Szép reggelt, bár a tegnapi szebb volt!
Én kezdettől fogva tisztában voltam azzal, h a Kecskemétit is a Hipp gyártja, talán az a különbség, h a hippek bio alapanyagúak, de ott sem mindegyik. Ez magyarázhatja a 100ft-os különbséget, meg a szebb csomagolás
Mivel az elején csak pár kanál kajákkal próbálkoztam, gondoltam jó lesz e célra az olcsóbb is, ha már 2 nap után ki kell dobni. Tehát mi nem válogatunk, elfogadta a kecskemétit és azt vesszük, bár most nestlénk is van.
Meg a kecskemétiben több az olyan, ami csak egyfélét tartalmaz, pl. csak őszi, nem keverve almával. Amit tudok, főzök, de körtét, őszit, sütőtököt ilyet fogyasztunk. Nem tudom, a húsosakban lehet, h már lesz ízbeli különbség.
A bio élelmiszer meg nem rossz dolog, de mi is, felnőttként szimpla, bolti zöldségeket eszünk, kétlem, h az bio lenne. És szerintem minden bébiétel megfelel a követelményeknek, feltételezem, h rendszeresen ellenőrzik őket, különben "letiltanák" a forgalmazásukat.
Vigyázzatok az úton, tudod, csak szép lassan, biztonságosan...Bazsi megmarad olyan sokáig a hordozóban?
Nikike, értesítsd akkor Kátyát a talikról!
Tudom, h én állandóan ezzel az ültetéssel jövök, most is
Én is nézegetem a könnyű, sport babakocsikat, de már megint nem tudok dönteni. Mi úgy kalkuláltunk, h kell télre egy strapabíró, fekvős, jó bundás kocsi, ez meg is van, és ennek is dönthető a támlája, használható ülve is, de nem lehet vele bkv-zni. És hogy majd tavasszal, ha Kami is tud ülni, veszünk egy esernyőre csukhatót, aminek most jön el majd az ideje. De ezek a nagyon könnyű, egyszerű sportkocsik nem csak oloyan gyerekeknek jók, akik kvázi már menni is tudnak, tudnának, úgy ülnek, mint a cövek, stb? és vannak olyan átmenetet képezők, amik azért sokkal jobban tartják a gyereket, de nem is olyan kis könnyű súlyúnak látszódnak. Dönthetem már a háttámlát - újabban Kamilla nem akar fekve babakocsizni - legalább egy fokozatba, ha nem is ülőbe és milyen kortól jók ezek az egészen egyszerű, esernyőre csukhatóak?
Itt jegyzem meg, h szerintem azzal sem sokkal egyszerűbb a tömegközlekedés, mert a sima, régi buszra és villamosra talán még ezekkel sem lehet felszállni, vagy azokra az ősrégi trolikra, mert mindenhol van korlát az ajtónál. Az alacsony padlósakra meg ezzel a nagy dömperrel is fel tudok szállni