Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

DÓRIKA!
Nagyon sok boldog születésnapot kívánok! :D
Kép

Évi!
Köszönjük a képeket!Dórika nagyon hasonlít 1 perces önmagára! :D
Remélem én is mielőbb tudom küldeni az 1 perceseket! :lol:
Hogyan ünneplitek?

Annácska!
Petike milyen komoly nagyfiú már!
Kórház után nem csodálom, hogy anyásabb lett.Anya főztjeén majd gyorsan visszaszedi az elhagyott kilókat!:-)

Brill!
Köszi a képet!
nagyon csinos vagy!
Ha kész lesz a babszoba, arról is kérünk képet!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Évi :) DORCINAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!! :D :D :D GYÖNYÖRŰ A KÉPEKEN!!!!!!!

KépKép

KépKép
timika

Jó reggelt!

Annácska!

Petikének mennek a hízlaló vuduk!
Nagyon cuki, ahogy lesi a halacskákat!

Heni!

Nincs mit! Remélem, Nektek is bejön a lázas, szaunázott kiskatonás randi! :wink:

kacsa14

Drága Dórika!
Első születésnapod alkalmából kívánok neked nagyon-nagyon boldog születés napot. A második és az azt követő életéveid is teljenek ilyen csodálatosan és szeretetben, mint az első !!!
Vendég

Sziasztok Kedves Lányok! :D

Először is nagyon -nagyon sok boldogságot kívánok drága kis Dórikának születésnapja alkalmából!!! Sok-sok puszi neki!!!! :D

Azután nagyon szépen köszönöm mindanyiótokank a drukkokat és, hogy gondoltatok rám! Nem is tudjátok mennyire jól esik! Nagyon rendesek vagytok!!! :D

11 db. :!: tüszőt sikerült tegnap leszívni, és azt mondta a doktor úr, hogy szépek! Nemsokára megyünk a Kaáliba az első progi szurit beadatni és akkor megtudjuk azt is, hogy osztódtak a mi kis picikéink. Már nagyon izgulok.

Tegnap amikor hazakeveredtünk ágynak estem, be is aludtam rögtön.
Két hét óta most aludtam ki magamat először. Most nagyon jól érzem magam. Kicsit fájdogál a pocim de ez semmiség.

Pénteken vagy szombaton kapok vissza két embriót.

Mégegyszer nagyon köszönöm Nektek, hogy ilyen jó emberek vagytok!!!

Puszi

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc!
Izzítom Neked is a zebrát!!! :D Drukkolok nagyon az embrikéknek!
Pihenjél sokat!

Kép
pankaa

Judit!
Ez fantasztikus! Nagyon ügyik vagytok. Drukkolok a péntekhez, de ha szombat, azt is ki lehet valahogy bírni. Jaj, de nagyon jó. Hamarsoan neked is ott csücsül majd a kis bébi a pocidban.
Az első gólya hazajött hétvégén. Biztos szívesen osztozik veled CsHeni :)
Pihengess sokat. Férjed meddig marad? Megvárja a beültit?
Puszi!!

u.i. Te is nagyon jó ember vagy :!: :!:
Vendég

Évi!

Nagyon édes kis maszatos a pár perces Dóri!!!

És, hogy mekkorát nőtt 1 év alatt! Kész nagylány!!!

Csatlakozok Henihez: MÉG KÉPET!!!!

Dóri!

Nagyon boldog szülinapot!!!

Kép

kacsa14

Jucmuc!! Nagyon örülök Neked és ennyi jó kis petesejtet :shock: Minden szépen alakul és most már napokon belül kismami leszel!!! :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jucmuc!

Minden drukkom a Tied, és a poz. tesztig nem is vagyok nyugodt. Azt hiszem helyetted is izgulok.

Dóri!

Küldtem Neked valamit! Kérd meg anyát mutassa meg ! :lol: Csak ki ne kapcsold előtte a gépet!

tjuca

Jucmuc!

Drukk a petécskék sikeres randijához!!!

kacsa14

Angie: osztozom én mindenkivel, aki csak szeretne babát a pocakba :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

[color=brown]Dóricica!
Nagyon boldog születésnapot kívánunk Neked!!!!!

Jucmuc!
Ez igen, 11! :shock: Akkor még pénteken és szombaton megadrukk!!! :) [/color]

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Évi!
Egyem azt a pisze orrát Dóri lányodnak.
Sok boldog születésnepot kívánok neki.

Jucmuc!
11 gyönörű szám. :)
Csak légy nyugodt és bizakodó továbbra is. :)

Rolli!
Sajnálom, hogy megjött és nem jössz gyakrabban. Azért remélem nem csak 1 cn. környékén írsz, hanem egyszer majd két csík környékén is.
Vendég

Sziasztok :)
Évi :)
Dórikának nagyon boldog első szülinapot :)
Kép
Milyen szép kiscsajszi lett :)

Panka :)
Anya főztje ide vagy oda, a heti gyarapodásunk 40 gramm volt a múlt héten Nagyon vigyáz a vonalaira :)

Judit :)
Örülök, hogy sikerült kipihenned magad :) Hétvégére mennek ám a drukkok ezerrel :)

Köszi a dicséretet Petike nevében is :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Dóri baba!

Egyem meg a kis szívecskédet, meg tudnálak zabálni:D, de csak képletesen persze. :D Nagyon sok boldog szülinapot.:)

Jucmuc!

Hát ez nem semmi.:) Mennek a megadrukkok péntekre és szombatra.:)

Heni!

Én is szeretnék az első gólyán osztozni veletek.:)

Annácska!

Ez a kép Peti babáról...............:) itt vigyorgok, mint a tejbetök, egyszerűen gyönyörű.:)

Nagyon köszönöm a jó kívánságokat, párom a javulás útjára lépett.:)
Rólam annyit még, hogy március 14-én reggel megyek a dokimhoz, megnéz mégegyszer, a leleteimet és vért vesznek, majd március 19-ei héten fekszem be a hsg-re meg a laparra. Hát bennem van a félsz mit ne mondjak, de várom is már nagyon.:)

zsúka
zsúka

Pankaa: megint megafrontok vannak a fejünk fölött! Jövőhétre akár 20 fokot is mondanak! Meddig leszel 2 in 1 :lol: ?

Heni

Kép
Kép
csheni26

Zsúka: nagyon-nagyon-nagyon drukkolok Neked! A márciust én imádom, még a névnapom is akkor van, szóval minden kívánság teljesülni fog! :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni!

Akkor most egymásnak drukkolunk és majd együtt örülünk az eredménynek.:)

zsúka
zsúka

Panka!

Nagyon köszönöm!!! :D

Angie!

Nagyon szépen köszönöm Neked is!!! :D Igen, itt marad a férjem végig, kivett két hét szabit. Olyan jó, hogy itt van velem! :D

Cs.Heni!

Drága vagy Te is, köszönöm!!! :D És, hogy még a zebrán is osztozol velem! :wink:

Juca!

Irtó rendes vagy, nagyon jól esik köszönöm!!! :D

Kacsa!

Köszönöm szépen!!! :D Rendi vagy!

Norwell!

Nagyon aranyos vagy Te is, köszönöm szépen!!! :D

Junkó!

Köszönöm!!! Hihetetlen számomra is de nagyon nyugodt vagyok! Nem is tudom, hogy csinálom magamat ismerve. :shock:

Persze valószínű, hogy majd a teszt előtt be leszek sózva! :)

Annácska!

Drága vagy, nagyon köszönöm!!! :D Sajnálom, hogy Petykát így megviselte a kórház, kívánom minél előbb érje el ismét a 8kg-ot!

Zsúka!

Köszönöm szépen, én pedig március 19-re drukkolok Neked nagyon! Minden rendben lesz meglátod! :D

Puszi Mindenkinek! :D

Kép
Kép
jucmuc

Mivel a fényképezőnkhöz mindig elfelejtem elkérni a szüleimtől az adatkábelt, gondoltam, csinálok magamról a mobilommal képet. Olyan béna, hogy ilyen képeket rakok fel magamról, de nem tudok jobb megoldást, hogy eleget tegyek a kéréseteknek :) :)

pocak:
Kép

na és pocak leleplezve (azaz malacka :wink: )
Kép

Brill!
Hogy te milyen csini maradtál!! És hát a pocakméreted is az enyémhez képest messzire elmarad. Úgy látszik, hogy a nekem idézett jóslások nem váltak be, miszerint a magasságom miatt kis pocakom lesz. Szerintem már most akkora, mint amekkorával sokan szülni mennek :) Na de a lényeg, hogy Manócskám jól érezze odabent magát, és ha neki ekkora hely kell, akkor legyen meg az ő akarata :) Én 10.5 kilónál tartok :roll:
Vendég

Amilyen lüke vagyok, elfelejtettem írni, hogy hat petesejt jól megtermékenyült. Az osztódásról csak holnap tudnak infót adni, de mi reméljük, hogy mindegyik szépen fog osztódni!

Puszi

Kép
Kép
jucmuc

Judit!
Drukkolok, hogy mind a 6 osztódni kezdjen. Ha kettőt visszakapsz, akkor 4-ből fagyibaba lesz?
Vendég

Angie!

Köszi!!! Igen, ami kettőn felül lesz az megy a fagyasztóba!

Puszi

Kép
Kép
jucmuc

Heni!
Hát remélem már nem sokáig!De az én lányom nem frontérzékeny :?
Kivárja a 20 fokot, ebben rám hasonlít, én sem dugnám ki az orromat ilyen moslék időben, mint ami itt van, már 1 hónapja.Tiszta november. :evil:

Angie!
Csinos vagy te is, de lesz az a pocak még nagyobb is, majd meglátod! :wink:

Kép
pankaa

Angie!

Csini vagy Te is!

Viszont mindeki a saját pociját mindig nagyobbnak látja!

Én anno a 8 hetes puffadásommal
Kép
is olyan nagyra voltam, aztán mi az a mostanihoz
Kép
képest!

Szóval szerintem nem kellene összehasonlítgatni a pocikat, mert
1. mindnekinek a "saját gyereke" a legszebb
2. mindne alkat más és más
3. ahogy Te is írtad, nem a méret és a fomra a fontos, hanem ami benne van és hogy a bébi jól érezze magát odabenn!!!

kacsa14

Kacsa! Panka!
Köszönöm a dícséretet.

Kacsa!
Szép formás a pocid. Ha a néphagyományt vennénk alapul, akkor neked most fiút tippelnének. Kis előrecsúcsosodó csini pocakod van, amiben állítólag a fiúk csücsülnek.
Csík sehol. Kened valamivel, vagy ilyenek az adottságaid? Csíkom még nekem sincs, bár én kenem, igaz heti 2x-3x ha eszembe jut.
Vendég

Angie!

Igen, tudom, hogy kis csúcsi. De szerintem azért mert 0 gr zsír van rajtam és Timcsát meg húzza lefelé a gravitáció, ezért nem kerekedik felül, a bordáimat pl. ki lehet tapogatni.

Pocit kenem minden este szorgalmasan, Avonos narancsbőr + terhességi csíkos krémmel.

Az adottságokat nem tudom, mert a popómon van pár régebbi csík + régi műtéti hegjeim nagyon csúnyán szétnyíltak, de eddig poci hálistennek még bírja a strapát! (kop-kop-kop) Bár néha úgy érzem, mintha belül repedne vmi. ...

kacsa14

Talán valamennyi időt hagy még nekem a kis bibésem, mielőtt felébred :)

Még egyszer nagyon köszönjük a sok jókívánságot, köszöntést, sms-t, én megszámolni se tudom, hányszor bőgtem el magam rajtuk...
Egész nap néztem az órát, hogy mikor mi történt velem. Mikor kipottyant a Dóri 14.32-kor, ma pont ágyneműt vasaltam. Eszembe is jutott, hogy azért most pöttyet könnyebb dolgom volt, mint egy éve, hihi...

Timika!

Egy egyszerű kis tortát sütöttem a Dórinak, sima piskóta lappal, rajta túrós-joghurtos krém, a tetejére meggyszemek kerülnek még, meg egy 1-es gyertya. Nem lesz olyan szép, mintha cukrász csinálta volna, de minden szeretetem benne van :) Olyan jó volt készítgetni neki :)

Kacsa!

Téged hagytak ácsorogni a vérvételnél a várakozók?! Fene a belüket :evil: Mikor még én jártam vérvételre, akkor sok olyat láttam, hogy az apuka elkísérte a feleségét ctg-re, és ott pöffeszkedett a padon, a későn érkező kismamák meg ácsorogtak :evil: Nem sok apukának jutott eszébe, hogy átadja a helyét egy terhes nőnek :evil: Ezen totál fel tudok háborodni...

Szheni!

Drukk a fagyibabákhoz, remélem mielőbb visszakaphatod őket! Jó tanulást :)

Brill!

Őrület csinos kismama vagy! Sugárzol a boldogságtól, jó rád nézni! Hú, és már vásárolgattok, éljen! Nekünk is PC kocsink van :)

Annácska!

Petka nagyon elmélyülten tanulmányozza a halakat :) Kis édes :)

Angie!

Nagyon csini vagy te is!

Jucmuc!

Nagy gratula a 6 embrikéhez! Ezek szerint kettőt kérsz vissza. Drukkhegyek :)

Kacsa!

Csodaszép pocid van, és tényleg jó kis vékony vagy. Nem lesz gondod azzal, hogy hogyan add le a "felesleget", mert nem lesz :) Nálad is ketyeg már a visszaszámlálás :)

Remélem mindent leírtam, amit elterveztem :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Enyje vasalálssal ünnepelni eme neves percet!!! :wink:

A tortában meg ilyenkor még amúgysem a külcsíny a fontos, hanem hogy jó habos legyen, amibe a pindurka jól bele tud tenyerelni!!!

Kérünk ám majd gyertyafújós, tortába tenyerelős fotót is!!!

Vérvételen sor volt, és én szép illedelmesen beálltam a végére (csak magamban forrt az agyam), hátul meg ugye nincs szemük az embereknek. De azért mikor kiszóltak, volt ám kárörvendő vigyor a képemen rendesen! :twisted:

Amúgy én is sok mamát kisérő ücsörgő apukát láttam már ... Biztos, rápihennek ők is a nagy eseményre ...

Visszaszámlálóm biza ketyeg már rendesen! Mondjuk most még a szobafestésen túllevés a cél! Utána pedig a 36. hét átlépése! Úgyhogy én egyelőre még csak márc. 9-ig számolok. Majd utána vált az agyamban a számláló.

Múlt héten már azt is kiszámoltam, 34+0-nál, hogy innen még 6 hét a szülés, aztán onnan még 6 hét a kontroll, tehát még 3 hónap a pocaknélküli szex 1. lehetséges időpontjáig ... :lol: Kicsit sem vagyok kiéhezve ...

kacsa14

Dóri baba:
Nagyon sok boldog születésnapot kívánok neked.
Évi:
Emlékszem amikor a hugom fiai voltak egy évesek tavaly áprilisban, a hugom is szinte átélte, azt a napot amikor születtek a fiúk. Este, amikor lecsendesedett minden kint ültünk a padon és sokat beszélgettünk, nagyon megható volt az egész. Szülésnél én is bennt voltam a kórházban és percre pontosan emlékszem a történtekre, igaz császár volt. Nekem is nagyon is nagyon megható volt, mind az amikor megszülettek, mind az első születésnapjuk, hát még anyának milyen megható lehet. Annyira aranyosak voltak a fiúk a születésnapon nem tudták eltatálni mi az a nyüzsgés körülöttük egész nap.
Most csak leírtam én unokaöcséim első születésnapjat, hogy éltem át.

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Évi!
Igen, kérünk tortás képet!!!
Na ha még nem vagy kiakadva rendesen, akkor ezt hallgasd meg:a múltkor a terhes ambulancián ült egy kismami, nagy pocakkal, és a mellette lévő székre pakolta a kabátját, meg a csomagjait.Egyszer felállt, bement nst-re, de a kabátját kint hagyta.Jött egy másik nagypocakos kismami, aki leült a szabadon maradt helyre,a honnan felállt a nő.Mikro visszajött, szólt neki, hogy ez az Ő helye!!!De a kabátrját, csomagokat nem vette volna el, hohy legalább támlás széken üljön a nő, így az leült a kispadra, apuka állt mellett!Hát én nagyon kiakadtam, ha velem csinálja meg, biztso megtépem! :twisted: :lol: Egy kikent-kifent maca volt, és úgy fennt hordta az orrátm hogy majd hasra esett tőle! :twisted:
És hát igen, egy jó pár apuka ücsörög szép kényelmesen, a kismamik meg állnak!Felháborító, főleg, hogy az asszonykáiknak sem jut eszükbe szólni a párjukra! :evil:

Angie!
Én is kenem a pocakomat spec. krémmel, de hogy ez miatt nem jött egy csík sem, vagy ilyen a bőröm nem tudom, de még soha sehol nem volt csíkom(bár hízni sem híztam még ennyit soha egyszerre,mint most).Szerintem adottság kérdése is.

Képzeljétek!Éjjel felébredtem, és egy kicsit hortyogott az Uram, mire megböktem, hogy maradjon csendben, mire ő riadtan felüllt az ágyban, és azt kérdezte:"mi van szülünk?" :lol: Szegény már nagyon izgatott, ha meglátja a telóján, hogy én hívom, már izzad a tenyere! :lol: :lol:

Kép
pankaa

Sziasztok!

Dórika! :D
Nagyon sok boldog szülinapot kívánok!

Jucmuc! :D
Gratulálok a 6 embrióhoz!!! Drukkolok nagyon!!!!!!!!!

Brill, Angie, Kacsa!
Nagyon szép pocitok van!

Puszi: Hangyi
hangyolca77

Évi!
Dóri baba alvással tölti a szülinapját :wink: Az anyája meg vasalással :wink:
Jól tetted, hogy te sütöttél. Épp arra gondoltam, hogy úgy sem jelent még 1 évesen a torta formája semmit a babáknak. Biztos én is magam fogom csinálni. De az még egy csöppet odébb van. További jó szülinapozást, és kérjük a képet a tortáról. Meg is kóstolnám szívesen (azóta már készült több féle muffin is :) )

Kacsa!
Szerintem nem mindig lehet hinni a néphagyománynak. Lényeg, hogy szép csini a pocid, és kész. Akkor kenegesd szorgalmasan tovább.

Panka!
Azt olvasom mindehol, hogy ha valaki nagyon hajlamos a csíkokra, akkor a kenegetéssel maximum enyhítheti, de elkerülni nem tudja. Van akinek kenegetés nélkül sem jönne ki. Anyum például együkünkkel sem kente, és mégsem lett egyetlen csíkja sem. Én azért ha eszembe jut, dobok rá egy kis Vichy terhességi csíkok ellenit, vagy sima Loreal testápolót.

További szép délutánt MINDENKINEK!!
Puszó,
Vendég

Panka!

Nem kell mártírkodni. 1 senkinek sincs foglalt helye. 2 Meg kell kérni, hogy a kabátját akassza fel vagy vegye az ölébe. Én mindig szóltam, ha valami bajom volt. Udvariasan, de határozottan.

Évi!

Olyan hamar megnőnek :-(

Timi!

Írtad, hogy nem adsz húst, de a miértet nem. Szóval miért?

tjuca

Kacsa!

Három hónapot már féllábon is... A java már mögötted van :)

Szheni!

Nagyon meghatóan írtad le a fiúk születéséről az emlékeidet és az első szülinapjukat :) Nagyon szeretheted őket :) Nemsokára a te szülésedről nosztalgiázol majd!

Panka!

Télleg meg kellett volna tépni azt a nőcit!
Az utolsó napokban már én se mertem hívni a családot, mert mindenki infarktusközeli állapotba került, ha látta, hogy én hívom. Minden telefonbeszélgetés így kezdődött: Nyugi, még nem szülni megyünk :)

Angie!

Én is örülök, hogy n sütöm :) Hétvégén úgyis lesz "rendes" tortikája is, de az nem készül ilyen szeretettel, mint az enyém :)

Juca!

Hát megnőnek, olyan gyorsan nagy culák lesznek, hogy még :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Juca!
Nem mártírkodom, végül is nem velem történt meg.Persze szólhatott volna a nő is, én is megkértem volna, hogy tegye odébb a kabátját, csak sajnáltam szegényt, mert nem az a típus,aki szól ilyenért.
Igen, nincs foglalt hely, de ő mégis felállította szegény nőt!
Csak ezen akadtam ki.Ülhetett volna a kabátja helyére is.

Kép
pankaa

Sziasztok!

Először is

Dóri!
Nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!
Évi!
Szerintem sem a torta formája a lényeg, hanem hogy szeretettel készüljön, abból pedig nálatok biztosan nincs hiány. :)

Panka!
Úgy tűnik, hogy Emili még ráhagy egy kis időt Dóri születésnapjára. Bár ki tudja....a mai napnak még nincs vége..... :wink:
Amúgy ez az eset, amit leírtál felháborító! Nem tudom ő mit szólt volna ha fordítva történik a dolog!
Olyan jól esett, amit írtál. Tesztelni jövő hét hétfőnél előbb biztos, hogy nem fogok, mert nem akarok megint csalódni. Bár ahogy érzem nem igazán lesz rá szükség, mert ahogy itt ülök kezd egy kicsit fájni a hasam, mint mielőtt megszokott jönni. Na, majd meglátjuk...
Csak az a rossz egy kicsit, hogy a mai napon is legalább 3 anyuka megkérdezte, hogy hogy állunk (valaki tudja, hogy tervezünk), vagy hogy nem-e szeretnénk, nincs-e még és akkor azt mondani, hogy még nincs... :( Remélem hamarosan eljön az az idő is amikor már mást mondhatok.... :)

Angie, Brill, Kacsa!
Nagyon csini a pocakotok! :)

Jucmuc!
Sokat gondoltam Rád, a péntek vagy szombat meg már mindjárt itt van! :D Pihengess csak, amennyit jól esik! :)

Ja!Évi!
Csatlakozom a többiekhez. Képeket kérünk!!! :D

Sziasztok!

Kép
Kép
tina82

Norwell
Ezek szerint nem teljesült a kívánság, mert ez a fránya tél csak vissza dugta a képét. :(

Pankaa
Most már egészen jól vagyunk. Ti még egyben?

Kacsa
Azt megnéztem volna, ahogy a maci életre kel a pocakodon. Egyébként az nem derült ki nekem, hogy
mennyire volt szimpatikus neked a szüloszoba vagy mennyire volt gáz...??
Mi az a Babavilág??
Na közben kiderült mi a véleményed a szüloágyról. Nagyon megnyugtattál :)
Tetszett Timcsa fogantatási körülményeinek leírása :) hehe.
Miért már most is no sex???Jajjaja....ne ijeszgess :)

Móni
Szia. Üdv köztünk és most már remélem gyorsan babás leszel te is.
Kicsit próbálj lazítani, tudom nehéz mi is nagyon sokat vártunk Pindúrra. De annyi mindentol függhet,
nem csak fizikai dolgoktól..szóval lazítás és szeressétek egymást nagyon!!
A tünetekre csak óvatosan, mert a szervezeted jól meg tud ám furfangolni. Én annyiszor éreztem magam
terhesnek és egyszer sem jött be, amikor egyáltalán nem érzetem magam annak, akkor lettem
pocakos. Ezeknek a tüneteknek még próbálj meg nem nagy jelentőséget tulajdonítani. Tudom, hogy a
csalódás a legrosszabb.

Rolly
Sajnálom. Remélem ez a ciszta dolog hamar megoldódik. Gyógyszert nem is kapsz rá??

Unique
Hát akkor szuper, hogy ilyen jól alvós a kiscsaj. Remélem azóta már meggyógyultatok.
Elore a kilók leadásával, hogy jöhessen a tesó:)

Évi
És az a szörnyu, hogy még mindig kaka ido van. Tavaaaszt akarok!!!
Azért az első képhez képest most sokkal csinibb :).
És hát Boldog szülcsinapot a pöttömnek!!
Képet is kapunk a remekműről?? :)

Angie
Ez a napocska jól esett. Mééég.
Jajj te kis másik cisnos :). Szerintem nagyon is szép kis gömböc pocakod van. Ne aggódj szerintem
nekem is valami ilyesmi lesz. Képzeld már most +2 és már mindenki rákérdez..hát akkor mi lesz
később?? Úgyhogy nem panaszkodni ám:).

Jucmuc
Hogy sikerült??? Beültetés??

Zsúka
Nem biztos, hogy számít, lehet, hogy ettol függetlenül is odajutottak a kis sejtecskék :)

Faul
Örülök!

Csibe
Hát sajnálom, de megértem.

Nomi
Neked is kitartás!!!Sok!! Jönni fog a baba nektek is.

Tina
Mázlista vagy, nekem mindig olyan sok fogkövem lesz.:(Én ha jól olvastam még pocakosan sem árt
az érzésteleníto, de azért ha nem muszály inkább nem kell.

Juca
Azt vettük észre már hiányoltalak is!! És mi ez a nagy rohangálás??

Heni
Örülök, hogy jobban vagy már:). Hajrá a másodikra!!!

Brill
Jajj de kis csini vagy :)

Annácska
Kissé:) Nagyon belemélyült a halakba vagy nemtom mibe, kis édes.
De ugye már jól van??

Jucmuc
Ez fantasztikus 11!!! Nagyon szorítok!!!

Pankaa
Ez édes :) Nem kicsit készültségben van a kedves párod :).

Takony kór már a múlté :) bár egy kicsit még itt van.
Most már mindenki lépten nyomon kérdezget, hogy babát várok e...nem igazán tudom már titkolni,
mert eddig nem volt pocakom és most valami ottan gömbölyödik. Én kicsit túl nagynak tartom,
de az a lényeg, ahogy mondjátok, hogy jól érezze magát odabenn.
Kezd egyre több ruci is kikerülni a szórásból :). Alakulunk. Az álmosság még mindig nagyon megvan.
Viszont az a borzasztó éhességes időszak (ami nekem a hányás helyett volt) kezd már végre szűnni.
:))).
A férjecském teljesen oda van, minden nap megpuszilja és megsimogatja a pocakom és megbeszélik
Pindurral, hogy mennyire szeretik egymást :) legalábbis ő elmondja neki aztán hallgatózik:).
Melóhelyen, aki tudja az nagyon rendes, így azt hiszem nem lesz nehéz ez a pár hónap.
Csak annyi bánatom van most, hogy van egy kis küzdelmem amiatt a tréning miatt, ami most lenne és
nem mentem el. :(
Az a pasi, aki Bécsben csücsül tojik az egészre és elfelejtette közölni velem, hogy egy web oldalon
kellene visszamondani a tréninget nem csak neki emailben.
Most abban a szituban vagyok, hogy úgy veszik hogy nem mentem és várom, hogy valaki Brüsszelben
megkegyelmezzen.
Ha nem akkor kifizettetik a céggel az egész tréning árát, ami nem kis pénz. Kicsit aggódom, mert
ez nagyon ciki lesz és nem az én hibám.
Amúgy meg pénteken megy UH-ra és a véreredményeimet is akkor kapom meg. Már alig várom a kuksit.
Ilyenkor állítólag már ficánkolnak össze vissza :).

Puszi nektek.

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!

A Babavilág a TV2-n szombatonként 11 körül egy babás műsor. Néha lehet belőle hasznos infót elcsípni, néha kevésbé ....

Hát ha már így rákérdeztél a szex dologra. Igen, no szex. Elsősorban a korábbi kórtani előéletünk miatt vezettem be szextilalmat. Ezekről volt már itt többször szó, megmagyarázhatatlan eredető hüvelyi és hólyagfertőzések évekig tartó félig meddig sikeres kezeléssel. Szóval a babás aggódásba úgy éreztem/éreztük nem fér bele az, hogy még minden szexizés után is azon aggódjunk, hogy a hólyaghurutra milyen antibacit szedhetek ... Továbbá eleinte ugye sokat fájt a pocim + hánytam, émelyegtem. Most meg már nagy pocival igazán csak a szemem kívánja a dolgot, de nem sok kedvem lenne nekiállni trükközni azon, hogy kinek hogy kényelmes. Úgyhogy így állunk mi szex ügyileg. Tudom, sokaknak ez furi, de sajna 3 évnyi orvosról orvosra járás után az ember lánya óvatos lesz és ebbe beletörődik az ember lánya embere is, miután 3 évig hetente nézte végig, ahogy az ember lánya bőg tehetetlenségében ...
Na, de félre bú! Mostmár ezt a kis időt valahogy kihúzzuk! És az élet legnagyobb ajándékát kapjuk cserébe!!! És bízom benne, hogy a fizikai, hormonális változások és a sok időnyi nélkülözés hatására eltakarodott végre mindenféle csúnya, ronda kórokozó és ott folytathatjuk majd, ahol a gyuszi hadjárat előtt abbahagytuk!

Poci vékonyakon hamarabb látszik. Én anno úgy voltam vele, hgoy ez még az az idő, amikor nem tudni, hogy terhes vagy-e vagy csak finom volt az ebéd! :lol: Ilyen idősen én is büszkén vonultam az utcán kis felsőben, aztán mikor szembejött velem egy pingvin járású nagy pocis kismami, csak lestem, hgoy juj, nekem is lesz ekkora?!?

Párod aranyos lehet!!! Enyém Apát sokszor még mindig noszogatni kell, hogy beszéljen a pocakhoz, hogy szokja Timcsa a hangját. Bár tegnap tök önállóan hozta a fényképezőgépet, mikor Timcsa Himaláját formázott a pocakomból! :) Azért csak óvatosan a nagy hallgatózással, mert pár hét és Pindúr prímán fülön rugja a zaklatót!!!

Tréning miatt ne emészd magad! Hátha megoldódik anyagi hátrány nélkül!

Igen a 12 hetes UH-n már egész kis emberi formájuk van és izegnek is rendesen! Timcsámnak akkorról van a pipázós képe! :)

Majd várunka beszámolóval + a fotóval is, ha kaptok! Apa is megy?

kacsa14

Dóribaba :P
Nagyon boldog születésnapot kívánok!! :lol:

Kép

Rolly
rolly

Virág!
nagyon jó lesz az uh, majd meglátod, én órűkon át néztem a képet, amit kaptunk róla. :lol:
Remélem nem lesz nagyon gáz a melós dolog!

Tina!
Hátha nem jön meg. :wink: Drukkolok.

Lányok!
Már tudom miért nem bújik még ki Emili!
Ebben az országban hihetetlen, hogy milyen ügyintézés folyik!!! :evil:
A postásunk nem kézbesíti az ajánlott leveleket, pedig itthon voltam, és ennek ellenére nem hozta fel a levelemet, bedobott helyette egy értesítőt.Ezért érte kellett mennünk este a postára, ami jó messze van tőlünk, bár lenne sokkal közelebbi is.A postán kérdezem, hogy nem lehet szólni ennek a postásnak, hogy nem így kéne csinálni?Mire a nő mondja, hogy ha panaszt akarok tenni, menjek el egy másik postára, ahol lehet ilyesmit! :twisted:
Aztán, a levélben amit kaptam az OEp-től, tgyás ügyében, az áll, hogy nem mellékelték a kérelmem mellé az egyik igazolást, így azt 8 napon belül szíveskedjek megtenni!A poén az egészben, hogy amikor ezt intéztem, személyesen az OEP-nél, akkor rákérdztem az ügyintézőnél, hogy minden rendben van-e, ki vannak töltve jól a papírok???És akkor ott volt a kezében ez a papír, és visszaadta, mondván nem kell neki! :roll:
Holnap a ctg után mehetek megint ügyintézni, + a munkahelyemre ia az adópapírok miatt.
Hát én már teljesen ki vagyok akadva ezeken a dolgokon. :(

Kép
pankaa

Angie, Kacsa: nagyon szép pocakotok van!! Én is szeretnék már :D

Évi: imádom a túrótortát, légyszi legalább egy képet dobjál róla!!

Mindenhol sajnos ilyen tuskó bunkó emberek vannak! Ezeken már meg sem lepődöm!

Fleur: annyira gyorsaén telik az idő, már 11. hetes vagy...Durva...Én olyan nehezen számolom a saját ciklusnapjaimat, nálad meg megáll az ész, hogy mennyire gyorsan halad minden...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!

Judit!
Gratulálok a 6 picúrkához :D !!!! Csak így tovább és mennek a drukkok a hétvégére is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Angie!
Egyáltalán nem látszik ám a pocidon kívül sehol máshol az a 10,5 kiló. Nagyon csini kismami vagy :D és nagyon tetzik a fellebentős rucid :D

Kacsa!
Ez igen, ez már tényle nagy pocó :D úgylátszik Timcsa kényelmesen berendezkedett odabennt :D

Virág!
Örülök, hogy már teljesen jól vagy. Vigyázzál magatokra ebben a randa időben!
Az apucik már csak ilyenek, de az ember szíve teljesen ellágyul attól. hogy már ilyenkor is hogy odavannak a pindurkáért :D

dido
dido

Dóribaba!
BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉS NAPOT KÍVÁNOK!
Kép

Kép
Kép
Ági279

Kép Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Doribaba!
Itt is kivánom neked elsö születésnapod alkalmábol hogy Isten éltessen sokáig!!!!!! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Jó reggelt!

Heni!

Lesz Neked is hamarosan pocid!!! Figyeld meg, amint valamelyikőnkről leválik a pocak, máris költözik át Hozzád/hozzátok!

Amúgy, ami az idő múlását illeti, nekem pocakkal is lassan múlt/múlik. Paramamiként mindig van vmi. miatt izgulni, vmilyen vizsgálatra várni, először a 12. hét, utána az afp, utána a genetikai uh, aztán a 24. hét (elvileg innentől már koraszülöttnek sázmít, bár picik az esélyei), aztán a 36., ahonnan már nem koraszülött és utána meg majd úgy járunk, mint Panka, hogy a baba nem akar kibújni ... :)

Dido!

Hát az biztos, hogy a babók megtalállják maguknak a kényelmes pózt, aztán, hogy az Neked mennyire kényelmes az már más kérdés ...

De imádom!!! Kép Még akkor is, ha mostanában egyre többet veszekszem vele, ha kidugdossa a tappancsát az oldalamon vagy megpróbál beférkőzni a bordáim és a bőröm közé. :lol:

kacsa14

Kacsa: nekem már a pocakosodás előtt is stresszes a dolog :D :D :D :D Egyébként leállítottam magamat! Lesz, ami lesz! Ezt a hónapot leírtam, de vár ránk a gyönyörű március!!

Mit szóltok, itt a tavasz! :D :D :D :D :D

Pankaa: hogy vagy?

Puszi mindenkinek:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni!

Hol az az ITT, ahol a tavasz van???

Mert itt csak csúnya, ronda szürke felhők vannak ...

kacsa14

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?