Sziasztok Lányok!
Látom zajlanak az események. Én egy kicsit hűtlen lettem hozzátok, be-be látogatok mostmár a babás topikba is. Remélem nem siettem el a dolgot...
Gabi!
Örülök, hogy megvolt az inszem. Nagyon-nagyon szorítok! Ne keseredj el előre, azt nem szabad, tudod jól. Próbálj valahogy bizakodó lenni, bár tudom, én most könnyen beszélek...
Most hogy tervezted, dolgozol, vagy pihengetsz inkább otthon?
Gil!
Látom, hétfőn, már Te neked is itt a nagy nap. Megy a drukk!!!
Bár azt írod, hogy megint bolondok háza az életed, de valahogy próbálj kicsit lazítani majd. Mikor lesz a tavaszi szünet? Akkor talán fellélegezhetsz. Meg aztán itt a márc. 15-i hosszú hétvége is!
Gomba!
Holnap már biztosabban örülhetsz! De mindenesetre nagyon bíztató az eredmény!
Lukrécia!
Ha Te nem is, de én azért még bízom, hogy a vérvétel után jó hírekkel jössz. Annyira örülnék neki!
Judit!
Megmondom őszintén, hogy én nem adtam még senkinek semmit a BMC-ben. Minket annyira hirtelen "raktak ki", hogy teljesen meglepődtünk. A hcg-s vérvétel után 2 héttel volt egy uh, és már meg is írta a doki az elbocsátó szép üzenetet. Most úgy gondoljuk, ha meglesznek a babák, majd visszamegyünk velük, és akkor adunk, bár nem tudom, hogyan lehetne ezt majd akkor kivitelezni...
Timy!
Örülök, hogy beindultak az események nálad is, de hogyhogy nem szállít a pharmafutár szurikat? NIncs külföldön sem?
Kriszti!
Örülök, hogy a pároddal rendeződnek a dolgok. MÉg jó, hogy valahogy szóbahoztátok egymás előtt a problémát és nem egy buta félreértés miatt mentetek volna szét.
Új LÁnyok!
Üdv a csapatban. Meglátjátok sok segítség jön majd innen a fórumból. Nekem sokat segített mindenki.
Valaki kérdezte, hogy mennyibe kerül az utro. Én most vettem a héten 4 dobozzal és ha jól emlékszem 6000 forint körül fizettem. 30 szemes egy doboz.
A hsg nekem nem volt egy leányálom, de a doki és a röntgenorvos és Évi a nővérke nagyon rendesek voltak. Az egész nem tartott 2 percnél tovább, de örültem, hogy túl voltam rajta. Az előttem lévő lány egyáltalán nem érzett semmit én viszont..... Szóval tényleg egyénfüggő a dolog, bízni kell abban, hogy mindenki azok közé tartozik, akiknek meg sem kottyan...
Kicsit sokat írtam
, de be kellett pótolnom az utóbbi napokat..
Baby, Süni!
Megy a drukk nektek is!
Puszi
Gica