Sziasztok,
Elöször is Màrtinak egy nagy kalappal!!!!! Megy a drukk++++++++
Ildi, biztosan tök jó lesz Prága! Hogy egy kicsit én is húzzalak benneteket, mi meg nagypéntektöl húsvét hétföig Ausztriába megyünk, Salzburg mellé, az Attersee-hez, gyönyörü környék! Még nem tudom, hogy pontosan hova, vagyis azt igen, hogy melyik faluba, mert ott vannak az ismerösök, meg a környéken, de még nem néztem szállást. Nem tudom, hogy ismeröshöz menjünk-e, vagy sem. Ha ismeröshöz megyünk, akiknek van panziójuk, akkor vagy kevesebbet kell fizetni, vagy semmit, viszont ott nem tudok úgy mozogni, mint mondjuk egy apartmanban, ami kimondottan kisgyerekes hely. Én egy "Bauernhof-ra" gondoltam, az amolyan parasztház, vagy házak, ahol dolgoznak meg állatot tartanak és mindenbe be lehet kapcso´lódni a gyereknek. Bocit etetni, talicskázni, mehet a gazdával a traktoron meg olyat gondoltam, ami kimondottan kisgyerekeknek való, tehát szerintem az lenne a tuti. Majd még meglátjuk. Keresgélek egy kicsit, aztán feldobom nektek, hogy mit szóltok hozzá.
Ildi, most megint lekopogom, talán valamelyest jobb a hányinger, de azért van még, én a fejfájástól félek nagyon, mert itt megint nagyon változékony, szeles idö van, ilyenkor szokott elöjönni, ami a terhesség óta migrénes, szörnyü. Pont egy hete rókáztam ki töle még a lelkemet is. Hát ez ne jöjjön többet. Remélem, hogy a 12. hét után minden enyhül majd.
Pocim még mindig nem látható, tehát nem tudok képet sem feltenni róla, majd ha érdemes lesz.
Szirom,nem semmi vagy te is hallod ezzel a kulccsal! Te is ilyen kis balkezes terheske leszel, mint Rita??
Egyébként én is kedden megyek dokihoz, majd egyeztetünk utánna, jó? Remélem csinál uh-t, akkor fel is teszem nektek az én kis picúromat.
Többiek?
Megyek, mert Ábel nagyon csöndben van, nemtom mit csinál éppen, de tuti nem jót
puszika