sziasztok,
Nóri, nagyon nagy gratula a vizsgához. én sejtettem, h. ez a "nem tanultam semmit" azé' ilyen szépen fog görbülni !
és Farkasnak nagyon-nagyon boldog 10.hófordulót !!!
ment akkor ma a bulizás ?
ja
Edus, ez a súlykérdés olyan, mint a ki mit mikor mozog már.
Laura egészséges,ügyes,okos, kiegyensúlyozott, jókedvüü, szóval én örülök, h. ilyen, és nem pufibb. hurkái neki is vannak, nyilván nem akkora, mintha 9 kiló lenne.
Mangó, én azt hittem, h. Bende amekkora súllyal született, ő lesz a topik óriásbébije. de látom a cipő nálatok is hasonló, mint nálunk
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
de ez így jó.
látom paramamik közé egy paraapuka is csatlakozott
nekem az üléssel kapcsolatban vannak paráim legújabban, de már le sem írom..
Zsófi, frankó a hinta !! oldalt is kileng? ajtófélfa nem veszélyes, h. nekilöki magát? gondolom nem, mert akkor nem ültetnéd bele Samut, meg nem árulnák, de amikor láttam a linken ez jutott eszembe.
az ülős képek eszméletlenek, mind a szerkó, mint a tudomány ! Laura nem tud így ülni még ! csak Z-ülésben, és úgy sem sokáig. {ez a parám}
Zsóka, köszi még 1x a cipős dolgot, ma még most vagyok internetnél először majd bekukkantok. igen, amúgy u.az a hölgy, akit mailen írtál.
Borka gyönyörüüü !! grimasszal is, meg Apa-szerelemmel is.
Kata,ez nem semmi, h. megint így megkínozták Lizut. vmi oka van, h. ennek a kislánynak ennyit kell kiállnia a pár hónapja alatt. szerintem az, h. ő legyen Fót és az egész környék legügyesebb, legvagányabb, legerősebb babája később.
addig meg kitartást !!
és olyan jó, h. erőt tudsz meríteni a kacagásából, mosolyából !!
tesód hogy bírta az első éjszakázást?
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
nem volt hulla reggelre?
Mircike, gratula Mirkó első mondataihoz !! jaaaj, úgy várom már én is ezt.. ! lassan itt a miért-korszak..
mától bölcsiztek??
és köszi a Liberós tippet. neked is
Zsóka !!
Panni, h. van Márk? nem lázas már??
mi ma hintáztunk kint a jó időben, Laura sikongatott, olyan aranyos volt. majd teszek fel képet holnap.
Marcsi