Szia Lucus!
Köszönöm szépen a választ, reméltem, hogy így lesz valahogy.
Ma beszéltem a dokival, és monta is, hogy kérjek idõpontot ctg-re. Kértem is 11-re. Majd utána esett le, hogy azt nem a doki csinálja, és valahogy neki is látni kellene. Hívtam is, de nem vette fel, így küldtem neki sms-t az idõpontról. (Õ mondta,hogy bármi van hívjam, vagy küldjek sms-t.
)
Szóval elküldtem neki, hogy 11-re megyek, és felhívom ha ott leszek, végzek. Akkor valószínû jól csináltam.
Gyütörtökön töltöm a 35. hetet, de az UH szerint idõsebb vagyok. Most kezdek kicsit izgulni, hogy minden rendben menjen, fõleg azért, mert eljöttem Pestrõl egy néhány hónapra vidékre a szüleimhez, amíg nem veszünk saját lakást.
Innen kell majd elindulni szülni, de ha olyan lesz az idõ, mint a mai nap, akkor nem örülök, mert ma is azért nem tudtam menni a Nyugati pu-i rendelésre.
Még hiányzik a babakocsi és tartozékai, valamint pelenkázó.
Érdekel ilyen irányú tapasztalataid is.
Eddig egy háromkerekû babakocsit néztem ki (Quinny Freestyle). Nem igazán elterjedt modell, de kompatibilis a Maxi Cosi által gyártott termékekkel. Gyerekhordozó-autósülésre is gondoltam, amiben már eleve is haza lehetne hozni a kicsit.
A pelenkázó lehet, hogy a fürdõszobában kapna helyet, mert a szobában alig van neki hely
Szerettem volna az ágyikó mellé egy komódos pelenkázót, de ami van komód, nem fér oda. Szóval még nem tudom hogy lesz, de pénteki ctg után szeretném ezeket is elintézni.
Ti hogy vagytok?
myssnia