Új privát üzeneted érkezett!

eszter,
na azért ne rohanj annyira!!!! :roll: :P
:shock: :D :shock: :D vince, a kis kakigyúró!! te jó ég, lehetett világ! :D

zsani,
:P :P :P de jóóó!! :) aranyos lehetett! te meg gondolom úsztál a boldogságban! jajj már én is úgy várom ezeket a dolgokat! már attól is kész vagyok, ha pl ülök a földön, lábaim behajlítva és felhúzva, terpeszben, dorka odamászik, belém kapaszkodva feláll, odajön egész közel és hozzámbújik én meg jól át tudom ölelni! :P :P
tornazsákról nemtok semmi infot.

KépKép
viol81

Sziasztok!

Én is az esőt lestem, hogy mehessünk sétálni, erre mire elállt az én Nyuszim elaludt, pedig már egy órája ennie kellett volna...Mitől van ez lányok: az utóbbi napokban néhány napon 4 óránként eszik, aztán visszaáll a 3-ra, máskor meg váltogatja?

Bálintnak én is boldog szülinapot kívánok!

Nitta-nagyon szép kis nyaka van Zoénak! :wink:

Viol-csodaszépek vagytok együtt!!!

Rik-nekem is Samsungos telefonom van, nagyon szeretem. Már azon én is elméláztam, hogyan fogok az elkövetkező életemben dolgozni és gyereket nevelni, háztartást ellátni és nőnek is lenni?! :? Ha találsz klónoztatós helyet, szólj! :D

Zsani-de jó, hogy Virág így szereti az ovit :lol: :lol: :lol:

Eszter-kakigyúrás :lol: :lol: , anyukám szerint én az 1 éves öcsémhez a szemetesvödröt öntöttem be a járókába... Micsoda történetek lesznek még!!!

Gabó-szegény Levi, fáj neki a szája-orra?

Hajnus-a leckék, versenyek már csak ilyenek: szülőképzés. Én néha azt mndtam a tanítványaimnak, hogy már csak azért tanulják meg a törit, hogy majd a gyerkőcieknek tudjanak segíteni! Nehogy már leégjen a kamasz lánya-fia előtt! Hittan verseny-nem is hallottam még ilyenről...Ügyes vagy!

Anikó

Kép[/url]
quito

Hát nálunk most úgy esik mindha dézsából öntenék!Fúj-fúj-fúj!
Talán ha a Levi felkelt!

Viol!Tv-ből új mosigépből még nem tudom.A Balázs uncsitesója szerelő és épp tegnap mondta ha nem jó bele az alkatrész akkor szerez nekünk egy mosógépet ne vegyünk újat!
Nem igazán szeretnék most 70-ért újat venni!Épp elég lesz a jogsim!
Sebes a szája felett és a nózija is,de az nem annyira!
Anyudra nagyon hasonlít ez a lányka!! :lol: :lol: :lol:

Eszter!Annyit gondolok rád!!!!Nemsokára négyesben lesztek! :D :D :D
Ez nagyon jó!!Saját kakija érdekesebb mint bármi más!! :) :)

Zsani!Akkor most vissza mész melózni?Egyébként rajt vagytok a kistesó projekten?

Bálint nagyon Bolodog szülinapot!
Vendég

Zília-a barátnőm és a babája nagyon élvezte az uszit. De Csenge se aludt be korábban...

Anikó

Kép[/url]
quito

aniko!Lehet szomjas volt a csaj!
Á fel sem veszi!!Mikor nekivágódott a kapu meg sem nyikkant csak azt vettük észre,hogy vérzik az orra!
Vendég

anikó,
sztem úgy kívánja a kaját. vagy el-foglalatoskodik vmin. betartod a 3 órát, zsal ha letelik, mész és bepróbálkozol? és akkor elutasítja és egy óra múlva már elfogadja? vagy?

gabó,
az embernek általában egy időben szakad a nyakába egy csomó kiadás, és ezek közül mindegyik fontos... :? az nagy segítség, ha tud nektek másikat szerválni vhonnan!! nem mindegy, hogy megy vagy marad az a 70...
na, ha anyámnak elmondom, megint qrva büszke lesz magára! :D így is állandóan mondogatja neki, hogy ő szereti a legjobban... nekem ez nem annyira tetszik, de ez van. nagymama.

KépKép
viol81

na megyek, el kéne kezdenem takarítani... legalább a porszívózás már megvan, míg dorka ébren volt. jött is röhögve a porszívó után... :D

KépKép
viol81

Néhány friss:

Kép

Kép

Kép

Megyek, meglesem a kisasszonyt 8)

Anikó

Kép[/url]
quito

Viol-nem próbálkozom, mert általában szól: nyöszörög, vagy sírdogálni kezd, nyugtalan, ha éhes...Egyébként elutasítani még soha nem utasított el, ha óránként kínálnám,óránként enne... Úgy jönnek ezek a 4, néha már 5 órák, hogy alszik vagy játszik, vendégségben vagyunk. Mintha nem jutna eszébe, hogy éhes...

Anikó

Kép[/url]
quito

Basszus itt úgy bevan borulva,hogy még a szemközti hegyhátra sem látni át!! :( :( :(

Viol!A Nagymamák már csak ilyenek!Nem lehet nekik parancsolni! :? :? :? :?

Aniko!Mekkora haja van!!! :shock: :shock: :shock:
Kis vizipocok lesz belőle!!
Vendég

Basszus itt úgy bevan borulva,hogy még a szemközti hegyhátra sem látni át!! :( :( :(

Viol!A Nagymamák már csak ilyenek!Nem lehet nekik parancsolni! :? :? :? :?

Aniko!Mekkora haja van!!! :shock: :shock: :shock:
Kis vizipocok lesz belőle!!
Vendég

Íme a fiatalúr a mosógépben!
Kép
Kép
A mosógép alját ne nézzétek lejött róla a zománc elég ratyi!
Vendég

Na mit szóltok cajok!A Husom alszik én sütöm a palit közben ilyen fini bort szlopálok és Mohamant hallgatok!!
Jó mi?És ti mit csináltok?Itt még mindíg esik az a kurva eső!
Kép
Ja és ma megy haza a drága barinőm a kórházból a picurral! :lol: :lol:
Már úgy várom,hogy lássam lehet nem bírom ki jövő hét péntekig!!
Vendég

Csak azért mutitom ám meg,hogy felvágjak!!Apa kapta a héten az egyik melós haverjától! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon fini!! :D :D
Vendég

Ja a másik pedig,hogy már ti is nagyon hiányoztok szóval lehet már ezért sem húzom ki jövő hét péntekig és előbb haza esz a rossebb.
Most kavarom a trutyit rendesen pedig nem szokásom és lehet borítom a Katus által megdumált talit!
Nagyon morcik lennétek ha előbb hazahúznék?
Mundjuk szerdán!!
Vendég

Szóval mondjátok csak nyugottan,hogy Maradjak a fenekemen és duguljak el és ne keverjek!!Nyitott vagyok mindenre! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De már úgy mennék haza!!!! :D :D :D
Vendég

És mégy egy uccsó dolog aztán eldugulok ha tudok írjátok meg légyszi,hogy hány példányban írjam meg a Thomast!Köszike!!
Vendég

Sziasztok!

Gabó, nekem kb.205 éves volt a mosógépem amikor elromlott megjavították 18.000 ft-ért aztán mostam egyet és uyganaz lett a baja mégegyszer 18.000 ft.Mondtam a férjemnek ha én ezt tudom teszek hozzá még egy kicsit aztán veszek újat ja és kb. egy év után megint tönkre ment akkor újat vettünk.Szegény Lrvi a tegnapi miatt, jó sokáig volt fenn.

Rik, egyszer kérdezted,de elfelejtettem ré reagálni :oops: én is tanultam németet, de nekünk nem volt minden nap.Annó idején csak a Fenyő téribe tanítottak németet de én mennyire utáltam 5-től meg bejött melléje még az orosz is az is utáltam.Én kiváncsi vagyok arra is ami a nagylánnyal történik.Mikor kezditek a bölit és a munkát?

Nitta, micsoda mosolya van a kiscsajnak.Sapkába van a lakásba?

Anikó jók a a fényképek, látom már próbálkozik az evéssel.Lehet, hogy többet szopizik egyszerre és ezért lesz később éhes és tolja ki egy órával.Szerintem emmiatt ne aggód,ha éhes ugyis jelzi.

Eszter, kitartás, hogy a talira még tudjatok jönni.

Kola, jó hogy Virágnak így tetszik az ovi .Remélem majd Alexandra is így fogja szeretni.

Viol, hozzám is jöhetnél takarítani
:) Asszem én csak holnap jutok hozzá, mert du. Sopronba megyünk mert a nagyim kórházba került tegnap mert az egyik tüdeje félig volt vizzel ( 6 dl csapoltak le ) aztán ma reggel meg mondták hogy tüdőgyulladása is van.

Szép délutánt,majd este még jövök ha Ákos ideenged ( ő is nagyon szeret számítógépelni) :D :D

Zília

Kép
kertész ákosné

Sziasztok!

Megint rég voltam így aztán elfelejtem mire is akartam reagálni. :-(

Bálint! Boldog szülinapot!

Eszti! Úgy megdöbbentem mikor írtad, hogy válltok. Nem is tudtam, hogy gondok vannak. Itt írtál róla? Vagy csak én maradtam le, lehet elkerülte a figyelmemet. Mindenesetre nagyon drukkolok, hogy boldog legyél és találj magadnak egy társat akire mindig is vártál. Olyan szomorú dolgok ezek de hát inkább így legyen mint éveket boldogtalanul élni.

Viol! A Tescoban én is bírom a ruhákat. Van most ez a Cherokee angol márka, ez nagyon aranyos és tök jó áron van.

Zsani! Szerintem tornazsák is van a Tescoba. Vagy még nézd meg a Moma bababoltba én ott vettem ovizsákot Mirának. Tornazsáknak meg egy Micimackós felül összehúzhatós zsákot vettem.

Zeberer Helgát én is ismerem, azt hiszem 18-ban lakott, szerintem most már csak a szülei laknak ott. Ibolya útról én is sokmindenkit ismerek. :-)

Thomas kisvasút. Nekünk nincs, csak sima fa Tescos. De Mira pont a napokban mondta, hogy szeretne. Bementem ma a Pinokkióba ami fullon van Thomassal. Megkérdeztem, hogy erre a fa sínre is jó-e a Thomas, de nem. Neki saját sínje van. Úgyhogy most vagy a Tescost fejlesztjük, ehez van elektromos mozdony is, vagy veszünk Thomast de az nem lesz olcsó, 20e ft körül van egy szett.

KépKép
KépKép
mirama

Gabó, tőlem jöhetsz hamarabb engem nem zavar, hogy kavarsz a lényeg ha lehet ne szerdán legyen a tali mert akkor nekünk uszi van.

Zília

Kép
kertész ákosné

Úgy néz ki ma elmegyünk korizni. Mirának vettem a Tescoba a leértékelésen egy korit, mi meg majd kölcsönzünk. Ú, mennyit fogok bénázni, életemben kétszer ha próbáltam azt is 15 éve.

KépKép
KépKép
mirama

Mikor lenne a tali? Egy hétfői nap, ugye? És hánykor? Lehet mi is benevezünk. Aztán legközelebb lehet nálunk is, nem csak Katusék lakását bombázzuk. :D

KépKép
KépKép
mirama

Zília!Jobbulást nagyidnak!!!

Jó drága a Thomas készlet!Nekünk is fa van,de 20rugóért még biztos nem veszem meg majd ha nagyobb lesz addig gyűjtjük a mozdonyokat!De jó nektek én úgy mennék korizni,de itt Kanizsán nincs koripálya csak a Csótó ha van jég,de arra meg nem merek rámenni pláne a gyereket rávinni,de ha minden igaz akkor csinálnka egy fedettet!Mondtam is a Husinak ha akkora lesz megyünk korizni,de az én lábamon is 8.-as korom óta nem volt.
Biztos nagyon jól fogtok szórakozni!Csinálj majd képeket jó?
Vendég

Zília!A hivatalos tali március 12. az pediglen hétfő!
Vendég

Hát majd meglátjuk, hogy szórakozás lesz-e a kori, lehet elmegy a kedvem. :-)
Hárman megyünk, Noel még kicsi hozzá, addig nagyizik. Ha tetszik, jövőre Őt is visszük.

Ez a Thomas tényleg bazi drága. 1-2 vonattal nem ér az ember semmit. Ha már jót akar az ember akkor vesz pár dolgot hozzá. Viszont választék az van, állítólag viszik mint a cukrot. :D

KépKép
KépKép
mirama

sziasztok cajok!

andi
puszi,nektek is.remélem tegnap nem vártál sokat ránk,de nem is olvastalak,így csak hazajöttünk rögtön :wink: :lol: :roll:
jajj,úgy hiányoztok!!!
zsani
trefort téri ovi :!: szecső is odajárt,én imádtam(ő is).nekünk vera néni,márti néni volt,szőlő csoport.és minden gyereknapkor ollyyan jó programot(délelőttöt) szerveznek az udvarra-szóval szerintem klassz az az ovi(andinak is javasoltam,hogy vigye át oda mártont,jankát)

gyerekek,anyukák,még mindig szépek vagytok!
thomas nálunk sem tombol,van így is annyi mesénk...!meg a nagyok már nincsennek itthon napközben,így nem kell mesecsatornát bámulni.(zórát meg még nem érdekli a mese)
eszter
és apukád kocsiját az otthoni parkolóból vitték el,vagy a keletitől?új,vagy régebbi autó volt?most újra bekakiltam autó-ügyben(még mindig nincs riasztónk pl,meg kerékőr sem).nekünk van casco,de 200ezer önrésszel,így azért nekünk is elég sz@r lenne,ha elvinnék.meg én legtöbbször a gyerekek miatt,vagy bevásárlás miatt használom csak.van,hogy egy hétig sem indul el.

na,hazajött apa,nézzük a tegnap esti rtl klub műsort.
szép napot mindenkinek!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Kriszti,biztos jó buli lesz a korizás!Jó szórakozást!Én is kb.15 éve korcsolyáztam utóljára a Pap réten.Akkor még volt tél.

Zsani,mi is a tescoban vettünk tornazsákot.

Gabó,felőlem is keverhetsz,csak ne csütörtökre:lol: :lol: :lol:

Még soká megyek ám dolgozni,majd csak decemberben,csak azért foglalkoztat,mert már most márciusban be kell iratni a Bencét a bölcsibe.

Kép

Kép
hajnus

Á biztos marha jó lesz!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hajnus!Akkor lesz amikor nektek jó!!Én egy hétig maradok!
Vendég

ja,meg a szeretözön:szecső már kevesebbet mondja,de míra egy nap sokszor mondja nekünk hogy szeret,zóra meg úgy,de úgy szorítja a nyakunkat,ha ölelést kérünk... :!: :lol: :lol: :lol: meg bújik,puszit osztogat.együtt meg megőrülnek mostanában-rohangálnak fel-alá és közben csak röhögnek :shock: ,tiszta diliház... :lol: :lol: :lol:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

szeretözön=szeretetözön :P

ja,tornazsákot mi is a tesco-ban vettünk.sok is van,meg occcssó is

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Szemizo!Ez már csak így megy!!Az ember midíg azt nézi nehogy baleset legyen a nagy futkorászásból!Nekem csa 1-re figyelni (néha az is sok amiket művel),de neked és andinak 3-ra!
Elismerésem!
Vendég

gabó
és aztán hiába figyelsz,a balesetek úgyis jönnek és megtörténnek!!!de ezt te is tudod,a kis mosógépszerelőddel is történik mindig valami... :wink: :P :lol: :twisted:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Szemizo!Ez így van!!!Levi általában estére kergül meg,de nagyon.Napközben is kerge,de este...................!!! :) :) :)
És hipp-hopp megvan a baj!
Vendég

nitta
jól emlékszem,te kérdezted még régebben a hajnyírást?!zórának tavaly ősszel vágtuk először,már elmúlt akkor egy éves.de ha ügyi vagy,akkor hamarabb is meg lehet próbálni.de zórának nem igazán jött be,"apahaja"van(andi érti-anyukámnak sok erős haja van,andi azt mondta mindig,hogy míra olyat örökölt és nyírás nélkül is ilyen szép sörénye lenne).de azért a bébihajat meghagyni,szerintem nincs értelme.nekem meg nagyon nem is kopott meg a hajuk hátul(talán szecsőnek annak idején),mert a lányokat hamar hasrafordítottam,hogy jobban aludjanak :P
ja,alvásról jut eszembe:zóra már vagy két hete normálisan átaludta az éjszakákat,most meg két napja tiszta gyagya éjjel-olyan sokszor felébred és bőg,vagy csak egyszerűen anyázik,apázik(mármint kiabál-hív,hogy menjek be).úgyhogy két napja megint én is morcos vagyok reggelente,mint andi :twisted:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!
Jol termeltetek megint!!Nem is tudom már ki mit irt,egybefolyik... :oops:

Bálintnak nagyon boldog szülinapot kivánunk!!

Zília
igen a német....most is csak abbol volt leco,tömérdek...Igazábol jol megy neki,de milyen áron???Meg mi a cél?HOgy középfokuja legyen ált.isk. végére??
Nektek hányszor volt egy héten német??Mennyi ragadt rád ott?Nyelvvizsga?

Gabó
keverhetsz,nekem a péntek(9.-e)nem jo,mert házgyülés lesz,és én mint számvizsgálo bizottsági tag(!!!!)ott kell lennem.Szoval a többi nap jo!!

Kriszti
milyen volt a kori??
Én is mostanában voltam,de előtte kb.14-5 évesen.De nem felejtettem el,ment!!

Csilla
jol olvasom itthon voltatok??VAgy máshogy érted?
nem betegesek mostanában a gyerkőcök?Baleset??

Gabó
ha nem irod,hogy ne nézzünk a mosogép aljára,nem is néztem volna... :oops:

Esztermami
lehet végig huzod akkor a kisleánnyal is?Erőd is van ahogy irod:"futnod kell."Azért csak okosan!! :wink:

Viol
takaritás?nem vállalsz másnál is ,mondjuk egy kis portörlést??? Azt ugy utálom..:wink: :roll:
Vendég

rik
nem,sajna nem voltunk otthon.ez andival CSAK ilyen netes "évődés",ő írta még tegnap,hogy találkozzunk(tudod régen minden délutánt együtt töltöttünk)

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

anikó,
nagyon helyes kicső-baba!!! :) milyen hosszú haja van! :shock: :P
sztem akkor az lehet, hogy annyira belefeledkezik az "idegenekbe" vagy ismerősökbe, új ingerekbe, játékba, hogy valóban megfeledkezik róla, hogy kajaidő van. amikor dorka keveset eszik - sokszor van így - nem is értem, hogy nem nyüsszög annyi kis kajával a hasában, csodálkozom, hogy nem jelzi, hogy éhes lenne. el játszogat egész nap. :shock: :P

[quote="gabó"]A írta:gabó Nagymamák már csak ilyenek!Nem lehet nekik parancsolni!

anyámnak különösen nehéz...
besz@rás!!!! hogy bent matat levi a m.gépben!! :lol: :lol: biztosan szeretneé megszerelni nektek! :lol:
azt a zenét nem ismerem... :oops:
a borozáshoz meg mit szólnánk? egészségedre!! :lol: én múltkor a fürdőkádba kértem magamnak egy pohárral... :P

zília,
te jó ég.... jobbulást kívánok nagymamádnak!!!
takarítani nem kívánkozok, ha nem baj! :wink:

kriszti,
igen, én is azt a márkát vettem! sztem is jók! :) olyan kis modern és nem is drága és jó anyaguk is van!
akkor te ne indulj a "sztárok a jégen" műsorban! :wink: én gyerekkoromban koriztam utoljára, hááát, estem én is eleget! nem is tudom, mihez kezdenék most a jégen. sanszos, hogy dögölnék megint... :D

rik,
nem, nem vállalok semmi takarítást!! :D port törölgetni én is utálok, így az még el is maradt... :oops: :D

csilla,
azért megnéznék egy ilyen kiabálós, rohangálós édes-hármast! :D

KépKép
viol81

rik!Mit csaviztatok a városba?
Nekem bármelyik na jó!!Micsoda fontos emberke vagy te!!! :) :) :) :) :)
Jó nekem a hétfő is amit már megbeszéltünk Katussal az március 12.-ő!

Viol!Hát biztos vannak makacs nagymamák anyu hál isten nem az ha valami meg nem tetszik akkor kiosztom,de ez olyan ritka mint a fehér holló!Anyóst meg lerendezi a Balázs! :D :D :D
Kádba bor......!Nem is kell ennél jobb! :) :) :)
Én is ezt a márkát szoktam venni!Most nemrég vettem magamnak két felsőt ami le volt árazva potom ménzért!
Ez olyan lájtos mocskos szájú zene!Szeretm a szókimondó dallamokat!

Itt most gyönyörű az idő előbújogat a napocska és mennek el a felhők!! :lol:
Vendég

rik!Mit csaviztatok a városba?
Nekem bármelyik na jó!!Micsoda fontos emberke vagy te!!! :) :) :) :) :)
Jó nekem a hétfő is amit már megbeszéltünk Katussal az március 12.-ő!

Viol!Hát biztos vannak makacs nagymamák anyu hál isten nem az ha valami meg nem tetszik akkor kiosztom,de ez olyan ritka mint a fehér holló!Anyóst meg lerendezi a Balázs! :D :D :D
Kádba bor......!Nem is kell ennél jobb! :) :) :)
Én is ezt a márkát szoktam venni!Most nemrég vettem magamnak két felsőt ami le volt árazva potom ménzért!
Ez olyan lájtos mocskos szájú zene!Szeretm a szókimondó dallamokat!

Itt most gyönyörű az idő előbújogat a napocska és mennek el a felhők!! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Par napig nem voltam es hihetetlen mar megint mennyit irtatok. Bocsi, de visszaolvasni nem tudok.
Itt vasarnap ota esett az esö meg tök viharos szel volt, ma volt vegre az elsö nap, hogy kisütött a nap.

Balint BOLDOG SZÜLINAPOT!

Aniko!

nagyon szepek a kepek rolatok.

Viol, Gabo!

A ti kepeitek pedig valahogy nem jönnek be, csak egy kis darab latszik belöle.

Agi!

HO! :( Most mar remelem minket elkerül nem szeretnek havat marciusban en mar husvetra dekoraltam a lakast es ahhoz valahogy nem passzol a ho.

Zilia!

Jobbulast nagymamadnak.
Gabo!

A mosogepem nekem is bedöglött 3 napja, de szerencsere meg aznap meg is csinaltak, a motornal kellett valamit kicserelni (30euro) es azota mos megint. Milyen markaju a mosogeped, hogy ilyen nehezen lehet alkatreszt szerezni hozza.

Nitta!

Honnan ismered az ex-anyosomat?

Es mar olyan regota megigertem kepet Lararol amikor all, most vegre sikerült lefenykepeznem. Kép Lara áll Kép Husveti dekoracio Kép Lara a kedvenc foteljaban

Kép
Kép
reni76

Reni
olyan édi-bédi ez a csaj!!!És ahogy hátrafordul :lol: 8) ,mint egy manöken!! :wink:
Reni,áldott jo nagymamámnak volt ilyen lábbal tekerős varrogépe!!! :cry: Megkönnyeztem....

Gabó
nem tudtunk sokat csavizni,mert 11-es busszal mentem,posta,peleneka(éjjelre20 db,),kozmetikus.Aztán rohantam a 12 orás 10B-re,mert a suliba kellett mennem a nagycsajért... :wink: Megigértem neki. :roll: :shock:

Csilla
akkor Ti már előbb is joba voltatok!?Innen ismertétek egymást,vagy előbbi barátság?
Vendég

Reni!Ardo a mosigépem!
Tündéri Lara a képeken!Látom már készülsz a húsvétra!A sóginőm is a héten megrendeli a mozdonyokat a kölköknek,hogy idejében megjöjjön!Laranak mit hoz a nyuszika?Húsvétkor is van nálatok valami ünnepség?

rik!Ez tényleg nem volt nagy csavizás!Akkor már nappalra nincs is pelus?
Vendég

Gabó
hát nem.csavarogtam volna még!!!A gond az volt,hogy Petra bealudt utközbe 20 percet.Most meg dög álmos már,de nem akarom letenni,mert aztán egy ora mulva felkel hogy itt vagyok... :roll:
NAppalra nincs már pelus!!JUPPPI!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Egyből akkortol nincs hopgy elkezdtem.Érdekes hogy amikor leviszem(vagy most hogy bent voltunk a a városba)nem pisil be a pelusba.Már nem is tettem rá most d.u. lent.Feljöttünk és bilizett. :wink: Büszke vagyok rá!! :!: :!: :!:
Vendég

BÁLINTNAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!

Kép

Kép
ábibaba

Sziasztok!

Rékának gratulálok!!! Nagyon ügyi, Rik,nagyon gyorsan ment a pelusról leszokás!

Gabó-micsoda segítséged van a mosáshoz!

Reni, Lara nagyon kis tündér. Már készülsz a húsvétra?

Ma szeretnék egy órára ellopózni a Hangárba a haverokkal :oops: :oops: :oops: , apósomék jönnek babacsősznek, remélem, nem lesz semmi gond. Ha mégis, 10 perc alatt itthon vagyok. Nyuszi már alszik, csak maradjon is így.

Legyetek jók éjjel, én egy kis alkmentes sörrel dorbézolok egy cseppet és metálzenét hallgatni megyek :twisted: .

Anikó

Kép[/url]
quito

rik!Nagyon ügyike Petra!!Szuper!!!!

Aniko!Jó szórakozást bizti nem lesz semmi baj Nyuszival! :lol: :lol: :lol:

Én meg levagyok törve beszéltem anyuval és ez a balfasz másfél hétig szabin lesz úgyhogy megkell terveznem a napjainkat hova megyek egész napra csavarogni!Szarügy így jártam!

Viol!Jövő hét szombaton lehet meglátogatlak,mert anyu reggeltől estig melózik és nem akarok otthon lenni!
Vendég

gabó,
oks! viszont! gábor jövő szombaton délelőtt melózik, ami azt jelenti, hogy délután megyünk anyósékhoz... ha jössz, akkor tudod magad délelőttre programzni? dorka normál esetben fél 10-10 körül alszik, olyan háromnegyed órát, órát. de ha jössz, még aznap úgyis beszélhetünk, telefonon. viszont a délutáni indulás meg úgyis csak olyan 3 óra után lenne, szal lesz időnk pletyózni.
ja, most olvasom, hogy a többi napot is tervezed. ide akár minden nap jöhetsz. :wink:

anikó,
jó szórakozást!! :)

reni,
nagggyon jó az a kép lararól!!! :) és már készülsz a húsvétra? hűű, nekem is elő kéne kaparnom a tojglikat. barka már van. :)

KépKép
viol81

erika,
naaa, nagy-nagy gratula nektek! :) nem is tudom ki volt az ügyesebb: anya vagy lánya? :wink:

cajok, az egyik tegnapi képet kicsit megvariáltam :P
Kép
a picasa-val, kriszti! :D

KépKép
viol81

Sziasztok!

Zília,
itthon nincs sapiban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: éppen indultunk valahova, és mivel utál öltözni, olyankor néha énekelni szoktam neki egy dalt, és akkor nem sír. Most vékony hangon énekeltem idétlenül, :oops: :oops: :D :D és úgy tetszett neki, hogy rohantam a fényképezőgépért! :oops: :oops:

Reni,
a Kanyó A. a középiskolámban tartott néha előadást, pontosabban ilyen beszélgetős órákat. Onnan ismerem. Egyszer voltam egynapos táborban továbbképzésen, ő is ott volt.

Anikó,
érezzétek jól magatokat!! :D :D Őszinte leszek, nem gondoltam volna, hogy te Hangárba mész!!!!! :shock: :shock: :shock: Olyan kis kecses, lágy vagy te, erre pafff. Hangár!! :shock: :shock: :D Kincső nagyon baba!! :wink: :wink:

Na bummmm, már én se tudom miket akartam még írni! Ha eszembe jut valami jövök. Ha nem, szép estét mindenkinek!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?