Új privát üzeneted érkezett!

SzNiki: Tudom, baromi könnyű másnak okoskodni, de ez első rossz szónál ott kellett volna hagynod azt a barbárt! Én már átéltem egy-két hasonló szitut, ezért van sajnos tapasztalatom benne. .Az biztos, csak olyan orvoshoz menjél, aki megfelelően bánik veled!!! Ha kell, akkor 1000-szer váltsál dokit a terhességed alatt! Tényleg nagyon sajnálom, hogy ekkora szeméthez kerültél!! Tisztára kiakasztott!

Jaimee: mennek a drukkok holnapra!!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Csak sajnos itt nem én döntöttem arról, hogy ki vizsgál meg.
Ráadásúl egy orvost sem ismerek ott.
Szóval így nem könnyű.
De soha többet nem lesz ilyen.
Többet nem hagyom, hogy bántsanak, és megsalázzanak.
Ami viszont jó hír, hogy elmúlt a vérzés. :wink:
Csak még egy kicsit fáj ott bent valami, csak elmúlik az is holnapra.
Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

Olvstam, hogy elmúlt a vérzésed. Mára már teljesen jól vagy Niki???
Pihengess egy kicsit, ha tudsz! És akkor nem sokára: :D Egy taggal bővül a család :D
Kép
A házasságkötésben sikerült valamit intézni?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Pandácska! Érezd jól magad tesódnál!
Jaimee, Pandi!: Kép

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Sziasztok!

Kép

Jó reggelt és szép napot mindenkinek ebben az esős időben!
Vendég

Jó reggelt!

Itt a tavasz!!! :D :D

Betty: akkor most már nagy remények vannak, hogy pocakos vagy! Már alig várom, hogy teszteljél!Még most sem érzel semmit?

Pandácska: veled mi újság?

Jaimee: szorítunk!!!

SzNiki: ne is hagyd magad!!! Örülök, hogy elmúlt a vérzés!

Puszi midnenkinek

Heni

Kép
Kép
csheni26

Csheni26!

Nem érzek semmit, de szerintem még korai lenne. Petinél is csak 8 hetesen kezdődtek a hányingerek, hányások, és azonkívűl nem is volt más. Pandácska* csak este lesz, remélem, nála sincs változás. Amúgy bízom benne, hogy igazad lesz, már amit a múltkor írtál, hogy igazi kis Valentína lesz.. ;) Úgy látom, Neked is már csak szűk 2 hét van a tesztig :lol:
Vendég

Jó reggelt Lányok,

Megint sikerült eltünnöm 2 napra, és annyit írtatok ez alatt, hogy alig gyözök visszaolvasni.
Sajna a nagyobbik fiam megint belázasodott, és ugy fáj a torka, hogy alig bír enni meg inni. Voltunk vérvételen is és kiderült, hogy valami nagyon gonosz baci támadta meg a szervezetét. Kapott Sumamed kapszulát, ami 3 198 ft-be került. Azt hittem leülök a gyógyszertárban, amikor halottam.

Ninike,

Mennek a drukkok ++++++++++++++++++, hogy babaóca legyen. :P

Jaimee,

Bár már talán a kórházban vagy, de ha visszajöttél tudd hogy én is izgultam érted. Most már tavaszi hónapban vagyunk, ez neked is meghozza majd a kis pocaklakót. :P

Pandácska,

Szorítok a babócáért. Alig várom, hogy már tesztelj.+++++++++ :P

Krisztinka,

Sajnálom :( De ebben a hónapban biztosan meglátogat a gólya téged is. :P :P :P :P

Fix.b,

Boldog szülinapot Petinek igy utólag is.
Neked is mennek a drukkok a teszthez. Pontosan melyik nap szorítsunk, mikor akarsz tesztelni???? :P :P

Niki,

Sajnálom, hogy ilyen rossz dolgokon kell keresztülmenned, de fel a fejjel most már minden ok lesz. Mondjuk azt nem nagyon értem, hogy miért nyúl hozzád idegen orvos. Ha tudja, hogy van választott orvosod, akkor azt tiszteletben kellene tartania, és nem erölteteni a viszgálatot, föleg a cytológiát, föleg hogy nemrég volt. :P :P

Tegnap voltam én is dokimnál, felírt még egy doboz kúppot, aztán márc 28-án kell újra mennem, leveszi a cytológiát. Azt mondta, ha az is P3-as lesz ad még 3 hónap esélyt a gyógyulásra mielőtt műtene. De remélem az már jó lesz, és mi is nekiállhatunk ténylegesen a babaprojectnek.

Bocs hogy ilyen hosszúra sikeredtem, de mindig ez van ha kihagyok pár napot.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

judy5!

Jobbulást Bazsinak!!!! Sok gyógypuszi :lol:
Petinek még nem volt szülinapja, majd 11-én lesz! Tesztelni 3 nap múlva fogok, tehát vasárnap reggel, ha addig nem történik semmi változás :lol:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Niki teljesen elborzadtam, nem kellett volna annyiban hagynod. Én tuti nekimentem volna.. persze csak szavakkal. Borzasztó mit meg nem tehet egy doki. Remélem,hogy a következő élményed pozitív lesz és utana már mindegyik!

Judy, drukkolok hogy ne legyen p3, együttérzek. Ugyanezen mentem keresztül én is, de szerencsére az utolsó p2 lett. Most megint izgulok, hogy mi lesz az eredmény. Jobbulást a fiadnak!

Betty, remélem így marad és vasárnap jó híreket kapunk! :D

Kép
mercure

Fix.b,

Akkor én csak hétfön tudom meg az eredményt. Nem igazság. Kell a net otthonra is, mots már eldöntöttem.
Bocsi, azt hittem volt , mert hogy már kapott ajándékokat. :P :P

Mercure,

Neked mi volt a probléma?? Nekem ugy néz ki valami baci fertözés.

Köszönöm a jókívánságokat Bazsinak. Remélem használni fog, mert olyan elesett szegénykém.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, nálam hpv gyanút találtak, amit sajna később ki is mutattak. Viszont semmi fizikai jele nem volt, így a doki nem hagyta annyiban, kaptam én is bacira kúpot megy gyogyit és utána p2 lett. De mondta, hogy ha harmadszorra is p3, akkor muszáj lenne műteni.

Kép
mercure

judy5!

Igen, kapott már ajándékot, mert amit tőlünk kap, azt apránként kapja meg, hogy ne legyen egyszerre sok, mert mástól is kap. De úgy látom, Bazsi 3 nappal született később, mint Peti, csak persze másik ébven ;)
Vendég

Szisztok lányok!

Olyan szép babatologatós idő van... De jó lenne, ha nemsokára mi is mehetnénk sétálni. Igaz nem babakocsit tologatva, hanem pocaklakóval a pocinkban... :)

Szniki!
Szörnyű ami veled történt. Nem hiszem, hogy ezt a 21. században megteheti valaki veled. Szerintem ne menj vissza ehhez a dokihoz soha. Keress egy másikat! Nem akarlak elkeseríteni, de édesanyám pont így vesztette el az egyik babáját. Az orvos megvizsgálta, azt mondta nem terhes, de anyu állította, hogy ő érzi, hogy az, hiszen már engem megszült, tudta milyen érzés. Doki megycsinálta neki a cytologiát, utána azért mégis bekukkantott, és közölte, hogy bocs, mégis az, de reméli, hogy nem csinált nagy galibát. Anyu nem vérzett sem akkor, sem utána, hanem pár nap múlva spontán elvetélt. Ezt nem azért írtam, hogy megijesszelek, de szerintem most pihenj sokat, és lehet, hogy az sem ártana, ha bemennél a másik dokidhoz, hogy nézen meg.
Nagyon izgulunk értetek.

Hazaértem én is az én dokimtól.... Nem estem le a vizsgálóról.. :)
Nagyon rendes volt, megvizsgált, hüvelyi uh-t is csinált, és azt mondta minden OK. 1 hónap múlva neki is lehet állni a babaprojectnek... :wink: Levette a cytologiát, annak 3 hét múlva lesz csak eredménye.. Remélem ott sem lesz gond, akkor picit megnyugodhatok. Mondta, hogy az Elevitet mindenképpen szedjem, és majd találkozunk, ha lesz pocaklakóm.. :)

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Szép napot mindenkinekKép

Niki:
Nagyon sajnálom, hogy megint egy bunkóval volt dolgodKép Hihetetlen, hogy milyen emberekre bízzuk az életünket, nem? Brrrr...A dokim hozzám sem mert nyúlni 12 hétig. Csak egy uh volt 7 hetesen, amit nagyon óvatosan és finomat elvégezte.
Fel a fejjel, az a lényeg, hogy mihamarabb el kellene felejtened ezt az esetet, gondolj a picireKép
Betty:
Drukk!!! Jónás szerint akcióztatok??? Mi most még várunk, majd a következő hóban durr bele bumKép

Kép
Kép
Kép
olik22

Fix.b,

Március 14-én született 1999-ben. Amugy ez egy okos megoldás. Nálunk is mindig az a gond, hogy zúdulnak az ajándékok, utána meg azt sem tudják, hogy melyikkel játszanak. :P

Mercure,

Nekem is csinált HPV tipizálást, de az negatív lett, nem is igazán értettem, hogy ezt honnan kaphattam volna el. De szörnyü 3 hetem volt amíg megjött az eredmény. A lényeg, hogy ugy néz ki csak baci. Jó lenne már ténylegesen próbálkozni, most is pont termékeny napjaim vannak, és nem lehet semmi. Nem igazság, olyan lassan megy az idő. :P

Christell,

Türelem, a tavasz meghozza a kis pocaklakót akit nemsokára sétáltathatsz. :P
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

olik22!

Nem a Jónás módszer szerint, mert erre a hónapra fiút írt, hanem én számoltam ki két napot (félig meddig figylembe véve a Jónás nemre vonatkozó módszerét), és összesen 5 dolgot figyelve csak ezen a két napon nem védekeztünk. Kíváncsi vagyok nagyon, hogy összejött e, és ha igen, akkor valóban kislány lesz e, bár ezt majd csak 8 hónap múlva tudjuk meg, mert nem szeretnénk tudni a nemét, legyen meglepi :)
Vendég

Fix.b,

Hogy fogod kibírni azt hogy nem tudod a nemét?????
Én minden alkalommal kérdezgettem, hogy fiú, vagy lány. Szegény doki már teljesen kiakadt tölem.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

judy5!

Ki fogom bírni!!! ;) Majd "csak" annyit kérdezek mindig, hogy "meg van minden?" :lol: :lol: :lol:
Vendég

judy5!

"meg van mindene?" akart volna lenni.. :)
Vendég

Betty:
Most nem volt idegzetem számolgatni :( , inkább megbíztunk a Jónásban és inkább csúsztatjuk a projectet. Apucival megbeszéltünk, hogy csak ezt a hónapot kerüljük ki, legalább megpróbáljuk tenni valamit a KISLÁNYKA érdekében :D Savasítani pedig nem merem KépHa nem jönne be, akkor nincs megállás. Nagyon de nagyon örülnénk egy Zolika2 kisfütyisnek :D
Én sem bírnám ki, ha nem tudom a nemét. Petivel tudtatok előre?

Kép
Kép
Kép
olik22

hű én sem bírnám ki hogy ne kérdezzem meg, bár az a tuti, amikor kibújik erre a világra :-)

Judy, képzelheted hogy éreztem, amikor nekem pozitív lett. Miután elkezdtem gondolkodni vajon kitől... mert a férjem volt meg válás után egy barátom, akivel eltelt jópár hónap mire elhatároztam hogy spirált tetetek fel és csak utána mellőztük az óvszert... de a doki azt mondta ez nagyrészt benne van az emberekben és akár évek telhetnek el panasz nélkül.... hurrá! a mostani párommal ez volt az első "élmény" ez az eredmény, nem kívánom azt az időt senkinek...

Kép
mercure

Elesett a kis drágám, pedig csak most tanul járni
Kép Első sérülése
Megcsókolta az aszfaltot :(
Jobban megijedtem, mint ő :shock:

Kép
Kép
Kép
olik22

olik22!

Petinél már 12 hetesen tudtuk, hogy kisfiú lesz! És volt olyan "kedves" rokon (férjem részéről), aki mondogatta, hogy ez még nem biztos, még lehet lány!!! Na ettől kiakadtam nagyon, és ezúttal nem szeretném ezt hallgatni. Majd mindeki megtudja, ha megszületik. Na, jó, lehet, hogy ha már nagyon kiváncsi leszek, megkérdezem a dokit, de senkinek nem fogom elárulni, hadd legyen meglepi :) De majd vasárnap kiderül, hogy kell e ilyeneken gondolkodnom :)
Sajnálom Zoli babát, de sajna előfordul. Petinek is volt egy olyan esése sajnos, amikor letört egy darabka a fogából, pedig ott voltam közvetlen mellette, de nem tudtam elkapni :( Zolikánál mikor derült ki, hogy töki bogyó lesz? ;)
Vendég

Betty:

18 hetes uh-n megmondták 100%-ra! Könnyeztünk apucival, mert fiút akartunk elsőnek. Nálunk is volt, aki mondta, hogy kislány is lehet belőle. Mondjuk mi is csak akkor hittük el, amikor a kezünkben volt.

Kép
Kép
Kép
olik22

Fix.b,

Hát igen, nem könnyü a rokonok "hülyeségeit" hallgatni ilenkor.
Meg az "okos" jótanácsokat. Megértelek, végülis a legfontosabb az egészség.

Danikának is egyszer felrepedt az álla kismotorozás közben. Pont a járda szélébe ütötte be. Nagyon megijedtem, bementünk a kórházba, kapott is egy tetanuszt, meg ellátták a sebet. Sajnos a nyoma örök emlék marad.

Olik,

Nagyon édi a kiskrapek. Gratula hozzá. :P :P

Mecure,

Akkor most neked ezzel kell együtt élned?? Vagy teljesen kigyógyultál??
Már van szérum ellene, 3 ampulla 90 000 ft, de ez leginkább még az érintetlen kislányoknak a legjobb. Én is beoltatnám magam, de naygon drága, és most erre nincs keret. Szomorú. :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Azt nem is mondtam, hogy a kolleganőmnek ma volt az első uh-ja, ahol képet is kapott.
Nagyon féltékeny voltam rá, és legalább 10 percig nézegettem a képet.
Persze ö nem tudja, hogy én is szeretnék babát.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy:
Köszi szépen :)
A kolleganődnél ez az első babája?

Kép
Kép
Kép
olik22

Fix.b: én tutira nem bírnám ki, biztosan megkérdezném a nemét! Bár nekem teljesen mindegy, hogy kisfiú vagy kislány lesz, csk jöjjön már :D

Sajnálom lányok ezeket a rossz P-s eredményeket! Én ma döntöttem úgy, hogy nem nagyon nézek semmi után a neten, mert olyan dolgokat olvastam, hogy.....Elég kiábrándító...Most azt hiszem elérkeztem abba a fázisba, hogy kicsit besokalltam... :D

Judy 5: most már mindjárt eljön az az idő, amikor Ti is élesben próbálkozhattok...Sajnos a várakozásban nagy tapasztalatom van...Baromi nehéz kivárni...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Fix.b: ha jól vettem ki a szavaidból, akkor a baba érdekében 2 alkalommal voltatok együtt? Mert én is ilyen számolosdit játszom és tulajdonképpen 2 alkalomtól várom a csodát...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok Lányok!

Most értem haza a vérvételről.
Az sem volt egy könnyű menet, mért ne szúrnának meg kétszer.
Megdícsértem az ápolót, hogy nem is éreztem ahogy megszúrt, erre közölte, hogy örül neki csak éppen egy csepp vér sem jön. :D
Ezeket a vizsgálatokat nem nekem találták ki...
De ma már jól vagyok, bár még ki8csit fáj valami ott bent.
De már egyáltalán nem vérzek, remélem már nem lesz gond.
Elmentem ma a nőgyógyászomhoz is, hogy megbeszéljük a tegnapit.
Ő olyan rendes, olyan kár, hogy ő nem lehet ott a szülésnél.
kérdezgette, hogy nem-e görcsölgetek, mert akkor baj lenne, de hála istennek nincs ilyen baj.
Nagyon mérges, és megtíltotta, hogy mégegyszer a vasgyári kórházba menjek.
Azt mondta, hogy tegnaptól megint változtak a dolgok, és mehetek a semelweis kórházba is.
Nem tudom, hogy hogy lehet átjelentkeznem oda a terhesgondozásra, de tuti nem megyek többet a vasgyáriba!!!
A dokim annyira nagyon ideges a tegnapi vizsgálat miatt, hogy már minden baja van, hogy nem tud beutalót adni az uh.-ra, a vasgyáriba meg csak hétfőn mehetek.
Kicsit félek, nehogy eélmenjen a babám, de gondolom akkor lennének fájásaim, görcsöléseim, meg akkor nem múlt volna el a vérzés.
Drukkoljatok lányok, hogy minden rendben legyen.
Annyira szeretjük már ezt a picurkát, és olyan nehezen akart összejönni, hogy egyszerűen nem lehet semmi baja.

az esküvőt csak hétfőn tudjuk intézni akkor megyünk időpontért.

Puszi mindenkinek!!!
Vendég

csheni26!

Igen, jól értetted, de igazán csak a Valentin nap előtti időpont lehetett a nyerő.. Majd kiderül.. :)
Vendég

Niki,

Most nyugodj meg egy kicsit, igyál valami finom nyugtató teát és pihenj. Minden rendben lesz. :P :P

Olik,

Igen az elsö babája. Nagyon fel van dobva, nagyon boldog. Már csak egy hétig dolgozik, utána élvezi a babavárás örömeit.
Amugy olyan mázlista, hogy abszolut nem volt hányingere. Szinte észre sem veszi, hogy terhes. A 13. héten van. :P

Heni,

Tudom hogy te is tisztában vagy vele, hogy mit jelent a várakozás. Csak kezd az agyamra menni, föleg arra gondolok, ha megint P3 lesz akkor újra csak várhatok. Az idö meg ketyeg. :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Jamiee,
?????

Betty,
Hogy vagy?
Vendég

Zolinak: Kép

:shock: Osztva kettővel, mert kicsit erőszakosnak tűnik ez a bohóc

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Elég pocsékul viselem ezt a babára várakozás időszakát :( Ma bent voltam egy gyógyszertárban Elevitért meg folsav bogyiért. Mosolygot a gyógyszerész, mint a vadkörte és fizetés előtt egy BabaPatika magazint adott. Nagyon furcsán nézhettem, meg aztán reflex szerűen ki is bukott belőlem, hogy nem lesz még kisbabám. Szegény úgy el kezdett magyarázkodni, és sok sikert kívánni...Tiszta hülye vagyok. Miért kellett az orrára kötnöm, mikor csak jót akart??? Aztán olvasgatva sok hasznos dolog van benne. Pl. nem is tudtam, hogy még ennyire nincs elterjedve a 4Dultrahang.

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Igen eltünt ma mindenki innen.
Olyan uncsi ez a nap. :(
Apuci is csak 5 perce ugrott haza, és már el is ment kondizni.
Én meg itt dekkolok egyedűl.... :cry:
Nehezen viselem az egyedűllétet az már biztos.
Mehetne jobban is az idő, ittlehetne már ez a baba, legalább tudnék vele játszani.
Vendég

Betty! Emlékszem, már múlkor is beszéltél az 5módszerről. Nem találtam meg merre van, már annyit írtunk :( Segítesz hol tudok róla olvasni?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Niki :) Én még itt vagyok 5 percet :) Aztán nekem is mennem kell :( Még költségvetést tárgyalunk :( :(

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Mesélj! Nem fáj már semmid???? És milyen, hogy most már van egy pocaklakód???

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Sziasztok!

Niki!
Borzasztó, amiket írtál! Ismét fenn áll az ajánlat:megverjük? Nagyon szívesen!
Én sajnos pont a Semmelweisben akadtam össze egy ilyen taplóval. Ez már viszont évekkel ezelőtt volt, azóta ki tudja melyikben van...
A választott orvosod mért nem lehet ott a szülésnél?
Én ezért akarok átjönni Patakról Miskolcra!

Olik!
Nagyon szép a kifiad! Az a kis bajuszka direkt jól áll neki.

Nagyon édi a cica! Szerettem volna megmutatni az enyémeket, de nem találok hirtelen képet.

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

pandácska*!

Köszi, én jól vagyok! Te? Eseteleg vannak már tünetek? Örülök, hogy nem változott semmi Nálad sem. Remélem, kijátszottad Magad Bogival!

kamilla.cs!

Ez az 5 módszer csak a kislány miatt volt, hogy nagyobb legyen az esély. Így is érdekel?
Vendég

Csak kislányokra játszásnál érvényes??? Nem baj, az is jó!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Betty,
Nem figyelgetem magam mert az ember mindig talál tüneteket. Nálad?
Vendég

Ja! Niki!
Megkérdeztem anyukámat, azt mondta 15.000-ért jött ki az anyakönyvvezető.

Kép
omnia28

Betty !
Engem is érdekel!

Kép
omnia28

kamilla.cs és omnia28!

Csalódni fogtok, mert ezek a módszerek nem a teherbeesést segítik elő, hanem több esélyt adnak a kislánynak. Itt tudjátok elolvasni, a Fogamzás-Jónás módszer topikban a 2007. Március 01. Csütörtök - 9:37-i hozzászólásomban.

pandácska*!

Nálam semmi tünet nincs. Szerinted korai még a vasárnapi teszt? Addigra már 20 nap fog eltelni az "eset" óta.. :)
Vendég

Betty,
Nem korai szerintem teszteljél csak én vagyok gyáva :oops:

Kép
Vendég

pandácska*!

Te érezted, hogy kb. mikor volt peteérésed?
Vendég

Omnia, Niki!

Niki remélem már sokkal jobban vagy, pihenj sokat!

Priviben megirhatnátok nekem hogy kik voltak ezek a hentesek, hogy nehogy kifogjam én is őket!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?