Új privát üzeneted érkezett!

Manda!
Kicsit megkésve, de boldog szülinapot párodnak!!!!!Egy ffi idősebb korban alegérettebb!!Nem kell úgy kapkodni!!! :lol: :lol: Különben is, jó munkához idő kell!!!! :wink: :lol: :lol:

Gica!
Jót nevettem azon, amit írtál.....Hogy nem vagy egy kebelcsoda.... :lol: :lol: Nem az a lényeg!!

Holnapra mennek a drukkok:
Lukrécia, Gomba!!!!!!!!

Gil! Baby!
Titeket is várunk a jó hírekkel!!!!!!

Emese!
Te pedig holnap mész méhtükrözésre!!!!Húúú, olyanom még nem volt, sok sikert, és fájdalommentességet!!!!!

Málna!
Merre vagy????

És Numato???? Kismoni??? :roll: :roll: :roll:
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Baby, Lukrécia, Gombahölgy: szorítok nagyon a holnapi naphoz.

Emese, neked a méhtükrözéshez. Húú, nekem se volt még olyan. Nem hangzik túl bizalomgerjesztően, de ha segít, hát uccu neki.

Gica, mennyi előnye van a babavárásnak :) Bár én remélem, ha odajutok, nem nőnek túl nagyra. Így is zavarnak néha :)

Baby, tetszett a személyleírásod. Ha így nem ismernek Rád, akkor sehogy :)

Kriszti, hogy szuperálnak a fogaid???? Remélem mosolyogsz velük rendületlenül! :)

Én meg itt dühöngök a gép előtt... Át akartam utalni Chestinek az összeget. Eddig nem volt szükségünk rá, hogy itthonról, neten keresztül utaljunk, de azért van OTPdirekt szerződésünk és vonják is a havidíjat, erre nem működik :( Mindegy, holnap reggel a bankba kezdek és kiverem a balhét :)

Megjegyzem, ma én is hőőős voltam. Ugyanis a sebészeten leszedettem egy szemölcs-szerűséget a cicim alól. Szóval vannak varrataim is, bibibíííí :) Ha már kimaradok még kb. 1 hónapig a "jóból" (hüvelyi uh, injekciók, vérvétel...), addig szadizzon más.

Na, jóccakát mindenkinek! Pusszantás
süni76

Szia Süni!!!!

Már akkor jókedvre derülök, ha látom írsz...Jókat szoktam mosolyogni a beírásaidon..Általában van 1-2 dolog, ami tetszik!!!A másik dolog a neved! Félre ne értsd, de mikor párom nyáron megizzadt, mindig a vakondos vicc jutott eszembe!!És mindig megkérdeztem tőle:Süni, élsz még??? :lol: :lol: Szóval én azóta így hívom!!!

És rendületlenül mosolygok!!!! Kép Persze nem mindig ugrálok!!!! :lol:

Fogam jól van, tegnap 2őt csinált, de olyan még mintha nem is az enyém lenne...Csodaszép lett....Lassan csak a fejem kell kicserélni!!! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nem tudtalak ma olvasni benneteket, mert nem volt jó a netünk. Holnap természetesen megyek és jövök majd a hírekkel. Szorítsatok nagyon izgulunk és félek egy kicsit.

Lukrécia, Bébi!

kis piros bőrtáska lesz nálam, szőkésbarna hosszúhaj, 170 cm és egy magas, feketehajú férj lesz az oldalamon. Én is nézlek majd benneteket!
gombahölgy

Kriszti, örülök, hogy mosolyra fakadsz, ha írok. Általában ilyen vagyok. Ha pl. dokinál vagyok, vagy nagyon izgulok, akkor is próbálom elütni poénnal. Csak az a baj, hogy néha olyan emberekkel is, akikkel nem kellene (pl. doki v. hivatalok). Ilyenkor próbálom visszafogni magam.
A nevemet a férjemtől kaptam. Már nem is emlékszem, hogy miről. Most jut eszembe, az exem meg teknősbékának hívott. Te jó ég, vajon miért éppen az állatok jutnak rólam eszükbe a pasijaimnak???? :D
Holnap egyébként a változatosság kedvéért panoráma röntgent megyek csináltatni a fogaimról. Jó kis reklámot csinálok az egészségügynek :D Esküszöm, nem vagyok hipochonder, ezekre szükség volt és most legalább belefér az időmbe.

Gombácska, ne izgulj!!! Minden a legnagyobb rendben lesz holnap!
süni76

Kriszti:
Még élek! :)
Holnap is megyek, meg azután is, meg azután..... :)
Nellike:
Jól láttam, Te is 7-én mész legközelebb a BMC-be? Én is! :)
Addig még egyeztetünk ki miben lesz. :)
Holnapi Csajoknak!
Mindent bele, aztán jelentkezzetek ám!
Ria:
Sajnálom, hogy lemaradtál, talán majd legközelebb, ne haragudj. :(
Vendég

Estrella!
Örülök, hogy még élsz...Csak gondolom, kissé elszokott a feneked a szuriktól.... :lol: :lol: Na majd belejössz....
Szivesen látlak bármikor!!! :wink: :lol: :lol: (de azért remélem ez lesz az utolsó szuriszéria! :wink: :wink:

Süni!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nem is tudom...Biztos olyan kis állatos vagy!!! :lol: :lol: :lol: Ismét jót nevettem..Felolvastam páromnak is, ő is jót mosolygott...
De valóban meg kellene fejteni, miért éppen az állatokra emlékezteted a pasikat! :wink: :lol:
Vendég

Holnapi randis társaim,Gomba,Gombaférj,Baby,Babymama,Gil

Mindenkiről jegyzetetírtam és holnap mint Sherlock Lukrécia követem a nyomokat.... :wink:

Tökre nincs kedvem menni,megint egy felesleges procedúra,hogy aztán kimondják a nemet. :cry:

Azért legalább a topiktalinak örülök,ami holnap lesz! :D

Na puszi mindenkinek
lukrécia

Jegyzetetírtam :oops: Jegyzetet írtam :lol:
lukrécia

Csajok, mindenkinek küldöm Óriási drukkjaimat mára++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi, neked szintén mennek a babatapik+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kriszti
Köszi szépen a köszöntést! Jó lenne, ha igazad lenne! :wink:

manda

Mindenkiért nagyon izgulok ma!!!
Aztán jó hírekkel gyertek haza!!!
sharon

Sziasztok!

Én még annyira új vagyok és annyira az elején , hogy még azt se tudom mi az az inszem :)
Szal még csak a vizsgálatokon se vagyok túl hogy egyáltalán mi a bajom.

gabicsibe írtad hogy lesz vérvétel ez 16-ára vonatkozik vagy 15-ére mert nem lenne mindegy :(
15-én utaznánk el és a reggel még beleférne hogy bemenjek. csak egy sima vérvétel lenne, ezért nem szeretnék lemaradni a nagy kirándulásról:)

Hétfőn megy valaki? Én a páromat kisérem el,és remélem hamar végzünk,mert bár ugye férfi, de borzasztóan hisztis:)
Nagyon korán odamegyünk és hátha őz behívják hamar.
madrin

őz=őt :)

JA az állatos sztorira annyit hogy én eddig a férjemnek dagi voltam,pár napja átváltott pókra:)
Nem tudom miért:)
madrin

Madrin!

Ha valamit nem tudsz vagy nem értesz, kérdezz bátran, ha tudok segítek. Az inszemináció azt jelenti, hogy egy stimulációt követően, amikor biztosan van peteérés és tüszőrepedés, mesterségesen, egy eszköz segítségével juttatják be a hímivarsejteket a méhüregbe. Az egész olyan, mint egy rákszűrés, kb annyi ideig is tart. Nem fáj, alig lehet érezni valamit.

Ja, a féjem engem néha kullancsnak hív, ha sokat lógok a nyakán... :lol:
sharon

Áh értem, sajna nekem elvileg se tüszőrepedésem, se peteérésem nincs (eddig a csoda orvosok ezt állapították meg)
Eddig Utroval próbálták megrepeszteni, de 4 hónap után se sikerült.
Szal remélem van valami hatékonyabb megoldás is. Hallottam hoyg injekcióval meg lehet repeszteni.
madrin

Estrella, Kriszti!!!
Engem miért nem értesítettetek a dolgokról? Én is közösködtem volna veletek, de nem olvastam a fórumot a héten, csak egy-két mondatot, ami nekem szólt. MOst jól lemaradtam. :( :x
Vendég

(Bár tiszta szívből adtam)Sziasztok!
LÁnyok! Mennek ma drukkok!!!!!!

Lexi!
Ez úgy volt, hogy Estrella jött beadatni a szurit tegnap este, és akkor mondta hogy adjam fel az ő nevében is a pénzt, ha én adom, mert ő dolgozik...És én mondtam, hogy este utalom, és ideadta a pénzt, hogy akkor kettőnkét utaljam el...
Tök hírtelen ötlet volt, nem volt megbeszélve....
A következő esetben felhívlak, bár kívánom senkinek ne kelljen gyűjteni újra!!!!! :( :( (bár tiszta szívből adtam)

Madrin!
Akkor tuti lombikod lesz(sztem)....És ha van elég tőke, akkor már sztem áprilisban(ahogy beírtam)...Megelőlegeztem neked!!! :wink: :lol: :lol:
Vendég

Jézusom!
Még most nézem, hogy össze visza írta a gép a hsz-em...
Szóval az első sor nem oda kell....De betette a helyére is, ahova szántam..Vagy még nagyon korán van????(most keltem) :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok!

Estrella! Te is szerdán jössz uh-ra? És neked is pénteken lesz az inszem, vagy neked csak hétfőn? Ha ez utóbbi a valószínű, akkor nem értem, hogy miért a 12. napon lesz az enyém. :? Vagy a Puregon és az Ovitrelle megteszi a hatását? Egyébként a napi 50 -es adag sok, kevés, vagy átlagos elsőre? (na megint feltettem ezer kérdést, bocsi)

Gomba , Lukrécia, Baby! Szorítunk!!!
nellike

Nellike:
Igen, szerdán, azaz 7-én megyek legközelebb UH-ra. Az inszem nemtom mikor lesz, ez attól függ hogy nőnek a tüszők. Szerintem kb. március 13-14 körül.
Van akinek a 12. napján megcsinálják az inszemet, mert addigra tuti méretűek a tüszők. Nekem volt amikor csak a 17. napon csinálták. Ez eléggé változó és egyénre szabott.
A Puregon 50 szerintem tök normális, az első inszemnél én is ennyivel kezdtem, aztán utána lett 75. Ha belegondolok, hogy van aki Puregon 150, meg 200 meg ki tudja mennyi egységet ad magának, ahhoz képest az 50 kevés. A lényeg, hogy megnőjjenek a tüszők. :) Remélem szerdán akkor találkozunk.
Ha mindig van akivel találkozhatok, sokkal jobb kedvem van menni. :)
Lexi:
Azt hittem olvastad amit Chesti írt, sajna Ria is lemaradt. :(
Itt nagyon napra késznek kell lenni a fórumon. :)

Sharon és Többiek:
Apa engem csak simán így hív: DuciJuci, TonnaDonna, TankAranka :)
Vendég

Estrella! Ok. szerdán megkeressük egymást :) Hányra kell/szoktatok menni?
nellike

Sziasztok!

Nem sikerült.
Már fel voltam rá készülve de azért az egy kicsit szarul érintett amikor a Zeke mondta,hogy 5 eredményt hírdet ma és abból csak nekem nem sikerült......Szegény Lukrécia... :wink:
Azóta egy kicsit letört vagyok de alszom rá egyet és már jó is lesz! :D
Megjön a hétvégén és már kezdjük is a stimut,mert előrelátó voltam és elküldtem az uramat leadni az anyagot a héten,ugyhogy mehet.
Zeke doki nagyon cuki volt.

Viszont lesz aki ma jó hírrel érkezik,de nem árulom el...... :wink: :lol: :lol: :lol:

Baby,Gomba

Tök jó volt talizni veletek

Baby

mindjárt kipróbálom a cd-t.Mit mondott a doki????

Bibar

jó lesz duncsizni skype-on,majd egymás virtuális vállán kisírjuk magunkat :D
lukrécia

Megtalált a róka :oops:
Hát lányok, azt hiszem és az első pár hónapban fogyni fogok, ha ez így lesz...
Reggel óta szarul voltam, legyűrtem két szelet pirítóst, meg próbáltam inni, eddig maradt bent :oops: :oops: :oops:
Ennyit a reggeli rosszullétről :roll:

Judit

jucicuki

és=én

jucicuki

Lukrécia!

Egyszerre írtunk. Sajnálom :!: :cry:

jucicuki

Sziasztok lányok!

:D Hát nem csalt a teszt! 180-as a HCG, szóval most úgy néz ki, hogy ikrek lesznek. Én most már teljesen beleéltem magam, eddig is úgy éreztem hogy sikerült (pláne a halvány csík után), de most már biztos. El sem tudom mondani mennyire örültünk. Végül Zeke doktor mondta meg, mert Wiegandtnak pont beültetése volt, szóval tényleg ahányszor megyek annyiszor másnál kötök ki, de a lényeg a lényeg :D :D :D :D Köszönöm mindenkinek a drukkokat, biztos hogy az is segített!

Ott volt Lukrécia és Baby is, nagyon örülök, hogy megismertelek benneteket. Lukrécia! A te eredményedet nem tudom, de nagyon szorítok nektek is, már mostanra biztos tudjátok. Ha nem sikerült ne keseredj el, olyan életvidám, szeretnivaló embernek látszol, hogy biztos végül össze kell hogy jöjjön!!!

Nekünk jövő hét szombaton (2007.03.10) kell menni UH-ra. Kriszti majd beírod a táblácskába, légyszi!? Olyan jó, hogy feljebb csúszok egy sorral!!!
gombahölgy

Gombahölgy!

Nagyon klassz, örülök Neked :lol: :lol: :lol:
Hajrá ikresek :wink:

jucicuki

Lukrécia!

Bocsánat! Csak most láttam, hogy te már írtál előttem, annyira siettem, hogy megírjam, nem is olvastam el a mai termést... :oops: csak utólag :roll: fel a fejjel!!

(most megyek és csinálok egy vonalzót :lol: )
gombahölgy

Drága Lukrécia!

A hozzászólásaidból süt az optimizmus, az életöröm, a bizakodás.
Éppen ezért 100%-ig BIZTOS VAGYOK BENNE, hogy előbb utóbb sikerülnie kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ugye legbelül te is így érzed?
Hogy "csak" ki kell várni?
Nagyon szorítok, és hajrá az új stimuhoz!

Gombahölgy :lol: :lol: :D , ez csodás!
Gratulálok kismami!

Gabikám, sok-sok pihi, és mennek a babatapik++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baby, várlak a hírekkel, hogy mi volt.
Most már hamarosan te következel!

Gica, a ciciket illetően, mintha csak magamat hallottam volna :D :oops: :lol:.
Minden nap röhögve csodáljuk őket, "hogy milyen nagyok".

Lányok, mindenkinek megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!!!
Végre te is kezdesz, Estrella!
naposoldal

Lukrécia
Irtam privit.

Gombahölgy ,
GRATULÁLOK, nagyon örülök nektek vigyaázz magatokra.

Puszi mindenkinek

Kép
bibike27

:oops: Vigyázz

Kép
bibike27

Kriszti,Süni
Mindíg megmosolyogtattok valamivel.Kár hogy nem ismerjük egymást személyesen!

Lukrécia
Sajnálom,de ne add fel.A következő lesz a nyerő :D

Gombácska
ulálok! :lol: most megkaptad a második felét is :lol:
Kép Hurrrrrráááááááá!

Nellike
Nem baj,hogy a 12. napon csinálják,mindíg attól függ mennyire indulnak be az érési folyamatok.Nekem csinálták már a 12.-en,17.-en és most a 13.napon.Az hogy a tüszőrepesztő szuri használt-e még eddig nem nézték meg!!Szerintem mindíg kisadaggal kezdenek és fokozatosan emelik ha kell.Igaz én merionált kaptam,de az elsőnél 9-et,másodiknál 10-et és most csak 7-et.úgy látszik én most indultam meg a szuriktól.

Estrella
Szupi,hogy végre te is elkezdhetted!!

Madrin
16.-ára,mert 15.-e mindenkinek pihi.Szerintem kérdezd meg telefonon,hogy elmehetsz-e 19.napon!

Baby?

Emese
Milyen volt?Gondoltam ám rád is !!Minden rendben van?
gabicsibe

gabicsibe,köszi
Hétfőn úgyis megyek akkor rákérdezek, de biztos nem főleg hogy ez még csak az első vizsgálatok...
madrin

Juci
gyorsan túl leszel rajta!Annyit küzdöttetek már ti is,ez kutyafüle ahhoz képest nem?Már én is szeretném a rókákat kergetni :D

A terhességi hányinger és hányás csökkentésének egyik bevált és tudományosan is hatékonynak talált szere a gyömbér. Kutatók 1 gramm gyömbérport ajánlanak egy napra elosztva, folyadékkal bevenni. A gyömbért szedők csoportjában számottevően enyhültek a tünetek, és a terhesség kimenetelére semmilyen káros hatást nem tapasztaltak
Próbáld ki ha gondolod.
gabicsibe

Sziasztok!
Juci, nem panaszkodni!! :o)) Már mióta erre vártál???? Ez a sok szurihoz és egyébhez képest... Na, félre a tréfával. Hamar túl leszel rajta! Egyél gyömbéres kekszet!

Baby, mizujs?

Nekem meg peteérésem van! Vajon ez még a múltkori injekciók hatása? Bár nekem előtte is volt. De legalább nincs sok hátra és mehetek vissza én is :)

Csajok, ha jön a szép idő, találkozhatnánk! Bár ezt mintha már valaki szóbahozta volna.
Nekem is borzasztóan tetszett, hogy mennyire összefogtunk így ismeretlenül is Zsókuciékért! Vajon hogy fogadják az ajándékot? Meglepi lesz vagy tudnak róla?

Várjuk este a híreket!
süni76

Köszi Gabi!

Ki fogom próbálni, az a baj, hogy semmi nincs a gyomromban és most sem bírok még enni és attól félek, ez nem tesz jót a babáknak.

Judit

jucicuki

Juci
Próbálj háztartási kekszet rágcsálni.Ha nem megy ne erőltesd viszont sokat igyál(az nagyon fontos)!!A babáknak meg nem lesz baja!!!

Süni
én benne vagyok!
gabicsibe

Sziasztok Lányok,

lassan megyek haza, vagyis el kezdtem aerobicra járni hogy szép vékonyan legyek terhes :lol:
Mindenkinek jó hétévégét és köszi hoyg ennyien válaszoltatok/segítettetek.
Mi hétfőn a BMC-be kezdünk.
HA jön vki megismer majd egy türelmetlen férjről :)
madrin

Naposoldal

köszi a kedves szavakat,én is bízom benne.... :wink:

Gomba

Nap hőse! :lol: Köszi amit írtál,tök jól esett

Juci

Csakazértsem sajnállak :wink: !!!!

Gabi

Cuki vagy,mindig lexikont játszol... :lol: Jól jössz a háznál!!!! :wink:

Bibike

Írtam :roll:
lukrécia

Lukréciám
mi örök tagok maradunk ezen a topicon :oops: :oops: :oops: a többit inkább skypon

Gombahölgy
hatalamas gratula nektek!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

baby
veled mizujs?????????????,

bibar

Hellóka!

Nem is tudom, hogy hol kezdjem, mennem kell jövőhéten kedden is, uh-ra, de szerintem nem lesz most ebből megint semmi,mert a nyálkahártyám szar,mondhatni, vagy még nem kezdődött el semmi, mert nekem hosszabb a ciklusom (32-34 nap) és lehet, hogy csak a jövőhéten lesz a peteérés, vagy nem is lesz:(
Örülök, hogy találkozhattam Lukréciával és Gombhölgyel, tök jó volt:)
Gombahölgy,na ugye? Gratulálok én is!!!!
Lukrécia, neked hajrá a következő stimuhoz:) Még talizunk úgy is, látod, hogy nekem nem akar összejönni, ez a beültetés dolog.
Ja, Süni,
nekem nem kell még fizetnem a fagyis dologért, mivel ez a multkori része, csak akkor nem lehetett. Másnak viszont, igen felteszik a kérdést, hogy fizet vagy sem?!
Na,most megyek, egy kicsit levagyok törve, hellóke mindenkinek, azért szeretlek benneteket, csak most inkább nem írnék többet:)
Majd talán a hétvégén:)
baby.81

Baby
nem értem,most hányas a ny.hártyád?és érik petesejted?elhiszem hogy szomorú vagy de azért én drukkolok hogy jövö héten jó hirt kapj!!!!!!!!!!én is ott leszek kedden,bár tudom hogy ez nem vigasztal :oops: :oops: de legalább én is megismerlek,nem csak az örök topiktársam :D :D

lányok én annyira átugranám ezt a fagyist,uuuuugy mennék uj stimura :oops: :oops: :oops: na mindegy,már az is itt lesz mindjárt

lukréciám
igaz hogy most csacsogtunk másfél orát,de azért irok neked :oops: :oops: nagyon várom a holnapot :oops: :oops: puszika

bibar

Sziasztok!

Lukrécia, hajrá az új stimuhoz! Én nagyon drukkolok Neked! És persze a többieknek is!

Gomba, szuper!! Hú, tiszta szívből gratulálok. Szombaton mehetsz UH-ra? Jól olvastam?

Juci és most vettem a DM-ben bio puffasztott kölest. Nagyon finom és ezt rágcsálom ha rám jön az émelygés. Nálam nem volt még róka, remélem nem is lesz! De nagyon közelít mostanában! De nem bánom, ezt akartam mindíg is! Ja, és a hideg tej is bejön, már ha szereted a tejet.

Naposoldal, Te hogy vagy?
vicuska1977

SEGÍTSÉG!!!

Csajok, lehet, hogy nagy baj van! Légyszi segítsetek! A stimulációs lapon minden napra (keddtől kezdve jövő hét keddig) napi 50 adag van írva a Puregonból. Ezek szerint 8 napig kéne adni ezt a mennyiséget, úgy, hogy a doki mondta, hogy még maradni is fog egy kicsi és szerdán úgy kell mennem uh-ra, hogy a keddi szurit beadtam. Csakhogy nekem a doboz szerint 300 NE-s kiszerelésem van, ami ugye csak hat napra elég és nem marad semmi. Most én vagyok a hülye? A asszisztens szerelte össze a tollat, ő mutatta meg a beállítást is, aszerint csinálom, minden nap ugyanennyit, de szerintem nem én csinálom rosszul, mert akárhogy számolok 6X50 az csak 300. Tehát vasárnap estig van gyógyszerem?Ilyenkor mi a fene van :?

Gombahölgy, nagyon-nagyon gratulálok! :) Lukrécia! Sajnálom, de majd a következő :wink:
nellike

Nellike:
A Puregonban 400 egység van, csak kevesebbet tüntetnek fel, ne izgulj elég lesz az! :)
Gomba:
Gratulálok neked!
Lukrécia:
Sajnálom :(
Baby:
Ne szomorkodj, lesz ez még jobb is!
Juci:
:) :(
Vendég

Nellike
Ne izgulj!Majd hétfőn feliratod és este beadod!lehet hogy a lányok is kisegítenek akik ezt használják.Már ha maradt valakinek feleslegbe.Sajna én nem ezt használtam :(

Baby
Szerintem majd csak a követekzeő uh eredménye után keseredj el ha lesz miért( :) )!!!De nem lesz,mert nem szeretnéd hogy így legyen!!Nem igaz???Tessék egy kicsit pozitívan hozzá állni!!!
gabicsibe

Jucicuki!

Az első három hónapban ha kevesebbet eszel és mindig hánysz (de azért nem száradsz ki persze) még külön jót tesz a babáknak, mert akkor a méhlepény jobban fejlődik, hiszen kevesebb tápanyag áll rendelkezésre és így kompenzálja a szervezet, hogy a babák mégis megkapjanak mindent. Ennek állítólag később van haszna mikor már bírsz enni, de a babák ugye később sokkal intenzívebben nőnek, az első három hónap után, és akkor ott van nekik egy hatékony méhlepény, ami ellátja őket. Már nem tudom ezt hol hallottam, de logikusnak tűnik. Szóval semmi izgalom, de tényleg igyál sokat.

Mindenkinek köszi a jókívánságokat. Lepihentünk délután, mert nagyon elálmosodtam, a férjem aludt két órát én meg TV-ztem. Mondjuk mikor a túlstimu volt akkor is neki fájt a hasa... :)

Baby! Te is eszed azt a méhpempőt? Hátha jó lesz az a nyálkahártya mire kell.
gombahölgy

Baby
Még ne add meg magad a természetnek. Én is így jártam a fagyik előtt. Nagyon gyengusz kezdés után, de beindult a dolog. Bár arról nem mesélhetek Neked, hogy az ikrek megtapadtak (vagyis éppenhogy CSAK mesélhetnék) de az ágyikó végül jó volt nekik. Lehet, h hülye vagyok, de személyes megfigyelésem alapján megállapíthatom, hogy ha a lombiknál a pasinál van gáz és megtörténik a beülti, akkor ált. nem sikerül elsőre. Ha a hölgy taggal van valami, akkor egyből csoda történik. (A kivétel erősíti a szabályt) Másnak van ilyen megfigyelése? Lehet, h tényleg bekattanok..........

Most olvasom Bencsik Andrea Várva Várt Babák című könyvét. Sok újdonság volt benne számomra. A lombiktörténetek is nagyon meghatóak, csak a megfogalmazás...... na azon néha kiakadok, de lehet, hogy ez a kommunikáció szak átka:)

Lukrécia
Ezt a szitut most nagyon nem irigylem Tőled, de talán azért kerültél Te bele, mert ennyire erős vagy, van erőd elviselni. Felnézek Rád, mint a templomtoronyra. És most már lassan mi jövünk. Én holnap kezdem a kasztrálás után alkalmazott csodaszert, a decapeptylt. (Mert hogy erre is alkalmazzák) Na, azt nagyon utálom. Pszichésen megvisel, hogy leállítja a petefészek működését, aminek az a dolga, hogy működjön. Nem mellesleg rohadtul fáj is.

Gombahölgy
asszem sárgulok. (az irigységtől) Gratulálok!!

Jucicuki
Küldd át hozzám a rókákat!!! A keksznél jobb ötletem nekem sincs, sajnos.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?