Sziasztok lányok!
Kicsit eltűntem, mert rossz szokásomhoz híven megint Szegeden voltam iskolában, és megint vizsgáztam!
Bár gyanítom a mostani akkora egyes lesz, mint egy ház!
Mérges is vagyok magamra nagyon, bár hozzáteszem, ahhoz képest, hogy szakmódszertant tanít a tanárnő sikerült a világ legbénább, nem túl egyértelmű kérdéseit feltennie.! Na mindegy!
Most volt életünkben először, hogy Ákit magára hagytam éjszaka ( met ottaludtam Szegeden), de esküszöm egy jódarabig nem lesz ilyen mégegyszer!
Hiába volt mozgósítva apa, mama, meg a fél család, szegénynek kmijött újra a mandulagyulladása, belázasott pont azon az éjjelen, és az IUstennek sem akart aludni, sokat sírt este állítólag!
Olyan lelkiismeret furdalásom van, hoigy elmondani nemtom!
Alig vártam, hogy leszálljak a vonatról és meglássam! Mostmár hál istennek minden oké, láza sincs és kedve is visszajött, de igérem többet ilyet nem csinálok egyik b... tanár kedvéért sem!
Ráadásul képzeljétek el, lesz nyáron terepgyakorlatunk erdélkyben 1 hetes!!!!!!!!!
Eltudjátok képzelni, hogy az akkor 1,5 éves kisfiamat itthonhagyjam? Még azt sem érti akkor, mi az hogy elmegyek egy hétre! Nincs még időérzék, a 4 éves fiam most tanulgatja, mia z hogy tegnap, ma, fél nap múlva, meg ilyenek! Csak eltűnnék a számára, és úgy érezné, hogy soha nem fog többé látni! Nme tudná felfogni mi van!
Persze mindez a tanárt nem engedi, azt mondta vigyem maammal! Szerintetek kibírna egy ekkorka gyewrek 10 órás utat egdlybe, + a terepgyakszi...! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ... nem is idegesítem magam!
Már elhatároztam, hogy beteget fogok jelenteni! ZAtán vagy meghúznak vagy nem! De én nem szeretném, ha ebból az áldott jó gyerekből egy zavarodott, megborult is emberke lenne!
Szóval jól kifüstöltem magam nektek!
Nektek is küldtek meghívót babanetes találkozóra Pestre? Nme is tudtam, hogy van ilyen is!
Ibolya kitartás!!!!!!!!!!!! Most jön majd az az időszak, amikor úgy jár az ember, mint egy pingvin!
És persze neked is kitartás Márti!