Réka!
Nálatok már rég lenne csatorna, ha az ott lakók 2/3-a aláírta volna - de nem tették meg (nálunk is csak akkor lesz, csak eddig nem kérdezte meg senki). Erről ti nem tehettek, ez még akkor volt, amikor a Dózsát csatornázták.
Hogy miért pont a Szúnyogszigeten? Az elmúlt két évben nem egyszer a tűzoltók segítsége kellett itt ahhoz, hogy a házakba ne ömöljön be a belvíz (ez komoly, több helyen kellett átvágni az utat csak ebben az utcában, és 2 szivattyú is ment...) A szomszéd telken ott rohadt a víz alatt az összes termény, hetekig csak gumicsizmában vagy csónakkal tudtak közlekedni. Amúgy javaslom, ha erre jársz, gyere be az utcánkba, nézd meg milyen... szerintem még nem láttad. Most a legizgibb....
(Egyszer írtam, hogy kitörött a babakocsink kereke - kétszer is.)
Az ovi problémára én SZMK gyűlésen tettem egy saját javaslatot, mármint amit saját hatáskörben tehettem, de sajnos mivel a többi ovinak ez lemondással járt volna, meg sem hallották. (Mindenki egyszerre beszélt, biztos nem is hallották meg) Rosszul van kitalálva a pénzelosztási rendszer, mivel a Kossuthba jár a legkevesebb gyerek, oda jut a legkevesebb pénz, pont ahova nem ezredik homokozós játékra kéne, hanem tetőjavításra. Tavaly ők szervezték az ovibált, aminek bevétele 4 felé megy, de a gyerekek számához igazítva - így a szervezők röhejes összeget kaptak belőle.
Gyorshajtók: ha valaki 30-cal megy ott, akkor nézzetek be a kocsiba, azt hiszem az én lehetek.
Kicsit zavar ugyan, hogy állandóan rámvillognak, és beintenek, hogy mit tökölök... Remélem ők is tudnak szájról olvasni.
De ebben az adó dologban szerintem nincs igazad.
Olyat is hallottam, aki az odluki részről tartja jogosnak a kérdést, hogy miért csak az egyik utcát aszfaltozták le, ráadásul pont azt, amelyikben nem ő lakik. Mások évtizedek óta laknak itt, fizetik ide az iparűzési adót, mégis sárban járnak. Na? Kinek legyen előbb?
Anna!
Elvileg hétvégén mindenkit felkeres a Kinga, ha hozzátok nem jut el, a 66-osban lakik, keresd fel te! Vagy a férjed. Ha mindkettőtök tulajdonos, mindketten. Ha már eljöttök a 66-ig, és kicsit továbbsétáltok, a 72-est is láthatod - ott lakunk mi!
Múlt héten szerintem az Tigázos embereket láthattad, leolvasták és lefotózták az gázórákat, hogy átálljanak átalányfizetésre ott, ahol ezt választották. Érdekes, hogy hozzátok azok sem mentek be. Aztán majd ti lesztek a hibásak!