Új privát üzeneted érkezett!

A legfontosabb:

Erszényke, Boldog születésnapot Janikának! :) Kérünk majd képeket! :)

Hajni, a munkától fogysz? Olvastad, hogy kérdeztem? :wink:

Ser, többiek, sajna ma elmaradt a spinning, helyette vibrón voltam megint. ( Holnap reggel megyek spinningre. ) Na, az izomlázra brutális volt..... De megint jól esett. A mozgás miatt is olyna jó. :) Most nincs bennem, hoyg fogyni szeretnék, csupán magáért az érzésért, mozgásért nagyon jó ott lenni. :) De ha fogyok, az is jó.
(Remélem, hogy nem baby blue a depresszió érzésem...... :shock: )
Hanna megnevezése tetszik! :) Kufló. :D Az ötlet nem rossz, hogy legközelebb, csokit teszel bele.... :)

Majd még jövök. :).....
birolili

Roz,
A sétater u-n. Gyenes ter folytatasa.

Ser,
Kuldd el a szegedieket legyszi, majd meglatjuk mi lesz...

Nyhk,
Az ifjusagi otthonban lesz szombat de. A kecskemeti ovadoak mutatkoznek be es azok az ovonenik vannak ott, akik szeptembertol kis csoportot visznek.

Lina,
Azert benezek a metamorfba, hatha kedvet kapok :lol:
mvirag

Roz, hát Ő még 2sincs ugye, de próba, nem egy ökör ára volt a síléc, még tavaly vettük,amikor jöttünk haza, nem is olyan igazi, kis műanyag, de sztem idénre tökéletes lesz. Amúgy Apája is elég korán kezdte(na jó nem ennyire), úgyhogy menni fog sztem.

Lili, hát gondoltam, ez a baj a délelőtti órákkal :( , sajnálom.
Baby blue-ja szinte mindenkinek van, de az már nem most... :wink:
De nem lesz sztem semmi gondod, ha el tudsz járni mozogni,meg jön a tavasz,sok-sok szabadtéri programmal!

Kép
seriff

Nyhk!

Ifj.Otthonban lesz most szombaton,9-12-ig.logopédusok,pszichiológusok is lesznek,s az összes ovi bemutatkozik.

Andi
Vendég

Sziasztok!

Janikát Isten éltesse sokáig :!: :!: :!: :lol:

cukker:
Nem rokon(már a nevére sem emlékszem :oops: )

Kattic:
Olyan jó,hogy mondtad ezt a házat!Nekünk is nagyon szimpi,már egyezkedünk az időpontban a tulajjal :!: :D Köszi :D

Balim:
Azthiszem te kérdezted,hogy ízlett-e a lányoknak a kugi.Mirabelnek igen,Larinak még nem mertem belőle adni a kakaó,meg a fahéj miatt,nehogy baj legyen. :roll: Majd 1-2 hónap múlva.

Az ovi börzéről én is hallottam.De két gyerekkel nemhiszem hogy oda tudnék figyelni(segítségem meg nincs most se),úgyhogy azthiszem kihagyom :( Pedig biztos jó lessz.
Mi már úgyis döntöttünk.A széchenyi sétányiba íratjuk.Csak jót hallottam róla.A barátnőm ovónéni ott,nagyon ajánlotta!
A nyílt héten még bemegyünk,és ha szimpik az ovónénik,akkor tuti,hogy oda fog járni! :wink:

Lili:
Ha hazajöttetek a pihiből,akkor meglátogatunk benneteket.Jó?
Zsófit viszitek magatokkal,vagy édes kettesben mentek? :lol:
Tök jó,hogy így bejött a torna neked! :)
kazi

Lili, sztem sem depresszió, inkább csak hangulat ingadozás. Hidd el nekem is van, másnak is van. Legfeljebb nem írunk róla.
Én is vagyok türelmetlen, lehangolt, de elmúlik idővel. Olyan jó lenne egy-egy napot egyedül tölteni és azt csinálni, amit én akarok. Aztán felébredek :lol:

Balim, mikor indultok Noszvajra? Voltam ott táborban vagy 20 éve(félelmetes leírni :) Leginkább a De la Motte kastély maradt meg bennem. Gyönyörű.

Erszényes, anyósék jönnek szombaton, vasárnap meg anyunál jövünk össze bátyámékkal. El lesz az 5 gyerek ismét :D Jó kis társaság, még a legidősebb sincs 5 éves.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

Nekem is jegyzetelnem kellene, annyi mindent kihagyok... :oops:

pl.
Kattic - nekunk is nagyon tetszik a Tulipanos haz, keso tavasszal mi is elmegyunk par napra! :D Remelem meg lehet beszelni veluk a kutyat... :wink: :wink:

Ser, most lehet hogy megutalsz :wink: , mert en nagyon birom a "pici, de jar es beszel" gyerekeket!

Kazi, Szechenyi setanyi ovi, ami a forradalom utcanal van? Mert arrol en is jokat hallottam. Mar engem is foglalkoztat az ovi kerdes, igaz mi meg "fenyevekre" vagyunk tole. :lol:

Na jo nem tudok tobbet irni, mert Kati ficankol az olemben. :roll:

Erszenyes, melyik torta keszul el?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

dora
mennyiért vetted a tupperes sütöket nekem anniyra szimpi a tuppers de bizti baromi drága én ezt az olcsóbb 1000 ft-osakat vettem a pennyben meg össze-vissza

Kép

Kép

Kép
roz23

Dóra:
Nem,az a forradalom utcai ez meg a széchenyi sétányi :lol:
Ez nektek is közelebb van!(ha jól gondolom,hogy merre laktok)
Nincs az olyan soká,Mirabel is mégcsak most született.....
Amúgy a tesóm kislánya a forradalom útiba jár és nincsenek tőle elragadtatva :?
Nekem van 1kiadványom,az össszes kecskeméti ovi le van írva benne,képekkel,szülői véleményekkel...az nagyon jó.
kazi

Dícséreteket köszi, Vigyori Panna nevében is! :D Tényleg ilyen fülig mosoly általában, csak az íróasztal közelébe ne menjek. :?
Rody csacsis válaszokat is köszönöm. Még gondolkodom rajta, kell e az nekünk. Bár Flóra biztosan imádná.

Balim tök jó, hogy már nem fáj a torkod. Jól megszenvedtél ezzel a mandulával.
Hú, tényleg gyorsan úszol. De aki hetente négyszer járhat usziba... :)

Virág, nagyon jók a képek. A sütő előtti :lol: Te sütötted a tortákat?

Roz, nem olyan rosszak ám a mi éjszakáink. Ez kirívó eset volt szerencsére.
Csak átfutni volt időm az írottakat. "Csak" Áki beteg? Ritka nálatok is, ha minden rendben megy, mindenki egészséges.
Remélem ma éjszaka kialszod magad.

Hajni, hogy működik a munkaidőben süti sütés? :D (mármint saját részre) Tudsz vmi jó kis gesztenye krémet sütibe, ami nem csömör?

Nyhk, O. még nem eszik maga (nem is bánom). Álom Flórához képest az evése. Nem akar kimászni a székből, nem kell lekötni a figyelmét közben, étvágya is van.

Geli, merre jártatok? Elméletileg jár a gyes táppénz alatt.

Lina, jó a bugyis sztori. :) Férjed mesél még oroszul?

Erszényes, milyen tortát evett Janika, hogy kipöttyösödött?

Roz, hulalát csak simán felvered és kész? Már beszereztem egy 2 dl-est, de még nem próbáltam ki.

pillle

Roz, mar nem emlekszem pontosan az arakra. A kuglof (kugi, kuflo :wink: ) asszem a legdragabb :? , kb. 9ezer volt 2 eve.
Itt a katalogus: http://www.tupperware.hu/today/32.html , de a kuglof format most nem latom, pedig biztos forgalmazzak.

Kazi :oops: akkor mar total nem tudom melyik az... megneztem terkepbankon, mar tudom, a fajatszo mellett.
Ja es a ferjem odaig van a bringaert, tegnap egy orat tekert. :wink:

Geli, neked is meg irni akartam korabban, hogy Kati is majd lenyeli a kezet. Neki is mar 16 foga van, hatul meg semmi nyomat nem latom az ujabbaknak, de megis allandoan turkal a szajaban. Meg rag... :?
Tegnap a Malomban is voltatok? Ugy fel het fele? Beugrottunk Katinak cipoert es lattunk egy kis motorost.

Balim, ilyen sokat uszol? De jo!!!
En is terveztem, hogyha idekoltoztunk, akkor jarunk majd usziba, de nem lett belole semmi. Majd talan, ha nem szoritom ki az osszes vizet a medencebol. :oops:

A vegere egy kozerdeku:
Ugy nez ki, hogy van/lesz? Ringato (zenebolcsi) a TK-an, pentek delelottonkent ket csoportban.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Pille: jó kis szombati gyerekbuli lesz nálatok! incs is annál szebb mint amikor a sok apróság együtt van!! :wink: :D :D
Csokitortát evett, de tényleg csak pár kanállal és tiszta pötty volt a kis lába mega pocakja is...úgyhogy tuti h vmi nem volt kóser vele.... :roll: :?

Dóra: Úgy döntöttem h megcsináloma gesztenyés Linafélét :) és a Rozféle Oroszkrémet is aztán amelyik ehető lesz azt kapja Jana... hehehe :roll: :D :D :D :D (nagyon bízok magamban...)

donoé:meglestem a képeidet, csodaszépek a gyerekeid! :wink: :D

hajny:holnap reggel megyünk. :wink: :D

Timci:remélem tanulsz mert ha nem akkor irgumburgum lesz.... :wink: :lol: :lol:

na megyek nekem se enged sokat Jana.....

KépKép

KépKép
erszényes

Dóra, hol is van ez a Ringató? :oops:

pillle

pár kép Janáról :)
Kép

Kép a tortájával

Kép kistigris :)

Kép torta kóstolás után (pedig izlett neki...)

Kép

bocsi a sok kép miatt..... :oops: :oops: :oops: :oops: de olyan jol esett... :D :D

KépKép

KépKép
erszényes

Jana kistigrises kepe nagyon eeedes!!! :D :D :D Nagyot nott, miota nem lattam! A csokitorta amugy irto guszta, kar, hogy Jana kipottyosodott tole. :(

Pille, tanitokepzo. :oops:
www.ringato.hu
Itt vannak infok a foglalkozasrol.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Pille
nem szabad ám ennünk ott lent,nem csinálunk saját részre semmit ,csak elkalandoztam,milyen jó is lenne akkor hirtelen.Végülis ha nem szerez róla tudomást a fönökség...... :lol:
Hát mi a gesztenye masszába vagy fözött vaníliás pudingot,vagy hulalát keverünk,nem lesz töle csömör.Ha jól esik,akkor tedd bele mind a kettöt.Isteni fini.Egy kis rummal fel is dobhatod,vagy aromával.
Lili
bocsi hogy nem válaszoltam,a munkától is és a biciklivel járástól fogyok ,napi 40 perc kerákpározás + a munka.Jó kis teljesítmény,majd ez is beáll.

Erszényes
a képek naon jók,faja,faja,faja :lol: :lol:

Sam
hogy vagytok?Rég hallottunk rólatok,tud valaki róluk?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Erszényke, nagyon szépek vagytok! Janika csokitortája tényleg guszta. :) Nagyon megkívántam!

Dóra, Ringatót én is akartam tartani, még tavaly....fel is hívtam a csajt, de nem jött össze sajnos. Ki szervezte most a Tk-ra, nem tudod véletlenül? Minket érdekelne.

Pille, akkor megnyugodtam! :roll: Örülök, hogy nem csak én érzem így.

Kazi, én kérdeztem, hogy ízlett a kugi. :) De örülök, hogy ízlett.

Alsópáhokra nem tudunk Zsófi nélkül menni, és nem is mennénk, hisz ő még szopizik 3* naponta. És csak anya jó az altatásnál. MOndjuk én nem bírnék ki nélküle 1napot sem. HA ide azt is írom, hogy de jó lenne..... a szám szokott csak járni. :oops: :lol: Imádom a kis szaros fenekét. :P ( Nem értek sok szülőt, hogy bírják ott hagyni a nagyszülőknél az 1éves gyereküket 1hétre.........)

Ser, remélem, hogy több délelőtti óra nem fog elmaradni.....én csak akkor tudok menni, akkor van Zsóka néni.
birolili

Dóra, tesó projekt? SZóljál ha van vmi fejlemény, jó? Úgy szurkolok! :) Bár én tudom, h. tuti 6hónapot még várok. Olyan jó, hogy másokkal is most már jól elvan Zsófi.
birolili

Dóra, megtaláltam a szervezőt......volt tanárom, kedves ismerősöm. Szívvel, lélekkel tanít. Nagyon szeretem. Ha ő tartja, érdemes lesz járni. :)
birolili

Pille,
sajnos alábbhagyott a lelkesedés. Mesélni nem nagyon lehet Lilinek, mert csak a könyvet lapozná (fejből ugye meg nem megy :) ), remélem azért néha beszél Lilinek, mikor nem hallom.

Erszényes,
azért a Linaféle gesztenyést nehéz elrontani :D Nagyon édes az a kistigrises ruci!!!

Na és Dóra után még egy közérdekű, remélem:
A hugom barátjának az anyukája kb. egy hete pelenkaértékesítéssel foglalkozik. Németországból, közvetlenül a gyárból származó pelust forgalmaz, szerintem jó áron. Van első, másod és harmadosztályú, én csak az 1. oszályút láttam, próbáltam, az teljesen olyan, mint a Pampers (más állatkák vannak rajta), mégpedig az, amit valamikor nyáron lehetett kapni, a gumis oldalú. Ennek 33 Ft darabja, a többit még nem tudom. Én ma hoztam Lilinek 100 db-ot, én voltam az első vevő :D A 4-es méret kékes, 5-ös jön utána (nincs 4+) viszont az olyan lilás-rózsaszínes, igaz repülőgépes :D Ha érdekel benneteket szóljatok, esetleg kérek mintákat a többi minőségűből is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ági, Te is olyna szép vagy Janika mellett! :) :wink: Igazi, büszke anyuka tekintet! :wink:
birolili

Olvasni most nincs erőm, sokat is termeltetek.

De a képeket nem lehetett kihagyni.

Erszényes

Képek tényleg nagyon jóóók! :)

Virág

Az a pizzás kép az nagyon tetszik, édesek. Milyen aranyosak lehetnek együtt. Biztos nem unatkoznak soha, és te sem.

Andi
Kép
cukkker

A kistigris cuki nagyon!!!!!!!!

Kazi,
Hol lehet ilyen füzetet beszerezni? Sajna én nem tudok elmenni, a szombat délelőttömet keresztbehúzták! :(

Pille,
De jó neked, hogy sima az etetés. Én ehhez nem szoktam hozzá. Ádám szépen ült (ül) az etetőjében. Petrus feláll, forog, segít enni, és csak azt amit mi eszünk. Így sokszor azt sem tudom, hogy elég volt-e neki. Te mit adsz reggelire meg vacsira?

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Virág
el is felejtettem írni,hogy ha fixálunk egy idöpontot a teázásra,akkor annak nincs varázsa.Ez úgy jó,ha elkap midenkit a hév,és rákészülni.Szerintem.Aztán más meg máshogy éli meg.Sajnálnám ha kimaradnál,kedd az jó?Majd összehozzuk valahogy.
El is felejtettem írni hogy a képek naon tetszenek,a pizzás az megnevettetett,édesek.Szeretnek enni?

Nyhk
igaz nem engem kérdeztél,de visszagondoltam én mit is adtam Annának:Reggel felkelt és tápit kért.Fél 8 körül ébredt,majd tízórait kapott.Vacsira mindig kotyvasztottam neki valamit,majd este 7 körül kérte a tápit,és ennyi.Te mit adsz neki?

Nana
hogy vagytok?

Manó
te el tudsz jönni a teára?Hogy vagy?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Hajni kedves! Nagyon boldog születésnapot kívánok!! :D

Erszényes, nagyon jók a képek! Mennyit változott Jana, mióta nem láttam. Nekem az utolós tetszik a legjobban.(puszidobós "szmájli")
Nehogy bocsánatot kérj a sok kép miatt. Örülünk neki!

Dóra, köszi. Sehogy sem bírtam összerakni a betűkből. :oops:

Nektek nincs olyan, hogy nem jut eszetekbe egy-egy szó? Nálam ez már a bezártság jele. Flórával is így voltam egy idő után.

Hajni, köszi a tippet. Én is hallottam már így, hogy pudingot tesznek bele. Lehet, hogy ma főpróbázok kis adagban.
Azért nyalakodni csak szoktatok :wink:

Nyhk, most éppen úgy van, hogy szopik úgy reggel 6 körül. Visszaalszik (vagy nem) és akkor már csak 9 körül gyümölcs. Szoktam utána adni neki bio köles golyókákat. Az akkor is bejön, ha kicsit nyújtani szeretném az evés időpontját. Délben főzelék, zöldség levesből. Du. megint gyümi. Este 6-7 körül tejpép, néha vajas kenyér/zsemle. Elalvás előtt cici, meg éjszaka kétszer.
Napközben ritkán.
Közben kóstolgatjuk a túrót, joghurtot stb.

Lina, azt hittem párod csak anyanyelvén beszél Lilivel.
Hát igen, most még izgalmasabb a könyvet lapozgatni :)

pillle

Lina
Engem érdekelne a pelenka.

Hajni
Teázásra benevezek, de mikor is? Apa ma hozza haza a beosztását.

Erszényes
Olyan ismerős vagy valahonnan :roll:

Kép
Kép
Kép
thymi

Pille,
sajnos nem, nem tudtam rávenni. Igazából ő magyarul tanult meg előbb, mert pont másfél éves korában fél évet itthon volt, meg már 27 éve itthon él. Igaz mind a kettőt tudja, de az oroszt nem annyira használja, pedig de jó is lenne, ha Lili megtanulna.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok :)

erszényes
nagyon édes Janika a tigrises kép :) nagggyon édes :)
igaza van Lilinek :) Nagyon szép vagy és látszik rajtad a büszkeség :) az egyik képen apa látható félig ? nekem meg Ő ismerős valahonnan ... mivel foglalkozik Ő ?

pille
hát sajna már már adri is nagyon köhög :( most du elmegyünk patikába és veszünk orr sprayt meg köpteteöt neki egyenlőre ... az a baj hogy adrinak nem lehet semmilyen gyógyit beadni egy rinathiol amit bevesz el kell kapnom időbe mert ha nem szuri lesz vége... most is párologtatunkkentem melkas kenőcsőt nekik meg grafruit cseppet hátha megusznánk enniyvel Áki kapott tegnap győgyit de addig ökledezett még ki nem hányta és utánna töbszö r is hányt már epét is... ugyhoyg probálok keresni homeost neki is.. :( éjszaka most Adri volt inkább fent kiabált hogy kigyó van párnája latt meg pisilni kellett persze ott is kigyó volt sirt .... szóval jó volt a mai este is... :roll: a hulalát csak felverem nem szoktam bele cukrot tenni mert elve cukrozott és hab fixáló sem kell bele bár sajnos szárad tehát repedezi ugyhogy nagyon előre nem szabad vele dolgozni szerintem ... egyébként van akinek nem izlik szerintem nem vészes az ize... kicsit tartalmasabb mint sima tejszín sűrűbb vagy nem is tudom hogy irjam :)

dora
hu a mindenit tényleg van ám ára :shock: olyan sok midnet szertnék vennék nincs normális nyujtó deszkám meg edényekt is nagyon kellne vennem de most eltökéltem hoyg nagyon törekedem a minőségire mert amiket előzé évben kaptam a déditől zománcos edények pattog fel a zománc most dobtam ki 3at voltam bent az alföldiben de nagyon drága ott is miinden legalábbis nekem ugy tünt ...ez tupperes cucok olyan jók Eviék használnak ebből sokmindnet és látom hogy menniyre nem kopik és milyen jó minőségű is..

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Hajny Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk!!Legyen szép a napod is!

Erszényes nagyon jók a képek,olyan aranyos Janika!

Virág nagyon édesek a ti képeitek is.

Dóri ez a Ringató engem is érdekelne,már hallottam róla és biztos,hogy itt is lesz?Mikortól?Mert azon az oldalon ezt nem találtam.Játszóház?

Roz szegény gyerekek,gyors gyógyulást nekik!!Tupperes dolgaim nekem is vannak,szeretem nagyon,drága,de ahogy írtad minőségi.

Pille Lencike is pont így eszik,ahogy Orsi :) .

Lina egyszer fel is jöhetnétek,mikor erre jártok.

Kép Kép

Kép
dettus

hajny
ma van szülinapod? Nagyon boldog szülinapot :) lesz nagy buli ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Erszényes!

Tündér Jana abban a tigrisesben,bár a többin is:-)
Én is meglestelek ám.:-)Milyen szépek vagytok!:-)S milyen fiatalok :lol: Teljes másképp képzeltelek el.Azt hittem idősebb vagy,s máshogy nézel ki.Régóta eléggé képben vagyok veletek,mindennap olvastam ezt az oldalt.Nyomon követtem Nana Botijának hasfájását is,annyira sajnáltam Őket :cry: Mondjuk kettőnk babája közt bő két hét van. :)

Szia!
Andi
Vendég

donoé
Te is irnál magadról, hogy mi is megismerhessük :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Hajni, boldog születésnapot kívánunk mi is! :)

A spinning brutális volt! :shock: :shock: :shock: Hát vhogy így néztem ki utána...... :oops: De nem adom fel, megyek máskor is. Sztem jó kis izomlázam lesz......
birolili

Hajni
megtaláltalak az iwiw-en, ismerősnek jelöltelek!
adrienn021

roz23!

Köszi,hogy érdeklődsz felőlem:-)
Magamról röviden:
31 éves vagyok,van 3 gyerkőcöm,13 múlt Barbi,3 múlt Donát,s 8 hós múlt Noémi.Most gyesen vagyok,de majd tanulni szeretnék,évek óta dédelgetett vágyam,hogy a nevem előtt ott legyen a dr. :lol: Bár csak gimn.érettségim van,de olyan erős bennem ez a késztetés,hogy meg kell valósítanom.Ha soha nem is használom,de magamnak bizonyítsak,hogy meg tudom csinálni.Nem vagyok ám ilyen titkolózós,de se a vonalzókat,sem képeket nem tudok felrakni:-(
Lehet,hogy kár lenne az egyetem? :lol: :lol: :lol:
Linácska átküldött nekem egy kép kicsinyítőt,azzal majd megpróbálom.Csak most idő szűkében vagyok,mosok főzök,du.megyünk lányomnak SZEMÉLYIT csináltatni!!!
Szédületes,már ilyen öreg vagyok? :lol: :oops:
Van még egy tündér férjem is,akivel csodás házzasságunk van!
Ő autószerelő,én felszolgáló.Kecskeméten lakunk,a Szabadság téren.
Nem is tudom,mit írjak még :roll:
Balimmal ismerjük egymást személyesen is,bár elég rossz helyen,a kórházban ismerkedtünk meg.
Ha valamira kíváncsi vagy még,szívesen megírom:-)
Nagyon régóta olvaslak benneteket,mint már múltkor erszényesnek írtam,nyomon követtem az eseményeket.:-))

"röviden" ennyi :lol:
Vendég

Lili, elhiszem, hogy brutális volt. Ezért nem merek nekiindulni alapozás nélkül.

Roz, :( Adri lázas volt, hogy félrebeszélt? Szegények.
Hulalát köszi.

Donoé, gyere gyakran. Ne csak a háttérben lavírozz :D Suli után rögtön babáztál?

pillle

Sziasztok!

Hajni!
Nagyon boldog születésnapot kivánok neked! :D

Erszényes:
Nagyon cuki Jana a képeken!
A férjemnek és nekem is nagyon ismerős vagy valahonnan :roll: ,de nem jöttünk rá honnan!

Lina:
engem is érdekelne a pelus,ha olyan mint a lila csomagos pampers amit a DM-be lehet kapni?Sürgős is lenne,mert kifogyóban vagyunk!

Roz:
Én a szilvásiban láttam nagyon jó konyhai cuccokat,elfogadható áron,én a kugi formát is ott vettem!
Gyógyulást a Gyerkőceidnek!

Nyhk:
A tesóm szomszédja,vezető ovónő volt,tőle kaptam a füzetet.A címe:óvodanyitogató
Szívesen kölcsön adom,ha gondolod.Mondjuk tavalyi és nincs túl jó állapotban! :? De viszont tényleg klassz,hogy mind benne van!
kazi

Hajny,Boldog Szülinapot!! Milyen volt a mini találka?

Erszényes,nagyon-nagyon tündéri Jana, az óriási szemeivel,komolyan elbűvölt!

Lili,asszem megértelek, de ne add fel a spinninget,csak az első 3ennyire brutál(főleg ha tényleg Zsuzsi tartotta),utána picit megedződsz!

Roz, sajnálom a betegséget! A mi éjjelünk is horrorisztikus volt, késői elalvás, korai ébredés.....Na ezért nem akartam én elhinni,h tartós a jó alvás.... :wink:
Tupper, na akkor én ellenkezem, én nem vagyok egy nagy fun.Sokfélét kaptunk Anyukám hugától, de én pl utáltam a nyújtólapot, a nyújtó"fát", örökké kicsöpögött belőle a víz, így aztán egy hatalmas rajztáblán nyújtok.....fával, van még egy csomó tárolóedényünk,amik bár szépek, de ez engem annyira nem izgat,h a hűtőben dizájnoskodjon. Van kelesztőtálunk, na az egy jó nagy bödön, de az,h jobban szebben gyorsabban kel-e benne, nem hiszem, uúgy,mint Anyukám zománc vájlingjában, párnával letakarva.Ja,és van egy,ait én vettem, sajtároló vagy mi, lyukacsos tetővel, h ne penészedjen a sajt....aha, hát nekem nem jött be. Szóval bizti vannak jó termékeik,és a szilikon sütőformákat amúgy sem ismerem,és abból a nem tupperek is drágák.

Pille, mit fog Orsi kapni a szülinapjára,A Rodyt azért kérdezted? Kicsit amúgy a Kikás stabilabb.

Adrienn majd válaszolok a püdre mindjárt.

Virág,Te megkaptad a tegnapit a dokik nevével?Elküldtem, de pont besz...t a rendszer...Pizzavárók nekem is nagyon tetszettek!Cukik! Játszanak együtt?mármint egymással

Pille, Nana, Roz én azt hallottam, h a kicsik meg tudják mondani a még nem beszélő még kisebbekről, h ha sírnak mi a bajuk,mit akarnak.Nálatok ez így van?

Lina, a pampers activ fit-ről beszélsz? Az sztem engem is érdekel, 33ft az állati jó ár.Mekkora kiszerelésben van??

Kép
seriff

Bocsi most nem írok, csak képekkel jövök. Ma gyönyörű idő volt-van a sétára.

Anna, Jana és Adri

Kép [img]

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 952.46.jpg[/img] Nehéz őket együtt fotózni, pedig kocsiban vannak. :)

Kép

Kép

Andi
Kép
cukkker

Együtt hárman Kép

Andi
Kép
cukkker

Lina

Engem is érdekelne a pelus. Gondolom nekünk a ti méretetek jó lenne. Vagyis, amit ti is használtok. Először csal pár darabot vennék kipróbálni. Ha lehet.

Adrienn, Donoé

Azt hiszemm ég nem üdvözöltelek itt a neten benneteket és talán nem is írtam. :oops:
Ez csak azért van, mert még a többieket, akiket régebben ismerek, sem tudom mindig nyomon követni. Sorry.

Andi
Kép
cukkker

Donoé :)
sajnálom hogy nem láthatunk fotot a gyerköcökről :) Szerintem vágj bele suliba én is szivessen tanulnék .....

seriff
hát ilyen kelesztő cucot én sem vennék :D nekem is egy nagy zománcos vajlingom van és nagyon szertem bár az adrika lerántotta multkor és egy picit a szélén lepatant a zománc :(
szilikonos formáknak most jobban utánna jártam és sok helyen olvastam hogy menniyre nem biztonságossak mert a hosszú sütés alatt felszabadulhatnak a különböző mérgező cuccok ami benne vannak ... igazából szilikonom mindnebből van már nagyon régóta de akrtam jobb minőségűt de most letttem róla azt hiszem előszedem a régi jó "fém " kuglóf gyümikosár.... formát ....

lili
hát kíváncsi leszel lesz e izomlázad nehéz volt végig csinálni vay inkább a izzadás zavart?? Mesélte egy ismerősőm is hogy nagggyon jó és mindene fáj másnapra de megy mert imádja :)

pille
Nem volt Adrika lázas csak lehet hogy rosszat álmodott nem tudom ... Ő sajnos ilyen mindig égni kell villanynak mert fél a sötétben ..... A multko lecsapta villanyórát a ragasztó pisztoly mert zárlatos lett Ő meg úgy félt és úgy meg ijedt a sőtétől hogy alig tudtam megvígasztalni .... :( nem tudom miért fél ennyire mindnetől (bár hozzátszem Adri szinte klónom és ugyan iylen gyerek voltam Én is Én is félek mindnetől csúszdán soha nem csúsznék le pl vagy nagyon sokáig villany mellett aludtam el én is )

cukker
de jók ezek fotók :) ilyenkor sajnálom hoyg nem ilyen helyen lakunk.. itt senki nincs akivel ismerkedhetnénk .. csak idősek vannak körülöttünk ... a barátnőm is ott lakik és mindig meséli menniy kismami van meg mennyit sétálnak játszóznak ....

kazi
szilvásiban én is nézegettem már az edényeket de tüzetesseb át kellene nlzni de azt 3 gyerek mellett :roll: lehetetlen :D

na indul a martoni ovi utam :D :D megyünk nikiért babkocsi nélkül a 40 perces utat kb 2 -2 1/2 óra altt teszük meg Áki csiga bigával :D :D

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, jó utat!Élelmet is innivalót ne feledd otthon :wink: !Tegnap az isitől hazáig, a 15 perces utat 40 alatt tettük meg motor babakocsi és "én a saját lábamon" valamint "anya felbesz, anya cipel" kombinációban......Leizzadtam....

Cukker, édesek, úgy látom Jana kidőlt a nőktől :wink: !

Kép
seriff

Sziasztok,

régen jártam erre, de most van egy iwiw-es meghívóm, hátha kell valamelyikőtöknek. Még holnap benézek, bár jobb lenne, ha pü-t tudna írni a "vágyakozó"

Üdv Mindenkinek!

Kép

Kép
kobudo

erszényes-nem nem tanultam,pihentem,főztem meg takaritottam...nem voltam valami jó formában eddig...de mostmár remélem összeszedem magam. :oops: Szupik a képek a kis szerelmemről. 8) És a torta...nyámi nyámi...mostanába igencsak megkivántam a sütiket,mondtam is Attilának,h.süssünk már valami finomat :oops: .Remélem,h.ma sikerülni fog sütni.
Holnap várlak!

Hajni-nem is tudtam,h.születésnapod van!Sok Boldog Születésnapot és sok sok boldogságot és egészséget! :wink:

Kattic-mi van veled?Lefoglal a pici babád?
És veled Borsika?Meggyógyult a babád?Nagyon remélem,h.igen.Sokat gondolok rátok!Remélem nincs semmi komoj baj mosmár.:roll:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Csak gyorsan, mert mindjárt tanítok.

Pelus:10 db-onként van összecsomagolva, de csak síma zacsiba, semmi fakszni. És nem vákumcsomagolt, szóval nincs úgy összenyomorintva.

Seriff,
igen, olyan jellegű, mint az Active Fit.

Holnap be szeretnénk menni Kecskemétre, Cukker, Kazi, Seriff, szerintem ha gondoljátok, annyira egyfele laktok, hogy útközben beadhatok egy-egy darabot, hogy milyen, én most vettem 100-at.

Na tanítok, este későn még leszek, addig írjátok meg, hogy mi legyen :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Rájöttem, hogy tulajdonképpen írásbeli vizsgáztatok, és közben tök jól lehet netezni :D
De én olyan rossz tanárnéni vagyok, minden kérdésre megmondom a választ :oops:
Nem vagyon én ehhez hozzászokva, hogy osztályozni kell, iskolában nem nagyon szoktam tanítani...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina:
Az nagyon jó lenne! :D Az activ-fit pelus a kedvencem!!!Már ha beszélhetünk kedvencről a pelenkák között :roll: ! Kb. mikor jössz?
Ha véletlen nem lennénk itthon,nyugottan dobd be a postaládába!
kazi

Seriff, anya felbesz,anya cipel :lol: :lol:
Őszintén szólva Flóra szokta mondani, hogy Orsi ezért vagy azért sír, de sztem inkább csak találgat. Úgy, mint mi :)
Monduk nagyon határozottan szokta kijelenteni, hogy pl. a foga. Nem tudom, én még nem hallottam, hogy így lenne.
Rody-t most nem kap Orsi. Valami kis apróság lesz csak. Nagyon nehéz bármit is kitalálni, hiszen Flóra játékai itt vannak. Ráadásul a ruhákat is örökli. Nehéz eset.

Cukker, nagyon jók a képek. Kis rózsaszín csini-bini csajok :)

Roz, ne haragudj, de mosolyogtam a csúszdás dolgon. Persze neked ez nem vicces egyáltalán. Szerencsére az én csajszijaim nem félnek a sötétben(remélem később sem alakul ki), monjuk nincs is teljes elsötétítés, a sötétítő függönyt nem is használjuk csak nyáron, ha tűz a nap.

Kob, azért pár szót írhattál volna magatokról. Úgy eltűntél...

Lina, milyen iskolában tanítasz?

pillle

Sziasztok!

Lina: engem is érdekelne a pelus!! Mindenképpen!! És szeretnék mintát is! :wink: :D

Roz: Jobbulást a gyerekeknek!! Epét hányni?? Szegény.... :(
Nálunk se múlik a köhögés, semmi se hat rá Janának.... :?

Cukker, hajny: jó volt a mai nap, a séta is nagyon jól esett.... :wink: :D

Timci: nemsoká hívlak a holnappal kapcsolatban....

Na most mennem kell, ja még annyit h írtátok h ismerősek vagyunk, nos én Petőfi Népénél dolgoztam régebben, most a párom is, de előtte ő Ingatlanközvetítőben melózott...

KépKép
erszényes

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?