Új privát üzeneted érkezett!

rik!Úgy látszik ma mindent félreértek!
Nagyon ügyik vagytok kíváncsi vagyok a hintátokra!
Husi már lassan másfél órája alszi úgyhogy Thomas szünet van,de mihelyst felkel már jön is szerintem,hogy Aja húúú!!!!
Levit is mostanában kezdte el lekötni amióta van digink,de ezért a mozdonyosért megvan veszve!
Majd Petrus mesenézős ideje is eljön.Én örülök neki,mert így hagyja,hogy nyugottan csináljam a dolgomat!
Kíváncsi vagyok a telcsidre bizti szupi!

Zília!Nálunk 20-21fok körül van este kicsit melegebb amikor éjszakára megrakjuk a kandallót!Ez fürcsi előtt készült asszem!
A Nagyapámék a 7-esben laknak Horváth Lajos!!
Itt is épp esni készül pedig a Husival be kell mennünk a városba!
Én is hallottam,hogy milyen szép időt mondanak jövő hétre remélem ha megyünk haza marad is a jóidő,mert nem akarok a Levivel anyuéknál ücsörögni menni akarok végre a Lőverekbe olyan rég készül fel.

Zsani!Többen mondják,hogy nagyon nyúlik,de én nem veszem észre!
Vendég

Na megjött a pockom!! :D
Vendég

Zília,

én 6 éve költöztem el az Anyáméktól, mi a 20-asban laktunk a kisbolttal majdnem szemben, az első sárga. Fennt a negyediken. Azóta már szüleim se laknak ott. Akkor bizti ismerlek látásból!!!! :lol: :lol: :lol:
Nővérem első lánya 1 hónap múlva lesz 2 éves és a héten pisilt először bilibe, de már háromszor. Egyszer szólt kakinál, de már későn értek oda a bilihez. Ő sem erőlteti neki, magától kezdte el mondogatni a kiscsaj, hogy kell pisi.

Zsani,

a Trefort tér az a Faraktár utca közelében van?? :oops: :oops: :oops: Soproni vagyok ám! :oops: :oops: Milyen az ovónéni??

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta!Igen az az ovi az.2óvónő van.Az egyik szimpatikus a másik nem.De Viri azt mondta mindegyik kedves. :P A besenyő boltba dolgoztál?

KépKép
kola2

sziasztok!

én délelőtt sopronban voltam tescoban. busszal mentem, apu meg melóból hatafelé felvett tütűvel. dorkának vettem még ruhákat, van egy csomó, tök jók! már tavaszra készülök én is, ezek olyan vékonyabb anyagúak. de nagyon helyesek és ÓCCSÓÉR kaptam őket! :D

andi,
köszönöm az emblémákat, megjöttek ám már korábban, csak elfelejtettem megírni... :oops: már borítékolva vannak, csak el kell jutnom vmikor a postára.
hűű, akkor janka sem töri össze az asztalt a főzelékért... de legalább ő szopizik sokat! hányszor egy nap kb?

zília,
hűű, dorka is nagyon forgolódós... :? össze-vissza, egy alvás alatt többször is elmászik, van, hogy az égben vannak a lábai, támsztja az ágy rácsait... :D :? nemtom mi lesz, ha sima ágyat kap. mondjuk nem mostanában, az igaz. altattátok korábban alexandrát hálózsákban? mert mi nem és nem lehet, hogy azért szpkta meg, hogy elszabadulhat? ha zsákban lett volna, vajon most nyugisabb lenne? egy ideig abban volt ő is - az elején - de aztán állandóan fészkelődött abban is, úgy vettem észre, hogy zavarja, ezért elhagytuk. akkor azt mondtam, had menjen amerre akar. most meg... :? :D :roll:

erika,
gratula rékának a körhintához! most már kíváncsi vagyok rá, mi volt a funkciójuk azoknak a rohadt dugóknak...
nekem is samsung sgh-c telcsim van, de régebbi, asszem 130-as. gáboré is sgh-c, nemrég vette ő is, de nemtom hányas, de nem kamerás, nem is fényképez. de ő nem is akart olyat, én sem vagyok annyira oda értük. van digi fotógép, meg kamera, szal telefont telefonálásra veszünk. :wink:

anikó,
na, de jó, hogy hazajött tesód!! :) maradjon is itthon kis hazánkban, tartsa fent itt a békét, ott kint tartják majd mások! :wink:
honnan jött meg a járóka? netről? kincső eddig nem is volt járókában? nekem a védőnő azt mondta, hogy 2-3 hónaposan nyugdtan lehet próbálkozni a járókával, mert hamarabb megszokja, ha később kerül bele, lehet, hogy nem tetszik neki. bele is tettem, de nem tudnám megmondani, hogy olyan oltári jó volt-e, mert van, hogy sokáig elvan benne, de van, hogy nem. :roll:

sarokkád!!!!!
nekük nincs, csak sima, de lévén, hogy egyikünk sem óriás, elférünk benne ketten! :wink: :oops: :D

zsani,
de jó!!!! :) aranyos lehetett virág az oviban!! a kis csiguci! :P én harang voltam. :D
ma, amikor vártam a buszt - ott az ovi is - jött az utcán egy anyuka egy picuri kislánnyal, nagyon aranyos volt, totyogott, és amikor meglátt az udvaron a gyerekeket, mondta, hogy ő is be akar menni. anyuka mondta, hogy nem kislányom, te oda még nem mehetsz be, majd jövőre, szegényke elkezdett sírni és nyújtotta a kezeit fel a magasba, hogy anya vegye fel. ment a hiszi egy darabig, átmentek az út túloldalára, de még onnan is azt lehetett hallani, hogy de én be akarok menni oda... olyan aranyos volt, mosolyognom kellett... :P

nitta,
sajnálom nagyidat. :( bosszantó és szomorú is, ha vmit a dokik csesznek el. habár ők is emberek... csak szar, hogy az ember beteg, erre még jobban belekeverik a betegségbe...

KépKép
viol81

Gabó,
nekünk a sok-sok vasutas alkatrészünk fa készlet. Van egy menős fajta és tesco-s is. Az a jó benne, hogy kompatibilisek. Ilyenkor meg a tescoban egy csomót leáraznak. Az eredeti thomas-os készletek elég drágák. mivel nekünk már másfajta volt nem futotta újra. Ezért kaptak egy-egy járgányt mikulásra, de én kicsit soknak találtam darabját 2ezer forintért. Tudsz te olcsóbban?
Bár tényleg elnyűhetetlen és nálunk már eljátszanak mindenféle történeteket. Márton daruval is szokott pályát építeni, Janka a régi babaházát telepíti a sínek mellé. Úgy Láttam Kriszta Mirája is olyat kapott karácsonykor :D

Nitta,
lehet óvatlan vagyok, de én a rendszeres takarítás mellett nem fertőtlenítettem. Mivel csak szoptak edényt se sterilizáltam soha, vizet sew forraltam, mert csak egy év után ittak.
Ha usziba viszed azért ott sem tuti tiszta ám minden. de lehet, hogy nekem nincs már ilyesmire energiám ennyi kölök mellett.

Zsani,
Jankának is csiga a jele, sőt nekem is az volt :lol: :lol: :lol:
Sokszor itthon is "csiguszt" rajzoltat a holmiira. Gratulálok, ügyes volt a Virág. Ma jkorán elutazott a férjem, én vittem őket, márton még sírt is.
Neünk az ovi nem jött nagyon be.

Anikó,
köszönöm a dícséretet, de a tuti receptet a kiegyensúlyozott gyerekekről azért nem tudom ám. Egy küzdelem az élet
:D :lol: :roll: Na komolyan, folyton próbálkozom jól csinálni és egyszer így másszor úgy alakul.
Én azért nem mondhatom azt, hogy imádják egymást. Kicsit csodálkozom is amokr azt hallom, hogy "annyira szeretik egymást, olyan szuper jó testvérek"... Persze békés együttélésre és szeretetre nevelem őket, de tudom mikor féltékenyek éppen vagy kívánják azt, hogy bárcsak egyedül ők lennének. Ez természetes, hiszen ilyesmire vágynak felnőttek is időnként. És bizony hiába próbálom őket egyformán szeretni, ha belül igazságosnak érzem is az adott helyzetre hozott döntésemet bizony ők másképp érezhetik.
Csak úgy kijött, talán ZsanettÁbi anyás megnyilatkozása jutatta eszembe, hogy Márton is nagyon anyás és kapott egy Jankát , erre majdnem összedőlt a világ...
:oops:

Rik,
azért szurkoltam, hogy végül legyen pezsgősdugó. Én a mai napig emlékszem, hogy nekem nem volt bip öblítős flakonom bábkészítéskor és lehet ennek már 20éve is.
Az én gyerekeim már 2,5évesek voltak amikor hajlandóságot mutattak szobatisztaságre, de ők éjjel-nappal azok lettek. én addig vártam míg alvás alatt sem pisiltek már be. Nálunk bejött, egy hét alatt szoba és agytiszta lett mindegyik. Igaz mikot terhes lettem Janka visszaszokott pár hétre, de akkor is pelenkáztam egész nap, majd egyszer csak nagylány akart lenni tesó ide vagy oda. 8)
Csak az ujjszopásról nem bír lemondani :oops:

Kistesósok,
azért arra remek ám egy új gyerek, hogy a nagyok is időnként meg kergüljenek. Most éppen másznak Ágnessel együtt, meg pöszéznek ha rájuk jön :lol: :lol: :lol:

Csilla, puszi :wink:
Gyeretek délután, szokásosan indulunk :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Viol,
ok. Ágnes ugyanannyiszor szopik mint kiskorában.
Ez van, majd talán később eszik is :lol: :lol: :lol: :lol:
persze éjjel engem nem kényeztet el :evil: , hajnalban kel 1/26-kor mostanában. Utrána kelnek a nagyok így éjjel sem alszom meg reggel sincs visszabújás. persze élég morgósan is kelek :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Viol!Te szép és kedves,ügyes ,okos néni!Tedd be nekem inkább ezt a képet az avatarba!!Légyszike!!!Köszike!!

amica!Igen a Thomas 1390ft a Henry meg 1790ft-ba kerül!Vasutat nem veszek hozzá,mert nekünk is fa van az öcsémtől.Úgy gondoltam,hogy mindíg valami ünnepre kap egy-egy darabot ahogy te is csináltad!Olyan édik lehetnek így hárman együt!!! :lol: :lol:

Kép
Vendég

Na mi lépünk megyünk a városba csavizni! :lol: :lol:

CSÁÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!
Vendég

dobok képeket, maiak, anya és babája... :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
viol81

andi,
most van egy csomó favasút-alkatrész a tescoban!
se mártonnál, se jankánál nem jött be az ovi?

én se fertőtlenítettem soha, csak kimosom. van egy külön rongya dorkának, avval törlöm át esténként a kádat. de csak sima vízzel. a tisztítószeres mizéri amúgy is megvan máskor.

gabó,
beteszem, szivike! igaz, szép is és okos is vagyok, ez tény, de néni nem!!! :D
jó a kép, csudijók vagytok, mindjárt teszem.

KépKép
viol81

ja, a kedves és ügyes dícséretek kimaradtak, de nem baj, te már leírtad!! :D

KépKép
viol81

Gabó,
hol tudsz annyiért? Itthon 1990 :roll: , mindegyik :evil:

Viol,
Dorka is sminkelve a képekre? :lol: :P
Nagyon szépek vagytok!

Kép
Kép
Kép
amica

andi,
óóó, köszönjük! :D dorkán nincs smink, ő simán ilyen szééép! :lol: :oops: :lol: :lol:

KépKép
viol81

Hello!

Bocsi nem olvasok vissza, mert rengeteget irtatok, na de ez tök jo! :D
Szabad program van, elmentek setalni :D szüleim, Mäteval :D

Gabo!

Irtam a skypin, varom a valaszod! :D

Mindenkitöl azt szeretnem kerni, hogy irjon legyszi egy emailt, a tanti78@gmail.com-re, ha 12-en szeretne jönni, köszi, es akkor irom majd a pontos cimet is tel szamot, annak aki meg nem volt. :D
Huuuuu, lehet többen leszünk mint multkor??? :lol: :lol: :lol:

katus78

Hello emberek!

Minket megint belepett a ho.. :? Mar megint vagy a 4. napja esik folyamatosan. A multkori elolvadt nagyreszt, tok latyak volt minden egy hetig, aztan most megint itt van. A kocsimon mar nem latni ki olyan koszos, de most a -10-ekben meg hoesesben megint nem mosatom le, aztan meg megint jon a latyak... Nagyon elegem van a telbol :!:

Viol!
Nagyon szepek vagytok a kepeken!! Dorkanak mennyi foga van mar!

Rik!
Ugyan csak par honap van Petra es Balint kozott, mi meg messze vagyunk a bilizestol. Meg karacsony elott egyszer-ketszer sikerult elcsipni a pisit a bilibe, es akkoriban szolt mikor kakilni kellett, aztan mivel rogton raultettem a bilire, egyszercsak elkezdte, hogy inkabb nem kakilt par napig. Ugyhogy hagyom, majd lesz valami. Talan nyar korul megprobaljuk ujra. Most mindig nyomul a wc-ben, ha a Bence kakilt, meg akarja nezni, de semmi hajlandosagot nem mutat, hogy o is a gatyajan kivul mashova szeretne probalni. Furdes elott mindig megprobalunk a bilibe pisilni, de tegnap is inkabb befutott meztelenul a szobaba, es a szonyegre engedte. :?
Mondjuk annyira meg nem beszel mint a Petra. Most kezd rovidebb mondatokat osszerakni, de azert meg nem lehet vele teljesen szot erteni.

Gabi!
Tok jo a voros hajad. A multkor tettel fel egy kepet ahol olyan lazan gondor. Az a legjobb szerintem!
Nalunk is szeretik a Thomast, de a "Bob the builder" a nagy kedvenc. Ez azt hiszem otthon nem megy a tv-ben. Pedig biztos nagy sikere lenne, mert itt minden kolok meg van erte vadulva.

Abizsani!
Nagyon edes Abi, hogy ilyen szepeket mond neked! (En is majdnem sirtam rajta! :D)

Eszter!
Nagyon fogy az idod! Kihuztad vegig. Vincevel is igy volt?

Kép
Kép
agi

Zsani,

a besenyő boltban nem dolgoztam, de annak a főnöke volt az én főnököm is az ibolya úti kisboltban. Csak nem jártál arra?? :D :D

Viol, Amica

Én se vagyok ám fertőtlenítő mániás, de a kádat Gyula után mindig kitakarítom, mert nagyon koszos munkákat végez sokszor. Azért szoktam sterilizálni Zoénak, mert néha maróhatású vegyszerekkel is dolgozik, ami még a munkás ruháját is megeszi, maszekba meg van, hogy salakgyapottal dolgozik, ami még az ő bőrét is kiüti. Zoé meg amúgy is kicsit érzékeny bőrű, a keze a nyammogástól kiütéses, és pl a sudocrem ami mindenkinek beválik, arra is alergiás. Szóval ezért kell nekem a herce-hurca fűrdés előtt. Ezen kívül egyedül a cicifejőt sterilizáltam, meg a pelenkázót szoktam. Na megint dumálok annyit! :shock:

Viol,

Végre magadról is tettél képet!! Szépek vagytok! :P :P A kislány sztori aranyos volt, én utoljára nővérem lányát láttam hisztizni, nem akart a testvérfellépőre felállni, hogy haladjanak gyorsabban, mert eleredt az eső. Nővérem bolond lett vele, erre mégjobban hisztizett én meg mondtam neki versenyezzünk ki ér előbb haza, erre úgy belehúzott, hogy csak ámultunk!! Máskor kényelmesen totyog!!

Amica,

Másznak, pöszéznek Ágnessel??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jópofa lehet!!!
:shock: :oops: :oops:
Amit a testvérféltékenységről írtál így kerek!!!! Szerintem nagyon józan ésszel látod a dolgokat!

Zília,Viol
én úgy bírom a forgolódós gyerekeket, csípem ahogy Zoé addig nyüzsög amíg helyszínt változtat. Gonosz, de néha nézem is és mosolygok, pedig szegényke erőlködik kicsit. :roll: :oops: :oops: :) Aztán lehet később máshogy fogok érezni ha nagyágyba kell majd dugni!! :roll:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta!
A Zeberer Helgat nem ismered? Igaz idosebb nalad, olyan 30 korul lehet most. Ok is ott laktak a sargakban a bolttal szemben valahol.

Kép
Kép
agi

Ági,
látásból szinte mindenkit ismerek az ibolyáról. Van egy Helga aki ott lakik a sárgákban, de nem tudom a vezetéknevét. A férje neve nem Farkas Z.? Lányaik vannak.

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok!!

Bocsi rövid leszek,mert Gyula itt liheg mögöttem,hogy siessek...

Szuperek a képek Viol!!Olyan jo igy a hajad!!!!

Amica
én is igy látom a helyzetet.Nekem is van hogy pöszézik vele a Réka,de hagyom,majd csak abbahagyja...

Zilia,Ági
fel a fejjel,ne is erőltessétek!!
JA és igen,a Petrának van kitől örökölnie a beszélőkéjét!!

:oops: :oops: :oops:

Én a kiskádját fertőtlenitettem,anno.Hogy minek passz...nem fürdött abba más! :lol:

Gabó
jo a képetek!!
Vendég

Nitta!
Mar nem ott lakik. Meg "lany" koraban lakott ott. Most a Juhasz Barna felesege, es a Tokanal fogtechnikus a Helga.

Kép
Kép
agi

Ági!Nővérem barátnője a Helga :P

KépKép
kola2

Nitta !Dolgoztam náluk régen,a rákosi uti boltjukba.Erika néni volt a főnök.
Rik!Vetettek telefont?
Virág már 7-kor elaludt.Biztos elfáradt az oviba :P

KépKép
kola2

Viol!Köszke!!!!Olyan szépek vagytok a képeken főleg az uccsón!!
Csini anyuka vagy!

amica!Itt a cím ahonnan lehet rendelni!
[9:44:04] recure: http://www.jateknet.hu/index.php?main_p ... cts_id=672

Ági!Uram isten már megint esik!Én tuti megbolondulnék annyi hóesés közepette!Épp tegnap volt a tv-ben,hogy 50-év múlva Magyarszkaja igazi trópusi ország lehet minket fog érinteni legjobban a globális felmelegedés!Én akkorra már vén trotty leszek!
Ez a mese itt nem megy.Miféle?Ha esetleg nyáron elhoznád jó lenne nem baj,hogy angolul van!

Na telefonált a tv szerelő képcsöves a kicsike ha újat tesz bele 40.000ft(mint egy tv ára)ha használtat 10.000ft!Jó mi?szal ha talál használtat akkor bele teszi ha nem akkor még villog amíg bírja idén úgyis leakarjuk cserélni!A mosógépemhez meg nincs alkatrész sacc/kb küldenek egyet postán azt vagy jó lesz bele vagy nem.Nézhetünk új mosógépet aztán még csak most lesz 7-éves.
Ma Levike sokat gyalogolt kíváncsi leszek mikor döl ki.Ja és mire haza értünk a Cleo szétszedett egy teli szemetszsákot még a 3. szomszédnál is volt szemét fújta a szél mindenhova.A Levike meg jól orrba baszta magát a kapuval,hogy vérzett neki,de fel sem vette aztán kutyakakába tenyerelt itt bent meg még baszódott párat szal mozgalmas esténk van idáig!Ja és ma mondta az egyik ismerősöm aki május végére van kiírva,hogy meghosszabították júniusig a fogadott orvososdit!Most lépek nemsokára kezdődik a Kész átverés!
Vendég

amica!Nem te jelentkeztél be hozzánk MSN-re?
Jött egy andika,de nem tudom ki lehet!
Vendég

Gabó,
nem én vagyok. Engem így nem hív senki, magamat meg nem becézem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek szép álmokat!

Kép
Kép
Kép
amica

Ági,
nálunk Márton az építő :lol: :lol: :lol: :lol:
Bob-os pólóban és munkás sisakban jár :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Viol, szépek vagytok a képeken. Alexandra az első pillanattól kezdve hálózsákban.

Zília

Kép
kertész ákosné

Akkor nem tudom kilehet az az andika!

Na jóccakát!!
Vendég

Sziasztok!!!
Gabó
a tegnapi estétek nem semmi :lol:
Mikor feküdt le aztán a Levi???
Ilyenkor reggel mikor kel??
Én vártam a mai napot,mert este nem kell 9-kor feküdnie a Rékának,(mert nem lesz suli)És reggel sokáig(8) alszanak. :lol: :lol:
Vártam a d.e. -t is,el aakartam menni a Petrussal csavizni a városba,erre nem esik ez a b... eső?? :evil:
Nálatok mellen idő van???

Zsani
tegnap irtam,hogy igen vettünk...Samsung -C300-at.Nem kamerás,de tuti!!!
Azt tegnap elfelejtettem irni,hogy jol is jártunk,mert 10900 volt,de 1500 lejött belőle(nem tom mért),és ha feltöltöm kártyával ott akkor kaptam még egy számot 2500 lebeszélhetőséggel!!

Virág ma is boldogan ment?
Vendég

huu kicsit zavaros lett a telefonos leirásom,de érted ugye? :wink:
Vendég

rik!Hát itten is esik ez a kibaszott eső pedig nekem is bekéne mennem a városba!Talán 3/4 10-ig eláll!
3/4 11-kor aludt el aztán 2-kor felébredt inni és 6-kor jött át hozzánk és most keltünk fel!Általában 8 és9-között kel!
A szája szép sebes lett meg a kis orra is a tegnapi kapuzás miatt!Valahol ki kell jönnie a rosszaságnak!
Mindíg a pénteket vártam az oviba,suliba,mert hétvégén lehetett lustizni!Hányra kell majd vinned Petrát a bölibe?Mikor fogod kelteni?
Vendég

Nem is a bölibe kell vinnem időre,hanem én megyek 8-ra dolizni!! :cry: Tehát a 7\ 25-ös busszal megyünk innen.Aztán nem tom még,de asszem a 2-s busszal megyek majd érte,aztán fél 4 körül leszünk itthon.Akkor még házimunka,tanulni a Rékával,főzni,játszoterezni...Asszem klonoztatom magam! :wink: :lol:
Jo nektek hogy olyan sokáig bealszotok.Jo nem panaszkodom,mert a Rékával másfél éves koráig voltam otthon(csak),és addig 10-ig aludt.Aztán elkezdtem dolizni,6-ra mentem,igy fél 6-ra vittem bölcsibe.Most azért szerencsénk van.Most a Réka is tud velünk jönni a biusszal a suliig. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Ábizsani,

Sokat gondolkoztam azon amit írtál, amit a kisfiad mondott neked. Valahogy mégsem írtam rá semmit tegnap, nem tudom miért. Talán rossz hasonlat, de valószínűleg azért, mert pl a legjobb filmek végén se tapsol senki, hanem néma csend van és semmi mozzanat. Azt hiszem ennél szebb mondatot anya nem kaphat gyermekétől, és szeretném olyan szeretetben nevelni Zoét, hogy ezt majd ő is így érezze, mint a te Ábid! :) :) :roll:

Mennem is kell! Szép napot mindenkinek, este felnézek!

Muszáj megmutatnom a dololó pacsírtámat!! :lol: :lol: :lol: Gitározik hozzá!

Kép :lol: Kép

És lám itt a nyaka!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép :lol: :lol:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok!

Ági,BÁLINTNAK UTÓLAG IS NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Ma én is a városba szerettem volna menni,persze,hogy esik ez a rohadt eső! :evil:

Annyi mindent akartam írni,de már semmi nem jut az eszembe.Mire elolvastam amiket írtatok,el is felejtettem.napokig csak az internetet bújtam,mert az Isti jelentkezett egy hittan versenyre és 2*60 kérdést kellett megválaszolni.Persze nem ő töltötte ki...Nem is tudta volna...Szóval most már majdnem kívülről tudom a bibliát :? :D

Erika(RIK),hát 2 gyereket időre "összerendezni" :) nem könnyű!Én 6-ra járok dolgozni,de szerencsére a Bencét az apja tudja majd vinni délelőtt a bölcsibe.De már most mondják,hogy nagyon sok a túlóra :? De bíztattak,hogy tök jó,mert 30 :!: óra után kézbe fizetik...Te akkor 6 órát dolgozol?

Találkoztam egy munkatársammal,11 évig próbálkoztak,mire összejött a kislányuk,most 2 éves.Erre most jön a 2.!!Milyen érdekes dolog ez...Talán mert már megnyugodott,nem ezen görcsöltek állandóan...

Viol,nagyon helyesek vagytok!Szerintem Dorka egyre jobban hasonlít rád is!Vagy csak a smink teszi? :lol: :wink:

Zsani,ma is olyan jó volt az ovi?Megnyugodtál akkor,ugye?

Kép

Kép
hajnus

rik!És nem volt megrázó mikor Rékát olyan korán kellett bölibe vinni?Hogy bírt felkelni?Neked akkor szuper,hogy 8-ra fogsz melózni járni!!6-órásba mész vissza?

Nitta!Nagyon cuki ez a baba!! :lol: :lol: :lol:
Hatalmas mosolya van! :D :D :D

HAjnus!Te mikor mész vissza melózni?Otthon hánytól vannak a bölik?
Vendég

Na itt jelen pillanat nem esik az eső,de 10-es buszt már nem érjük el megyünk 11-sel!
Ti is kaptatok az adóspapírral együtt pótszabis meg adójóváírásos irományokat?
Vendég

Hajnus
mikor kezdesz Te?És hol?
Országos Hittan verseny volt anyukáknak? :wink: :lol: :lol:
Ird mejd meg az eredményt!!
GAbó
nyáron csak 4 orás leszek.Réka miatt,mert akkor is 4 orát itthon fog csücsüni egymaga egy héten egyszer vagy kétszer kb.!Nem akarom ghogy 6-ot csücsüljön...(még jo lenne ha csücsülne,de kevereg már az utcán :cry: )Nagyon féltem!

Ősszel meg ha sulis lesz akkor már mehetek 6 orába.Azért 2 kor megyek érte mert 1-re fogok hazaérni,kajálunk a Rékával,aztán ha marad idő elkezdjük a tanulást,aztán ha hazajöttünk folytatjuk.MIvel németes,ezért extra tanulni valoja van állandoan. :cry: A szar az hogy a fonts tárgyakra,minta matek,magyar,kevesebb idő jut. :cry:
Na abbahagyom,mert ez csak egy.két anyucit érdekel. :wink:
Vendég

Gabó
nekem a melohelyem intézi az adot! :wink:
Vendég

rik!Ja értem már!Most van az egyik legsrosszabb korban igaz?Én mikor ennyi idős voltam és anyu melózot emlékszem egész nyáron lent voltunk az utcán!Mondjuk én nem voltam csavargós megvolt a ház előtti kis padunk ahol gyülekeztünk,kosármeccsekre jártunk és kijártunk a pályára!Ez a világ már más mint amikor mi ennyi idősek voltunk!
Nem úgy volt,hogy idéntől mindenki önadózó lesz?
Vendég

Hello!

Szep jo reggelt!

Rik!

Kivancsi vagyok arra a körhintara.:) Mit akartatok intezni a varosba?

Hajnus!

Te kis hittan zseni! :lol: :wink: Kivancsi vagyok az eredmenyre.
Anyukad hogy van?
Mikor mesz melozni?

Gabo!

Jo kis napotok volt tegnap, szegenykem.

katus78

Gabó
de ugy volt,de mégis megcsinálja amelohelyem.Én csak örülök neki! :lol:
Katus
Csekkek,,vásárlás ilyenek.Ja meg egy átmeneti kabit akarok venni a Petrusnak,mert a tavalyit kinőtte. :wink:
Vendég

Katus!Anyudék?Mátéznak?
Vendég

Katus!Tegnap este a Balázs írt neked én épp fürödtem annyit vegyél fel amennyi ráfér egy cd-re!
Vendég

Elállt az ső,mi is bemegyünk a 11-es busszal!! :lol:
Vendég

ső=eső :wink:
Vendég

sziasztok!!

húúú, Bálintnak mi is nagyon Boldog Születésnapot kívánunk!! :P :P :P

ági,
nem semmi, hogy már megint esik nálatok!! :? és még sok is!! ne is mosasd le a kocsit, nem érdemes!!

nitta,
zoé tünemény!!! milyen jó kedve van!!! :) nagyon jó az a kép! :) és látod, megvan a nyaka is! :wink:
salaggyapot... ismerős... jó sz@r.
néha, míg picikébb volt dorka, én is elnézegettem, ahogy forgolódik, meg is mosolyogtam, hogy néha milyen pózokat vesz föl... :D

gabó,
na, akkor lesznek még "apróságok" amire költhetitek a mani egy részét... :? és hogy döntöttetek? mindegyikből új?
levi meg... most mondjam, hogy meg sem lepődtem? :shock: :oops: :D szegénykém... most milyen neki a nózija? látni rajt vmit?

hajnus,
én is kíváncsi vagyok ám a hittan-verseny eredményére!! :D biztos ügyes voltál! :)

és természetesen mindenkinek köszönjük a dicseket a képekre! :D

hajnus, nemtom kire hasonlít jobban ez a lány, többen mondják, hogy rám inkább. sminket meg majd később kap! :wink:
rám ma takarítás vár... :?

KépKép
viol81

sziasztok!

Hú, termeltek nagyon :lol: :lol:

Ági,
igen Vince a terminus után egy héttel született, szerintem pocaklakó sem fogja elsietni. Talán jól érzik magukat idebent.

Gabó,
ez a tegnapi nap!!!
Az jutott eszembe róla, hogy a nyáron sokat hagytam Vincét meztelenül és anyósomék velünk ebédeltek a telken, amikor is Vince már befejezte az ebédet, elmászhatott játszani a teraszon...
Egyszer csak mit vettem észre? Saját kakiját gyúrja nagy élvezettel az egyik szék mögöt!!! :oops: Igaz, akkor még csak 11 hónapos volt.

Katus,
ha egyben leszek, mi megyünk
:wink:

Most szaladok, mert be kell vásárolni!
SZép napot!!

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!Virág 8-kor kipattant az ágyból :P Ment pisilni,mosakodni,fogatmosni és azt mondta siessünk az oviba :P Az oviba meg búcsúzáskor azt mondta,vigyázz magadra anyuci,úgy szeretlek.Meg átölelt és egy csomó puszit kaptam :P Olyan édes volt.Még bentről vissza szólt,hogy hello kittyis rágót vigyek neki mikor megyek érte. :)
Ki tudja hol lehet venni tornazsákot?
Hajni!Igen megnyugodtam,hogy tetszik neki az ovi.Szerintem én jobban féltem tőle mint ő :wink:
Nitta !Zoé mindig olyan kis mosolygos :P :P :P

KépKép
kola2

Rik!A régi számod megmaradt?Jó vásárlást!

KépKép
kola2

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?