Új privát üzeneted érkezett!

Tvera: :lol: :P :lol: Dehogy értelek félre! :lol: :P Köszi, ari vagy. Akkor elárulom, rengeteg versem van, minden féle, kb 4. osztályos koromba kezdtem el írni, na azok primitívségén jókat kacagok, de egy akkora gyerekhez vannak köztük jók is. Később antológiákban, közös kötetekben, újságokban jelentek meg verseim. Ám már akkor is tudtam, hogy ahhoz, hogy igazi költő legyek, több kell, mint néhány faragatlan rím, sokat kellett volna tanulnom, de nem tudtam kitől. :roll: No meg folyamatos ingergazdag környezet is kell hozzá, ami a mai világban nem mindig valósul meg. Így elég rapszódikus vagyok, néha előveszem és kiírom magamból az érzelmeimet versekbe szedve, néha kifestem. :wink: Néha pedig nem szólok semmit, csak csinálok egy hatalmas nagy takarítást. :lol: :P
Nagyon remélem hogy kicsi törpénk érkezése után sok szép dolog fog az eszembe jutni, és lesz is nálam ceruza. :lol: Mert ám rengeteg vers születik a fejemben, hosszúak, még sétálok, biciklizem. És persze mire olyan helyre érnék hogy le is tudjam jegyezni, elfelejtem. :P

KépKép
ancsúr

Ancsúr!
Szép a vers nagyon! :)

Lányok!
Volt valaki közületek a péntek esti Ágacskás beszélgetésen?

dnkata
dnkata

Kedves várakozók!

Megvan a Gólyahír Egyesületnél örökbefogadni szándékozók országos találkozójának időpontja!
2007-04-28 szombat 10-15 óra között, a szokott helyen.
Akik már jelentkeztek kapnak meghívót.
Akik még nem jelentkeztek, de érdeklődnek, azok jöhetnek meghívó nélkül is!!!
nikinozso

Szia Nagyzsu! :lol: Védőnő téma
Szerintem nem kiváncsiságból akar hetente menni, hanem amíg egy baba újszülött ( 6 hetes koráig) addig a védőnő elméletileg hivatalból jön minden héten. ( Ez nem az örökbefogadástól függ...)
Második babánál már nem ennyire buzgó. :wink:
Nagyon sajnálom, hogy nem szimpatikus, mert akkor egy gyötrelem beengedni és hagyni, hogy bekukkantson az életetekbe.
A miénk egy angyal és mindig jó vele beszélgetni és megkávézni...
Kár, hogy a Ti példátokon fogja megtanulni, hogy semmi különbség nincs pocakbaba és örökbaba között. :cry:

Ancsúr, nagyon szép a vers és a babaszoba is gyönyörű! Nemsokára beköltözik a lakója, már suhog a gólyaszárny...én hallom.
Addig is a szomorú várakozók babáját küldöm neled szeretettel:
Kép
Hozzon jókedvet a napjaidba!

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok!

Egy kérdés, aki tapasztalt ilyen ügyben. Ma kellett hívjam a gyermekorvost. Úgy volt már tudnak rólam a rendelőben. Sajna nem volt bennt a doki, időpontot szerettem volna kérni. Erre az asszisztensnő kifaggatott, hogy milyen ügyben és mondta, hogy amíg nincs taj kártyája a picinek a doki nem ír fel semmit. Bocsi a tapasztalatlanságomért. Tápi, meg egyéb dolgokat akkor hogy írnak majd fel nekünk? A kórházban? Vagy kinél hogy működött? Ha valaki tudja írja meg, előre is köszi. A tajkártyát, ha megszületik a pici hogy és mikor kell intézni?Előre is köszi:
Minden jót!

Zsu
nagyzsu

Nagyzsu!
Mindent időben meg fogsz tudni, bizz bennünk.
nikinozso

Nikinozso!

Köszönöm szépen! Bízok én, csak izgulok, hogy minden jól menjen.

Zsu
nagyzsu

Gabszi: Olyan aranyos vagy, a tv-be is bemondták, hogy megérkezett az első gólya. :) Kár hogy nem ide, azért lassan ha jön a szép napsütéses idő, nyitogatjuk az ablakot majd. :wink:

Nagyzsu: Nagyon sokat gondolok rátok, látom teljes lázban égsz! :wink: Mondjuk nem csodálom.

KépKép
ancsúr

Nagyzsu

Figyi ne izgulj nem fog a babád éhen halni :):):)
Először is lehet hogy felír a kórház ( nálunk nem tette ugyan )
a másik bizti van ott a városban ismerős rokon mi amikor elindultunk a babával rácsörögtünk az egyikre ő elment és az én taj kártyámra felírak neki mindent.
Ez egy hónapig lehetséges (mármint hogy az anya nevére kap a baba mindent) bár ebben az új rendszerben már senki nem tud semmit.
Erre azért kérdezz rá, (mármint a te nevedre irnak e ) de az biztos hogy előre nem írtak nekünk sem semmit csak amikor már ott volt a baba .
Egy adag kaját mi kaptunk a kórházba , azzal kibirtuk hazáig aztán futás a receptekkel a gyógyszertárba.

Naninga
naninga

a másik, nekünk mivel nem volt a kezünkben semmi sem születési sem lakcím kártya nem kaptunk Taj kártyát csak januárban .
Szóval nem értem addig a baba ne egyen ez nem igy működik a te nevedre és taj számodra fel kell írnia.
kérdezz rá ha csak 1 hét múlva lesz TAj kártyája addig mit csináljon ? Szerintem elgondolkozik rajta :)

Naninga
naninga

Nagyzsu, az anya ( vagyis TE :lol: ) TAJ számára írnak fel mindent, úgy, hogy az első szám helyére 8-ast irnak, azzal helyettesítik.Nem értem azt miért nem tudta az asszisztens, hisz a vérszerinti gyerekeknél sem TAJ kártyával jönnek ki a kórházból...kb. 3-4 hét míg megérkezik.
Nálunk Zsófinál ez majd 2 hónapig így volt....

Az a rossz, hogy a receptet az eredeti névre kell kitölteni+lakcímet is az eredetit kell beírni...ez hosszú távon már a vége felé elég felkavaró.
Szerintem valószínűleg ezért nem tudták még a recepteket odaadni.
Kérd el "biancóban", majd később kitöltöd a dátumot és az adatokat és jelzed a gyerekorvosnak.

Puszi, és ne izgulj, mindene lesz időben a kismanónak.
Ha nem írják fel, vedd meg recept nélkül, szívesen segítek mi kell a kisbaba gondozáshoz!

Kép
Kép
ggabszi

Kedves Várakozók! Nem írom most név szerint, már megin osztogatni kell a .-at? :lol: Tessék már jelentkezni szépen! :lol: Légyszike! :lol:

KépKép
ancsúr

Ancsúr!

Olvastam a versedet, nagyon szép. Sajna semmi extráról nem tudok beszámolni. Most megint lelkileg a padlón a vagyok. Már annyira szeretném, hogy itt legyen a picurka az ágyikójában. Az utcán, ha meglátok egy pici babát, nagyon kell koncentrálnom, nehogy elbőgjem magam.

Hát ennyi.

Timi
latimi

Naninga!

Köszi szépen a gyors segítséget. Csak nem igazán tudtam, hogy működik ez pontosan, ezért tudtak olyan könnyen lerázni, de nem hagyom magam.

Ggabszi!

Köszi a választ és az infókat. Mostmár tudok mivel érvelni majd. Feliratom az én taj számomra a dolgokat. Ha meg mégsem akarják, akkor meg majd a segítségedet kérem, hogy mi kell pontosan és megveszem anélkül.

Köszi mégegyszer a megnyugtatást. Arik vagytok.

Latimi!
Ne légy szomorú. Tudom nagyon nehéz. Drukkolok nektek nagyon, hogy minél előbb megérkezzen a babátok!
Minden jót!

Zsu
nagyzsu

Nagyzsu!
Én innen Szögedről(!!!) nagyon szurkolok ám!!!!
Taj-kártya: Hát nekünk olyan szerencsénk volt, hogy még a kórházi benntartózkodás alatt megcsináltattam ( az eredeti nevére) . A kórházban kétféle tápszert is írtak fel, mert válogatós volt a kisasszony! Azt ott helyben ki is váltottuk. Az útra kaptunk egy üveg tápit és egy üveg teát is! Nagyon rendesek voltak a nővérkék!
Aztán mikor megérkezett az új TAJkártya szinte semmi sem változott, mivel a tajszám maradt ugyanaz!!!
És a mi dokinénink MINDIG a Regina nevére és a mi címünkre írta a receptet, mivel csak a tajszám volt a fontos!
Ez 20hónapja volt, hátha nem változott meg... :D

Puszi mindenkinek!

Kép
kajla

Latimi!
Mind tudjuk mit érzel!!!
Én AFP vizsgálatokat csináltam kismamáknak nap mint nap! Elég "jó" volt!!!
Már olyan sokszor írtam, de akkoriban ez volt a kedvenc mondatom:" Mindenkinek van gyereke, csak nekem nincs!!!"
Hát nem volt könnyű! De fel a fejjel, nemsokára csak nevetsz majd a mostani éneden!
Kitartás!!!

Kép
kajla

Kajla!

Köszi szépen a tájékoztatást. Mostmár tényleg megnyugodtam erészről. Jó ez a fórum nagyon.
Szóval te innen Szögedről? Ezek szerint már teljesen itt laktok. Szép helyet választottatok. Gondolom sikerült feltérképezni a várost. Tavasszal mostmár csak összehozunk egy közös talit itt a megyében. Jó lenne.
Minden jót és köszi szépen a szurkolást.

Zsu
nagyzsu

Nagyzsu!

Köszi a drukkot. :D

Kajla!

Ezt én is szoktam mondani a férjemnek, hogy mindenkinek van gyereke, csak nekünk nincs. Pedig még jópáran járnak ugyanebben a cipőben. Csak hát az ember ugye hajlamos arra, hogy a saját problémáját tartsa a legnagyobbnak.
Szerencsére szépen haladunk a bűvös 50 felé, és akkor már mi is elmondhatjuk, hogy bármikor csöröghet az a bizonyos telcsi.

Timi
latimi

Latimi: Hidd el így vagyok én is. Itt van ez az édes kis szoba, a babakocsi, és inkább már kerülöm is szokszor a szobácskát. Máskor meg befekszem a szőnyegre és ábrándozok. Nem is tudom mi lenne a legjobb. :roll: De azért nagyon jó olvasni másokról. :wink: Ez a csak nekünk nincs gyerekünk, nálunk is rengetegszer elhangzott már. :?

Kajla: Most már ha lassan meggyógyulunk mindannyian, akkor talán talit is szervezhetnénk. :lol:

Nagyzsu: Olyan jó már hogy ilyeneken aggódtok, nagyon jó olvasni. :wink: Na nem az aggódás végett, hanem hogy azért történnek a dolgok. És jujj 1 hét, ha minden igaz, ugyi?

KépKép
ancsúr

Nagyzsu, nagyon sokat gondolok rátok, hogy minden rendben menjen. ggabszinak és a többieknek tökéletesen igaza van, kár előre idegeskedni, most még káosz, aztán egy perc alatt minden kitisztul, s mindent beszerzel egy perc alatt. dokinénivel kell jóban lenni, s rábirni, hogy biankóra mindent irjon fel, még a popsikenőcsöt is, meg az alkoholt. Ha ott lesz az idő, majd te kitöltöd az adatokat. :lol:

ancsúr, gyönyörű verset irtál.

Kép
Kép
koko

Kedves várakozók!
A még meg sem született gyereknek nem lehet felírni semmit!
Majd ha lesz neve, lakcíme! (hivatalos) majd akkor, és akkor sincs későn, hiszen még nem kell neki tápszer, mert még meg sem született!
Biztos, hogy öröbe adják?
nikinozso

Kedves Nikinozso!
Teljesen igazad van, én is akkor töltettem ki a "bianco" recepteket a dokinénivel, amikor már Zsófi megszületett és Anna azt mondta, szinte 100%, hogy szilárd a szándék az örökbeadásra. Ám még mindig ott volt az a kicsi..... ha mégsem. Akkor összetéptem volna a recepteket és kész!
Kicsit ingoványos ez a recept dolog, mert szerintem mostanában már a személyi adatokat is ellenőrzik, nem csak a TAJ számot, azért kellett az eredeti névre írni a receptet. A TAJ számom akkor került a receptre, amikor már a kihelyező határozat is megvolt, mivel a gyermek törvényes képviselőjeként már jogom volt a saját TAJ számomat írni . ( Az első szám helyett 8-sal.) Kihelyező határozat nélkül meg úgysem hozhatod el!
Az első 5 napban van a recept iratásra idő, Nagyzsu ! Nyugalom!!!! Mindene lesz a babának !
Legalább, ahogy Kajla is írta, kitapasztalod, melyik tápszer izlik neki!

Kép
Kép
ggabszi

Nem is töltethettem ki előbb,hisz azt sem tudtam, amellett, hogy valóban a mi Zsófink született-e meg, mi lesz a neve...

Kép
Kép
ggabszi

Ggabszi!

A másikon olvastam, hogy Zalakaroson pihentetek. Megkérdezhetem, hogy melyik szálloda/hotel vendégei voltatok? Tudod most keresek pihenőhelyet, de egyszerűen nem tudok döntetni. És amit a másikon leírtál egészen jól hangzik. Igaz, hogy mi még baba nélkül megyünk, de megyünk és ez a lényeg. Köszi, ha segítesz. :)
kanga_mama

Kangamama, írtam privit. Puszi

Kép
Kép
ggabszi

Illetve csak irtam volna. Azt irta ki, hogy ilyen nevű felhasználó nem létezik. :?: :?: :?:
A freemailedre mehet?

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok!

Hát,egy kicsit megnyugodtam,hogy nektek is vannak ilyen gondolataitok,mint pl. a mindenkinek van gyereke. :)

Én néha nagyon neki tudok keseredni, és olyan nehéz átélni azt hogy tényleg úgy érzem,hogy "mindenki" terhes. Tanítónéni vagyok és az oszályomban most 6!!!!!!! kismama van,ezen kívül pedig úgy tűnik minden ismerősöm vagy terhes vagy babája van.És megmondom őszintén én nem ismerek közelről olyanokat,akik hasonló problémákkal küszködnek.(mármint meddőség és egyebek)
Én vagyok egyedül! :cry: :lol:
Szóval kitartás lányok!
:D :D :D :D :D
Latimi,Ancsúr: Ti már tényleg hamarosan anyucik lesztek,úgyhogy fel a fejjel!

Mindenkinek betegségmentes napokat kívánok!(beleértve engem is,éppen dögrováson vagyok) :lol: :lol: :lol:
csöpke

Ggabszi!

Na, szépen vagyunk, még hogy nem létezem. Csöpke szerinted ez igaz??? Létezem én, ajaj, de még mennyire. :lol:
Igen, jöhet a freemail-re, megköszönöm! Puszi! :lol:
kanga_mama

Kangamama: Létezel!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
És mi ennek nagyon örülünk! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
csöpke

Csöpke: :lol: Azért a vonalzóm csal, majd törlöm. Jó hogy jelentkeztél, ti most hogy álltok? Közvetlen környezetemben nekem sincs. Bár az előző munkahelyemen kiderült, hogy másodunokatesóm a munkatársam, és ők most adták be a papírokat örökbefogadásra. De ritkán találkozom most már vele. No meg itt azért már sok embert megismertem. :)

Kanga mama: :lol:

KépKép
ancsúr

Kedves Nikinozso!

Nem biztos az örökbeadás ezt én is tudom sajnos. Akkor lesz csak biztos, ha már itthon lesz a pici. A feliratást a védőnő mondta, hogy keressem meg a doktornőt ez ügyben, hogy felírjon pár receptet. Nem én javasoltam neki, ezt állítólag így szokták a kismamáknál. Közben kiderült a mi helyzetünk teljesen más míg nem lesz tajkártyánk. De nem is folytatom.
Sajnálom, hogy lavinát indítottam el a fórumon. Nem akartam.
Minden jót!

Koko!
Köszi szépen.

Csöpke!

Jobbulást kívánok!

Zsu
nagyzsu

Kedves Nagyzsu!
Úgy gondolom, hogy jó az ha a benneteket foglalkoztató dolgokról megírjátok a véleményeteket, legalább látjátok, hogy mindenhol más a helyi megoldás!
Csak egy alapvető különbség van! Míg a védőnők körzetében élő kismamáknak ki lehet adni "biankó receptet" mert Ő a vérszerinti anya, és az Ő tajszámával lehet az Ő gyerekének (születése után!)receptet írni addig, amig nem lesz saját tajszáma.
Örökbefogasásnál, pedig csak akkor leszel a gyerek törvényes képviselője, ha megvan a lemondás, és ki vagy nevezve átmenetileg gyámnak! elötte a Te tajszámodat nem használhatod!(addig az életetadó a hivatalos képviselője, amig le nem mond!!!)
Tudjátok, hogy csak akkor biztos a lemondás, amikor már nálatok van otthon a kiságyban, és kihelyező határozatotok van!
nikinozso

Kedves Nagyzsu!
Ugyan már mindenki elmondta a véleményét, de én is hozzá szólnék.

Amikor Péter megszületett akkor hívtam a doktornöt, és miután mi 3 naposan, szombaton jöttünk haza előre elkértem a biankó recepteket. Sajnos, a gyógyszertárban, a rendszer nem fogadta el a vérszerinti anya TAJ számát. Akkor 50%, most 25% a támogatás a tápszeren, simán vettem egy dobozzal teljes áron, az olaj+alcohol+popsikrém meg az én rendes TAJ számomra lett felírva. Minden helyzet más, minden gyógyszertáros más. A lényeg, cseppet sem aggódj, minden rendben lesz!

Ja és 1 héten belűl volt TAJ száma Petinek (nem kártyája, csak száma, a TB adott egy igazolást).

A várakozóknak sok türelmet és kitartást kívánok, amikor otthon lesz a gyermeketek, minden gyötrelmes pillanat feledésbe merűl.

Néhány kép sok szeretettel:
Kép

Kép

Kép Mosoly

Kép Az első csörgőfogás

Kép
tviky

Tviky: Édi manó! :lol: :P :lol: :P

KépKép
ancsúr

Kangamama, mégis létezel!! :lol: :lol: :lol:
Ma már működött, úgyhogy pü. ment.
Puszi:
Gabi

Tviky, nagyon karakán a kislegény!Gratulálok a csörgőzéshez, nagyon ügyi!

Kép
Kép
ggabszi

Kedves Nikinozso!

Köszönjük szépen a tájékoztatást. Mostmár letisztult minden.

Tviky!

Köszi szépen a tájékoztatást.
Nagyon aranyos Péter a képeken, és már három hónapos, milyen gyorsan telik az idő.
Minden jót!

Zsu
nagyzsu

Sziasztok

Nagyzsu, már március van. :lol: :lol: :lol:

Csöpke, még hogy nem ismersz senkit közelebbről, irgum-burgum, na majd a nyaralásunkat megpróbálom Pécsre szervezni, úgyis régen készülünk arra felé utazni (ugye jól emlékszem Pécsiek vagytok). :lol: :lol:
Kitartás, hamarosan megérkezik a babátok. TEGYESZ sorban semmi változás :?:

Tviky, csuda aranyos a kisfiad, hogy szalad az idő már három hónapos.
Úgy látszik ezek a Petik, már csak ilyen atléta alkatúak. Én Petim kb. 102 cm és 14-15 kg.

Kép
Kép
atan

Sziasztok!

Ancsúr:Itt vagyok ám,csak olvasóként. :D Nagyjából 160körül lehetünk, de most már megvárom a talis meghívót a pontos sorszámért! :lol: :lol: :lol: Figyeld meg,ha megcsinálod az új vonalzót,fel fog tűnni a gólya is nálatok! :lol: :lol:

Nagyzsu:Köszönöm,igyekszem gyorsan meggyógyulni. :)

Atan:Természetesen titeket ismerlek,de senkit nem akartam ezzel esetleg megbántani, ez nagyon érzékeny téma, meg hát itt sem mindenki ugyanabban a cipőben jár.
Különben sokszor ti tartotok életben,úgyhogy nagyon is fontos helyen vannak nálam az itteni lányok!
Hogy álltok a hugivárással? :lol: :lol:

[b]Tviky: Gyönyörű ez a kis nyuszka!
:lol: :lol: :lol:
csöpke

Atan: Pécsiek vagyunk és gyertek,gyertek, ez nagyon szép hely a nyaralásra és akkor mindenképp látogassatok meg minket is!!! :lol: Ígérd meg,légyszi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
csöpke

Nagyzsu, bármit vehetsz a patikában recept nélkül is, teljes áron. Ha az egyikben nem adják ki, mert receptköteles, akkor a következőben. Ha ott sem, akkor azt mondod külföldinek lesz, és akkor mindent kiadnak recept nélkül.
(Tegnap két Prevenar oltást kaptunk simán recept nélkül..., manapság már semmi nem számít, ha kifizeted a teljes árat...)
szuperboszi

Ggabszi!
Örömmel jelentem tényleg létezem! :lol: :lol: :lol: :lol:
Köszi a privit - választ ment, szerintem nevetni fogsz.

Csöpke!
Örülök, hogy örülsz!

Nagyzsu!
Mindenem csuriban ÉRTETEK!

Tviky!
Gyönyörű Petike!
kanga_mama

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon szorítunk innen a háttérből!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Képzeljétek ma kaptam meghívást a Tegyesztől örökbefogadós klubba!
Ez mind szép is lenne , de két bibi is van a dologban.
Egyrészt idáig is volt klub negyedévente (!) már babás öf-nak. Kb. 8-10 család találkozott ilyenkor több kevesebb sikerrel. Most kitalálták, hogy 2 klubot csinálnak -egyet a várakozóknak, egyet meg a már babásoknak. Tudjátok, hogy mégcsak véletlenül se találkozzanak egymással!!
Másik dolog ,ami nagyon tetszik az időpont. Mit gondoltok mikor lesz a tali? Pénteken 13 órakor!!! Tuti jó sokan lesznek!!! :twisted: :twisted: :twisted:
steiff

Kanga mama! Jobban vagy már? Régen írtál!! :roll:
steiff

Sziasztok!

Kaptam egy hírlevelet a freemail-re amit álltalában rögtön ki szoktam törölni olvasás nélkül de ezt magam sem tudom miért végig lapoztam.Van egy cikk(vagyis kettő)ami az örökbefogadásról szól.Beillesztem a linket hátha érdekel valakit:

http://nana.hu/index.php?apps=cikk&cikk=31843&fr=hil

http://w3.nana.hu/index.php?apps=cikk&cikk=28933&p=1
tvera

Csöpke, nem ígérem biztosra, de azt igen, hogy ha megyünk Pécsre akkor szólok előtte. Egyébként rajta vagyok az ügyön, nézegettem a szállásokat. Pécs nagyon szép város, utoljára talán 14 éve voltam ott. :lol:

A hugit nagyon várjuk. :lol: Már készen állunk a fogadására. Két hét múlva már pontosabb infóm lesz. Nagyon lassan halad az ügy, mindig ígérgetnek. :roll:

Kép
Kép
atan

Steiff Drága!
Köszi a kérdésed. Igen, köszönöm, jobban, már dolgozom. Az más kérdés, hogy dagadok továbbra is és fáj is, de azért ez már elviselhető. :lol:
kanga_mama

Sziasztok!
En a mama-baba fojtatasaban szoktam irni.De ma beneztem ide.Ha megengeditek szeretnek bemutatkozni.
Debreceni Andrea vagyok.Most eppen Moscvaban elek de hetfon megyek haza Karpataljara!

Ancsur:Nagyon szep a versed!Nem is eleg az a szo hogy szep mert ebben tobb van mint szep!Ezer dicseretem tied.Irjal meg nagyon sok ijet vagy meg jobbakat!Ismertlenul is puszi es sok sikert a vagyaidhoz!

Most megyek mert csomagolnom kell!
kellemes npot nektek!

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Sziasztok!
En a mama-baba fojtatasaban szoktam irni.De ma beneztem ide.Ha megengeditek szeretnek bemutatkozni.
Debreceni Andrea vagyok.Most eppen Moscvaban elek de hetfon megyek haza Karpataljara!

Ancsur:Nagyon szep a versed!Nem is eleg az a szo hogy szep mert ebben tobb van mint szep!Ezer dicseretem tied.Irjal meg nagyon sok ijet vagy meg jobbakat!Ismertlenul is puszi es sok sikert a vagyaidhoz!

Most megyek mert csomagolnom kell!
kellemes npot nektek!

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

szia Andi, légy üdvözölve. Az nem derült ki a hozzászólásodból, hogy csupán a kiváncsiság hajtott, vagy neked is örökbebabáid vannak?

Kép
Kép
koko

Szia Andi: Üdvözöllek itt! Nagyon szépen köszönöm. :lol: Írj egy kicsit magatokról.

Atan: :lol: Remélem a kishugi nem sokára megérkezik hozzátok.

Tvera: Elolvastam a cikkeket. Köszi hogy beszúrtad. Most nem alkottál valami gyönyörűt húsvétra?

KépKép
ancsúr

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?