Hajny,Boldog Szülinapot!! Milyen volt a mini találka?
Erszényes,nagyon-nagyon tündéri Jana, az óriási szemeivel,komolyan elbűvölt!
Lili,asszem megértelek, de ne add fel a spinninget,csak az első 3ennyire brutál(főleg ha tényleg Zsuzsi tartotta),utána picit megedződsz!
Roz, sajnálom a betegséget! A mi éjjelünk is horrorisztikus volt, késői elalvás, korai ébredés.....Na ezért nem akartam én elhinni,h tartós a jó alvás....
Tupper, na akkor én ellenkezem, én nem vagyok egy nagy fun.Sokfélét kaptunk Anyukám hugától, de én pl utáltam a nyújtólapot, a nyújtó"fát", örökké kicsöpögött belőle a víz, így aztán egy hatalmas rajztáblán nyújtok.....fával, van még egy csomó tárolóedényünk,amik bár szépek, de ez engem annyira nem izgat,h a hűtőben dizájnoskodjon. Van kelesztőtálunk, na az egy jó nagy bödön, de az,h jobban szebben gyorsabban kel-e benne, nem hiszem, uúgy,mint Anyukám zománc vájlingjában, párnával letakarva.Ja,és van egy,ait én vettem, sajtároló vagy mi, lyukacsos tetővel, h ne penészedjen a sajt....aha, hát nekem nem jött be. Szóval bizti vannak jó termékeik,és a szilikon sütőformákat amúgy sem ismerem,és abból a nem tupperek is drágák.
Pille, mit fog Orsi kapni a szülinapjára,A Rodyt azért kérdezted? Kicsit amúgy a Kikás stabilabb.
Adrienn majd válaszolok a püdre mindjárt.
Virág,Te megkaptad a tegnapit a dokik nevével?Elküldtem, de pont besz...t a rendszer...Pizzavárók nekem is nagyon tetszettek!Cukik! Játszanak együtt?mármint egymással
Pille, Nana, Roz én azt hallottam, h a kicsik meg tudják mondani a még nem beszélő még kisebbekről, h ha sírnak mi a bajuk,mit akarnak.Nálatok ez így van?
Lina, a pampers activ fit-ről beszélsz? Az sztem engem is érdekel, 33ft az állati jó ár.Mekkora kiszerelésben van??