Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy csak most jelentkezem, de annyi minden történt az elmúlt napokban, hogy nem tudtam jönni. Na semmi rosszra ne gondoljatok, jól vagyunk szerencsére, csak sok volt a teendőm.
Tegnap Gabi pesten volt, de nem unatkoztam így sem. lemostam a kocsit kívül-belül, aztán sorra jöttek a vendégek hozzám. Nem volt sok pihenés. Közben mostam, teregettem, pakoltam és este 9-ig Gerivel kettesben voltunk és vele tényleg sokat kell foglalkozni. Főleg most, hogy meggyógyult és minden érdekli és iszonyatosan akar tudni minent. Na nem baj, csak ugye akinek rendesen fejlődik a gyermeke, annak ez eloszlik, de nekünk most egybe jön minden.
Nagyon örülök ám neki, csak nem is gondoltam volna, hogy ilyen fárasztó. Végre egyre szebben beszél és most a legjobban a közúti dolgok érdeklik. Tanulja a táblákat, minden dolgot el kell magyarázni ami az utakon zajlik. Most a kedvenc meséje a közlekedj okosan. Nem is bánom, mert nagyon megjegyzi és amíg az oviig elérünk, nagyon sokat tanulunk.
Gabi most meg Szegeden van, így megint kettesben vagyunk, de most mesét akar nézni Geri, így egy kicsit pihenek.
Ildikó! hajmeresztő dolgokat csinál Bálint! És amíg nincs gond, csinálja is.
Bár tudom mit érzel ilyen láttán, mert Geri is néha amit csinál, sok nekem, de nem lesz baja, hidd el. Én is megmásztam a diófát, pedig az aztánnagyon magas volt. A szmszéd fája volt, le is gallyazta alól, de mi mindig megoldottuk, hogy felmennjünk a tetejére. magasabb, mint az anyuék háza! Gondolhatod.
Szóval nyugi, lesz még ilyenebb is.
A motor már kicsit gázosabb, mert ugye a közlekedés mára már korántsem olyan biztonságos. Ráadásul ahogy a mai gyerekek és fiatalok közlekednek, iszonyú. Azt hiszik őket soha nem érheti baj, majd mindenki vigyázba áll, de ez nem így van. Ok vannak kivételek, de a motortól már én is tartanék. Arról nem is beszélve, hogy fentartani sem két ft.
Enikő!
Hogy vagy? Patrik? Geri már az 5. hete jár oviban és annyira örülök neki. Szerintemmár nálatok sem lesz gond, mert ha minden igaz vége a rosszabb időknek. Igaz jöhet a himlő, de nem biztos, hogy idén elkap bennünket. vagyis remélem, mert kismamik vagyunk, nem lenne jó, ha himlős lenne Geri vagy Patrik, bár én voltam himlős, így állítólag nincs gond.
Most mennem kell, mert lassan jön haza Gabi.
Puszi mindenkinek!
Jut eszembe. Most írja meg barátnőm, hogy kinek mennyit kell majd fizetni. MIvel összesen 40ezer ft értékben rendeltünk, így ő csak értékbiztosítással meri feladni, ami 1500ft körül van, de nem tudta megmondani még. Jöhet így is lányok? Mármint értékbiztosítással? Csak nagy összegről van szó, nem lenne jó, ha elveszne. De mondjátok meg, hogy így jó lesz? Próbálom úgy elosztani a postaköltséget, hogy ki mennyit rendelt, érték és súly alapján, de túl nagy különbség nem lesz. MOndjuk az egyik barátnőm csak 3 csomag szalvétát rendelt, így neki kicsit kevesebbet számolok, mint nekünk, akik többet vettünk. De írjátok meg hogy legyen, jó? Nélkületek nem döntök ilyesmiben. Ja a pénzért szerintem jövőhéten megyek, de ezt még megbeszéljük jó?