Nagynehezen,de ideértem.Voltunk a védőnéninél megmérték a fiamat mindenhol.9600g.és 77 cm.Védőnő közölte hogy nem 3x-ozta meg a Gergő a súlyát,erre megkérdeztem tőle,hogy mit kéne csinálnom vele.Eszik,iszik amennyi kell neki,tömni nem lehet egy gyereket.
Megjártuk a piacot és az Önkormányzatot is,föztem,rendet raktam,ugyhogy most még van 1 órám a pihenésre,azt mehetek a lányért a suliba,és akkor kezdődik a dupla műszak.
Nem tudom másnál ez hogy van,de nálunk ha megjön a csaj a suliból akkor kezdődik az állandó sikítozás,ordítás,nyüglődés egészen fekvésig.
Alig tudom visszaolvasni ezt a rengeteg hsz-t.
Barbi-a kérdésedre-a lányom imádja a rágót azzal nincs baja,ő inkább olyan tipus mint az Edit Barnusa.Amit még nem probált,vagy csak nem tetszik a szine -az nem kell,fúj,rossz stb.Meg sem kóstolja.És igen,nagyon rossz evő,de ami a fogára való azt megeszi
Edith-nagyon ügyes vagy a fogyókurával.Már én is nézegettem a Mindmegette oldalon,de ugy érzem ezt nem nekem találták ki.Az még egy dolog ,hogy délig csak gyümi,de az ebéd és a vacsora közti éhségemet nem lehet semmivel sem csillapítani,és nekem ez a hosszú idő.Ha délben megebédelek már fél 5 körül éhes vagyok,ha akkor vacsorázok,akkor hol van még a 11 óra - éjfél mikor is megyek aludni.De örülök,hogy legalább neked beválik.
Márti-hogy van a kislányod?Remélem semmi komoly.
Azért előre egy kis gyógypuszi,hátha megovja a komolyabb bajtól.
Edit-én hasonlóan másfél éves koráig tervezem a tápit.Már 2x evett olyan kaját ,amiben a tej fel van forralva,és nem lett semmi baja tőle.Tojást is evett már igaz nem nagy mennyiségben,pl.fasírtban ,töltött paprika,káposzta-a gombócokba egész tojást kell tenni,tehát mondjuk ami 1 gombócba belekerülhet.
Viszont lányok ami nagyon fontos a védőnő ma felvilágosított hogy kezdjek el adni a gyereknek tojást-fehérjét ,sárgáját- mert a 15 hónapos oltóanyag tojást tartalmaz,vagy valami tojás származékban telepítik ki az oltóanyagot.Tehát a lényeg,/mert ugy érzem nem tudom pontosan megfogalmazni/ hogy mire megkapja a gyerek a 15 hós oltást addig ki kell hogy derüljön hogy allergiás -e a tojásra!!!!!!!!!!!!!!Mert ha igen,akkor másfajta oltóanyagot kell hogy kapjon.
Tápi - Gergő eddig Beba 2 evett,most legutoljára csak 3-as volt a DM-ben,hát ez annyira nem izlik neki,szerintem azért mert sokkal sűrűbb.Ha viszont 1 kanállal kevesebbet teszek bele akkor is sokka l kevesebbet eszik belőle.
Mi Avent cumit használunk,azt amit az Andiék ,amiken ezek a csíkok vannak,/ varibiális azt hiszem igy irját /de mi az 1 csiknál használjuk,teához viszont a 3-ast .
Timi-újra jobbulást kivánok Hannának,reménykedek hogy utoljára!!
Sok-sok gyógypuszit küldök neki!!
Én a te helyedben megemlíteném a dokinak a bölcsi megnézését.Ez ugyis kutya kötelessége lenne hogy rendszeresen kijárjon ellenörzésre.Nálunk legalábbis mig a lányom oviba járt ,havi szinten járt ott a gyerekorvos,vagy a védőnő.
Zárószóként annyit,hogy szerintem azért nyitotta meg Márti ezt a topicot,hogy egymásnak tanácsot,segítséget nyujtsunk,a kérdésekre válaszoljunk,vagy megvitassuk,leirjuk hogy mi hogy csináljuk.És igaza van Andinak,nem szabadna megsértődni egy-egy tanácson vagy javaslaton,inkább le kéne irni,hogy nekem ez nem tetszik,vagy én másképp csinálnám.
Na most már Márti szavaival élve eldugulok,inkább elmegyek a csajomért az iskolába.