Hello!
Tudna valaki számítástechnikai zseni, hogy miért van az, hogy mondjuk nézem a képeket a gépemen, és mikor egyet kattintok, kettőt ugrig. De pl ha valamit megnyitok, akkor is duplán nyitja meg. Nem tudom így érthető-e. Elvileg vírus nincs a gépen.
A beutalónak és a receptnek van lejárati ideje?
Más: képzeljétek tegnap hogy jártunk. Elvittük Lénát sebészetre. Kiálltuk a becsekkoláshoz kellő sort, erre közölték, hogy nincs is sebészi rendelés, ráadásul időpont is kell.
Persze gyerekdokink nem mondta, sőt mikor rákérdeztem, egyértelműen mondta, hogy csak oda kell menni és kész. Kaptunk jövő hét kedd reggelre 9:20-ra. Erre mikor megyünk kifelé, ránéztem a rendelési időpontokra, és ki van írva, hogy kedden tizenegytől van rendelés
Hát most nem tudom mi van.
Bosszúból
elmentünk az Ikeába, vettünk frankó fogast meg tükröt az előszobába, mert már tök ciki, hogy lassan három éve lakunk itt, és eddig nem volt semmi amire a kabátunkat fel tudtuk volna akasztani.
HOrkantgatás, horkolás: ez attól is lehet, hogy mikor bukik, vagy bukik és nem jön ki, hanem visszanyeli, akkor egy kis tej visszajöhet egész az orrnyílásig, majd visszábbfolyik. Plusz a nyál, ezek együtt okozzák ezt a hangot.
Mi is eddig vagy kétszer porszívóztuk ki, és sokkal több trutyi jött ki, mint ami látszott.
Egyébként röhej, hogy Léna még vigyorog is közben, Gergő meg üvölt.
Szerintem az elektromos nem annyira hatásos, viszont pl ha náthás a gyerek és mondjuk utaztok vele, akkor jó szolgálatot tehet.
Orsi! Léna is csak háton alszik. Gergő viszont meg csak hason volt hajlandó.
Jeep
Most kinek a keze van ott és ki videóz ?
Amúgy tök olyan, mintha épp belefolytanátok a vízbe
Én nem fürdettem még vödörbe, de én úgy láttam, hogy hátul fogják a nyaknál támasztva a fejet.
Roni nagyi! Üdv itt. örülök neked. Büszke lehet rád a lányod (fiad?) hogy ennyire lépést akarsz tartani a mostanában lévő gyerekápolási elvekkel. És abszolut tiszteletem a tiéd, hogy elfogadod, hogy lehet másképp is, mint ahogy anno nektek mondták, elvárták.
Egyébként tök fura, hogy így változnak a nézetek. Pl nagymamám négy gyereket szült. Első kettőt otthon, bábával, félhomályban, rögtön szopi, testközelség, háborítatlanul. Másik kettőt kórházban, borotválva, orvosnál, szinte sterilen, gyereket elvitték, stb. És a gyserekek között két év van. Nagymamám szerint pont azokat hozzák most vissza ami anno nála volt a két elsőnél. És tényleg így van.
Röhej még az egészben, hogy anyu mesélte nagymamámnak, hogy kendőben hordom a gyereket, meg hogy hogy néz ki, milyen érdekes stb... és ő meg mondta, hogy ő is így hurcolta őket, csak ugye nem ilyen-olyan szövésű anyag volt... Na ennyit az "új" hordozókendőről.
mandula! Nagyon édes Emese!
Próbálok majd képeket is, most jelenésem van , pussz, cic