D

Porsi, kíváncsi lettem a Porsche babakocsira és megnéztem az Ebay-en - találtam is egyet, erre gondoltok? :

http://cgi.ebay.com/BRAND-NEW-PORSCHE-D ... dZViewItem

Kép
vickybabe

Szép jó reggelt mindenkinek!

Itt gyönyörűen süt a nap :lol:

Szeri: Mi már aláírtuk a szerződést is. Pont ugyanazt tették elénk, ami a neten is van. Apa egy csomó keresztkérdést tett fel, de mindenre tudtak válaszolni és nagyon kedvesek voltak. Mi a 24 havi részletben történő fizetést választottuk. Adtak csekket is, de átutalással is mehet és a szülés után 10 nappal kell elkezdeni az első részlettel a törlesztést. Ott helyben megkaptuk a kórházi csomagot is. Ott helyben egy másikon meg is mutatták, hogy mi van benne, mi mire való, szóval nagyon jó volt a benyomásunk.

Angyalkrisznek igaza van, tényleg a gátvédelem miatt keresek masszázs olajat. Jó is lesz, amit javasolt. Málna levél teát is inni szeretném, és már bejelentkeztem a homeopata doki nénimhez a "szülés könnyítő" csomagért :lol:

Arwen: az az érdekes, hogy a 12. héten olyan szép képet csináltak Gabi babáról, de most valahogy nem. Már későn mentünk és túl nagy.

Lányok vettem én is hastartó pántot. Fantasztikusan jó. Nagyon fáj a hátam meg a derekam az utóbbi időben és hihetetlen, amit csinál ez a pánt. Ahogy felveszem rögtön jobb és a hasam sem keményedik annyit. A Brendonban vettem, nem volt olcsó, de nagyon megérte.

Kép
Kép
adrienna

Jó reggelt!

Esztora: gyógyulj meg gyorsan! ++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Adri: Gabi babának is küldök! ++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kata: de jó, hogy benéztél!

Hajni: ez jó hír, hogy van ami bent is marad!

Megnéztem az esküvői videokat. Nagyon klasszak és meghatóak.

Pénteken estig melóztam, szombaton meg elmentünk csavarogni egy nagyot. Kaptam taposógépet. Jó masszívat. Olyan izomlázam van. Ezek szerint a lábaim eddig nem voltak kellően megdolgoztatva. Tegnap meg nem győztük bepótolni a szombati kiesést. Vasalás, takarítás, stb, stb.

Porsika: drukk a kocsihoz! A párom meg fogja csinálni a tesztet, csak még lelkierőt kell gyűjtenie.

Most megyek, mert vár rám a meló. Ezt kaptam nemrég mailben:

Hálás vagyok

A kedvesemért, aki panaszkodik a vacsorára, mert így az
estét velem tölti, és nem valaki mással...

Az adókért, amelyeket ki kell fizessek,
mert azt jelenti, hogy alkalmazott vagyok/van munkahelyem...

A takarításért egy buli után, mert azt jelenti, hogy
Barátaimmal tölthettem egy estét...

A ruhákért, amelyek egy kicsit szűkek, mert van elég
ennivalóm...

Az árnyékomért, mert kint lehetek a napfényben...

Hogy nyírhatom a füvet, pucolhatom az ablakot, javíthatom a
csatornát, mert azt jelenti, hogy van házam...

A parkoló helyért a parkoló legmesszibb pontján, mert ez azt
jelenti, hogy tudok járni és még autóm is van...

A nagy fűtés számláért, mert ez azt jelenti, hogy melegben
voltam...

Hogy a templomban mögöttem ülő hölgy hamisan énekel, mert azt
jelenti, hogy hallok....

A mosni- meg vasalnivalóért, mert azt jelenti, hogy van
ruhám...

Az esti fáradtságért és izomlázért, mert azt jelenti, hogy
Tudtam keményen dolgozni...

Hogy meghallom hajnalban az óra csengetését, mert azt
jelenti, hogy élek...

meriann

sziasztok Lányok!

A várandoság-júniusi babák topicban meghalt egy kisbaba aki túl korán érkezett erre a világra.
írjatok pár sort,gondolatot.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Esztora: Ez valami borzasztó!!! Visszaolvastam, hogy mi volt a gond, meg hogy s mint történt ez az egész és teljesen padlót fogtam!!!! Most kicsit lelkileg magam alatt vagyok ettől a történettől!!!! Írok mindjárt pár sort a csajszinak… bele se merek gondolni, hogy mit élhetnek át!!!! :cry:

Jaj bocsi, félreértettem, hogy Adri a szülés utáni olajra gondol… de a lényeg, hogy tudtatok neki segíteni, hogy mi a jó rá. Szerintetek császárosoknak is segít, ha málnalevél teát isznak előtte?

Vicky: a ti esküvőtök is nagyon megható volt, mint Arwenéké. Nagyon szépek voltatok, jó volt benneteket nézni! :D

Porsi: remélem azért majd sikerül szereznetek babakocsit.

Arwen: ne is mondd! A töltött káposzta az egyik kedvenc ételem… nyami-nyami…
Igazából nem aggódom a pocinövekedésem stagnálása miatt, gondolom, hogy úgyis nőni fog, ha Balázsnak nincs elég helye odabent.
Tényleg ti lemértétek már a haskörfogatotokat? Az enyém 97 cm.

Meri: hogy telt a szülinapod egyébként? Erről nem írtál… Tetszenek a mondások, amiket belinkeltél.

Pocifotót a napokban teszek fel ígérem.
Holnap megyek dokihoz uh-ra szorítsatoooook, hogy minden rendben legyen!
szerika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?