Háát, szép estét mindenkienk!!
Mindenekelőtt Zsókuci, és kedves kis családja!!!
Nagyon köszönjük a képet!!!Igazi tündér kis hercegnő!!!És ahogy nézegetem a képet, egyre erősödik bennem, hogy igenis ez akislány élni akar, és meg szeretne bennünket ismerni!!!!!Nagyon sok pozitív energiát küldök nektek, és nagyon sokat gondolunk rátok!!!!!!!!!!!
Gil!
Nem azért nem válaszoltam, mert nem akartam, hanem iszonyatosan ledöbbentem a Zsókuciékkal történteken...És azóta nem is nagyon írogattam.. Most 2 éjszakám volt egymás után, kivagyok!
A lényeg, hogy annó, mikor nekünk nem sikerült, megegyeztünk, nem folytatjuk legalább 1 évíg...De én pár hónap után megemlítettem, hogy mi lenne ha????De párom, kósza gondolatnak hitte,nem is foglalkozott vele...Én meg azt hittem, nem akarja, és lemondott róla...és elkezdett járni az agyam, komponáltam az elméleteim, amit persze neki nem mondtam, csak rágódtam rajta, és odáíg fajult, hogy állandó hibákat kerestem... Már az elhagyás gondolata is felmerült, rákészültem lelkileg, és akkor leültünk beszélgetni...Kiderült, jól félreértettük egymást!!!
Röviden, vagyis hosszan ennyi!
De most sajnos anyagi okok miatt nem tudunk kezdeni!Sokmindent meg kell valósítani még!!
Estrella!
Én is elsírtam magam a klippen!Persze angolul nem tudok, párom olvasta el nekem!!!Nagyon édes!!!Holnap remélem mond valami okosat a dokibácsid!!!!
Gomba!
Nem semmi sztori a teszttel!!! Tényleg igaz, nekünk mindenért meg kell szenvedni!!!
Vicuska!
Húúú, milyen nagyon vagytok már Ti is!!!Gratulálok!!!
Naposoldal!
Úgyszintén!!! Gratulálok nektek is!!!
Jajjj, olyan sokat írtatok, nem is melékszem, miket olvastam!!! Visszamegyek, majd még jövök!!!!