Sziasztok Csajok,
betegeknek jobbulást, mi hál'Istennek meggyógyultunk. Az influenza mindenkin végigtiport, annyi pozitívuma volt, hogy én és Apa között volt 5 nap eltérés, így én kicsit jobban voltam már, amikor Apa megkapta.
Eszteren 2 napra rá, h én elkaptam, akkor kezdődött - gyerekek.... 39,9 fokos láz... Soha nem éreztem még ekkora testhőmérsékletet
(((.
Persze kúp, ilyesmi, aztán csak elvittem orvoshoz 3 nap láz után, kaptunk gyogyót is. De köszönöm, ennyi elég volt.
Én is azt mondom, influenza monnyon le!
Eltelt szépen a szabim, csütörtökön megyek Pestre a kocsimért, pénteken térképmásolás, hetfőn pedig élesben kezdek Monoron. Annyi engedményt kaptam, h nem kell 8-ra az első boltban lennem Pályán fogok járni Szegedről fel. A terület pedig Bugyi, Monor, Inárcs, a Tápióság. Rulez...
De: legalább vezethetek ismét sokat, sőt előveszem Apa angol CD-it és útközben nyomatom majd az angolt (kb másfél óra az út oda és haza is).
Azért hazudnék, ha azt mondanám, bosszant, mert nem. Azért várom ám
. Jó lesz ismét kenyérkeresőnek lenni
, végre lesz pénzünk, nem kell nyomorogni kevés pénzből.
Eszter ovi:
nagyon klasszul indult, aztán januárban 1 hét itthon, mert taknyolt, utána azonban mindig sírt. Nagyon elszomorodtam, mert előtte nem volt ilyen gond. Végül belerázódott, jan 29-től pedig már ott is aludt. Gond nem volt vele, mindig alsut, nem sírt
. Aztán jött a benga ugye és febr. 5 óta itthon vagyunk, csütörtökön megy ismét.
Pénteken farsang lesz, ő malacnak öltözik (nem Malacka!!!!!!!!!!!!!).
Hogy honnan az ihlet? A dokinál volt Panadolos szórólap és ott vannak a babák beöltözve jelmezbe, és onnan jött az 5let, h malac lesz
DD.
Bori,
képet várom a Kacsáról
!
Milyen a munka? Kollégák jó fejek?
Andi Drága,
hááát... gyógyuljatok meg, nagyon sajnálom, h ennyire betegek vagytok
. Boga nem volt beteges, nem?
Zsuzsi,
hivatal - gáz..
Mi ma voltunk, szerencsére hamar végeztünk.
Miért nem jelentkezel be a neten? Vagy nem lehet?
panu,
merre voltatok síelni?
Végül mi lesz Liza a farsangon?
Iwiw-re teszek fel folyamatosan képeket ám!
Legyetek jók, holnap még szabin vagyok, aztán kezdődik.
Gondoljatok rám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kriszti
Mindjárt dobok 1 képet is.