Új privát üzeneted érkezett!

Viol,Úristen,ezt még elolvasni is bonyolult!Sajnálom szegény keresztapádat.Hogyhogy Szombathelyen műtik?

Kép

Kép
hajnus

hajnus,
válás után újra összejöttek, aztán megint elváltak? hűűű...
te meg ilyen fiatalka voltál, amikor megismerkedtetek? suliban? vagy? és azonnali szerelem? :wink:
a rajzverseny meg!! :evil: és pont egy bioptron lámpáról?? mondjuk aki nem szeret/nem tud rajzolni, annak tök mindegy. sztem is hülyeség az erőltetés. persze nyomják, mert kell a zsé...

KépKép
viol81

hajnus,
köszi. azért ott, mert itt sopronban nem is csinálnak ilyen bonyolult dolgot. a doki is úgy jön ide s-ba bizonyos időközönként megnézni/megvizsgálni a betegeket, megbeszélni, hogy ki mikor menjen el és mikor műti meg.

KépKép
viol81

Katus,megjavították a telefonod?Pécsen vitted be vagy itt?

Kép

Kép
hajnus

Viol,válás után újra összejöttek,szerintem csak miattam,mert 3 éves voltam,aztán újra külön költöztek,szinte egyből.De csak 2000-ben váltak el,mikor Anyu újra férjhez akart menni.

Mi meg majdnem szomszédok voltunk a férjemmel,ő 17 éves volt.ez elég ritka,az biztos. :D

És ha sikerül a műtét(reméljük),utána teljesen felépülhet?

Teszek egy képet Istiről,a templomban készült,ő a leghátsó:
Kép

Kép

Kép
hajnus

hajnus,
hűű, kalandos volt szüleid kapcsolata! toétek meg! :) tényleg nem egy gyakori dolog! de jól alakult, az már igaz! :wink:

a további dolgokat még nem tudom keriapumról, estefelé beszél anyu a hugával - ő a felesége, vagyis az én kerianyum :D - akkor tudunk majd többet.

látni ám istit, ahogy őrzi a fényt!!! :D ez milyen alkalom volt? látom, a pap dalol rendesen! :wink:

KépKép
viol81

Viol,ja mindíg olyan hangosan énekel :lol: :lol: :lol: Ő fogja keresztelni Istit.Gyertyaszentelő volt,a leendő elsőáldozók voltak ott.

Kép

Kép
hajnus

Itt vénkurva tikok vannak!! :lol: :lol: :lol:

Viol!Köszi,hogy betörtél és feltetted a képet!!A tik ehető a Balázs épp rágicsálja! :) :)

Hajnus!Az én szüleim is miattam, házasodtak össze mikor ovis voltam,mert azt mondogattam,hogy mindenkinek van apukája csak nekem nincs na,de annak is válás lett a vége!
Ez a rajzverseny tényleg marhaság.A rosseb halott már ilyenről,hogy egy verseny kötelező!!

Zília!Igen ő a második férje,de remélem ebben az évben el is válnak!

Nahát elvoltam házkeresőbe amit mondtak itt a hegyen,de annyit mentem,hogy már a városba is beértem volna,de nem találtam meg!
Majd a Balázzsal elmegyünk sétába azt megkeressük.Meg kaptam ma 3-at ingatlanostól kettő iá:6milla egy 6.5 milla,de ahogy elmondta a faszi egy palota!
Vendég

Mikor is lesz a keresztelő?
Vendég

Jaj nincs ám tv-énk.Ma vittem a szerelőhöz és tiszta zizi vagyok,hogy nem tudok nézni semmit!!
Vendég

Szio cajok!!
Elvoltatok ma nélkülem látom. :wink: Azért emlegettetek!! :roll:
Itt-ott voltam,meg itthon is de akkor Gyula ült itt. :evil:

Anikó
a Réka nem kapott ma egyest,egy nap haladékot kapott,hogy vegyen egy pezsgőt az apja :!: :!: (jol olvastad!!).Aztán bepörögtünk persze,Gyula irni akart az ellenőrzőbe a kedves tanitonéninek.Közbe egyik csajszitol kaptam igéretet megnézi otthon nincs -e pezsije.
Este mikor megjöttünk a csavargásbol hivott van,igy most nem kap egyest.De hidd el,lesz@ftam volna,ha nincs mégse,mert ilyet nem kérhetnek!!!
Huu,durva voltam. :shock:

Gabó
jol vagytok a Tiktól?
Jo az avatar képed!!!
Majd elmondod ha talizunk miért ocsmánykodol a " potapud" felé??Nekem is van második élettársa anyumnak!Férjhez nem megy többet! :wink:

Hajnus
mi is fele életünket együtt töltöttük már. :wink: Olyan furi erre gondolni :!: :shock: Olyan mintha mindig is ismertük volna egymást.

Viol,Aniko
pohárra fel!!!Ügyeskedjenek csak a Cajok!!!
Olyan szép korban vannak,most ismerik meg közelebbről is a világot!! :wink: Nosztalgiával gondolok erre.
Jaj,nehogy félreértsetek,minden kor szép,de az tetszett a legjobban.
Aztán a bölis kor.
Emlékszem Réka mikor bölcsis volt azt kivántam becsukott szemmel,hogy sose érjen véget ez a kor,aztán kinyitottam a szemem,és rohant a világ.Már 10 és fél lesz mindjárt.Lassan férjhez adom :wink: :oops:
Vendég

Cajok
ki jön akkor a talira??
Vendég

Gabó
akkor tuti baba lesz ebben a ciklusodban! :wink: :wink: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

ja, gabó, akartam mondani, hogy ha nincs tv.. :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink:

rik,
mi megyünk. igaz kocsi nem lesz itthon, majd apuéval megyek. remélem hazaér arra melóból, mert ha nem, megőrülök! :evil: múltkor nem mentem, most már irgum-burgum, megyek!
és egészen pontosan mi a rossebet akarnak csinálni technikán, amihez pont egy pezsgősdugó kell??

KépKép
viol81

képzeld Viol!Körhintát! :wink: Megáll az eszem. :roll:
A képet akkor elküldöm ujbol...
Vendég

Jó estét!!

Tizen X éve vagytok a párotokkal??!! Hűű itt mindenki milyen öreg, !!!!!! :oops: :oops: :wink: Csak vicc volt!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Zília, Viol
én soproni vagyok mégse vallom magam városinak!! Bánfalván nőttem fel, középiskolás koromig nem is jártam a belvárosban!! :shock: :lol: És akkor is utáltam, csak a suliba mentem!!! Én pocsolyában, patakban, erdőben, mezőn, sineken, fákon mászkálva, térdgatyóban focizva, nyakig sebesen nőttem fel falusi fiúk társaságában, akik még a csatornába is beraktak poénból, a kistemplom papja szedett ki onnan!! Soha nem volt márkás cuccom, soha nem jártam magassarkúba....És örülök, hogy ilyen gyerekkorom volt ilyen téren!! Sokkal többet jelent nekem Bánfalva, mint azoknak akik most is kinnt laknak!! Nekem a Világ közepe!!! :wink: :lol: :lol:

Katus,
Az egyetem közelében lakunk! Jobb távolról szeretni hidd el, én pl szeretem látogatni anyámat!!! :oops: :wink: :wink: :lol: :lol:

Gabó,
mi múltkor kaptunk fácánhusit, egész nap főztem, hogy utána a kutyu egye meg!! Jobb a rágós tik!!!! :wink: :wink: Ha nem influenzás!! :D

Beus,
üdv itthon!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Várom, hogy majd jelentkezz ha lesz 10 szabad perced!! :oops: :P :P Puszi!!!!

Anikó,
Akkor írtó korán nevetgélt már Kincső!!! Nagyon nyugodt baba volt egyébként amikor találkoztunk is!!!! Látni, hogy kiegyensúlyozott, vidám kislány!!! De hát nem véletlen!!! :wink: :wink: Ma olyan jó volt, azért nem is jöttem. Zoé egész nap nevetett, játszott, huncutkodott...még soha nem volt ilyen jókedvű, mint ma!!! :lol: :lol: :lol: Mutatok pár képet is, mert szerintem olyan édes rajtuk!! :oops: :oops: :D

Kép Kép Kép Kép Kép

Szép álmokat mindenkinek!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

sziasztok,

kszönöm az érdeklődést, jól vagyunk. Kicsit nehezen indulok el reggelente, de különben minden nagyon jó. Ma először éreztem úgy mintha a méhem kicsit próbálna dolgozgatni, de semmi fájdalom.
Vincénél sem volt pár nappal a szülsé előttig. Pedig nála sokat mászkátunk, még állatkertbe is mentünk, hogy kicsalogassuk. Gondoltuk, ha érzi, mennyire klassz dolgokat láthat idekint, csak végre elhatározza magát :lol:

Ma voltunk NST-n és uh-n. Hát, nem lesz kisebb, mint Vince :shock: :shock: persze, miért is lenne... csak ettől egy kicsit rámtört a félelem a szüléstől.

De délután - ma itt volt apósom a délelőtt Vincére vigyázni - és az alvás után felmentünk a Károly kilátóhoz, és képzeljétek Vince a felső parkolótól egészen a kilátóig szó szerint rohant, majd rengeteget mászókázott és alig lehetett hazahozni... :P

Rik,
az a pezsgősdugós sztori :shock:

de Hajnus,
a ti rajzversenyetek is :roll:

vajjon minden iskolában ennyire hülyék?? (bocsánat)

Renget írtok, olvasok ám, de nem bírok mindenre reagálni.
Megyek pihizni. Jók legyetek!!

KépKép
KépKép
esztermami

rik!Csak apa evett a tikbú mi majd holnap,de még életben van!
Ja majd személyesen elmesélem miért írtózom már tőle!!
Ezek a mai tanárok miket nem várnak el!! :shock: :shock: :shock:

Marha jó volt tv-nélkül(na nem úgy mert bajos vagyok az már megvolt tegnap ma pihenőnap van)Bújtunk Levivel halgattunk zenét,táncoltunk,mesét olvastam neki most meg mindjárt viszem alukálni!

Eszter!Örülök,hogy ilyen jól vagy már és közel a vég!!!!Izgi!! :lol: :lol: :lol:
Nagyon ügyes volt Vince!És mikor aludt el ennyi szaladgálás után?

Nitta!Iszonyatosan rád hasonlít ez a csaj!!!Én is szeretem Bánfalvát,de már nagyon rég nem jártam arra mikor haza megyek még a Lőverekbe se jutok el pedig azt is imádom!

Na megyek lerakom ezt a csörföst remélem ma is átalussza az iccakát!
Vendég

Nitta,
tényleg gyönyörű a babó.

Gabó,
én is döbbenten tapasztaltam, hogy Vince, aki fél 9 körül már aludni szokott, háromnegyed kilenckor is csak erőszak ahtására lehetett a kádból kiszedni, de mondjuk 9-kor már aludt...
úgy látszik, ma energiatúltengése volt.

na tényleg jó éjt!!

KépKép
KépKép
esztermami

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
> 1 férfi bemegy a tetováló szalonba majd közli a mesterrel, hogy egy
> szép piros Ferrarit szeretne a farkára tetováltatni. Rendben. - mondja
> a mester és elkezdi rajzolni az autót, igazítja, színezi majd így
> szól:
> - Uram, nem akarja a kedves feleségét is behozni hozzám? Hogy teljes
> legyen a kép, neki meg csinálhatnék egy csinos kis garázst, és ha
> hazamegy biztosan be tud majd parkolni a Ferrárival.
> A férfi meghökkenve mondja:
> - Na de mit képzel, én meleg vagyok és ezt sértésnek veszem! Elkezd
> hebegni a mester, jajjajj elnézést kérek nem akartam megsérteni.
> Csinálja tovább a kocsit majd így szól a végén.
> - Uram, ez nagyon jól sikerült! Esetleg nem kíván egy traktort
> csináltatni a zacsira?
> - Traktort?
> - Persze, ha elakad a Ferrárival a szarban legyen mivel kihúzni!

katus78

SZEP JO REGGELT!

katus78

Szia KAtus
látom jol indult a napod!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Esztermami
Huuu,és Te futottál a gyerkőc után fel a kilátóig???Hogy birod még??
Ettől is megindulhat a szülés!! :wink:
Jol aludt a Vince??
Vendég

Szia Rik!

Nagyon jo napom van, jönnek ma a szüleim :D

katus78

Huu de jo lesz Nektek!!
Meddig maradnak?Program?
Máté várja őket?
Vendég

Szemizo!

Kerdezted a gyöngyöt, elfelejettem valaszolni :oops: , szoval sima kis gyöngyök, meg kapcsok nyaklanchoz, 3-an rendeltünk a kolleganöimmel, mert 800ft a hazhoz szallitas, de meg igy is megeri, mert olcsobb a gyöngy es a kellek, meg persze sokkal nagyobb a valasztek.

en a www.kreativhobby.hu szoktam rendelni.

Viol!

Hogy van a keresztapad? Tesomnak jo lett az eredmenye :D

katus78

Szép Jó reggelt!

Jaj,de jó lesz neked most egy hétig!!!!!!! :) :) :) :)

Levi ma megint átaludta az éjszakát!2* nyekergett 1* 1 :) -kor meg fél 4-kor,de aztán aludt is tovább most keltünk fel nemrég!
Nagyon szép idő van,de ma nem megyünk sehova csak bandázni alvás után a Brúnóhoz!
Vendég

Rik!

Szerintem tuti nagyon varja öket, tiszta zizi :lol: fel van dobva :D
Konkret program nincs, csak kozmetika. :wink:
Szombaton mennek haza, apukam vasarnap megy dolgozni.

katus78

Gabo!

Jo bandazast! :D

katus78

Katus!Azt hittem,hogy maradnak még jövő héten is,de akkor elértettem valamit!
Mit melózik apud,hogy mennie kell vasárnap?
Vendég

sziasztok!

nekünk ismét szar éjszakánk volt, 1-től 3/4 4-ig mindenki fent volt, aztán dorka részéről fél óra alvás, tőlünk csak ájulás, aztán megint fent volt, kb 10 percenként mentem hozzá, így üdültünk mindannyian szereteben, boldogságban 5-ig... :? 8-kor már fent volt, most bent matat az ágyában. de megharapom egyszer, az tuti. :D

erika,
megvan a kép, jó lesz így?
és körhintát??? :D csodálatos. miért nem mindjárt egy egész vidámparkot?

eszter,
vince biztos érzi, hogy nemsokára lesz még egy tesó, gondolta, most kitombolja magát! :wink: hűű, te meg pihenj sokat, nagyon ott vagy már a kapuban!! amúgy meg nem lesz semmi baj, kibújik ő is, akármekkora!
írsz majd vkinek sms-t, ha mentek? pl nekem? :wink: :D

thomas-szeretők!
most megy a minimax-on! :)

nitta,
tényleg érdemes volt feltenni a képeket, zoé nagyon édes rajtuk! megint! :) kis mosolygós!

katus,
ez a vicc!!!!!! :D még durvább, mint a múltkori kettő!! :shock: :lol: :lol:
na, akkor ma tényleg jó napod lesz! szép délutánt nektek!

hát, keresztapám nincs jól. nem úgy sikerült a műtét, ahogy tervezték, több, mint 7 órás lett. elég nagy volt a daganat, kivettek mindent, amit ki lehetett/ki kellett, de amikor kijött a doki, azt mondta a családnak, hogy semmi jót nem tud mondani, megpróbáltak mindent, de készüljenek mindenre. úgy volt, hogy anyuék majd akkor mennek, ha kijön az intenzívről, de a doki szerint jó lenne, ha minden nap tudna jönni valaki, beszélni hozzá, tartani benn a lelket, szal ma jött érte unokatesóm - a fia - és elmentek. a daganat rosszindulatú volt, így kemoterápia lesz, na de egy legyengült szervezetet ha elkezdenek kemozni... :? nemtom. most elég szar a helyzet. keresztanyám is bőgött anyámnak a telefonba tegnap, pedig ők már évek óta külön vannak a férjétől, sokat veszekedtek/veszekednek mindig. egy lakásban ugyan, de külön szobában vannak, mindenkinek megvan a saját kis élete, alig szólnak egymáshoz. de most ment vele mindenhova, meg hát aggódik érte. mégiscsak a férje, gyerekeik, unokáik vannak... majd csak felépül.

KépKép
viol81

ja, nitta megértem amit érzel a gyerekkoroddal, sopronnal kapcsolatban! :P a belvárostól úgymond én is messze voltam, jerevánon nőttem fel, annak is a legvégén. mi is jártunk sínek mellé, vonatokat nézni, meg van ott az az aluljáró a IV. lászló kir utcában, megvártuk, míg jön egy vonat, és akkor futottunk be alá, és azt élveztük, hogy dübörög fölöttünk. meg ott van a bmx-pálya, a patak, mi is mentünk mindenfelé. jó volt. :D de ekkor még gyerek voltam. jöttek a gimis évek, fiúk, bulik, ökörködések, a francnak sem volt kedve pont akkor falura költözni. :wink:

KépKép
viol81

hol vagytok, cajok???

KépKép
viol81

Sziasztok!

Itt vagyok Viol!!! Nyuszival kihasználtuk az esőmentes délelőttöt és sétáltunk egy hatalmasat.

Én iszonyúan belvárosfüggő vagyok! Szegeden és Sopronban is állandóan bent csatangoltam, csatangolok most is. Szeretek falun is és Bánfalván is, de igazán a Várkerületen érzem jól magam és a Fő téren. Mikor a Városházán dolgoztam, imádtam minden nap bemenni, szeretem az a hangulatot és Sopron mindig elvarázsol. Kincsővel ahogy sétálunk, most veszem észre sokszor a belvárosi házak emléktábláit, díszítéseit. Láttátok már a Színház utcában azt a házat. amelynek gyönyörű dombodíszítésú homlokzata van és a négy évszakot ábrázolja. Elég lerobbant, de szép.

Viol, sajnálom a keresztapádat és megértem a keresztanyud. Anyukám is ugyanezt csinálta végig apuval, mire elváltak apa rákos lett, úgyhogy végül nem is költöztek szét, hanem anya mellette maradt és ápolta. Szomorú.

Katus, nekünk is jó a 12-e! Mennénk Kincsővel. Torta is jöhet?

Nitta, Gabó, olyan jók az ilyen vidám napok! :lol: :lol: :lol: Ilyenkor én se tudok Kincsőtől elszabadulni, egész nap játszunk, mondókázunk, énekelünk.

Rik, én is gondoltam már, hogy egy egy gyönyörű időszak, és már nosztalgiával gondolok arra, mikor Nyuszi picike volt. Milyen szép volt az is!!! Megy az idő rendesen! Az ókorban Réka már feleség lenne és 13 évesen gyereket szülne neked!!! :shock: :?

Eszter, mennyi energiád van!

Anikó

Kép[/url]
quito

Viol!Hú mi lehetett Dorka baba baja?
Nagyon sajnálom,hogy így alakult keresztapukád műtétje,de egy vígasztaló,hogy apósomnak 2002-ben volt gégerákja fültől-fülig felvágták csont és bőr lett mire kijött a kórházba sokáig csak pépeset ehetett és ennek ellenére szegénykém elég jól húzta még utánna és 2005 karácsony napján halt meg.
Szóval lehet ő is rendbe jön majd!!
Vendég

anikó,
itt elég borult idő van... tegnap meg tagnapelőtt jobb volt, mentünk mi is gurulni dorkával! :)
hűű, azért azt a belvárosi, fő téri hangulatot tényleg nem is lehetne semmihez hasonlítani! jó odakeveredni, szétnézni, de nem laknék ott. az nekem már túl nyüzsi. itt meg reggelente - tavasszal :wink: - csicseregnek a madarak - tudom, sopronban is vannak madarak :D - meg ki tudok ülni a teraszra pl reggelizni. jerevánon ezt nem tehettem meg.

én megengedem, hogy torta is mehet katusékhoz! :wink: :oops: :D

hja,
én meg anyut viszem be vmelyik nap sopronba dokihoz, asszem a reumatológiára, már említette, hogy mikor, de nem emlékeztem. tegnap rákérdeztem, hogy ugye nem 12-e?? és nem, 13-a. :D huhh, megúsztam, tudok menni. remélem apu hazaér arra melóból, mert az ő tütüjükkel megyek

katus,
na, azt meg elfelejtettem írni, hogy szupi tesód eredménye! :oops: :P

KépKép
viol81

Viol
jaj szegényke,gondolom ő is el van keseredve.Irod hogy külön szobába laktak a feleségétől!Hidd el ilyenkor az ilyesmik eltörpülnek. :roll: :shock: :( :( :( :( :(
Te is mész hozzá be???Vigyél be neki Dorkárol huncutkodos ,vidám képet :wink:
Az éjszakátok nem semmi volt.Kész vagy akkor Te is mára.És a csaj nem aludt azota még???
Köszi a képet,láthatod millen vagyok rajt..... :wink:

Gabó
éltek a Tiktol???
Jó bandázást!!!!

Kincső anyu
Intézitek a kölcsönt?Végülis hol vesztek fel?Privibe leirhatnád ha nem vagy ellene. :roll:
Mi is jot csaviztunk lent.Kukástütü nézés,babakocsi tologatás stb. asszem kifáradta kiscsaj.
Réka mindjárt jön haza,majd leirom milyen eza körhinta dolog!! :shock:

JAj Viol
én is Jereván függő vagyok
Anyum ugye ott lakik még azota is.Mikor megyünk Réka mindig mondja,hogy olyan lepukkant házak vannak(ja a jomodú flancos fenekét).Én meg egyből lehurrogom.Hogy lennének már azok,szép itt minden,itt ez történt,ott az....Ő meg csak figyiz hogy bolond az anyám,ronda itt minden....(elfogult vagyok :lol: )
Vendég

gabó,
köszi. igen, szar dolog ez, remélejük rendbejön. viszont neki apukája is gégerákban halt meg. :? ez ugyan nem tök ugyanaz, hanem lejjebb, na de sajnos attól még rák. és apósod amikor rendbejött, tudott enni rendesen meg ilyenek?

KépKép
viol81

ja, dorkának nemtom mi lehetett a baja, most nem rendezett olyan éktelen nagy ordítást, csak ha letettük... :? ölben viszont csak nézegetett, mutogatott a játékai felé, mondta, hogy bababababa, na de kérem, hajnalban, vagy még éjjel nincs játszás! vmi nyűgje biztos volt, de hogy mi? passz.

erika,
nem hiszem, hogy mi is bemegyünk, dorkával az még hosszú út lenne, vagyis mire odaérünk, meg kajálni is kellene neki vmit, szal nem. mi nem találkoztunk olyan sokat vele, szal nem hiszem, hogy dorka képei vidítanák fel, inkább a saját unokái. de lehet, hogy még az sem.

dorka 3/4 11-kor aludt most el, a szokásos fél 10-10 helyett. már egyszer hallottam rugdalózni, de csend van, be sem merek menni, had húzza még kicsit. :wink: viszont rendes időben ágyba tettem, ahogy szoktam, fél 10 körül, de tök sokáig nem aludt - pedig akkorákat ásítozott, hogy majdnem bekapott - csak pakolgatott, hömbölgött.

igen, látom, millen vagy a képen. jó. amúgy meg már mondtam, lüke! :lol:

ja, mondjuk a jerevánra lehet sok mindent mondani, egy gyerek szájából még a lepukkadt sem bántó. aki ott nőtt fel, teljesen másképp gondolja.

KépKép
viol81

KAtus
kifelejtettelek az előbb bocsi :oops:
Szuper jo napokat kivánok neked,kicsit töltődj fel,kozmetikázz,csavarogj,és csak ugy általában anyuzz,apuzz!! :oops: :P

Aniko
én azt vettem észre magamon,hogy ha megyek a városba mindig csak az orrom elé nézek,nem nézem a szép házakat.Ha busszal megyek se.Ugyhogy gyakran direkt csak felfele nézve megyek vagy buszozok,mert tényleg sok mindenről lemaradunk...
Én szeretek ott a bástyánál bemenni és megfogdozni a téglákat.Azt eleink menniyt fogdozhatták,és most meg én :roll: :roll: :roll:

Na megjött a Réka
nincs még kész nekik,mackos dobozra tesznekm figurákat ,és átdöfik ezta dobozt,és valahogy pörög majd.
Azt modja a Réka hogy majd az összejövire elhozza! :wink:
Vendég

na, trombitál, felébredt :D

sziasztok!

KépKép
viol81

:lol: :lol: :lol:

- Miért alszik a gyereked a szekrény tetején?
- A múltkor leesett az ágyról és nem hallottam.

Kovács kifog egy aranyhalat a tóból, mire az megszólal:
- Teljesítem egy kívánságodat, kérj bármit!
- Jó! - mondja Kovács - Ne legyen benned szálka!

Mit csinálsz, ha nyugdíjba mész?
- Az első héten csak üldögélek a hintaszékben.
- És aztán?
- Aztán lassacskán elkezdek hintázni.

- Egy almát kérek.
- Kettő lett, maradhat?

Hajópincér a tengeribeteghez:
- Az ebédjét a kabinba kéri, vagy egyből hajítsam át a korláton?

Egy járókelő megállít az utcán egy másikat:
- Ne haragudjon, az állomást keresem.
- Nem haragszom. Keresse.

- Szomszéd, használhatnám a fűnyíróját?
- Persze, csak ne vigye ki a kertemből

Két székely bácsi találkozik a piacon. Egyik kérdezi:
- Mit adtál a lovadnak tavaly, amikor kólikás volt?
- Korpát meg melaszt!
Egy hét múlva újra találkoznak:
- Korpát meg melaszt adtam a lovamnak, mégis megdöglött!
- Az enyém is!

Két székely beszélget:
- Hé szomszéd, miért van annak a disznónak három lába?
- Mit gondol kend, majd levágom az egészet egy bableves miatt!

A székely ember megy a lovas kocsin. Egyszer megállnak a lovak. Mondja a
székely:
- Gyí! - A lovak nem mennek. Mondja még egyszer.
- Gyí! - A lovak most sem mennek. Utoljára megpróbálja.
- Gyí! - A lovak most sem mennek.
Leszáll megnézni, miért nem mennek. Hát látja, hogy a lovak előtt egy
szakadék van. Visszaül a bakra és azt mondja:
- Hóóóó!

katus78

[quote="rik"]m írta:rikegfogdozni a téglákat

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
viol81

NA lépek altatni,meg tanulni,egy ora mulva jövök k.b.
Addig is jok ne legyetek!!! :wink:
Vendég

óóó, és még valami!!!

erika szóval nercsi!hogy vagytok?

KépKép
viol81

erika,
hát szoktunk mi rosszak lenni?? :lol:

KépKép
viol81

rik!Igen élünk a leves nagyon fini lett most ebédeltünk husival!
Jó a képed!!!!

Viol!Nagyon sokáig csak pépeset tudott enni az orvos mindíg írt fel neki valami kutyulmányokat ami tápláló volt különböző ízüek valami dobozs trutyik!

Jaj a várostól én is mindíg hanyatt dobom magam ha haza megyünk imádom!!!!A Jerevánt is hiszen én is ott nőttem fel a dzsungelben!
Azért Kanizsa nem Sopron bár már itt is alakulunk!
Vendég

Na megyek én is altatok majd jövök!!
Vendég

Gabó
itt a játszin van egy csaj,szt már irtam is,ő Nagykanizsán szült.Mindig el van tőle ájulva.Ez a Korház szar ahhoz képest...meg ilyenek...
Szerinted milyen az a korház?Én itt a Neten csak a külsejét találtam meg képen,de régiesnek tünik.Valojában csucs szuper??

Petra sajna még nem alszik,kaksi,Réka meg ilyenek,tiszta feldobott.Megyek probálkozom most az altatással,meg a Réka kitur innen,játszani akar!!
Szép napot!!!
Csáo!
Vendég

Altatás :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Jaj, lányok, őrület ez az ordítás közben!!!A kisasszony mindig máshogyan igényli, most a rogyadozó léptekkel való járkálás volt a nyerő. Én nem értem, este szépen elalszik, éjjel gyönyörűen alszik, de nappal, rémes!!! Pedig fáradt, fúrja az arcát a vállamba, ezerrel dörzsöli a szemét, sír... Na mindegy, végre alszik, végülis éjszaka legyen szupi az alvás.
Remélem, nektek jobban sikerül!

Viol-a Torta örül az engedélynek és majd jön velünk! :wink: A foga kínozza Dorkát?

Gabó-én voltam egyszer Kanizsán, sokra nem emlékszem, de a hangulata tetszett és a sok fa is!

Anikó

Kép[/url]
quito

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?