Új privát üzeneted érkezett!

Szeri:
és nyúlik sokat, iylen strecssssss farmer. :)
Pl a derekát kiterítve mértem, de 50 cm-ig simán kihúzom.
Vendég

Hajni,
jo hat lehet,hoyg jo lenne...nem tudom...De legyen Szerikae :lol:
En 55-58 szoktam lenni atlagban,nem 64 :lol:
Bar a terhesseget 61-62 vel inditottam....khm.. :oops:
Most is 38as a ruhameretem,mint elotte..de azert en egyaltalan nem vagyok olyan karcsu,mint Te :wink:

Niko,
szexi cuccok :lol:

Kép

Kép
arwen07

Niko nem semmi cuccok!
cipő nagyon tetszik!soha nem volt ekkora sarkú cipőm,már igy is 1,80 vagyok nem hogy még +sarok!
meghát menni sem tudok benne igazán,vettem egy nagyon picitűsarkút cuki kerek orral (nagyon lekicsinyti a lábam optikailag)
akkorát estem benne...
lépcsőn beakadt a nadrágom szárába :lol:

Szerika ne parázz szerintem se.én amúgy ettem 2szer is lágytojást kb féléve eszem csak meg és nagyon megkivántam...

Bridzsi

Kép
esztora

Ezek esküvős cuccok, én sem igazán tudok még menni a cipőben, de muszály leszek megtanulni áprilisig. :lol: A fűző meg hátha lenyomja egy kicsit a pocakom. :lol:

Kép
nikóska

Nikóska: ugyanilyen fehérneműm volt!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon gerjed rá az uram :oops: , biztos a tiéd is fog :wink:
toti77

Toti, mindjárt kipróbálom!!!! :wink:

Kép
nikóska

Jó éjt, majd holnap visszaolvasok!

Kép
nikóska

Sziasztok!

Hajni: lemértem a kismamanacimat, ami ugyan nem farmer, de nem is szövet, szóval hasonlatos lehet méretileg és nagyjából ugyanezeket az értékeket mértem, mint te, szóval ha senki többet harmadszor, akkor jöhet a naci. :D Priviben megbeszélhetjük az eljuttatás módját, meg a fizetést.
Remélem jó lesz, ha mégsem, vagyis nagy, akkor Arwené lesz :)
Én ugyanis 52-54 kg szoktam lenni normál esetben, szóval kettőtök között vagyok pont kilóban (bár a terhességet én is 55-ről indítottam)... :oops:
Ja, és még annyit hozzáteszek, hogy a kismamanacim nekem is S-es, viszont ez egyébként durva M-es nadrágnak felel meg. Érdekesek ezek a számozások, mi?

Nikó: még nem is mondtam, hogy milyen szexi a cipőd és a fehérneműd is. Megmutattad a leendődnek? :lol:

Úgy néz ki,hogy megjavult a privim, úgyhogy Porsika, ha neked is jó, akkor küldjed a kérdőívet. Mikorra kell egyébként?
szerika

Szerike:
írok pü-t.
Vendég

Szeri, ne aggódj, látod, nekem is csak azért nézik most, mert vannak jelek, amik felvetik, h nincs-e ilyen baj. Ha a baba rendben, akkor semmi teendő. (De ha mégis rossz érzés, egyszerűen főzd meg teljesen a tojást. Az ugyan már keménytojás.)

Hajni, ismered a Sörgyári capricciot? "Unatkozik? Vásároljon mosómedvét!" :lol: NAgyon édi.

Szépek a cuccok, Nikóska, gyönyörű leszel!!!

Én most egy darabig kevesebbet fogok jönni, míg a fordítás kész nincs, mert a kettő gép előtt ülés már bizti sok lenne. Úgyhogy vegyétek úgy, h lélekben Veletek vagyok, és kb. egy hét múlva talán már jobban tudok jönni. Minden jót addig is!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Húúú Nikó, nagyon klassz cuccok.
Én is hasonló cipót szeretnék majd.
Képzeljétek, holnap megyünk lefoglalni az éttermet az esküvőhöz.
Olyan izgi, már úgy várom de még nagyon sok idő van addig :)

Kép
bodzi

Sziasztok%

voltam ma vásárolgatni és kedvenc amerikai turkálomban csomó gyerekruha volt.ráadásul 50%-os engedménnyel
vettem 6 rugit 10 body-t megy egy kis vékony pamutkabátkát 4300Ft-ért.kaptunk ma egy bilit is,manikürösöm férje ki akarta dobni de elhozta nekem nagyon aranyos, sima fehér bili és egy gombakalap a fedője.kukacok meg csigák vannak ráragasztva.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Bocsi, de most nagyon el vagyok havazva a melóval.

Nikó dögösek a cuccok.

Nán-dorka: szuper, hogy eltűnt a ciszta.

Mindenki Bodzira koncentráljon cisztaűzés ügyében.

Bodzi: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hajni: klassz, hogy jobban vagy.

Most muszáj mennem, majd jövök. Talán hétvégén.

Még annyit, hogy az Alexandra oldalon ha neten rendeltek 25 %-os kedvezmény van a könyvekre + 550 Ft a szállítás és 1 nap alatt kiviszik, 10 eFt feletti rendelésnél még szállítási költség sincs.

Bocsi, akinek nem írtam.
Majd jövök!

meriann

Kép
Kép

meriann

Sziasztok!

Meri,
mar akartam is irni,hoyg hova tuntel????
tegnap voltal dokinal?

Esztora,
ugyin vasaroltal :lol:

Bodzi,Niko,
olyna jo lesz Nektek nemsokara!!!!!!
Kuldok Nektek privit :lol: Van egy rovid videoklipp az eskuvonkrol,kedvenc zenenkkel,es megmutizom Nektek!Olyan melegseg ont el,ha megnezem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Persze barkinek elkuldom szivesen,akit erdekel :wink: ,csak ide nem szeretnem betenni az elerhetoseget :wink: :wink: :wink:

Nandorka,
jo forditast!!!Varunk vissza!Aztan pihizz am sokat es fekudj oldalt,tudod!!! :wink:

Fiona,
mi ujsag?HOgy vagytok???Nagyon eltuntel!!!!!!!!!!!

Szeri,Hajni,
nekem is ekkorak a gatyoim,de megis akkora tehennek erzem magam :( Na de ez meg csak fokozodni fog :lol: :lol: :lol:
Remelem Szeri jo lesz a gatyo!!!!!!!!!!!!!!!

Hajni,
jobban vagy?

Olyan kiraly az ido kint!Itt a tavasz Csajok!!!!!!!!!!!!!!!!Jot setaltam,patikaban voltam,zoldsegesnel,boltban stb...es nagyon elveztem ajo idot!!!!Jovo heten allitolag 20 fokhoz kozeli homerseklet lesz!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi

Kép

Kép
arwen07

Arwen. én is megnézném :D
toti77

Halihóóó!

Merike:
ne dolgozz sokat. :)

nán-dorka:
kitartás a fordításhoz, végezz hamar és gyere újra sokat. :)

Arwen:
nekem is küld át. :) :lol: :lol:
Hol van tavasz? Nálunk hideg vín, fúj a szél, szürke minden és :evil: :evil:
Vendég

Arwen én is kérem :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

Kis kivancsiak :lol: :lol: :lol:
Mindjart kuldok majd privit! :wink:

Hajni,
tenyleg hideg van Nalatok?Holnapra tuti odaera jo ido! :wink:
Nalunk nagyon jo tavaszias!!!!!!!!!De azert mar azt varom,hogy telikabat nelkul lehessen lofralni :lol:
Azt ugy imadom,amikor vegre lekerul a kabat :lol:

Kép

Kép
arwen07

Hááát b.....s megkönnyeztem annyira szép volt!
köszönöm hogy átküldted!és a kedvenc zeném szólt alatta!
még mindig a hatása alatt vagyok!

Bridzsi

Kép
esztora

Az angyalok eljöttek
hozzánk a folyókhoz
és a sivatagokba,bölcsőinkhez
és sírjainkhoz,oltárainkhoz és
betegágyainkhoz.Az angyalok
a leghétköznapibb helyeken
suhantak át az emberek életén,
és csak a legritkább esetben
hagyták azt változatlanul.

Bridzsi

Kép
esztora

Arwen:
nagyon szépek voltatok. :)

Én is mutatok képet. :)

Kép

Kép

Kép
Vendég

Nán-dorka: gyere, amint tudsz :)

Bodzi: űzzük a cisztádat!!!!!!!

Itt nálunk is tavasz volt ma, 16 fok. Nagyon jó lenne, ha így maradna! Hajni: küldjük feléd a tavaszt!!!!!! Szépek voltatok nagyon és nagyon klasszak a képeitek :) Olyan jó esküvői képeket nézegetni.
Aki kéri én is küldök fotót priviben az esküvői képeinkről. :lol:

Arwen: én is kérek privit!!! :D
szerika

Arwen! Én is megnézném! :D :D :D

Szeri! Kíváncsi lennék az esküvős képeidre!

Niko! Nagyon szépek amiket vettél! Az esküvőn nekem is fűzőm volt, hihetetlenül jó alakot csinál :D :D :D (mivel nem vagyok egy nádszál, így jól jött...)

Bodzi! Bevetjük a cisztaűző kommandót!!!!

Tényleg tavasz van ma. Tavaszi kabátban mentem vásárolni, hihetetlen milyen jó idő van.

Holnap megyek terheléses cukormérésre a védőnőhöz, úgyhogy reggel egy zsömlét kell ennem 2dl tejjel. Ma már nem is mertem édességet enni.... Remélem jó eredmény lesz.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!

Végre elolvastam, amivel el voltam maradva.

Én is beleszerettem a cipőmbe és a fűzőbe is. Krisz, én sem vagyok egy nádszál, úgyhogy ezért gondoltam én is fűzősre. Ha azt nézzük nem is volt drága, mert 7900Ft volt, és Triumph. Úgy kellett megrendelni. A cipőt meg a kínaiban vettem 2800Ft-ért, de megláttam és beleszerettem, úgy döntöttem, hogy inkább valahogy kibirom, meg addig szokatom a lábam hozzá.

szeri, mutattam a páromnak őket, neki is nagyon tetszett. Szívesen látnám a képeidet én is!

arwen, nagyon szépek voltatok! Mi még nem beszéltük le a fényképészt, kezd már égető lenni, de én biztos vagyok benne, hogy addigra megtaláljuk a megfelelőt.

Szépek a pocifotók, és a babák is!!!!!! A méret alapján én is tehetnék fel pocifotót, bár babó még nincs benne. :lol:

Aki dolgozik, annak kitartás!!!

Porsi, küldhetsz nekem is kérdőívet. Mikorra kell visszaküldeni?

Kép
nikóska

Párótokat megjelöltem iwiw-en, akit nem, azt nem találtam meg, írjatok privit.

Jó éjt

Kép
nikóska

Sziasztok Drágáim!

Ma egész nap suliban voltam, úgyhogy nem nagyon lesz erőm mindenre reagálni (3/4 6-kor keltem) , csak gondoltam bejelentkezünk az ultrahang után. :D:D:D
Én is gyazdagítom a fiús mamák táborát, mostmár tuti, hogy kukaca van. :D:D:D:D:D Úgyhogy meg is köszöntöttük így utólag, mert tegnapelőtt volt a névnapja. ;) Egyébként szépen növöget a kis Drágám, megint rengeteget ficánkolt, kaptunk képet és DVD-t is megint. Ha holnap kicsit korábban végzek, megpróbálok fényképet föltenni, de nem ígérem biztosra.
Bocsánatot kéérek mindenkitől, aki esetleg küldött prirv szakdoli-ügyben, ha végeztem a sulival, mindenkinek írok, de most hulla vagyok, muszály lefeküdnöm.
puszi mindenkinek

porsika

sziasztok!

én még mindig munka hősét játszom, de azért nagyjából próbálom követni az eseményeket :D :D

Nán-dorka, annyira örülök, hogy eltűntek a ciszták!!!!!!!!!!!!!Most már semmi baj nem lehet!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Porsi, gratula a kukishoz! Valahogy én végig éreztem (szerintem Te is, nem?), hgoy nektek kisfiatok lesz!!!!!!!!!! :D Alig lesz kislány a fórumban, bele kell húznom, mert én tuti lányos anyuka leszek, érzem :D A szakdoli témád tényleg izgalmasan hangzik, ha majd kész leszel, szívesen elolvasnám a tanulmányt!!!!! Kérdőívet inkább nem vállalok, mert nem tudom, mikor lenne rá időm...

Bodzi, sajnálom, hogy várnotok kell...Az esküvői készülődésre viszont kicsit irigykedem, Nikó, rátok is :D Olyan jóóóóóóóóó volt!

Arwen, engem is érdekel a videó! Nekünk is van, én vágtam össze és a párom szerkesztette alá a zenét, kíváncsi vagyok a tietekre is nagyon! Ha valakit érdekel, persze szívesen megosztom. :)

Hajni, úgy látom, jobban vagy, ugye????????

Szeri, örülök,hogy tetszett a házunk -azóta már kicsit jobban áll, van kerítésünk is és garázskapu is :D

Meri, remélem, hogy holnap jössz, én nem biztos, hogy tudok, mert megint sűrű napom lesz, úgyhogy előre bocsátom:

Nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok, és hogy teljesüljön minden álmod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Puszi mindenkinek!
V.

Kép
vickybabe

MERI!!!! NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
szerika

Sziasztok!

Angyalkrisz, Nikóska: küldöm a privit.

Vicky: persze, hogy érdekel, úgyhogy jöhet a ti videótok is! :)

Porsi: várom a kérdőívet és GRATULA a kiscsávóhoz! :D
szerika

Sziasztok!

Arwen,
én is teljesen meghatódtam!! :)
Annyira szépek voltatok. Húúú én is nagyon várom már a miénket.
De az még 5 hónap :lol:

Hajni,
a Ti képeitek is nagyon szépek!

Nikó,
irok privit mindjárt.

Porsikám,
gratula a kis trónörököshöz.
Tényleg mennyi fiúúú!!!! :)

Ha valakinek van még esküvős videója, képe bármije én is én is szeretném megnézni :) Imádom az ilyeneket!!

MERIKE,
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Nándorka,
kevés munkát és igyekezz vissza hozzánk!

Kép
bodzi

Meri Nagyon Boldog Születésnapot!

Ha az angyaloknak lenne
munkaköri leírása,csak egyetlen
feladat szerepelne benne:
áraszd a szeretetet.

Bridzsi

Kép
esztora

Merike:
Boldog születésnapot!
Vendég

Bekukkantok és jól elérzékenyültem. :cry: De örömömben.
Nagyon drágák vagytok. Gyönyörű a kutya is és az idézetet is és minden kedves szó nagyon jól esett. Nagyon köszönöm.

Hamarosan normálisan tudok jönni, terv szerint. Legalábbis igyekszem.

meriann

Még gyorsan annyit, hogy Kép
Kép

meriann

Ja, és még annyit, hogy én is szívesen nézegetnék esküvői képeket, filmeket.

meriann

Merike!
Nagyon nagyon boldog szülinapot kívánok Neked!

Kép
vivi79

Arwen! Gratula a kisfiúhoz.

Hajni: örülök, hogy jobban vagy.

Bodzi: szerintem halaszd el kicsit az injekciókat, majd mi megszuggeráljuk azt a cisztát. Tudod, jók vagyunk ebben.

Meri: voltál a héten pszicho nőnél? Mi újság?

Esztora: ügyi vagy, hogy ilyen sok rucit vásárolgattál a Babácskádnak.

Annyit írtatok két nap alatt, hogy nem is tudom kinek mit akartam írni.

Esküvős dolgokat én is szívesen néznék, küldetek nekem is?
Nikó: csini a cipő. Nincsen még készen a ruha, vagy a gyűrútartó?
vivi79

beteg vagyok egy kicsit.azt hiszem nátha lehet.szerintem hatásos a Lenkei vitamin mert nem jön ki jobban.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Most en is rohanok, majd kesobb kuldom mindenkinek a privit :wink:
Csak azert ugrottam be,hogy
MERI,NAGYON BOLDOG SZULINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hajni,
nagyon-nagyon szepek vagytok a kepeken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon latszik a szerelem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Es Marci szerintem mindkettotokre hasonlit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ezt pedig Merinek kuldom sok szeretettel!!!!!!
Kép

Es akinek van eskuvos kepe,videoja,az kuldheti Nekem,en is imadom az ilyeneket!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kesobb majd jovok!
Pusz

Kép

Kép
arwen07

Ja es meg gyorsan,
Porsi,
udv a fius mamik taboraban!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:
Akkor Akos lesz? :lol:

Kép

Kép
arwen07

Nikó:
a kényelmes cipőről csak annyit, hogy menyecske cipőnek én is vettem egy kb 5-6 cm sarkú cipőt. A nagy nap előtti este 1/2 11-kor fel-alá járkáltam benne a házban, aztán úgy döntöttem, hogy inkább előveszem a szekrényből a már bejáratott cipellőmet. Nem bántam meg, azóta sem volt rajtam az "új" cipő.

Fio: Ugye már meggyógyultál?

Esztora: jobbulást Neked is.

NÁn-dorka: örülök, hogy eltűnt a cisztátok. A meszesedéshez nem tudok szólni. Remélem mire legközelebb mész, ez is megoldódik magától. (Majd szuggeráljuk) Furcsa lesz már, ha mindent rendben találnak, ugye?

Arwen: nagyon szép a pocid. Csini kismami lehetsz.
vivi79

Porsika: neked is gratula a kisfiúhoz. Az előbb elfelejtettem, bocsi.

Úgy látszik, ez tényeg fiús topic lesz. Talán majd 3-4 hét múlva erősítem a másik oldalt. Vagy tovább növelem a mostani előnyt.
vivi79

Kellemes hétvégét kívánok mindnekinek.
Betegek gyógyuljanak, ciszták szívódjanak, hányingerek tűnjenek.
Puszi.
vivi79

Köszönöm még egyszer mindenkinek a köszöntést. Nagyon klassz a kosár kutyi és a tulipán is.
Úgy volt, hogy ma megyünk csavarogni kettesben egyet, persze a párom nem jön időben haza. Na, ennyit a szülinapról.
Még van egy kis papírmunkám, de max. 20 perc és befejezem, mert elég volt.
Gerda így segít nekem melózni:
Kép

Hajni: nagyon jók az esküvői fotók.
Kérném én is priviben az esküvői videot.
Majd én is keresek fotókat.
Szerdán voltam pszichológusnál. És most visszaestem, ami a doki szerint normális, hiszen túl nagy volt az első lépés. Eléggé letörve érzem magam. Sokat segít, de helyettem nem él. És nehéz a feladat amire vállalkoztam. De muszáj sikerülnie. Talán most teljesen felfogtam miket hibáztam el és fel tudom mérni, hogy mekkora út előtt állok és ettől depis lettem kicsit.
Szerdán vettem cserepes tulipánt és ma reggelre három fehér bimbót is hozott. Nagyon kedves volt tőle, hogy épp mára. Lefotóztam. A 3. még annyira picike és be van burkolózva, hogy nem is látszik a fotón.
Kép

Fioona: merre lehet?

Esztora: nekem is nagyon bejött a Lenkei vitamin. Nem dőltem ki, pedig a párom egyfolytában prüsszögte rám a vírusait, vagy bacijait.

meriann

SziasztoK!

Elösször is:

Kép Nagyon Boldog Elkövetkező Évet Kívánok Neked Merike!!!!

Kép

Ez a torta garantáltan nem hízlal! :wink:
Remélem nem dolgozod agyon magad a szülinapodon!

Porsika Drága! Kép Üdv a fiús mamik táborába! :wink: Olyan furcsa nekem, még az is, hogy én az leszek, hát még hogy mások! :wink: A babkocsit majd megmutatod ugye? Ha még beleférek, nekem is küldhetsz kérdőívet. :wink: Imádom az ilyesmiket! :oops: :roll:

Arwen jöhet a videó, meg persze másoké is! Miért mondodast ilyen csúnyákat magadra!? Irgum-burgum! Igenis csini vagy! Én nem érzem magam ........-nek, le se írom minek pedig lassan 80 kiló leszek. :oops: :roll: Nem mondom, várandósság elött ién is azt éreztem, de most nem. Most normális! :wink:

Hajni, tényleg szépek voltatok, de én már az Iwiwen is meglestem ezeket a szép képeket. :wink: Kiváncsi vagyok, neked fiúd lesz, vagy lányod. :lol:

Nán-Dorka ez csupa jó hír! Kép Az Uh doki, csak a meszesedést látta, nem voltak meg a háttérinfók, aminek tudatában viszont a dokid nem aggódik. Így én ez utóbbit tekinteném mérvadónak!
Mit fordítasz? És milyen nyelven? Érdekes munkád van! :!:

Nikó nagyon jó a cipi is, meg a füző is, de hogy a nyavalyába fotóztad le? :shock: :mrgreen: Nagyon ügyi vagy!

Bodzi remélem hamar megoldódnak a dolgok! Rossz az ilyen kényszerpihenő. :(

Köszöm az érdeklődést, én már jobban vagyok, de most Lilla is elkapta. Na nem nagyon, láza sincs, de ha az én drágámnak fáj valamilyen, éktelen hisztibe kezd, és kommunikál se lehet vele, hogy mi baja. Ezért tegna hajnalban, apa 2× fél óra alvás után ment dolgozni. :( Majdnem el is aludt a egyik gép alatt, amit javított. :? Lilla óránként leadott egy min. 1/2 órás hisztit. Aztán másnap, persze ő volt az egyetlen fitt. :twisted:

A kisfiúnk neve, valószínűleg Olivér Vince lesz! :wink:

Remélem mindent írtam, amit akartam. Annyi minden eszembe jut olvasás közben, aztán persze elfeledem mire írnám. :roll:

KépKép
KépKép
fioona

Itt vagyok Meri! Pont neked írtam köszöntőt!
Tényleg rendes a virágod! :wink: És, hogy pont 3-at hozott! :!:
Az egyik még be van burkolózva, mint kisMedve, de már ott toporog! Igaz? :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Meri, boldog szülinapot!!!
Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Egy rugóra jár az agyunk Fioona, épp erre gondoltam én is Meri tulipánja kapcsán.
Szép a nevetek!
Sziasztok!

Kép

Kép
nán-dorka

Köszönöm, köszönöm.
Ez eszembe sem jutott a tulipánról. De tényleg a kisMedve lesz a még begubózott, de már látni lehetett. Ha úgy állunk ahogy a virágok, akkor következő zebrás körben tuti tag leszek/szünk.

Fioona: nagyon szép neveket találtatok.
Nem irigylem Apát. Jó kis napja lehet. Gyógyulást Lilla Babinak!

Nán-dorka: köszi a kutyit! Tündéri!

meriann

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?