Sziasztok,
Ildi, jó, hogy a taxit választottad, fö a biztonság!
Ilyen szar idö van otthon? Nálunk is esik az esö, de nincs hideg, söt, szerdától meg megint szebb idöt mondanak, jövö hét elejére egészen 19 fokig!!!! Hurrrááá tavasz!!!
Rita, nemá! Persze, hogy mondhatod a dolgaidat! Azért vagyunk! Hány kilónál tartasz egyébként? Ne izgulj, neked is le fog menni utánna, nyugi!!
Én eddig még nem szedtem fel semmit, de hát még nagyon az elején vagyok. Meg ha belegondolok, hogy Ábellel a 30. héten voltam ennyi, mint most, akkor ne is hízzak még jó darabig
Egyébként meg úgyis úgy lesz, ahogy lennie kell,hiába parázunk! Úgyhogy nyugi!!
Múzeum jól hangzik!
Beszti, ilyen jó kisfiad van neked? Ennyit aludni!!! Nem semmi! Képet is kérünk ám!!!
Szirom, vegyél tényleg magnéziumot, az jó mindenképpen. A csíkra mg csak azt tudom mondani, hogy ha rózsaszín volt, akkor az tuti a második csík lett volna, ha nem folyik szét. Azért próbáljatok meg elevickélni a gyógyszertárba, nagyon kíváncsi vagyok! Bár én biztos vagyok a dolgomban
Miksa pedig blöffölt, hogy sokkoljon! Ábel is szokott ilyet, ha rossz kedve van, vagy épp hisztizik és neheztel rám valamiért, akkor üvöltve mondja, hogy ott bizony egy árva baba sincs!!! Szóval ne aggódj, tudja ö az igazat!! Csak kis huncut!
Bejelentés nálunk sem volt túl romantikus, persze elterveztem, hogy majd az lesz, de a teszt után azonnal felhívtam én is apát, ö meg nem csodálkozott nagyon, mondván terveztük, akkor meg mit csodálkozzon rajta, hogy összejött? Én sem bírok titkot tartani!
Szóval csússzatok csak el a gyógyiba Miksával!
Gabi, te merre jársz mostanában? Remélem minden okés veletek is! Vagy már talán elfogytál????
Gyere!!
most megyek én is, mert Ábel közben rendetlenkedik. Épp most nyomott ki egy tubus popsikrémet, szerencsére csak a komódra, nem a szönyegre.
Enyém pocim is talán kezd alakulni, de még csak én látom. Bár esere olyan, mint Ábellel kb 5 hónaposan...
Na mennem kell fözni is...
pusszantás mindenkinek, majd jövök.